- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.761
cnm en güzel kararı vermişsin iyi düşün ki herşey iyi olsunn..moralini hep yüksek tut.sen üzerine düştükçe kafan karışacak canın sıkılacak,tedirginliğin artacak moralin bozulacak o kadar..üzme artık kendini de bebişinidevereliniortak
denizcim, oğluşumun ismi ekin demir olacak:))
Ekledim annesi
2li testte ense kalınlığı 0,9 mm idi. şimdi 5,47'ye çıkmış. 20. haftada 6,5'a kadar normal kabul ediyoruz dedi doktorum. son zamanlarda ense kalınlığını ölçtüren var mı aranızda???
selam kızlar, ben döndüm de bir haber vereyim dedim.
çok haklısın canım bugün doktorum da normalde 2li test bu kadar iyi çıkınca 3lü-4lü yaptırmıyorum kafada karışıklık yaratmasın diye ama sende sağlama yapmak istemiştim dedi. 4lü testte önceki bebeğin de risk faktörünü ekleyip hesaplandı, o yüzden yüksek çıktı dedi ama onun otopsisi falan yapılmış kromozomla ya da genetikle ilgili bir sorun çıkmamıştı.
sonuç olarak ben ikinci bebeğimi de kaybetmek istemiyorum. %99 ihtimale odaklanıp, olumlu düşünmeye karar verdim. amniyosentez yaptırmayacağım. ya 4lüyü hiç yaptırmasaydım, şimdi iki doktor da bana bebek sağlıklı diyecekti. inş. doğru olanı yapıyorumdur. oğluşumu sağlıklı bir şekilde kucağıma alabilirim. :Saruboceq:
karar verdikten sonra kutlamak için joker'e gidip oğluşuma nevresim takımı aldım bir tane ve moralimi düzeltmeye karar verdim.
sizleri seviyorum...opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımselamlarrrr ben geldimm hu huuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?