2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

deep sıkma canını tatlım.Rabbim şu mübarek günlerin hatrına yavrunu size bağışlasın:Saruboceq:.aklına kötü şeyler getirme a.s.
kızlarrr kaynanalar geliooooooooo:1shok: akannehir
BASILDIKKK sempatiksalakcinni
olsa nasıl olurrr :roflol: :roflol:
kız benim kaynanam beni çok sever ama ben hep mesafeliyimdir.bazen annem kızar kadın dötünde geziyor kızım kızım diye sen hiç yüz vermiyorsun ayıp der.benden ayrı bir eltim vardı.çok severdik birbirimizi kardeş gibi.geçen sene şerefsizin teki eve hırsızlığa diye girip öldürdü garibi.8 aylık bebesi kaldı.mafoldumben
eltim öldükten sonra daha bir düştü kaynanam bana :çok üzgünüm:
kızlar sağlık ocağına gittik kaydımı yaptırdım aşı için 5. ayın bitsin dediler vurmadılar yani
cnm ben 19.haftamda ilk dozu vurundum.hemşire 4.aydan sonra yapmaya başlıyoruz dedi.2.dozu eylülde vurunacağım.CADIARZU

başınız sağ olsun canım o yavrunun günahı boynuna şerefsizin nasıl üzüldüm ya

ay ne bilim her yer ayrı uyguluyor sanırım 5. ayın bitsin öyle vuralım dedi

Kızlar güzel di mi, teşekkür ederim, başka isimler de araştırıcam....

cancer eltine çok üzüldüm yaaa, insanın başına neler geliyor hayatta, Allah yakınlarına sabır versin

başınız sağ olsun canım o yavrunun günahı boynuna şerefsizin nasıl üzüldüm ya

ay ne bilim her yer ayrı uyguluyor sanırım 5. ayın bitsin öyle vuralım dedi

Allah razı olsun cnm.ben resmen yıkıldım onun ölümünden sonra.:çok üzgünüm:yeni yeni toplamaya başladım kendimi.sağ olana zaman geçiyor.kızı büyüdü şimdi 18 aylık pek tatlı maşaallah

saol cnm.
öyle bir zamanda yaşıyoruzki insanın başına herşey geliyor.yapanda kaynımın 15 yıllık arkadaşı bizi en çok yıkanda o oldu zaten.klava:

gercekten cok kokrunc bır durum soyleyecek kelıme bulamıyorum bu kadar ucuzmu ınsan hayatı ya ne vicdansızlar var yazık bebegınede cok üzüldüm

merhabalarrr
en son geldiğimde eşim bilgisayara format atıcaktı kalkmak zorunda kaldım
bi uyumuşum yeni uyandım
sizler nasılsınız hanımlarr...
sağlık ocağından geldim aşımı oldum benm bitti çok şükür
kolum resmen zonkluo yaa:1hug:
daha öncekilerdede böle oldu bnm
yarın çok sevdiğim arkadaşlarım gelicek..bugün temizlik yarın yemekle uğraşırım
biraz duriyim burda yarın çok öslerim ben yine burayı:)):1hug:

citoscum tebrik ederim,bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin,hayırlı olsun oğluşun.

deep,eminim sağlığı yerindedir bebişinin,merak etme,içini ferah tut,inşallah amniosentez sonucun iyi çıkar.

cnm çok sevindim hayırlı olsun oğluşun..bugün benim kontrol vardı ama biz yine öğrenemedik kordon dan göremedi dr yine...darısı benim başıma:hulya:

canım moralini yüksek tut dualarımız seninle lütfen iyi düşünnn iyi düşünki bebeğin de üzülmesin:Saruboceq:

ne olsun başakcım gün sayıyorum detaylı ultrason için haftaya değil ondan sonraki hafta gidicez inş güzel haberlerle gelirim sayfaya oğluşumla koşturup duruyoruz hareketliyiz öyle işte sen neler yapıyorsun nası gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…