- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #10.981
canım senin ilk galiba dimi
ay nasıl bişey acaba çok merak ediyorum
tekmelerini hissetmek istiyorum artık
cancer canım galiba yakının vefat etmiş eskiye dönüp bakamadım başınız sağolsun
cnm bende okuyamadım geçmişin o kısımlarını tam bende bilmiyorum ama başınız sağolsun cnm
teşekkür ederim kızlar.geçen sene eltim öldürüldü ondan bahsetmiştim.:çok üzgünüm:
canım 16 haftayı doldurdup 17. haftanın içindeyiz canımhayrancım sen kaçıncı haftandasınnn?bak benim dr 20.haftadan önce hissedemezsin dedi ama belli olmuo kii benim bebi geceleri çok hareketli resmen dayıyo bi taraflarını karnıma dünde vurdu işte:bbo:
kızlar biz anca kahvaltı etcez gelirim yarım saate öptümm:teytey:
denizcim sen hala benimmm göbüşümü göremedin deme açılmıyor mu?
ay canım tekrar başın sağolsunteşekkür ederim kızlar.geçen sene eltim öldürüldü ondan bahsetmiştim.:çok üzgünüm:
ay canım ne güzel ya darısı benim gibi hissetmmiş olanların başınaevet ilk cnm.okadar güzel bir duygu ki anlatamam.burda arkadaşlar anlatıyorduda ben pek takılmıyordum.ama 2 gündür önüme gelene anlatıyorum kaydirigubbakcemile3
kızlar biz anca kahvaltı etcez gelirim yarım saate öptümm:teytey:
canım 16 haftayı doldurdup 17. haftanın içindeyiz canım
hani bi ümit ikizler ya belki birisi tekmeler
bi de duyduğuma göre erkek bebekler önce tekmeat abiliyolarmış
canım hamiş bi arkadaş var onun da geceleri çok tekmeliyormuş
anna karnında nasıl olursa doğunca da o zaman öyle olurmuş diyo
geceeri inşallah sorun çıkarmaz mışıl mışıl uyur bebişin
kızlar ya ben yemek yerken sag tarafa dogru birşeyler oluyodu bebek hareketi diye yorumlamıştım çünkğ yemek yedikten sonra oluyodu dün sag tarafım epey acıdı genişleme oluyo demişti bi arkadaş ondan sonra bidaha yemek yerken hissetmedim bebişimi merak ediyorum bişeymi oldu acep:1no2:
yok canım endişelenme bişey yokturkızlar ya ben yemek yerken sag tarafa dogru birşeyler oluyodu bebek hareketi diye yorumlamıştım çünkğ yemek yedikten sonra oluyodu dün sag tarafım epey acıdı genişleme oluyo demişti bi arkadaş ondan sonra bidaha yemek yerken hissetmedim bebişimi merak ediyorum bişeymi oldu acep:1no2:
canım kızartmalar daha çok bulantı yaparkahvaltıda ne yiyosunuz ben sadece yumurta midem istemiyo artık arada bi kızartma başka birşey bulamıyorum kahvaltı zamanı gelmesin diye bakıyorum melemende kusturuyo benneyaptımki
canım önceleri bende sağda ağırlık hissediyordum ama artık göbek değiliğimin hemen solunda hissediyorum hareketlerini
dün kocişim elini koymuştu tv seyrediyorduk birden aa vurdu dedi o ilk defa öyle net hissetti normalda kulağını koyup dinlerdi şimdi hamile olduğunun farkına vardım demez mi akannehir
canım sen de biraz akşam üstü git istersen randevunu o zamna al belki ozamn hareketlenebilirayyyy yazamadan gidemem şimdii.cnm bak mesela benim erkek diye çok şüphelenilio çünkü 1 hafta önden gidio bebeğim.sabahları çok durgun oluo hep.kontrolüm hep sabahları olduğundan cinsiyeti bile göremedik hiçç dönmüo doğru düzgün ama bişde gece baksa doktorrrr kıpır kıpır içimdeee.inşallah bebeğim babasına çeker çünkü ben hiççç uyumazmışımmmm((
demek ikizlerin var harika ya bende çok istemiştim ama nasipppp.bizim okuldaki bi öğretmenin 1kız 1oğlan ikizleri var çok tatlılar ya hep özenirimmm:))))
cnm 17.haftamada ben sadece karnımın bazı yerleri kaskatı oluyodu ole hissettim bebeğimi...
yarım saate gelcem inşallh öptm
canım önceleri bende sağda ağırlık hissediyordum ama artık göbek değiliğimin hemen solunda hissediyorum hareketlerini
dün kocişim elini koymuştu tv seyrediyorduk birden aa vurdu dedi o ilk defa öyle net hissetti normalda kulağını koyup dinlerdi şimdi hamile olduğunun farkına vardım demez mi akannehir
ben hiç hissedemiyorum sağ tarafta epey bi sertlik oluyodu ve pıt pıtlar hissediyodum şimdi iki taraftada yok kulaklarını dayayınca birşey duyuyolarmı acaba benim eşimde yapıo aynı şeyi
yok canım endişelenme bişey yoktur
benim çok acıma oluyo rahim genişlediği içindr canım
bir de doktora sormuştum pasentada hareket ediyormuş o da yukarı çıkıyormuş o da bebekler gibi büyüyo acıma bu yüzden olabilir de
canım kızartmalar daha çok bulantı yapar
yağlı oldukları için
ben kaşar peynire ve çikolataya aşırı istek duyuyorum fındık yiyorum
salatalık yiyorum
hurma yiyorum bazen yumurta yiyorum
canım menemen yerken bulantın olması normal yumurta kokusu burnuna gelir
ben yumurta yerken kesinlikle bişey içemem mesela kokusu sanki bardağa siniyormuş gibi geliyor bana bu da midemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?