- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.001
slm kızlar dünden beri tansiyonum çok yüksek başım çok ağrıyo doktorumu arıyorum ulaşamıyorum internetten okudum canım sıkıldı biraz offf Allahım sen yardım et((((
benim eşim de kulağını dayayıp dinlemeye çalışıyo
bi de karşıma geçip sen dinleyemezsin ki diyo bana
ben de sen de o zamn hissedemezsin dedim :jeyyar:
benim eşim hep kulağını dayayıp dinliyor hoşuna gidiyor bazen yeter diyorum ama dur ya diyor kalkmıyor
canım bişey yoktur eğer bi sıkıtı olsaydı çok büyük dayanılmaz"ağrıların olurduya ne biliyim önceden epey hareket ediyodu sıkıştırıyodu beni yürüyodum evin içinde birşey yoktur umarım:Saruboceq:daha önce dogum yapmış bi arkadaşıma sordum acıma işini banada oluyodu dedi normal birşeymiş
kızartmayı nadir yiyorum zaten peynirde zorla kahvaltılar eziyet melemeni yumurtasız yapıyorum eşim öyle seviyo yumurtalısını yemiyo bardağa sinme kokusunu bende alıyorum haşlanmış yumurtadan kendimi bildim bileli hoşlanmam bebişim için yiyorum
geçmiş olsun yediklerinlemi alakalı acaba
slm kızlar dünden beri tansiyonum çok yüksek başım çok ağrıyo doktorumu arıyorum ulaşamıyorum internetten okudum canım sıkıldı biraz offf Allahım sen yardım et((((
canım bişey yoktur eğer bi sıkıtı olsaydı çok büyük dayanılmaz"ağrıların olurdu
kanama falan allah korusun ben de bu endşemi söyleyince yok dedi ağrıdan duramazdın dedi bana
canım peynirlerin de çeşitleri var belki tulum peyniri falan yiyebilirsin ben yiyemiyorum onu kokusundan ama kşarı dene istersen koku olmuyo onda
ben de haşlanmış yumurtanın sadece sarısını yerim beyazına hiç el sürmem bile
canım internee bakma sen moralini daha da çok bozarsın
orda yazan şeylerden insan etkileniyo
gittiğin doktorun acil bölmüne git istersen ordan doktoruna ulaşır onlar
belki önemli de olabilir acile gitmen iyi olabilir
bilmiyorumki canım bugün özel bir hastaneye gidicem artık doktor ortalıkta yok adam tel kapatmış sinir oldum internetten okudum bende hafta içerisinde böbrek sancısı olmuştu ben önemsemedim ama yüksek tansiyon ve böbrek baş ağrısı iyi olmazmış erken doğum bebeği kaybetme gibi şeyler yazıyodu Allahım sen aklımı koru bebeğimi tam hissetmişken bişey olmasını istemiyorum((
evet çok şükür öyle kanama birşey yok neyse belki dinleniyodur dün benimle epey yoruldu çünkü yemek yaparken
labne yiyoyodum ama oda bıktırdı küçük paketi bile kaşar aklıma gelmemişti onu bi deneyeyim belki yerim
sağol canım saat 1 de geliyormuş kadın doğumcular bakıcam dünden beri tansiyon aleti elimde evin içinde dönüp duruyorum ne zor şeylermiş bebeğimin beyninde kist vardı daha onu sonuçlandıramamışken ikinci şoku yaşamak istemiyorum...............
acile falan gitsene tansiyonun ne kadar yüksek limon içince düşüyo denedinmi hiç birşey olmaz inş öyle şeyler okuyupta moralini bozma canım
sağol canım saat 1 de geliyormuş kadın doğumcular bakıcam dünden beri tansiyon aleti elimde evin içinde dönüp duruyorum ne zor şeylermiş bebeğimin beyninde kist vardı daha onu sonuçlandıramamışken ikinci şoku yaşamak istemiyorum...............
tansiyonum dün birden burda yazışıyoduk başım ağrıdı hissettim sanırım hemen tansiyonumu ölçtüm 14-6 çıktı sonra limonla falan düştü gece ağrımaya başladı 15-9 çıktı sabahtan bu yana ölçüyorum 12-6 falan çıkıyo ama beni tedirgin etti gidicem zaten birazdan doktora
kızlar ya ben yemek yerken sag tarafa dogru birşeyler oluyodu bebek hareketi diye yorumlamıştım çünkğ yemek yedikten sonra oluyodu dün sag tarafım epey acıdı genişleme oluyo demişti bi arkadaş ondan sonra bidaha yemek yerken hissetmedim bebişimi merak ediyorum bişeymi oldu acep:1no2:
kahvaltıda ne yiyosunuz ben sadece yumurta midem istemiyo artık arada bi kızartma başka birşey bulamıyorum kahvaltı zamanı gelmesin diye bakıyorum melemende kusturuyo benneyaptımki
canım sen de biraz akşam üstü git istersen randevunu o zamna al belki ozamn hareketlenebilir
sabah uyuyo tabi dönmez gece byunca tekmelemiş uyumamış yumurcak
evet canım ikizlerim var ama benim ikisi de erkek biri kız olsun çok istemişik ama nasip
evet benim de karnım şu anda kaskatı duruyor eşim dokundu ne kadar sert dedi
tansiyonum dün birden burda yazışıyoduk başım ağrıdı hissettim sanırım hemen tansiyonumu ölçtüm 14-6 çıktı sonra limonla falan düştü gece ağrımaya başladı 15-9 çıktı sabahtan bu yana ölçüyorum 12-6 falan çıkıyo ama beni tedirgin etti gidicem zaten birazdan doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?