2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşim de kulağını dayayıp dinlemeye çalışıyo
bi de karşıma geçip sen dinleyemezsin ki diyo bana
ben de sen de o zamn hissedemezsin dedim :jeyyar:

benim eşim hep kulağını dayayıp dinliyor hoşuna gidiyor bazen yeter diyorum ama dur ya diyor kalkmıyor

merak ettim birşey duyuyolarmı steteskopla bi dinleyeyim

canım bişey yoktur eğer bi sıkıtı olsaydı çok büyük dayanılmaz"ağrıların olurdu
kanama falan allah korusun ben de bu endşemi söyleyince yok dedi ağrıdan duramazdın dedi bana
canım peynirlerin de çeşitleri var belki tulum peyniri falan yiyebilirsin ben yiyemiyorum onu kokusundan ama kşarı dene istersen koku olmuyo onda
ben de haşlanmış yumurtanın sadece sarısını yerim beyazına hiç el sürmem bile

geçmiş olsun yediklerinlemi alakalı acaba

bilmiyorumki canım bugün özel bir hastaneye gidicem artık doktor ortalıkta yok adam tel kapatmış sinir oldum internetten okudum bende hafta içerisinde böbrek sancısı olmuştu ben önemsemedim ama yüksek tansiyon ve böbrek baş ağrısı iyi olmazmış erken doğum bebeği kaybetme gibi şeyler yazıyodu Allahım sen aklımı koru bebeğimi tam hissetmişken bişey olmasını istemiyorum ((

slm kızlar dünden beri tansiyonum çok yüksek başım çok ağrıyo doktorumu arıyorum ulaşamıyorum internetten okudum canım sıkıldı biraz offf Allahım sen yardım et ((((

canım internee bakma sen moralini daha da çok bozarsın
orda yazan şeylerden insan etkileniyo
gittiğin doktorun acil bölmüne git istersen ordan doktoruna ulaşır onlar
belki önemli de olabilir acile gitmen iyi olabilir

evet çok şükür öyle kanama birşey yok neyse belki dinleniyodur dün benimle epey yoruldu çünkü yemek yaparken

labne yiyoyodum ama oda bıktırdı küçük paketi bile kaşar aklıma gelmemişti onu bi deneyeyim belki yerim

canım internee bakma sen moralini daha da çok bozarsın
orda yazan şeylerden insan etkileniyo
gittiğin doktorun acil bölmüne git istersen ordan doktoruna ulaşır onlar
belki önemli de olabilir acile gitmen iyi olabilir

sağol canım saat 1 de geliyormuş kadın doğumcular bakıcam dünden beri tansiyon aleti elimde evin içinde dönüp duruyorum ne zor şeylermiş bebeğimin beyninde kist vardı daha onu sonuçlandıramamışken ikinci şoku yaşamak istemiyorum...............

acile falan gitsene tansiyonun ne kadar yüksek limon içince düşüyo denedinmi hiç birşey olmaz inş öyle şeyler okuyupta moralini bozma canım

evet canım kaşarı deneyebilirsin onu da sade yeme ekmek arsına koy yanına da domates koy biraz ohhhh miss gibiopuyorumnanaktan

canım geçniş olsun bişey olmaz allahın izniylee , bencede vakit kaybetmeden bi dr a git sen sürekli endişeli olduğun içinde düşmeyebilir tansiyonun

acile falan gitsene tansiyonun ne kadar yüksek limon içince düşüyo denedinmi hiç birşey olmaz inş öyle şeyler okuyupta moralini bozma canım

tansiyonum dün birden burda yazışıyoduk başım ağrıdı hissettim sanırım hemen tansiyonumu ölçtüm 14-6 çıktı sonra limonla falan düştü gece ağrımaya başladı 15-9 çıktı sabahtan bu yana ölçüyorum 12-6 falan çıkıyo ama beni tedirgin etti gidicem zaten birazdan doktora

canım moralini de yüksek tut bu da senin için önemli
çok ayakta dolaşma yat dinlen belki sıcaklar da etkilemiş olabilir bol su da iç
su içmek çok faydalı canım

allah acil şifalar versin

cnm yoktur bişi benimde oluo acıma büyük ihtimal genişlio karnımız ondan acıoo:sm_confused:

kahvaltıda ne yiyosunuz ben sadece yumurta midem istemiyo artık arada bi kızartma başka birşey bulamıyorum kahvaltı zamanı gelmesin diye bakıyorum melemende kusturuyo benneyaptımki

cnm kıyamam benim de en sevdiğim öğündür kahvaltı.ben hergün yumurta yemeye çalışıyrm değişik şekillerde omlet,patatesli yumurta,sosisli falan işte lor yiyorum domates,salatalıkk...kahvaltı çok önemli cnm ihmal etme en güzel yememiz gereken öğün.ceviz,badem falan da yeee:icecream:

olsun cnm ikisişde erkek herhalde o da güzelll sağlıkla gelsinler inşallhh:hooray:

Canım çok geçmiş olsun. Bence doktoru falan bekleme tansiyonun yükseldiği an en yakın acile git. Evde beklersen de serin bir duşa gir ve dolaşma etrafta yat dinlen,limonlu bişeyler iç. Tansiyonun tek çaresi yatak istirahati demişti doktorum bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…