- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.021
cnm yoktur bişi benimde oluo acıma büyük ihtimal genişlio karnımız ondan acıoo:sm_confused:
mide bulantılarım varken bi tek kahvaltıda birşeyler yiyebiliyodum artık yapasım gelmiyo ama kahvaltı çok önemli oldugu için yapıyorum ihmal etmeden her sabah yiyorum muhakkak patatesli yumurta aklıma gelmemişti yarın sabah ondan yapıyım değişiklik olur herzamankinde farklı lor peynirde aldım biraz kötü koktu bimin lorundan şaşmıycan en iyiysi o valla cevizi yemeyi unutuyorum bademde alıyım ben aklinialirimsmile hurma yiyorum kocişim aldı bana pahalısından iyisinden biraz şok geçirdi amaakannehircnm kıyamam benim de en sevdiğim öğündür kahvaltı.ben hergün yumurta yemeye çalışıyrm değişik şekillerde omlet,patatesli yumurta,sosisli falan işte lor yiyorum domates,salatalıkk...kahvaltı çok önemli cnm ihmal etme en güzel yememiz gereken öğün.ceviz,badem falan da yeee:icecream:
az önce hissettim sanki küçük pıt pıtlar yersiz endişe etmişim sanırım
mide bulantılarım varken bi tek kahvaltıda birşeyler yiyebiliyodum artık yapasım gelmiyo ama kahvaltı çok önemli oldugu için yapıyorum ihmal etmeden her sabah yiyorum muhakkak patatesli yumurta aklıma gelmemişti yarın sabah ondan yapıyım değişiklik olur herzamankinde farklı lor peynirde aldım biraz kötü koktu bimin lorundan şaşmıycan en iyiysi o valla cevizi yemeyi unutuyorum bademde alıyım ben aklinialirimsmile hurma yiyorum kocişim aldı bana pahalısından iyisinden biraz şok geçirdi amaakannehir
doktordan geldik kızlar.ay çok mutluyum,oğlum oluyor
doktorumuz herşey çok güzel dedi,gelişimi filan çok iyiymiş.çok sağlıklı bir oğlan dedi doktorumuzzemuszemus
sağlıkla kucağıma da alayım inşallah.
denizcim eklermisin benim cinsiyeti de tabloya canım.
cnmmm gözün aydınnn oğluşuna maşallahhhdarısı benim başaıma benimkini dün gene öğrenemedikkk napim sağlıklı olsun daopuyorumnanaktan
az önce hissettim sanki küçük pıt pıtlar yersiz endişe etmişim sanırım
günaydın hanımlarrr
hunny cim geldim geçmişi okuyayım dedim ama yok yetiştiremeyeceğim.. eşimle bende tartışıyoruz arada hatta sizinki gibi bir olay da yaşadık ama ben senin kadar inatçı olamıyorum bir dondurma bir çikolataya gevşiyorum bide bana naz yapma hatun diyor güleceğim geliyor tutamıyorum kendimi :)))
ama sen kızdın diye benim damadı aç bırakma bakimmklava: yawrumu iyi besle bak babası çikolata bile almış ...
bende bugun dr a gideceğim.. ayrıntılı ultrasonum var dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne zaman duymaya başladınız
ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum
bu arada hala bulantısı devam eden var mı benim gibi
cnm insan daha gergin daha duygusal oluo daha alıngan oluooo ama millet de bizi anlamıo kiii?ben temmuzda ne zamandı bilmiyrm eşimle kavga ettimde seferihisardan kuşadasına(annemlerin yanına)saat 24 de tek başıma arabayla geldimmm hemde yollar hep virajdııı.çok inadımdırrr vallasempatiksalakcinni
tansiyonum dün birden burda yazışıyoduk başım ağrıdı hissettim sanırım hemen tansiyonumu ölçtüm 14-6 çıktı sonra limonla falan düştü gece ağrımaya başladı 15-9 çıktı sabahtan bu yana ölçüyorum 12-6 falan çıkıyo ama beni tedirgin etti gidicem zaten birazdan doktora
kız güldencim geldin mi sen gel gel hoşgeldina.s
doktorumuz herşey çok güzel dedi,gelişimi filan çok iyiymiş.çok sağlıklı bir oğlan dedi doktorumuzzemuszemus
sorma bende güldüm barıştık sandıama :umursamaz: ben biraz daha naz yapayım diyorumm :jeyyar:
canım inşş gelinim ayrıntılıda iyi poz verirr güsel haberlerle dönersinn opuyorumnanaktan
canım ben 17+4 de başladım hissetmeye opuyorumnanaktan ve şimdi acayip tepikler atıo elimle dokunmadan da hissediyorum doktorumda şaşırmıştı hayret daha erkennama demişti gerçekten erkekler hızlı :jeyyar:
:jeyyar: maşşallah canım seninki de cesaret ama bende yapardım heralde diyorumm aklinialirimsmile
benimde inadım tuttumu kimse caydıramaz ama o hallerinede gülüyorum yaaaçocuk gibi oluveriyolarr ama taviz vermicen ki bidaha yapmasınn a.s
canım geçmiş olsunn inşş düzene girer tansiyonunn
bence de en yakın eczaneye filan git ölçtür belki bi yere filan yönlendirirler bişey yaparlar yerimseniben
hoşbulduk cnmm
bi bakayım dedim birazdan annemlere gidices artık ptesi görüşürüss orda kalıcas pazar gecesi geç geliriss mirmirmirmir hemen yatarım yol yorgunluğuyla ama sabahı hemen gelirimm zemuszemus
Hayırlı olsun canım oğluşun maşallahdoktordan geldik kızlar.ay çok mutluyum,oğlum oluyor
kızlar burda görünüyorsunuz amaaaa niye kimse yokkk geçmiş mi okuyonuz halaa.sa.s
git bakalım fıstık özlicezz:teytey:
Hayırlı olsun canım oğluşun maşallah
canım ben iş yerimdeyim açık ama her zaman yazamıyorum bir yazayım diyorum sayfalar geçmiş
kızlar benim geçen haftalarda tansiyonum 17 ye çıkmıştı doktorum şok oldu daha başlardayız ne bu böyle diye bende normalde düşer bugüne mahsustur o dedim doktorum çok rahatsın ya dedi kendimi biliyorum dedim bugün beyanın son günü daha işe gideceğim çok işim var stres yaptım dedi ii o zaman bir hafta boyunca ölçeceksin dedi ertesi günden başladım hergün 11-12 lerde doktora bir hafta sonra yine gittik oda ölçtü normal dedi güldü bide demek ki dediğin gibiymiş dedi şakkıdı
ayyyyy bende sizleri özlicem vallaaa opuyorumnanaktan
bak haftasonu sizde gidin biyerlere çok yazmayınn aklinialirimsmile aklım burda kalıoo sempatiksalakcinni
cnm benimde tansiyonumu ölçtü dr düşük çıktı ama benim hamileliğimden öncede hep düşük çıkardı.bazı insanlar düşük tansiyonla yaşarmış bende oleyim:2:
ama allhtan baş dönmem göz kararmam olmuyo:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?