2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mide bulantılarım varken bi tek kahvaltıda birşeyler yiyebiliyodum artık yapasım gelmiyo ama kahvaltı çok önemli oldugu için yapıyorum ihmal etmeden her sabah yiyorum muhakkak patatesli yumurta aklıma gelmemişti yarın sabah ondan yapıyım değişiklik olur herzamankinde farklı lor peynirde aldım biraz kötü koktu bimin lorundan şaşmıycan en iyiysi o valla cevizi yemeyi unutuyorum bademde alıyım ben aklinialirimsmile hurma yiyorum kocişim aldı bana pahalısından iyisinden biraz şok geçirdi amaakannehir

cnm bende geçen artık bebeğimi sağlıklı beslemeye karar verdim gittik kipaya ceviz,badem aldık.biz bimden alıyoruz çoğu seyi mesela pınarın sütü burnuma kokuo ama bitek bimin sütünü içebiliyrm.benimde ilk üç ay bulantım çoktuuuuu.sabahları bimden aldığım susamsız kuru pasta çok iyi geldi.bide eşim tulum peynirli tost yapıveriodu o da iyi gelioduuu.cnm hala burnuna koktuğu için bazı şeyler yiyememen normal benim odam mutfağımla birleşik üç ay yatak odasında yaşadımmm eve kokcak bişi sokmadım eşim bile aç kala kala zayıfladıı.artık iyiyim şükürrrvereliniortak

doktordan geldik kızlar.ay çok mutluyum,oğlum oluyor
doktorumuz herşey çok güzel dedi,gelişimi filan çok iyiymiş.çok sağlıklı bir oğlan dedi doktorumuzzemuszemus
sağlıkla kucağıma da alayım inşallah.
denizcim eklermisin benim cinsiyeti de tabloya canım.

cnmmm gözün aydınnn oğluşuna maşallahhh darısı benim başaıma benimkini dün gene öğrenemedikkk napim sağlıklı olsun daopuyorumnanaktan

sorma bende güldüm barıştık sandıama :umursamaz: ben biraz daha naz yapayım diyorumm :jeyyar:
canım inşş gelinim ayrıntılıda iyi poz verirr güsel haberlerle dönersinn opuyorumnanaktan

kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne zaman duymaya başladınız
ben henüz hiç bir şey hissetmiyorum
bu arada hala bulantısı devam eden var mı benim gibi

canım ben 17+4 de başladım hissetmeye opuyorumnanaktan ve şimdi acayip tepikler atıo elimle dokunmadan da hissediyorum doktorumda şaşırmıştı hayret daha erkennama demişti gerçekten erkekler hızlı :jeyyar:

:jeyyar: maşşallah canım seninki de cesaret ama bende yapardım heralde diyorumm aklinialirimsmile
benimde inadım tuttumu kimse caydıramaz ama o hallerinede gülüyorum yaaa çocuk gibi oluveriyolarr ama taviz vermicen ki bidaha yapmasınn a.s

canım geçmiş olsunn inşş düzene girer tansiyonunn
bence de en yakın eczaneye filan git ölçtür belki bi yere filan yönlendirirler bişey yaparlar yerimseniben

kız güldencim geldin mi sen gel gel hoşgeldina.s

hoşbulduk cnmm
bi bakayım dedim birazdan annemlere gidices artık ptesi görüşürüss orda kalıcas pazar gecesi geç geliriss mirmirmirmir hemen yatarım yol yorgunluğuyla ama sabahı hemen gelirimm zemuszemus

ayyy çok sevindim cnmm opuyorumnanaktan hadi gözün aydınn oğlanlar arayı açmaya niyetli kızlar azalıo gamyoncuiremsuopuyorumnanaktan

canım gözün aydın oğluma bi arkadaş daha geldii
hayırlı olsun oğluşun

git bakalım fıstık özlicezz:teytey:

Hayırlı olsun canım oğluşun maşallah
kızlar burda görünüyorsunuz amaaaa niye kimse yokkk geçmiş mi okuyonuz halaa.sa.s

canım ben iş yerimdeyim açık ama her zaman yazamıyorum bir yazayım diyorum sayfalar geçmiş

kızlar benim geçen haftalarda tansiyonum 17 ye çıkmıştı doktorum şok oldu daha başlardayız ne bu böyle diye bende normalde düşer bugüne mahsustur o dedim doktorum çok rahatsın ya dedi kendimi biliyorum dedim bugün beyanın son günü daha işe gideceğim çok işim var stres yaptım dedi ii o zaman bir hafta boyunca ölçeceksin dedi ertesi günden başladım hergün 11-12 lerde doktora bir hafta sonra yine gittik oda ölçtü normal dedi güldü bide demek ki dediğin gibiymiş dedi şakkıdı

cnm benimde tansiyonumu ölçtü dr düşük çıktı ama benim hamileliğimden öncede hep düşük çıkardı.bazı insanlar düşük tansiyonla yaşarmış bende oleyim:2:
ama allhtan baş dönmem göz kararmam olmuyo:lepi:

ben aç kalırsam eğer düşer hemen ellerim titrer gözüm kararır o yüzden fazla aç kalamıyorum hemen bir şeyler atıştırıyorum

gözün aydın canım sende cinsiyetini geç öğrenenlerdensin sanırım bende 17. haftamda öğrenicem inş. çok sevindim senin adına

kızlar ben çıkayım şimdi eşim gelir anca hazırlanır çıkarıs yola
kendinize ve bebişlerinize çok çok iyi bakınnn opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum ve çok özliycemmm opuyorumnanaktan sırnaşık şey
aklım burda yaaa :gitme:
hayırlısıyla ptesi görüşmek üzeree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…