2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

2 haftm var o zaman:)

Bence de uzun süre bakması çok da iyi değil zaten.Biz de daha 6. haftadayken falan doktorum çok da rahatsız etmeyelim miniğimizi çünkü ultrason şu an ona çok fazla ısı veriyor demişti demek ki var bi bildikleri...

cnm geçmiş olsun bu arada artık kanama falan yok dimi

evet canım..bende bır sıtede okumustum..gebelik.org da sanırım..
bebege ısık yollanıyor..ısı da oolabılır emın degılım..kaydirigubbakcemile3
bazı bebekler o yuzden ellerıyle yuzlerını kapatırmıs..rahatsız olurlarmıs..

hoşgeldin cnm.benim drda bu konuda çokkk titiz.birtek dün uğrastı biraz cinsiyeti görürmüyüm diye baktıki bacak arasında kordon var görünmüo.bidahi seferi beklicez dedi...:1hug:

cnm geçmiş olsun bu arada artık kanama falan yok dimi

yok canım çok sukur...
ben çok gezerım...çok gezdım mı..yada çok yoruldum mu oluyor..ama ıstırahatle gecıyor çok sukur...
annem çok kızıyor..gezme otur dıyee..
bende evde dınlenıyorum butun gun..akşamları soyle bır gezıntıye cıkıyoruz genelde..
ılk hamılelıgım çok rahattı...
ama oglumdan sonra ıkı kez kurtaj oldum..sanırım onlar yuzunden olmus olabılır..gercı doktor her hamılelık farklıdır..bırıncıde rahat gecırdıysen ıkıncıde aynı olacak degıl dıyor...

hoşbuldukkk
nasılsınız görüşmeyeli ??
muahbbet ayrınyılı ultrason sanırım!!

hunyy nereye gitti yaa çokokuyamadımda geçmişi??

hunny nere gıttı okuyamadım emme pazartesı gelıyormus...
yukardakı yazıda donlarımı bulamıyom yazıyorrrrrrrrrrrrrrrrrr............kaydirigubbakcemile3

canım geçmiş olsun.otur artık gezme sen de...ben ilk üç ay yattım düşük tehlikemden dolayı.bir kez gezeyim diye bi arkadaşıma gittim hemen o gün kahverengi lekelenmem oldu bida hada kalkmadım artıksempatiksalakcinni

anladım..kım ıçıne sınerse ona gıt..benım buldugum doktor 3. doktorum oldu..
ama en sonunda dogru doktoru buldum sanıyorum..bırden bıre degısmesse çok ıyıı...sempatiksalakcinni

Slm güzel anneler.. Nasılsınız?? Bu arada bişi sorcam.. Pzt benim doktor kontrolum var.. 17. haftamda olcem inş.. Doktor bana 4 lü test mi yapcak?? Nası yapcak?? Sadece ultrason mu=???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…