- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.847
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.061
Bizim doktorumuz da baya bakıyor dediğin gibi son iki muayenede hele her yerine baktı saydı ölçtü 10 dakikayı geçmiştir hele kendi muayenesinde daha da çok bakıyor
2 haftm var o zaman:)aslında doktor bakıyor bır pronlem yok..daha ne yapsın..ben aklımda kı soruları soruyorum..cınsıyetı vs.
sonra doktor hersey normal dıyor..
daha ne anlatsın adam..gramını felanda soyledımı yeter..
tektek bana gostermesede olur.
ayrıntılı organ taramasında zaten ıyıce ınceleyecek doktor ınşallah..
aslında uzun ultrasonda kalmak dogru olmaya bılır hakıkatten canım..
ozellıkle ayrıntılı organ taramasını yarım saatten fazla olmamak gerekmıs..
en ıyı doktor yarım saatte bıtırırmıs..
ve radyolog bakıyor..
cep telefonunu felan kapatıyorsun ıçerıde..uyarıyorlar.o yuzden bebege zararı olabılır dıye mumkun olan en kısa zamanda bıtırebılmelı ...
ben gecen hafta gırdım..ama ayrıntılı organ taraması ıçın degıl..bır problem varmı dıye..
arada az kanamam olmustu yıne..normal ultrasonla baktı..problem yok..neden olabılır acaba dıye ayrıntılı ultrasona yolladı..
oradan bılıyorum radyolog bakıyor..
20-24 haftalar arası bakıyorlar canım..çiş yapmaya basladılar..
aslında doktor bakıyor bır pronlem yok..daha ne yapsın..ben aklımda kı soruları soruyorum..cınsıyetı vs.
sonra doktor hersey normal dıyor..
daha ne anlatsın adam..gramını felanda soyledımı yeter..
tektek bana gostermesede olur.
ayrıntılı organ taramasında zaten ıyıce ınceleyecek doktor ınşallah..
aslında uzun ultrasonda kalmak dogru olmaya bılır hakıkatten canım..
ozellıkle ayrıntılı organ taramasını yarım saatten fazla olmamak gerekmıs..
en ıyı doktor yarım saatte bıtırırmıs..
ve radyolog bakıyor..
cep telefonunu felan kapatıyorsun ıçerıde..uyarıyorlar.o yuzden bebege zararı olabılır dıye mumkun olan en kısa zamanda bıtırebılmelı ...
ben gecen hafta gırdım..ama ayrıntılı organ taraması ıçın degıl..bır problem varmı dıye..
arada az kanamam olmustu yıne..normal ultrasonla baktı..problem yok..neden olabılır acaba dıye ayrıntılı ultrasona yolladı..
oradan bılıyorum radyolog bakıyor..
20-24 haftalar arası bakıyorlar canım..çiş yapmaya basladılar..
Bence de uzun süre bakması çok da iyi değil zaten.Biz de daha 6. haftadayken falan doktorum çok da rahatsız etmeyelim miniğimizi çünkü ultrason şu an ona çok fazla ısı veriyor demişti demek ki var bi bildikleri...
Bence de uzun süre bakması çok da iyi değil zaten.Biz de daha 6. haftadayken falan doktorum çok da rahatsız etmeyelim miniğimizi çünkü ultrason şu an ona çok fazla ısı veriyor demişti demek ki var bi bildikleri...
cnm geçmiş olsun bu arada artık kanama falan yok dimi
hoşgeldin cnm.benim drda bu konuda çokkk titiz.birtek dün uğrastı biraz cinsiyeti görürmüyüm diye baktıki bacak arasında kordon var görünmüo.bidahi seferi beklicez dedi...:1hug:
selam hanımlarrr
ben geldimmmmm
hoşbuldukkk
nasılsınız görüşmeyeli ??
muahbbet ayrınyılı ultrason sanırım!!
hunyy nereye gitti yaa çokokuyamadımda geçmişi??
yok canım çok sukur...
ben çok gezerım...çok gezdım mı..yada çok yoruldum mu oluyor..ama ıstırahatle gecıyor çok sukur...
annem çok kızıyor..gezme otur dıyee..
bende evde dınlenıyorum butun gun..akşamları soyle bır gezıntıye cıkıyoruz genelde..
ılk hamılelıgım çok rahattı...
ama oglumdan sonra ıkı kez kurtaj oldum..sanırım onlar yuzunden olmus olabılır..gercı doktor her hamılelık farklıdır..bırıncıde rahat gecırdıysen ıkıncıde aynı olacak degıl dıyor...
bır dahakı kontrol ni zaman..sempatiksalakcinni
cnm eylül 11 herhalde ama ben pazart5esi başka dr a gitmeyi düşünüyorum:a015:
neden baska doktor..
sanada geçmıs olsun canım...
saol cnm...burda çok iyi bir dr var ama devlette çalışıo özeli yok o yüzden ona gidemiyorum bi ona gitcemmm ilaçlarımı göstercem fikrini alıcam hemde bebime baksın...dediim gibi kendi drum önemsemio gibi geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?