2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

normalde benimkiler de küçüktü
75 beden bile bol oluyodu yani o derece
ama son 1 aydır falan aldı başını gidiyo
80 almaya başladım
kocam sen bebişi göbeğinde deil göğsünde büyütüyon heralde diyo:roflol::roflol::roflol:

tuğçecim,meraketme ama sıkma da..
açılmıştır süt kanalları ondan geliodur..
benm oğluma hamişken bi gece otururken göğsümün ucu buz gbi oldu
içimdede bişiy yoktu sadece bosbol bi tişört
korktum böcek girdi sandım çıkardım bişiy yok
tişörtü giyerken baktım ıslak orası
bide sıktım sıvı gelio
ama o zaman 7.ayımda falandım ben
bunda bnmde erken geldi yani

uçları beyaz beyaz ama süt falan gelmiyo
tuğçe sen doğurunca şelale gibi fışkırcak heralde:roflol::roflol:
çocuk karşı koltuktan içer:roflol:mafoldumben

hoşbuldum canmcımm

ya evet ama bnden gelmio beyaz sadece ucu.

neyse ben çıkayım artık bugün yemek yapmadım gnderdim kocayı dışardan al bişeler die geldi şimdi

bebişçim bn bgn gece olamıcam galiba annemde kalcam gece ama gtmeden önce uğrarımmm

bebişlere iii bakın annelerii...

canım haırlı olsun oğluşungamyoncuiremsu

Hoşbulduk cnm saol bende sevindim seni görünce:)Amin cnm hepimize nasip etsin Rabbim inş.Buluşalım ilk fırsatta kaynatalım cnm:)

selam kızlar,hepınıze gusel bır hafta sonu dılıyorum.

benden de sut gelmıyor,ama goguslerım cok sıs ve hassas,ayrıca 1 beden buyuduu
kızlar benımde sıze sorum olacak,benım bacaklarımda damarlarım bellı olmaya basladı varıs gıbı degıl ama yeşil ve mor ınce ınce görunuyor.ınsallah artmaz sızınde boyle bısey oldu mu

hmm benim de öyle olacak galiba aman birden çabuk büyürse millet tip tip bakar bana ya
uçları beyaz beyaz ama süt falan gelmiyo
tuğçe sen doğurunca şelale gibi fışkırcak heralde:roflol::roflol:
çocuk karşı koltuktan içer:roflol:mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

canım hamileliğin başından beri benim de 1 beden büyüdü
benin bacaklarımda böyle bir şey yok artmaz inşallah canım çok ayakta kalmamaya çalış bol bol su iç
yorgunluktan olabilir belki

loliiiiişşşşşşşş
o ne tabir öle kız karşı koltuktan içer dio yhaaa:)))
çok güldüm wallahi:)))

burcumm çok öslicem seni cnm ama eşim evde zaten benm bugünde
yarın buluşalım inş.))

heraa ;
özeline mesaj atcaktım attırtmadı mesaj kutun doluymuş bi boşaltda ordanda yazarım arada..
ayy evet hemen burdan bi tanışalım kaynatalım ben merkeze geldiimde görüşelim kız ne iyi olur:))ben kaklıkta oturuorum cnmmm ama olsun ben çok sevindim seni bulduuma :))
çok merakediorum doktorun kim canım senn???
ve kaç yaşındasın??

elma şekeri;
cnm bnmde karnımın sol tarafındaki damarlar çok belirdi..

bence sen çok ayakta kalma ve dikkat et bol su iç arkadaşın dediği gbi:))
geçmiş olsun şimdiden:))

heraa ;
özeline mesaj atcaktım attırtmadı mesaj kutun doluymuş bi boşaltda ordanda yazarım arada..
ayy evet hemen burdan bi tanışalım kaynatalım ben merkeze geldiimde görüşelim kız ne iyi olur:))ben kaklıkta oturuorum cnmmm ama olsun ben çok sevindim seni bulduuma :))
çok merakediorum doktorun kim canım senn???
ve kaç yaşındasın??[/QUOTE]

Tmm cnm boşaltırım ben mesaj kutusunu.Bende çok sevindim keşke merkezde olsaydın daha iyi olurdu ama olsun yine görüşürüz.Sen Denizli buluşmalarınada katılmıyosun galiba bi daha ki buluşmamızda gelebilirsen çok iyi olur oradaki arkadaşlarda çok tatlılar.Ben 24 yaşındayım cnm aslen konyalıyım 2senelik evliyim.Eşim buralı olduğu için 2senedir buradayım.Du ben sana biyografimi yazayım:)Doktorum Babür Kaleli.Murat Karayele de gittim ama onu eledim ondan öncede başka bi doktora gittim onuda beğenmedim.Babür Hoca iyi bi kez de Mehmet Emin Soysalı denemek istiyorum arkadaşımın doktoru o idi ve ve ısrarla onu tavsiye ediyor bakalım.Pazartesi günü kontrolüm var benimde üçlü test yapılacak ve cinsiyet öğreneceğiz.Senin doktorun kim cnm?

hmm benim de öyle olacak galiba aman birden çabuk büyürse millet tip tip bakar bana ya

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…