2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

esracım hoşgeldin...

gülden annesigile gitti pazartesi döncekkk.sen donlarını buldunmu bakim??:tomato:

donlarını bulamıyormus..onun bır oglu vardı yanlıs hatırlamıyorsam...o saklamıs olabılır..benım oğlan buyurken hepsını çıkarırdı..kafasına gecırırdı bazen..

selam kızlaar
yaaa benim göğüslerim çok büyüdü :kedi:özellikle sağ...
bi de sağ ucu giderek koyulaşiyo ve kaşınıyo sizinde başladı mı:uhm:

ben çıktım canıkm..
oglan uyandı...
canım 4 lu test kan tahlılınde baklılıyor sanıyorum..tam bılemıyorum...

selam kızlaar
yaaa benim göğüslerim çok büyüdü :kedi:özellikle sağ...
bi de sağ ucu giderek koyulaşiyo ve kaşınıyo sizinde başladı mı:uhm:
canım benim göğüslerim biraz küçüktür hani biraz büyüse fena olmaz yoksa bu iki yavruyu nasıl doyuracam ben
canım benim göğüs ucumda da beyaz bişeyler belirdi annem onlar süt diyo ama bilemiyorum doktora da sordum bana gülüyor normal diyor

Ben de çıkıyorum kızlar görümceme yemeğe gidiyoruz bu akşam.12. haftadan beri hala idrak edemediler bizim kızımız olacağını.Kendisinin 2 buçuk yaşında bi kızı var da kendi kızının pabucu dama atılacak diye korkuyo açık açık da söyledi zaten...Nasıl olur ya sizin oğlunuz olmalıydı diyo.Eşim de kusura bakma sipariş verme sansımız yoktu dedi :)) Zaten biz öğrenmeden önce de herkesin içinde onların oğlu olcak kesin demişti ben de içimden Allahım sen benim gönlümdekini biliyosun dedim hiç de sesimi çıkarmadım ....Şimdi hala onun muhabbeti dönüyo :)) Bakalım bu akşam neler olcak...Herkese hayırlı iftarlar...

Mrb arkadaşlar..Geçte olsa bende aranıza katıldım.Benim doğumumda ocak 20 ile 25 arası olucakmış doktorlara göre.Hiç yoktu bebek fikri bende 2senelik evli olmama rağmen 1 sene daha düşünmüyordum ve beklemediğim anda sürpriz oldu bize.Ancak o sıralarda bu durumu kabullenemedim ve ilk 1ay kabus gibiydi sanki başıma çok kötü bişey gelmiş ve ben bir daha eskisi gibi olamıcak gibiydim hatta o günlerde kk ile de paylaşmıştım bu durumu.Şimdi şükür attım o psikolojiyi ve adapte oldum hamileliğime..Bebişimi ilk kez ikili tarama testinde büyümüş ve net olarak gördüm ve o anda sıcacık tarif edilemez bi duygu kapladı bedenimi.O günden sonra daha bi alıştım bebeğime ve çok mutlu oldum.Allahm isteyen herkese nasip etsin inş.Sizleri merak ediyorum zamanla tanıyacağım inş hepinizi..

hayırlı olsun bebeğin canım.ALLAH inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

:dance::teytey::sm_cool:alkisalkisalkis
ay ay ayy hoşgeldinnn
aramıza katılmaan özellikle ben çok sevindimmm
denizlidesin sanırım sende:))
topikte benden başka denizliden olan bir sen olacaksın sanırımm...
hemen tanışmak istiorum yaa
allah bebeğini sağ sağlim kucağğına almayı nasip etsin cnmm
tekrar hoşgeldin aramızaaaa.s.

ayy bide profil bilgilerinde geveze dio yaaa
ölcem sevinçteeeennopuyorumnanaktan

kızlar sizler nasılsınızzz
iftar yaklaşıo daha yemeğimi yapmadım die öle bi bakem çıkam dediydim de:))

hoşgeldin canımmhihoyyyt

esracım hoşgeldin...

gülden annesigile gitti pazartesi döncekkk.sen donlarını buldunmu bakim??:tomato:

hoşbulduk canm çok acil kalkmam gerekti hemen çıktım ksrabakmayın nolur söleyemeden
hımm
güldensiz mi kaldık iki gün yhaa
öslicem onu
sizler nasılsınız cnmmm
bebişleriniz nasıllar ??
donlar yok ortada,
valla birgün taşınırsak o zaman çıkarsa çıkar ancak
çalındıysada haram olsun yhaaaklava::umursamaz:

hoşgeldin burcu
ayy öldürcen sen beni yhaa
sıkıp gelcekmişşş:))

lolişim benmde büyüdü göüslerim hemde 2beden
normalde 75di oğluma 90la douma girmiştim
ama şimdiden 85 kullanıorum artık
kaşıntı
büyüme ve göüs yuvarlaında kararma da oldu bnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…