- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.847
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.081
esracım hoşgeldin...
gülden annesigile gitti pazartesi döncekkk.sen donlarını buldunmu bakim??:tomato:
selam kızlaar
yaaa benim göğüslerim çok büyüdü :kedi:özellikle sağ...
bi de sağ ucu giderek koyulaşiyo ve kaşınıyo sizinde başladı mı:uhm:
canım benim göğüslerim biraz küçüktür hani biraz büyüse fena olmaz yoksa bu iki yavruyu nasıl doyuracam benselam kızlaar
yaaa benim göğüslerim çok büyüdü :kedi:özellikle sağ...
bi de sağ ucu giderek koyulaşiyo ve kaşınıyo sizinde başladı mı:uhm:
hoşgeldin cnm.benim drda bu konuda çokkk titiz.birtek dün uğrastı biraz cinsiyeti görürmüyüm diye baktıki bacak arasında kordon var görünmüo.bidahi seferi beklicez dedi...:1hug:
Mrb arkadaşlar..Geçte olsa bende aranıza katıldım.Benim doğumumda ocak 20 ile 25 arası olucakmış doktorlara göre.Hiç yoktu bebek fikri bende 2senelik evli olmama rağmen 1 sene daha düşünmüyordum ve beklemediğim anda sürpriz oldu bize.Ancak o sıralarda bu durumu kabullenemedim ve ilk 1ay kabus gibiydi sanki başıma çok kötü bişey gelmiş ve ben bir daha eskisi gibi olamıcak gibiydim hatta o günlerde kk ile de paylaşmıştım bu durumu.Şimdi şükür attım o psikolojiyi ve adapte oldum hamileliğime..Bebişimi ilk kez ikili tarama testinde büyümüş ve net olarak gördüm ve o anda sıcacık tarif edilemez bi duygu kapladı bedenimi.O günden sonra daha bi alıştım bebeğime ve çok mutlu oldum.Allahm isteyen herkese nasip etsin inş.Sizleri merak ediyorum zamanla tanıyacağım inş hepinizi..
Mrb arkadaşlar..Geçte olsa bende aranıza katıldım.Benim doğumumda ocak 20 ile 25 arası olucakmış doktorlara göre.Hiç yoktu bebek fikri bende 2senelik evli olmama rağmen 1 sene daha düşünmüyordum ve beklemediğim anda sürpriz oldu bize.Ancak o sıralarda bu durumu kabullenemedim ve ilk 1ay kabus gibiydi sanki başıma çok kötü bişey gelmiş ve ben bir daha eskisi gibi olamıcak gibiydim hatta o günlerde kk ile de paylaşmıştım bu durumu.Şimdi şükür attım o psikolojiyi ve adapte oldum hamileliğime..Bebişimi ilk kez ikili tarama testinde büyümüş ve net olarak gördüm ve o anda sıcacık tarif edilemez bi duygu kapladı bedenimi.O günden sonra daha bi alıştım bebeğime ve çok mutlu oldum.Allahm isteyen herkese nasip etsin inş.Sizleri merak ediyorum zamanla tanıyacağım inş hepinizi..
esracım hoşgeldin...
gülden annesigile gitti pazartesi döncekkk.sen donlarını buldunmu bakim??:tomato:
kızlar sütü gelen warmı aranızdaben sıkınca çıkıo az az :ecrin_bebek:
kızlar sütü gelen warmı aranızdaben sıkınca çıkıo az az :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?