- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.121
Mrb arkadaşlar..Geçte olsa bende aranıza katıldım.Benim doğumumda ocak 20 ile 25 arası olucakmış doktorlara göre.Hiç yoktu bebek fikri bende 2senelik evli olmama rağmen 1 sene daha düşünmüyordum ve beklemediğim anda sürpriz oldu bize.Ancak o sıralarda bu durumu kabullenemedim ve ilk 1ay kabus gibiydi sanki başıma çok kötü bişey gelmiş ve ben bir daha eskisi gibi olamıcak gibiydim hatta o günlerde kk ile de paylaşmıştım bu durumu.Şimdi şükür attım o psikolojiyi ve adapte oldum hamileliğime..Bebişimi ilk kez ikili tarama testinde büyümüş ve net olarak gördüm ve o anda sıcacık tarif edilemez bi duygu kapladı bedenimi.O günden sonra daha bi alıştım bebeğime ve çok mutlu oldum.Allahm isteyen herkese nasip etsin inş.Sizleri merak ediyorum zamanla tanıyacağım inş hepinizi..
cnm normal koyulaşıo ve kaşınıyor benim kar gibi tenim olmasına rağmen benim bile koyulduuu:))))opuyorumnanaktan
ya kızlar ne olur biriniz anlatın ya şu resimleri nerden yüklüyorsunuz
bnm ilk bebeğim ama gelio
ayy başka bi yer olsa neyse kaşiyamıyorum da
tatlı tatlı kaşiniyo naniknanik
cnm adapte ol tabi ya benim görümcem 15 senelik evli bak olmuor çocukları bunları düşünnnboshayallersmile
günaydın tatlı anneler ve bebişleri.a.s.
galiba herkescikler uyuyor.
sağolsun beni kızım erkenci uyanmış yanımıza gelmiş ne zaman geldiyse biraz da yanımızda uyumuş.sonra anne karnım zil çalıyo diyerek beni çağırdı.
canım akşam ıftar nasıl geçtı...Ben de çıkıyorum kızlar görümceme yemeğe gidiyoruz bu akşam.12. haftadan beri hala idrak edemediler bizim kızımız olacağını.Kendisinin 2 buçuk yaşında bi kızı var da kendi kızının pabucu dama atılacak diye korkuyo açık açık da söyledi zaten...Nasıl olur ya sizin oğlunuz olmalıydı diyo.Eşim de kusura bakma sipariş verme sansımız yoktu dedi :)) Zaten biz öğrenmeden önce de herkesin içinde onların oğlu olcak kesin demişti ben de içimden Allahım sen benim gönlümdekini biliyosun dedim hiç de sesimi çıkarmadım ....Şimdi hala onun muhabbeti dönüyo :)) Bakalım bu akşam neler olcak...Herkese hayırlı iftarlar...
hoşgeldınn..hayırlı olsun bebegın..Mrb arkadaşlar..Geçte olsa bende aranıza katıldım.Benim doğumumda ocak 20 ile 25 arası olucakmış doktorlara göre.Hiç yoktu bebek fikri bende 2senelik evli olmama rağmen 1 sene daha düşünmüyordum ve beklemediğim anda sürpriz oldu bize.Ancak o sıralarda bu durumu kabullenemedim ve ilk 1ay kabus gibiydi sanki başıma çok kötü bişey gelmiş ve ben bir daha eskisi gibi olamıcak gibiydim hatta o günlerde kk ile de paylaşmıştım bu durumu.Şimdi şükür attım o psikolojiyi ve adapte oldum hamileliğime..Bebişimi ilk kez ikili tarama testinde büyümüş ve net olarak gördüm ve o anda sıcacık tarif edilemez bi duygu kapladı bedenimi.O günden sonra daha bi alıştım bebeğime ve çok mutlu oldum.Allahm isteyen herkese nasip etsin inş.Sizleri merak ediyorum zamanla tanıyacağım inş hepinizi..
hahahahahhahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3normalde benimkiler de küçüktü
75 beden bile bol oluyodu yani o derece
ama son 1 aydır falan aldı başını gidiyo
80 almaya başladım
kocam sen bebişi göbeğinde deil göğsünde büyütüyon heralde diyo:roflol::roflol::roflol:
canım olması normal..kan hacmın artıyor..selam kızlar,hepınıze gusel bır hafta sonu dılıyorum.
benden de sut gelmıyor,ama goguslerım cok sıs ve hassas,ayrıca 1 beden buyuduu
kızlar benımde sıze sorum olacak,benım bacaklarımda damarlarım bellı olmaya basladı varıs gıbı degıl ama yeşil ve mor ınce ınce görunuyor.ınsallah artmaz sızınde boyle bısey oldu mu
günaydın canım bende burdayım
gunaydın..hala buradamısın acep...
teşekkürler paylaşımın için şirinem nasılsın bu arada?sağlığın nasıl elif hanım nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?