2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm adapte ol tabi ya benim görümcem 15 senelik evli bak olmuor çocukları bunları düşünnnboshayallersmile

kızlar bende bebişime aldıım birkaç kıyafeti çektim ama atamıyrm resimleriii.göbüş resmimi bile eşim attıydı artık o da yardım etmiooo:tomato:beceremiyorumm ya

resimlerrrrrrrrrrrrrrrrr

ya yapıyorum ama direk gözükmüyor bir adres çıkıyor ben herkesin kolayca görmesini istiyorum

Tmm cnm boşaltırım ben mesaj kutusunu.Bende çok sevindim keşke merkezde olsaydın daha iyi olurdu ama olsun yine görüşürüz.Sen Denizli buluşmalarınada katılmıyosun galiba bi daha ki buluşmamızda gelebilirsen çok iyi olur oradaki arkadaşlarda çok tatlılar.Ben 24 yaşındayım cnm aslen konyalıyım 2senelik evliyim.Eşim buralı olduğu için 2senedir buradayım.Du ben sana biyografimi yazayım:)Doktorum Babür Kaleli.Murat Karayele de gittim ama onu eledim ondan öncede başka bi doktora gittim onuda beğenmedim.Babür Hoca iyi bi kez de Mehmet Emin Soysalı denemek istiyorum arkadaşımın doktoru o idi ve ve ısrarla onu tavsiye ediyor bakalım.Pazartesi günü kontrolüm var benimde üçlü test yapılacak ve cinsiyet öğreneceğiz.Senin doktorun kim cnm?[/QUOTE]

evet canm anladım konyalı olduunu
konyanın neresindensin
pek bilmem ama afyon sultandağında otururken gelirdik arada gesmeye
severim ben konyayı..
denizliyide tek geçerim ama :))
bnde afyonluyum bi ilçesinden..23 yaşındayım.18de evlendim 20de anne oldum 3yaşında birde oğlum var benm..
denizlilierin buluşma resimlerine bakmıştım ama yaş olarak biraz büyük geldi bana bazı hanımlar..sern onlarla hangi topikte tanıştın???
neresinde oturuosn cnm denzlinin?
hangi bankada çalışıosun??
ayy ne çok sordum böle yhaaa..............

cnm ben 4farklı doktora gittim denizlide
ama hiç birine tutunamadım kimi benden kaynaklı kimi doktordan
en sonunda artık kendi doktoruma gelip gitmeye karar verdim.benm doktorum ıspartada,oğlum tedavi ve ameliyatla oldu benm..artık yine ona gelip gidiorum,kısmet olursa inş.doğumuda orda yapıcam yine,hem memleketime annemlerede yakın orası...

sölediğin doktorların hepsini duydum canm
duyduklarıma göre içleerine en iyisi şuan gittiğin babür bey
memnunsan neden akadaşının tavsiyesini denemek istiosun ki..

biraz da tuzlu o değilmi cnm?muayenesine falanmı gidiosun sen onun??o hastanedeki tek prof.dr.yanii

cnm buluşmalara zaten hiç kimseyi tanımadan gelmemde
sennle tanışmak elbet isterim bnde:))
hangi topikte denzlili bayanlar söle bi geziim rayı arada:))

evet canm anladım konyalı olduunu
konyanın neresindensin
pek bilmem ama afyon sultandağında otururken gelirdik arada gesmeye
severim ben konyayı..
denizliyide tek geçerim ama :))
bnde afyonluyum bi ilçesinden..23 yaşındayım.18de evlendim 20de anne oldum 3yaşında birde oğlum var benm..
denizlilierin buluşma resimlerine bakmıştım ama yaş olarak biraz büyük geldi bana bazı hanımlar..sern onlarla hangi topikte tanıştın???
neresinde oturuosn cnm denzlinin?
hangi bankada çalışıosun??
ayy ne çok sordum böle yhaaa..............

cnm ben 4farklı doktora gittim denizlide
ama hiç birine tutunamadım kimi benden kaynaklı kimi doktordan
en sonunda artık kendi doktoruma gelip gitmeye karar verdim.benm doktorum ıspartada,oğlum tedavi ve ameliyatla oldu benm..artık yine ona gelip gidiorum,kısmet olursa inş.doğumuda orda yapıcam yine,hem memleketime annemlerede yakın orası...

sölediğin doktorların hepsini duydum canm
duyduklarıma göre içleerine en iyisi şuan gittiğin babür bey
memnunsan neden akadaşının tavsiyesini denemek istiosun ki..

biraz da tuzlu o değilmi cnm?muayenesine falanmı gidiosun sen onun??o hastanedeki tek prof.dr.yanii

cnm buluşmalara zaten hiç kimseyi tanımadan gelmemde
sennle tanışmak elbet isterim bnde:))
hangi topikte denzlili bayanlar söle bi geziim rayı arada:))[/QUOTE]

Nerden anladın cnm Konyalı olduğumu:)Oradan belli mi oluyor:)Ben Egeyi seviyorum ama herkesin memleketi işte benim için de Konya bi başka.Afyon merkezde de kaynımın nişanlısı oturuyor arada gidiyoruz zaten ben Kütahya'da okudum giderdik arkadaşlarla Afyon'a.Sultandağında da yakın arkadaşım var matematik öğretmeni oradaymış onunda kısmeti beni çok çağırıyor ama kısmet olmadı bir türlü.

Maşallah hızlıymışın sende:)Erkenden evlenmiş gencecik anne olmuşun Allah bağışlasın oğluşunu..Ve bebişini..

Cnm ben Denizli topicinde tanıştım ve buluşmaya katıldım.Bir kez katılabildim diğerlerinde ya çalışıyodum ya Konyadaydım denk gelmedi.Oradaki arkadaşlar daha doğrusu ablalar çok sıcak ve çok muhabbetli kişiler.Ben çok ısındım hepsine.Anuşka abla var o organize ediyor buluşmaları çok şeker birisi muhabbetine doyulmaz bize sıcacık ekmek yapmış getirmişti.Tanışırsan çok seversin hepsini.Bikaç arkadaş var yaşıt olarak ama onlarla buluşamadım,onların buluşmalarına katılamadım daha doğrusu ama onlarlada yazışıyoruz çok şekerler.Ben sana buluşacağımız zaman sölerim gelebilirsen gelirsin.

Çınardayım cnm ben şu sıralar ev arıyorum ama taşınıcam yine bu civarlarda ya da merkeze yakın bakıyorum.Özel bi bankadaydım isim vermiyeyim cnm burda nolur nolmaz özel hayatımızı ifşa etmeyelim:)Özelden yazarım ben sana.Şimdi ayrıldım bankadan ilk ayım çok kötüydü benim psikolojik olarak hamileliği bir türlü kabullenememiştim o sıralarda sürekli izin alıyodum olmuyodu işte ağır geliyodu kaldıramıyodum doğuma kdr ayrıldım sonra tekrar başlıcam inş.

Cnm Babür Bey iyi muayenesine gidiyorum 150tl alıyor doğumu konuşmadık henüz biraz yüksek ücreti prof olduğu için ama benim hastane ve iğne fobim var inanılmaz derecede o yüzden para gözümde değil yeter ki emin ellerde olayım.Psikoloğada gidiyorum fobim nedeniyleCnm Mehmet Emin Bey de prof üniversite hastanesinde tek prof Babür Bey değil yani Mehmet Emin Beyin eşi de prof orda ama hep olumsuz şeyler duydum hakkında ve biraz suratsızda gördüğüm kadarıyla.Mehmet Emin Beyi o kdr çok övüyor ki arkadaş hani senin hatrına bir de onu denicem diyecek seviyeye geldiğim için merak ediyorum doğrusu:)O da 200 tl alıyor muayenede doğumda da 1700 aldı arkadaşımdan normal doğum.Zaten ünv hastanesinde muayene etmiyo cnm bunlar ve normal doğum ücretleri daha fazla sezeryana çok karşılar.Babür Bey Erpayla da anlaşmalı ben kısmet olursa orda düşünüyorum doğumu orda Bahadır Bey var çok iyi bir anestezist epidural normal düşündüğüm için Bahadır Beyide istiyodum iyi denk geldi şimdilik ama doğum planlanamadığı için çokta düşünmek istemiyorum.Senin tercihinde iyi olmuş cnm da hadi sancılanıverirsen nası yetişcen oraya ya doktorun olmazsa?Babür Beyi denedin mi?Bi dene istersen.Sorun olmaz dersen senin tercihin daha iyi en azından tanıdığın bi dr rahat olursun.Bak burda olsaydın pazartesi alışverişe gidicem forma beraber giderdik yaa geleceğin zaman haber verde tanışalım cnm.Kaklık buraya ne kdr mesafede?Bi de senin ilk doğumun nasıldı?Normal mi sezeryan mı?Zor mu kolay mı?Sıra bende:)

cnm adapte ol tabi ya benim görümcem 15 senelik evli bak olmuor çocukları bunları düşünnnboshayallersmile

Allahm olmayan isteyen herkese nasip etsin inş cnm ya.Çok zordur eminim ve yaşayan arkadaşlarda anlatıyorlar Allahm sabır versin hepsine.Bnm dayımında olmuyor o da 18senelik evli.Adapte oldum cnm.Hiç beklemediğim bi zmnda olunca kabullenememiştim ilk ayımda her gün ağlıyordum ben hazır değilim diye.İşimde yoğundu her açıdan erken diyodum anlayacağın.Eşim o kdr çok istiyordu ki ama benden dolayı buruk sevinç yaşadı ve hep benimle uğraştı saolsun.Şimdi atlattım şükür bebeği görünce çok garip oldum ve bu mucizeyi yaşadığım için kendimi çok şanslı gördüm şükürler olsun..

günaydın tatlı anneler ve bebişleri.a.s.
galiba herkescikler uyuyor.
sağolsun beni kızım erkenci uyanmış yanımıza gelmiş ne zaman geldiyse biraz da yanımızda uyumuş.sonra anne karnım zil çalıyo diyerek beni çağırdı.

canım akşam ıftar nasıl geçtı...
kızın dan bahsettılermı..kaydirigubbakcemile5
hoşgeldınn..hayırlı olsun bebegın..
hahahahahhahaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım olması normal..kan hacmın artıyor..
ozellıkle gogusten boyuna dogru çıkan damarlar 1-2 ay sonra daha da yesıl olucak..çok normal canım...:hulya:

Hamilelikte hangi dönemde memelerden süt gelebilir ?

Gebeliğin 16 haftasından itibaren memeler süt üretimine başlarlar. Bu dönemden sonra meme ucundan açık sarı, saman rengi az miktarda sıvı gelebilir. Buna Kolostrum adı verilir ve halk arasında “ağız sütü” olarak da tanımlanır. Kolostrum ilk geldiğinde yoğun ve sarı renklidir, ilerleyen dönemde daha açık renkli ve daha sulu bir hal alır. Bebeğin ilk günlerdeki ihtiyaçlarını, gerek besin gerekse bulaşıcı hastalıklara karşı koruyucu antikorlar bakımından mükemmel şekilde karşılayan bu kıvamlı sıvı gebeliğin mucizelerinden biridir.

Her gebenin hamileliğinde memelerinden süt gelir mi ?

Hayır her gebeden gelmez. Gelmesi de gerekmez.

Memelerden süt geldiğinde ne yapılmalı ?

Memeden gelen sıvı açık sarı renkli, kokusuzsa, kan veya iltihap içermiyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Sütyeni ve elbisenizi ıslatmaması için temiz göğüs pedi kullanmak yapılması gereken tek iştir. Ayrıca memedeki hassasiyeti azaltmak amacıyla destekleyici sütyenler etkili olacaktır. Özellikle egzersiz yaparken artmış ağırlığı ve hacmi desteleyecek, ağrıyı azaltacak sütyenler etikili olacaktır. Bu sütyenlerde de pamuklu olanlar sentetiklere tercih edilmelidir.

Keza meme dokusunu besleyen damarların ani ve çok büyümesi ile meme ucundan nadiren sızıntı şeklinde kanda gelebilir. Bu da gebelikte normaldir fakat bunun ayrımını gebenin takip olduğu kadın doğum uzmanının yapması yerinde olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…