2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimmm sen böle içten olduun için herşey feda.gelcem biyo denizliye yanına bebemi de alıppp yakcez sigaraları yapcen sen kahveleri oturup laflıcazzz.muck muck canım benimmopuyorumnanaktan

cnm benimmm sen böle içten olduun için herşey feda.gelcem biyo denizliye yanına bebemi de alıppp yakcez sigaraları yapcen sen kahveleri oturup laflıcazzz.muck muck canım benimmopuyorumnanaktan

yemin ett
gelirmisin gerçekteeennn
söz müüüü

ağlıcam ama yeminederimmm
çok duygulandım bak yineee
dayanamama beeeenn yaaaa
başımın üstünde yeriniz var bunu hiç unutmayınnnnhepiniz için geçerli
tanımak yada şahsen tanışmamak olmak benm için hiiiç sorun deil..
o günleride görelim inşallah
ne çoook isterim anlatamamm yaaaaaaaaaasenağlama

aynı anda sennle özelden mesaj atmışız birbirimizeee
kalp kalbe meselesii
bu güldencimlede olmuştu geçenlerde dimi canmm??
bnm için çöok özelinizzzz sizzz

gelcem kız sözzz.yakınım ben sana alaşehir-manisa 1,5 saatte gelirim en çokk.ama ağlama ya ne bu duygusallıkkk hamileliktenmi yoksa?:hulya:

suhancım,herşeyin yolunda olmasına sevindim,gözün aydın.maşallah bebişine

orta noktada ben varım benmö burda buluşalımm
güldenimm
sensiz olurmu bitanem benm yaaa
başakcım bebekleri doğurup bi an evvel buluşmaya bakalım eşimin bi sınavı var sene sonunda deli gbi çalışıo kazanırsa tayin çıkcak memleket tarafınaa
memleketimi sölemicem bilion sen neresi olduunu:)))
tayin mayin çıkmadan gel buluşalımm:))

hunny bskozberk bebişler ii inşallah da anaları uyuz yine kaşınıp oturuyorum yaaa
ne olcak bu halim bilemiom kibilmiyorumkismile

canım benim yaaa inşş iyi olucaksın bak haftaya kaşıntı filan kalmıcakk hep böyle düşün bi bakmışın şak die kesilmiş inşş opuyorumnanaktan

aynı anda sennle özelden mesaj atmışız birbirimizeee
kalp kalbe meselesii
bu güldencimlede olmuştu geçenlerde dimi canmm??
bnm için çöok özelinizzzz sizzz

canım kalpler bir olunca oluyoo opuyorumnanaktan
bende 1-2 gün yazmıyayım hayatta çok büyük bi boşluk varmış gibi gelioo bilmiyorumkismile hyatımda çok büyük bi yerinis varr opuyorumnanaktan

gelcem kız sözzz.yakınım ben sana alaşehir-manisa 1,5 saatte gelirim en çokk.ama ağlama ya ne bu duygusallıkkk hamileliktenmi yoksa?:hulya:

herzaman bekliorum bak unutma
gece gündüz hiç farketmioo
nasıl sevinirim deli olurum resmen yaaa inş. allahm yazar o günleride görürüz:Saruboceq:

vuslatyaren hoşgeldin cnmm
green pearl hg.cnmm

yaaaaaa :umursamaz:
dua edicem bursa ya çıksınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…