- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #11.981
anlamıcak bişi yok ki
g gram demek kaç yazıyo orda
deli yhaaa
06.40olsun damlarım dio yahaaa
ohh çok güldüm deli arkadaşım bnm :roflol::roflol:
ama maalesef ben çıkcam birazdan cnm
akşam bi arkadaşa gitcezde anca hazırlanırız.))
öptüm senide herkeside.)):dance:
hera 2li testi çok temiz çıkıp 4lü yaptırarak kafasını bulandıran biri olarak söylüyorum: yaptırma! bunu da doktorumun itirafıyla açıklayabilirim: "2li test tarama tesleri içinde en güvenilir olanı. ben normalde 2li testi iyi çıkan hastalarıma kafa karışıklığı yaratmasın diye 3lü 4lü yaptırmıyorum, sadece 2li'de ölçülmeyen (afp ya da inhibin a; emin değilim) değeri ölçtürüyorum. sen daha önce bir bebeğini kaybettiğin için yaptırmak istedim, ama..." risk 26000 küsürden 300 küsüre indi. şimdi amniyosentez önerdiler ama onu da yaptırmamaya karar verdim. eğer 2li testin iyiyse, bebişin burun kemiği varsa, ense kalınlığı da normalsa daha fazla kurcalama derim ben. ama benimki kişisel bir görüş tabiki...
merhaba kızlar
dün gece size mesaj yazdıktan sonra wc ye gittim çamaşırım temizdi kalktığımda taşın üstünde kan gördüm adet kanı gibi yoğundu peçeteyle sildim peçete kırmızı oldu eşim uyuyordu bağırdım hemen geldi ağlamaya başladım çok korktum eşim hemen doktorumuzu aradı hiç bir şey yapmasın dinlensin sabah erkenden gelin dedi ağladım baya eşimle sohbet ettik rahatlattı beni sonra bebeğimizi dinledi oynuyor annesi dedi bende hissettim ama korkum devam ediyordu sabahı zor ettim sabah kahvaltı bile yapmadan çıktık evden muayenesine gittik ultrasona aldı hemen bebeğimin kalp atışları hareketleri normaldi 348 gr olmuş prensesim rahim ağzında falan açılma erken doğuma işaret yok dedi rahim yukarı çıkarken damar çatlaması olabilir dedi gelmişken bebeğimi yine ölçtü her şeyi normal çok şükür elini bir türlü açmadı eli sıkı olacak dedi parasının kıymetini bilecek sonra vajinal yoldan baktı evet dedi kanama rahimde olmuş eliylede baktı rahimde yumuşama var mı diye ne varsa soktu yani içime ama korkulacak bişi yok dedi bizde kan uyuşmazlığı olsuğu için kanama olsuğundan dolayı hemen iğneyi yapmamız lazımmış oda mor reçeteyle alınıyormuş hastaneye gittik ordaki arkadaşından rice etti reçeteye yazdı oda bide doktorum progestan yazdı bitene kadar kullanacakmışım dinlenmem gerekiyormuş ama bugün beyanın son günü olduğu için mecbur işe geldim patronumda yorma kendini bitirdiğin zaman çık git yarında gelmezsin dedi anlayacağınız kötü bir gece ve gündü mafoldumben
Bende tedirgin olmak istemediğim için yaptırmasam mı diye düşünüyorum.Sonuçta Allah korusun bi sorun çıkarsa yapıcak bişey yok doğum yapan tüm arkadaşlarımda gerek yok diyolar.Ense kalınlığı normal çıktı 2li testte de sorun çıkmadı burun kemiği konusunda bilgim yok bişi demediler..Doktorumda gerek yok demişti başta ben bişi sormak için aradım ve üçlü testte istiyorum dedim öle olunca o zmn 4lü yapalım daha kapsamlı dedi ben istedim anlıcağın doktoruma kalsa gerek yok diyor ve doktorum işinde çok iyi bi prof.Yarın bi daha görüşeyim olmazsa kararımı ona göre vereyim.Sen nasılsın psikolojin nası?İçini ferah tut benim arkadaşıma amniyosentez yaptılar ve yüksek risk grubunda çıktı hamileliği boyunca göz yaşı döktü şimdi kızı 8yaşında ve maşallah çok sağlıklı hiç bişeyi yok.Belli olmuyor ya başımıza gelicekse bişey Allah korusun geliyor.Önüne geçilmiyor.Biz yine önlemimizi alalım tabi ama bu durumda önlem alacakta bişi yok..
Maşallah cnm senin ne kdr oldu?
Bende tedirgin olmak istemediğim için yaptırmasam mı diye düşünüyorum.Sonuçta Allah korusun bi sorun çıkarsa yapıcak bişey yok doğum yapan tüm arkadaşlarımda gerek yok diyolar.Ense kalınlığı normal çıktı 2li testte de sorun çıkmadı burun kemiği konusunda bilgim yok bişi demediler..Doktorumda gerek yok demişti başta ben bişi sormak için aradım ve üçlü testte istiyorum dedim öle olunca o zmn 4lü yapalım daha kapsamlı dedi ben istedim anlıcağın doktoruma kalsa gerek yok diyor ve doktorum işinde çok iyi bi prof.Yarın bi daha görüşeyim olmazsa kararımı ona göre vereyim.Sen nasılsın psikolojin nası?İçini ferah tut benim arkadaşıma amniyosentez yaptılar ve yüksek risk grubunda çıktı hamileliği boyunca göz yaşı döktü şimdi kızı 8yaşında ve maşallah çok sağlıklı hiç bişeyi yok.Belli olmuyor ya başımıza gelicekse bişey Allah korusun geliyor.Önüne geçilmiyor.Biz yine önlemimizi alalım tabi ama bu durumda önlem alacakta bişi yok..
hayretttt bak bebish,hunny biz olmayınca sayfa bile ilerlememişşş demek en çok çeneyi biz yapıozzz:sm_cool::sm_cool:
selamlar bende nisanda hamile kalam 20. haftanın içinde olan inşallah ocakta Allah ın izniyle doğacak oğlan annesiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?