2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

deliyim tabi iki çoçuk akıl mı bırakıyo iyi gezmeler canım öp anılımı k.i.b görüşürüz tatlımm Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bende tedirgin olmak istemediğim için yaptırmasam mı diye düşünüyorum.Sonuçta Allah korusun bi sorun çıkarsa yapıcak bişey yok doğum yapan tüm arkadaşlarımda gerek yok diyolar.Ense kalınlığı normal çıktı 2li testte de sorun çıkmadı burun kemiği konusunda bilgim yok bişi demediler..Doktorumda gerek yok demişti başta ben bişi sormak için aradım ve üçlü testte istiyorum dedim öle olunca o zmn 4lü yapalım daha kapsamlı dedi ben istedim anlıcağın doktoruma kalsa gerek yok diyor ve doktorum işinde çok iyi bi prof.Yarın bi daha görüşeyim olmazsa kararımı ona göre vereyim.Sen nasılsın psikolojin nası?İçini ferah tut benim arkadaşıma amniyosentez yaptılar ve yüksek risk grubunda çıktı hamileliği boyunca göz yaşı döktü şimdi kızı 8yaşında ve maşallah çok sağlıklı hiç bişeyi yok.Belli olmuyor ya başımıza gelicekse bişey Allah korusun geliyor.Önüne geçilmiyor.Biz yine önlemimizi alalım tabi ama bu durumda önlem alacakta bişi yok..

Yorum yapan tüm arkadaşlara tşkler iyi dilekleri için..Geçmişe göz atarken isimleri unuttum.Maşallah sayfalar öle bi gitmiş ki oku oku bi hoş oldum:)Okula giderken eşofman almayı düşünen bi ark vardı adını unuttum lcw da gabardin bal köpüğü renginde çok güzel bi pantolon var beli lastikli hamile koleksiyonunda zaten ben aldım inanılmaz rahat ve okula çok rahat giyilebilecek tarzda bişi bi bak istersen..

Rahtsız olan arkadaşım Denizdi sanırım büyük geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın..

Benimle birlikte cinsiyet öğrenen arkadaşlarım hayırlı olsun bebişlerin cinsiyetlerideeeee kendilerideee:)

iyi akşamlar kızlar.yemeğimizi yedik geldik.ohh oğlumunda keyfi yerine geldi karnımız doyunca yine başladı kıpır kıpır

geçmiş olsun tatlım aman dikkat et

selamlar kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm bugün tüm gün açıktı sayfa geçmişi okim sonra yazarımdedim ama bir anda şirket çok yoğunlaştı geçmişe yine arada bakmaya devam ettim bir türlü dün geceyi bitiremedim bundan dolayıdır ki bugün bir günaydın bile yazamadım negüzel kaynatmışsınız bensizzzzzzzzz aakşammm gerçi dün gecede girdim bir ara ama yine yazamadım:)))))))))))))ne var ne yok??keyifler bebişler nasıll??yeni gelen ark varsa hoşgeldiler cinsiyet öğrenenler varsa gözünüz aydın diyim rahatsızlanan ark.varsa çokk geçmiş olsun dün gecenin geçmişini yeni bitirdim yazim dedim bir sayfa daha açık ordan bugünü okumaya devam edicem okuyabildiğim kadar:))))

ben amniyosentez yaptırmamaya karar verdim. ve karar verdikten sonra çok rahatladım. zaten sorun olsa bile bebeğimi aldırmaya kıyamazdım. şimdi olumlu düşünüyorum ve hamileliğin tadını çıkarmaya çalışıyorum. hatta bebişimin odasını falan hazırlamaya başladım.yani psikolojim gayet iyi. umarım herşey hepimiz için iyi olur.

merhaba bu msjına denk geldim geçmişte yazdıysan henüz okuyamadım bende fikrimi bildirmek istedim izninle ..ense kalınlığı normal çıktı 2li testte normal çıktı demişsin bu durumda doktorlar zaten gerek görmüyorlar diğer testlere bende aminosentez oldum ikili test düşük risk ense kalınlığı normal ve burun kemiği ilk etapta gözükmediği için aminosentezde karar vermiştik ama bende bile çok yüksek risk sölemediler düşün doktorun da gerek yok demiş fikrimi soracak olursan bunları çok yoğun yaşamış biri olarak bence 3lü yada 4lü teste gerek bile duyma diğer ikisi normal olduğuna göre daha fazla kurcalayıp piskolojini etkileme derim ben bebişinde etkilenir sonra..çok geçmiş olsun dediğin gibi başımıza bişi geliceksen rabbim biliyor herşeyi o biliyor herşeyin hayırlısı sen gönlünü ferah tut bebeğin allahın izniyle sağlıkla dünyaya gelecektir ve inanıyorumki şu anda hiç problem yoktur a.s.

dün geceee muhabbettt bol olunca bu gece kimse girmediii galibaaaaaaaaaaaaaaa kıslarrr nerdesinizzzzzz

Bu saatlerde pek bı boş oluyo burası sonra da uykusu kaçan atıyor kendini bilgisayar basına bizde sabah oku oku bitiremiyoruz:) Birazdan burası şenlenir ama benim uyku saatim geldi de geçiyor bile...Hepinize iyi geceler bol bebisli rüyalar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…