2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iim bnde tatlım napayımm oturuom kös kös

ama bugün çok moralim bozuldu karnımda iki küçük çatlak tespit ettim ağlamak istiyorum:gitme:

canım neden üzülüyosun kiii anne oluyoruss :CüvCüv: bunların olacağını biliyoduk
zeytin yağı filan sür belki iyi gelirzemuszemus

canım yaa benim uykum geldi bende çıkıyorum mirmirmirmir
yarın görüşürüss olurmu ??

ne biliyim bu kadar erken oluşcağını tahmin etmemiştim ondan çok şaşırdım galiba

tamam canımmm iiigecelerrrrrr minişinle sana öpüoruz ikinizideopuyorumnanaktan

Ne kdr oldu cnm senin?Ve kaç kilosun?Geçmişe tam olarak bakamıyorum fazla birikiyo mazur gör o yüzden.Ben dalinin bebek yağını kullanıyorum jel şeklinde olanından kaşıntıyı falan kesiyo hemen bi dene istersen

19. haftadayım bn canım 64 kiloydum hamile kaldığımda hiç kilo almadım ama 15 gn önceki kontrolümde 1 kilo vermiştim ama iştahım çok açıldı o 1 kiloyu bile geri aldığımı farkediyorum.

Bende 18.haftamdayım cnm ve bende 64 kilo ile hamile kaldım 5kilo aldım doktorum normal gidiyosun diyor ama baya aldım ya.Zaten hayatımda hiç bi evrede 62nin üzerine çıkmamıştım ki ilk kez 62 yi gördüm diye üzülürken bi anda 64 oldum.75i geçmemeliyim sonra vermek zor olur.Sen maşallah almamışın ne güzel.Nası almadın cnm dikkat mi ediyosun?Kilo olmadan çatlağının olması da ilginç geldi bana kullan bişiler de en aza indirgensin bari cnm ya

ben hamile kaldığımdan itibaren ne kahvaltı nede yemek doğru düzgün yiyemedim 5-6 lokmadan sonra tıkanıodum sık sık ve az yemeye başladım kilo almamamın nedeni bu canım.
dr.da çok güzel gttiğimi ve bundan sonra artık alıcağımı söledi ki sölediği gibide çıktı iştahım çok açıldı durup durup yemek istiyorum dediğim gibi verdiğim 1 kiloyuda fazlasıyla aldım galiba.çünkü karnım bu haftada artık iice belirginleşti.

Anladım cnm ama iyi olmuş bence kilo almaman bundan sonra alırsın iştahında açılmış zaten bende kapatmaya çalışıyorum:)Yakında egzersize ve yüzmeye başlıcam doğuma kdr da devam etcem bakalım fazla almam umarım

egzersizlerin ve yüzmenin faydası olur zaten fazla kilo almazsın belki o zman canım.bnmde en büyük korkum çatlaklar ve kiloydu.ilk çatlağımı gördüm bakalım kilom nasıl olcak.

ama bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda derdimiz kilo olsun veririz heralde doğumdan sonra.bilmiyorumkismile

canım bn çıkayım benimki koltuğun üstünde uyudu kaldı boynu tutulcak zavallının.

iyigeceler canım kendine ve minişine iyi bakopuyorumnanaktan

Tabi cnm ya veririz bi şekilde dediğin gibi sağlıklı olsunlarda.Bu arada sen izmirdesin sanırım yakınız hatta yakın zamanda gelme planım var izmire alışveriş için burada mothercare falan yok bebiş için izmirden bişiler alayım diyorum

evet canım izmirliyim ben.yakınızkaydirigubbakcemile5

burda bildiğim 2 mağazası var mothercare ın.bnde başlıcam artık alışverişe daha bişey almadım doğru düzgün kızıma.

Ben konyada civil mağazasından aldım cnm bikaç şey.Herkes uyarıyor fazla almayın diye dikkat edelim bu noktaya.0-3ay grubunu fazla alanların çoğu giydiremediklerini söylüyor ben alışveriş yaptığım zmn cinsiyetini bilmiyordum genelde sarı tonlarda bişiler aldım dün cinsiyeti öğrendim ve hemen alışverişe çıkmak istiyorum ama frenliyorum kendimi.Duru koyucan sanırım ismini süper isim çok beğenirim

evet canım öyle öneriyolar fazla almıcaz artık 0-3 aylık olanları .

evet canım inşallah cinsiyetimiz değişmezse son olarak duru da karar kıldık bakalım.

seninkinin cinsiyeti ne?

Benimki erkekmiş cnm dün öğrendik ama en başından beri içime erkek doğuyordu.Bebek sahibi olmayı düşünmüyordum henüz sürpriz oldu ve benim aklımda dahi yokken hiç şüphe duymazken rüyamda gördüm hamile olduğumu ve oğlum olduğunu inanamadım tabi rüya dedim geçtim akşam arkadaşım aradı o da oğlum oluyor görmüş onu duyunca test yaptım hemen ve öğrendim hamile olduğumu o nedenle içime doğan hep erkekti.Rüyada normal doğum yapmıştım sanırım normal olacak:)Şaka bi yana cnm benim ilk ayım psikolojik açıdan çok fenaydı bi türlü alıştıramamıştım kendimi hamile olduğuma sanki başıma çok kötü bişi gelmiş gibiydi bi de bnm iğne fobim var hala yatırarak kanımı alıyolar bu ve bikaç şey nedeniyle çok ağlamıştım ilk ay ama şimdi şükür alıştım iyiyim ve bebekimi hareketli görünce çok mutlu oluyorum.Senin ilk bebek mi?

ahh canım çok temizkalplisin dmekki.

ee tabi plansız bi hamilelik olmuş sonuçta ondan alışması zor olmuştur canım.

benimde ilk bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…