- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.021
Saol cnm..Hayırlı olsun sanada Duru bebek..Sen neler yapıyosun rutin olarak bebeğin ve kendin için?
hayretttt bak bebish,hunny biz olmayınca sayfa bile ilerlememişşş demek en çok çeneyi biz yapıozzz:sm_cool::sm_cool:
Gunaydinnnnn gece kuşları yine yazmış da yazmış :))
yaaa
kk bizden kazanıo kızım:))
ben bugün çook geç geldik sonrada bebişimi uyuttum feland erken bu saat oldu ancak geldim
ama siz yatmışsınızdır biraz önce muhtemelennn
yarın görüşürüzz ama ikindine ancak gelirim heraldee
yarın bazara gidecem de birashihoyyyt
hoşçakalın şimdiden hepinizzz
yarın görş.(ai:)
canım benimkide daha yukarı çıkmadı galibagece kuşu arkadaşım benimm
gece gelmiş gitmişsin
bende saat 2 buçuk oldu yatana kadar ama şimdi uyku tutmadı uykum var ama miğdem yanıo uyuyamadımm mirmirmirmir
kızlar bişii sorucam CADIARZU
sizin bebişlerde hala kasıklarınızın orda mı hareket edioo :uhm: göbeğinin hizasına çıkan varmı acabaaa ?? :CüvCüv:
bide benim burnum çok tıkanıoo internetten baktım olabilir dio normal sanırım sizde de var mı sildiğim zaman bazen kanlı gelio bu da normalmiş CADIARZU
sizde ne gibi değişiklikler var ??:bbo:
günaydın kızlar sanırım biraz yardıma ihtiyacım var. moralim çoook bozukmafoldumben dün gece eşim bana dedi ki sana birşey sölüycem ama kızma dedi sen hamile kaldığından beri ağzın kokuyo dedi üzülmeyim diye söylememiş.çok üzgünüm zaten ağız bakımıma çok dikkat ederim niye böyle oldu anlamadım bana yardım edebilir misiniz.aynı problemi yaşayan varmı çok kötüyüm
günaydın kızlar sanırım biraz yardıma ihtiyacım var. moralim çoook bozukmafoldumben dün gece eşim bana dedi ki sana birşey sölüycem ama kızma dedi sen hamile kaldığından beri ağzın kokuyo dedi üzülmeyim diye söylememiş.çok üzgünüm zaten ağız bakımıma çok dikkat ederim niye böyle oldu anlamadım bana yardım edebilir misiniz.aynı problemi yaşayan varmı çok kötüyüm
canım benimkide daha yukarı çıkmadı galiba
ama doktora sordum
kahkaha attı,ne göbek varda yukarı çıkacak diye
5.aydan sonra çıkıyormuş sanırım
benim burnum tıkanmıyor ama bazen nefes almakta zorluk çekiyorum
kapı pencere açıyorum,ağzımdan nefes alıyorum
burnumda kanama olmadı hiç
?
inşallah canım bizimde yukarı çıkarsaol cnmm demekki var daha :CüvCüv:
doğru ne göbek varda çıkacakgöbeğimis olmadan çok şey beklioss -tatlicadiarzu-
ama insan sabırsızlanıo yaaaa
günaydınnn kızlarr..
denizcim çok geçmiş olsun.. inşallah birdaha böyle bir olayla karşılaşmazsın.. dinlen mutlaka..
hunny cim benim bebiş göbekte galiba ya da ayağı orada çünkü tekme attığında göbek deliğimin orası atıyor... :))
remziye44 bende hiç dikkat etmemiştim.. demek ki daha hassaslaşıyor ağız ve dişler :kedi: bol su içmek yararlı olabilir..
günaydın kızlarrr,
nasılsınız bakalım ben iyiyim akşamın siniri ile sabah servise binerken ayağım burkuldu ve dizlerimin üzerine oturdum koskaca insanın düşmesi kadarda kötü bişey yok gene işyerine rezil oldum 2. kez düşüyorum :)
gelelim sinir konuma kayınvalideme gittik akşam kadın kendi kendine planlar yapıyor biz dün beşik ve dolap aldık bebeğe işte erkendi niye aldınız işte dolaba gerek yoktu işte senin yatak odasındaki aynayı çıkarırız beşiği koyarıs 2 yaşına kadar orda yatar varmı böyle bişey ya herşeye maydonoz kadın sinir oluyorum... eşimde sinirlendi aynı şekilde görümcemde mecburen odanıza alcaksınızı hehehehe deli oluyorum kime ne ben beşik alıp bide bambu ufak beşiklerden alacağım gene bütün hevesimi yerleyeksan ettiler...karamsar negatif tipler deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?