2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yaaa hayatım bak ben geldim burdayım bu defada sen yoksun
sordum ilknura uyumaya gitti dedi ne uykusu bu çok merakettim erkenden tünedin kaydirigubbakcemile3haniaklinialirimsmileaklinialirimsmile
canm başak gelmedimi daha
o yeterdi sana çene konusnda
ilknuruda geliştiricez kendimize benzeticez çok zaman almaz zaten ben gbi o da ehühheheh
boşuna demiorum ben kk bizden kazanıo die:roflol:
hee ya akşam akşam gördüm rüyayı aman hayır olsun tabii
gene karışcak olurlarsa isim felan koymucam kesin karar verdim sengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookehühehehehsengözlerimebaksanab

hayır olsun rüyan cnm...ne sinir bozucu bi rüya...normalde görmeye dayanamıo insan birde rüyana giriolar:1ninca:

sonunda cinsiyetini öğrendimm bi oğlum oluyoo

hayırlı olsun cnm oğluşun sağlıkla gelsinzemuszemus

cnm geçmiş olsunn bol su içç içemezsen baska sekillerde al sıvıyı ben günde 3 ltyi doldurcam die canım çıkıo

cnm kuru üzüm falanda öneririm...anneler hep fedakar zaten napcannn şimdiden bole

cnm çok üzüldüm ilk bebeğini kaybetmişsinn...inşallh sağlıkla gelir bebişinn duacınız...

ilknurrrr
başak gelmedimi daa??
kipaya gitcez demişti???
gördünmü hiç??

amanın beni sorarmış bidenemmmmm.geldim askım ben sen nerelere kayboldun?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya ben geldim ama şimdide sen yoksunn Çok üzgünüm çoook
uyuyunca az acıkıyorum valla yemekden ve buraya bakmakdan mutfağı toplayamadım
hiç halim kalmadı eşime dedim tost getircek gelirken, sonra mutfağı toparlarımm aklinialirimsmile

yok canım görmedim gelmedi daha

canım yaa nereye gidiyo bu kızlarr :sm_confused:
sen neler yaptınn topikde bu akşam pek kıpırtı yok

Bi türlü yakalayamadınız birbirinizi

yusnes oğluşun hayırlı olsunn canımm gamyoncuiremsu

başakcım nbr yaaa bu akşam bi toplanamadıkk bilmiyorumkismile

evet canım ses soluk yok bakan gidiyo :))) az durunda konuşak yafff zemuszemuszemuszemuszemuszemus

Bi türlü yakalayamadınız birbirinizi
valla cnm ya olmuoooeyvahedigeldismile

yusnes oğluşun hayırlı olsunn canımm gamyoncuiremsu

başakcım nbr yaaa bu akşam bi toplanamadıkk bilmiyorumkismile
toplanamıos artıkım bizz yollarımız ayrıldı:gitme:

evet canım ses soluk yok bakan gidiyo :))) az durunda konuşak yafff zemuszemuszemuszemuszemuszemus
cnm geldinmi hoşgeldin:kedi:

başakcım özelden msj yazdım geldimi acabaa
CADIARZU

hemen bakimmmm

bende ikiliyi yaptırdım sadece dr. gerek duymadı diğerlerine bnde yaptırmayı düşünmüyorum.
ense kalınlığı falanda normal çıktıysa ferek yok die düşünüorum.

bende ikiliyi yaptırdım sadece dr. gerek duymadı diğerlerine bnde yaptırmayı düşünmüyorum.
ense kalınlığı falanda normal çıktıysa ferek yok die düşünüorum.

Bende öle düşünüyorum.Doktorumda gerek duymamıştı telde konuştuğumuz zaman ama sonra ben istiyorum dedim ve muayeneye gttiğim zmn 4lü teste yönlendirdi.Bi daha görüşcem kesin kararımı vericem ama muhtemelen yaptırmıcam Allah korusun bi sorun gözükürse yapıcak bişey yok sonuçta,alıncak bi önlem vs.Olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.Allah hiç birimize yaşatmasın inş..

hoşgeldin cnm aramıza.güzel haberlerini bekliyoruz cuma gününe :1hug:
deniz tekrar hoşgeldin cnm iyi olmana sevindim.Rabbim bir daha yaşatmasın.:1hug:
teyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:
oyy maşaallah
kızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:
ya bende oluyor o gerilme ama acı yok.johnsons baby'nin yağını kullanıyorum ben.aradada vazelin sürüyorumyerimseniben
sonunda cinsiyetini öğrendimm bi oğlum oluyoo
gözün aydın cnm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

cnm Allah yardımcın olsun.inşaallah birşey çıkmaz ve sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…