- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.301
:roflol: :roflol: :roflol:
kızım yaa senin bana garezin mi var :roflol: :roflol: gülmekten ölücem bi gün burda o olucak
sen çarşı pazar demeden gez sonrada gel buraya ağla yok ööle oh kaçırısın sonra bööle zemuszemus kaydirigubbakcemile3
valla kaynananlar rüyanda bile rahat bırakmamışseni de
sen zaten anca rüyanda bööle pabuç kadar dilinle cevap verisin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım biz ööle yüzlerine söyleyemeyis bişeyy....
ayy şaka bi yana özledim valla sen olmayınca bak topikde ilerlemio tek başıma yetmiom bende ki çene tek başına işe yaramıo :sinifsinif: senin kıymetini şimdi daha iyi anlıomm olumunekankayizsmile
çok gezme de gel akşama kaynatalımm olumunekankayizsmilea.s.
Geçmiş olsun..Su neden azalır acaba?Merak ettim
ilknurrrr
başak gelmedimi daa??
kipaya gitcez demişti???
gördünmü hiç??
ya göbişine vururken bebege vuruyormuşsun gibi geliyormuu
yaa varya buraya oturmadan evel uymuştum rüya görmüşüm hayır olsun valla
rüyamda kayınvalidemle görümcem bebeğin adı hatice serra olcak dedi yanımızda birilerine..
ben de hiç yapamam ama yok yaa
kime sordunuz acaba falan dedimm
size noluo falan dedimm
şaştım kaldım akannehirnasıl söledim bunları rüyada bile şaşırdım yanii
aman allah'tan orda uyanmışım yhaa
tartışma büyümedenkaydirigubbakcemile
gerçi heralde bukadar bilmiş konuşsalar derdim heralde ama bayağı bi şaşırdım yani sinir oldum akşam akşam yaahuklava:
bu isim mevzusu sinirim geçmedi zaten topunu tarıcam o olucak:roflol:
sonunda cinsiyetini öğrendimm bi oğlum oluyoo
Ben iğne vurulmuyorum ama kan sulandırmak amacıyla bebe aspirini kullanıyorum . Kan pıhtılaşması sorunu derken, kanın pıhtılaşsın diye mi, pıhtılaşmasın diye mi vuruluyorsun iğneyi?
Bu arada bugün ultrasona girdim. Kontrol zamanım değildi kendiğilimden gittim. Bebeğimin suyu azalmış yine. Diğer bebeğimde de böyle başlamıştı çok canım sıkıldı bugün. Allahtan gelişimi iyi, 2-2,5 hafta büyük çıktı. Doktor günde 3 litre su içip dinlen bu sıcaklarda normal insanlar bile vucutlarından çok miktarda su kaybetti dedi. Ben zaten içiyordum sadece 3-4 gündür aksattım. Yine oligohidroamnios tanısını gördüm maalesef raporda.
kızlar bugün aile hekimliğine gttim geçen kan falan
almışlardı.
sonuçlarım çıkmış,malesef kan değerlerim ilkine göre düşmüş.
ilaçlarımı falan düzenli olarakta kullanıorum ama beslenmeme biraz daha dikkat etmeliymişim.
keçiboynuzu ve pekmez yicem kan yapıomuş bunlar.
ebede diyoki çocuklarımız dio daha annesinin karnında başlıo bencilliğe annenin herşeyini kendisi için alıo
annelerde her zmnki gibi fedakarlık yapıo işte böyle kendilerinden dedi.
8. ayıma gelsem ben de rahatlıycam ama 2 ay daha bebeği karnımda tutabilirmiyim hesapları yapmaya başladım yine. İlkimde 7 aylık doğdu ama sıvı eksikliği ile beraber rahim içi gelişme geriliği de olduğu için yaşamadı. Şu anda tek tesellim gelişiminin iyi olması(maşallah)
ilknurrrr
başak gelmedimi daa??
kipaya gitcez demişti???
gördünmü hiç??
yaaa hayatım bak ben geldim burdayım bu defada sen yoksun
sordum ilknura uyumaya gitti dedi ne uykusu bu çok merakettim erkenden tünedin kaydirigubbakcemile3haniaklinialirimsmileaklinialirimsmile
canm başak gelmedimi daha
o yeterdi sana çene konusnda
ilknuruda geliştiricez kendimize benzeticez çok zaman almaz zaten ben gbi o da ehühheheh
boşuna demiorum ben kk bizden kazanıo die:roflol:
hee ya akşam akşam gördüm rüyayı aman hayır olsun tabii
gene karışcak olurlarsa isim felan koymucam kesin karar verdim sengözlerimebaksanabÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookehühehehehsengözlerimebaksanab
yok canım görmedim gelmedi daha
amanın beni sorarmış bidenemmmmm.geldim askım ben sen nerelere kayboldun?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya ben geldim ama şimdide sen yoksunn Çok üzgünüm çoook
uyuyunca az acıkıyorum valla yemekden ve buraya bakmakdan mutfağı toplayamadım
hiç halim kalmadı eşime dedim tost getircek gelirken, sonra mutfağı toparlarımm aklinialirimsmile
canım yaa nereye gidiyo bu kızlarr :sm_confused:
sen neler yaptınn topikde bu akşam pek kıpırtı yok
valla cnm ya olmuoooeyvahedigeldismileBi türlü yakalayamadınız birbirinizi
toplanamıos artıkım bizz yollarımız ayrıldı:gitme:yusnes oğluşun hayırlı olsunn canımm gamyoncuiremsu
başakcım nbr yaaa bu akşam bi toplanamadıkk bilmiyorumkismile
cnm geldinmi hoşgeldin:kedi:evet canım ses soluk yok bakan gidiyo :))) az durunda konuşak yafff zemuszemuszemuszemuszemuszemus
başakcım özelden msj yazdım geldimi acabaa
CADIARZU
canım düzenli olarak 3 ayda bir alıolarmış hamilelerden kan.
sakın ihmal etme derim bn ilaçlarını bebek için bi zararı yokmuş çünkü bebek annedekileri alıomuş hep bu sefer anne kansız kalıo.bnde pekmez keçiboynuzu falan alıcam kan yapıomuş onlarda.[/QUOTA
Anladım cnm.Ben 1ay önce kan vermiştim ikili test için bakalım 4lü yaptırırsam yine vericem ama yaptırmamayı düşünüyorum doktorumla tekrar görüşcem karar vercem kesin olarak
1-Miadı geçerse
2-böbreklerinde sorun olursa
3-Yüksek tansiyon olursa v.b.
Ama çoğunlukla belirsiz bir nedene bağlı olabiliyormuş.
bende ikiliyi yaptırdım sadece dr. gerek duymadı diğerlerine bnde yaptırmayı düşünmüyorum.
ense kalınlığı falanda normal çıktıysa ferek yok die düşünüorum.
hoşgeldin cnm aramıza.güzel haberlerini bekliyoruz cuma gününe :1hug:Herkese merhaba ocak anneleri.Bende kismetse sizler gibi ocak ayinda anne olacagim.Simdiden heyecanlaniyorum.Daha bebegimin cinsiyeti belli olmadi cuma günü doktora gidicem ins belli olur.Allah hepimizi kazasiz bir sekilde bebeklerimize kavustursun.
deniz tekrar hoşgeldin cnm iyi olmana sevindim.Rabbim bir daha yaşatmasın.:1hug:biz geldik teyzeleri
herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dün işten çıkınca annem gile geldik burda kaldık bu saate kadar dinlendim hep daha iyiyim dün iğnemizide vurulduk kanamam olmadı bir daha çok şükür Allah ım kimseye yaşatmasın çok korktum gerçekten hiç bir şey yokken birden böyle olunca
hepinizi çok seviyorummm opuyorumnanaktan
oyy maşaallahteyzeleri avatarımda ki prensesim Eylül ağzına bakın yaaa:asigim:
ya bende oluyor o gerilme ama acı yok.johnsons baby'nin yağını kullanıyorum ben.aradada vazelin sürüyorumyerimsenibenkızlar göbeğimin gerilip durmasından acısından ölücemm ya..bebe yağı sürüodum şimdi vazelin de sürüyorum ama yine de kuruyup kalıyor çok geriiliyo ve acıyor:çok üzgünüm:
gözün aydın cnm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:sonunda cinsiyetini öğrendimm bi oğlum oluyoo
Bende öle düşünüyorum.Doktorumda gerek duymamıştı telde konuştuğumuz zaman ama sonra ben istiyorum dedim ve muayeneye gttiğim zmn 4lü teste yönlendirdi.Bi daha görüşcem kesin kararımı vericem ama muhtemelen yaptırmıcam Allah korusun bi sorun gözükürse yapıcak bişey yok sonuçta,alıncak bi önlem vs.Olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş.Allah hiç birimize yaşatmasın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?