- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.261
cnm daha okumadım ama ben mehmet özün hamilelikle ilgili kaitabı var ya onu çpk istiyorum okumak alıcam inşallhh
Evet cnm biliyorum o kitabı bende alabilirim çok güzel bi kitap.İlk kez anne olucaz nasipse bilinçli olmak gerek
Muhabbet yine ilerlemiş valla geçmişi okumaktan nelere yorum yazacağını unutuyor insan.
Deniz ve Belgün maşallah bebişleriniz harika görünüyor bayıldım.Deniz sen renkli ultrasona mı girdin cnm?
Bu arada bebek yağı hakkında soru soran bi arkadaş vardı bende yazayım ne kullandığı fikir olsun.Dalinin jel şeklinde olan bebek yağı var benim arkadaşım 3aydan sonra sürekli kullandı ve hiç çatlağı yok.Çatlak olacaksa oluyo zaten ama önlemde almak gerekiyo tabi onun önerisiyle başladım memnunum.
İlişki hakkında bi sohbet dönmüş.Hamileyiz dergisinin bu ayki sayısı çok güzel hepinize tavsiye ederim.Hamilelikte seks konusu var ve uygun görülen pozisyonlara da yer verilmiş detaylı olarak bence alın içerik çok faydalı bilgilerle dolu.
Dergi demişken kitap ya da dergi okuyor musunuz arkadaşlar?Konu açmıştım ama yorum yapan olmamış burda sorayım sizlerede fikir alışverişi yapalım.Ben içeriklerine göre alıyorum dergileri çok eğlenceli oluyor okuması.Kitap olarak ayşe önerin kitabını almayı düşünüyorum ama daha araştırmadım.
yani 25 tl galibaaa...gazatede biraz kitabın içeriğinden bahsetmiş hoşuma gitmişti çokk.senin abone olduun dergi falan var mı cnm
ewett kaçırdı muhabbetleriiii:jeyyar: delikafadulden
Canım bende Kağan Kocatepenin 9 ay 10 gün kitabı var onu okuyorum herşey çok deteylı ve açıklayıcı anlatılmış.Bir de hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde bi kitap aldım D&R dan.Onu da arkadaşımda görmüştüm geçen sene.Bence her hamilenin ve her annenin evinde bulunması gereken bi kitap.Adı Annelik ve bebek bakımı yazarı Elizabeth Fenwick.Büyük boy ve resimli hamilelikten başlıyo bebek 3 yaşına gelene kadar hastalıklar bakım falan hepsi renkli resimli.Mother&baby alıyorum her ay düzenli olarak...
ühühühüh
neler konuşulmuş burda bugün yinee:2:
ben yoğundumm bugün ancak gelebildimmm
derin mevzular varmışş
çok şey kaybetmemişim amaaannnkaydirigubbakcemile
alkisalkisalkis
güldencim akşam girersin niş. görüşebilirs yaa valla çok ösledim bugün siziŞeniz
ilknur gelmedimi bugün???fisfisfis
ilknurumm hoşgeldin balım
bnde geçmişe baktım bizim gız gelmemiş mi bugün die
bnde biraz önce geldim bugün pazar vardı buranınanca bitti işlerim
birazdan çıkcam ama dışarı gitcezde anca hazırlanırıs..
sen nasılsın cnmmm???
hera;
ben öle özel bi günlük almamıştım ama oğluma hamişken günlük tuttmuştumm..
okuması çok güzel oluo şimdi
acil çıkıorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?