- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.321
günaydın kızlar.en erkenci benim galiba.mirmirmirmir
Günaydın kızlar şimdi tartıya çıktım moralim bozuldu 62 olmuşum ya 58 le hamile kalmıştım 4 kilo almisim son aylarda ne olcak bu boyle....
Bu ay bendeçok yiyorum normaldir belkide yolun yarısına geldik sayılır bilmiyorumkismile
canım benim gözün aydınsonunda cinsiyetini öğrendimm bi oğlum oluyoo
canım bol bol su içmeye çalışBen iğne vurulmuyorum ama kan sulandırmak amacıyla bebe aspirini kullanıyorum . Kan pıhtılaşması sorunu derken, kanın pıhtılaşsın diye mi, pıhtılaşmasın diye mi vuruluyorsun iğneyi?
Bu arada bugün ultrasona girdim. Kontrol zamanım değildi kendiğilimden gittim. Bebeğimin suyu azalmış yine. Diğer bebeğimde de böyle başlamıştı çok canım sıkıldı bugün. Allahtan gelişimi iyi, 2-2,5 hafta büyük çıktı. Doktor günde 3 litre su içip dinlen bu sıcaklarda normal insanlar bile vucutlarından çok miktarda su kaybetti dedi. Ben zaten içiyordum sadece 3-4 gündür aksattım. Yine oligohidroamnios tanısını gördüm maalesef raporda.
canım vitamin hapı felan kullanmıyormusun?kızlar bugün aile hekimliğine gttim geçen kan falan almışlardı.
sonuçlarım çıkmış,malesef kan değerlerim ilkine göre düşmüş.
ilaçlarımı falan düzenli olarakta kullanıorum ama beslenmeme biraz daha dikkat etmeliymişim.
keçiboynuzu ve pekmez yicem kan yapıomuş bunlar.
ebede diyoki çocuklarımız dio daha annesinin karnında başlıo bencilliğe annenin herşeyini kendisi için alıo
annelerde her zmnki gibi fedakarlık yapıo işte böyle kendilerinden dedi.
Günaydin arkadaslar.cancer68 hosbulduk cok saol bende yarini iple cekiyorum bakalim ilk oldugu icin cok merak ediyorum cinsiyetini.Neyse saglikli olsunda kiz yada erkek farketmez hayirlisi.Allah hepimizi bu yolda eylemesin insallah.Rabbim Emêklerimiz bosa gitmesin.
canım benim gözün aydın
canım bol bol su içmeye çalış
çok geçmiş olsun
inşallah sorunsuz bir şekilde geçirirsin hamileliğini canım benim
canım vitamin hapı felan kullanmıyormusun?
ben hergün kaysı,incir yemeye çalışıyorum
dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?