- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.281
ühühühüh
neler konuşulmuş burda bugün yinee:2:
ben yoğundumm bugün ancak gelebildimmm
derin mevzular varmışş
çok şey kaybetmemişim amaaannnkaydirigubbakcemile
alkisalkisalkis
güldencim akşam girersin niş. görüşebilirs yaa valla çok ösledim bugün siziŞeniz
ilknur gelmedimi bugün???fisfisfis
yaa varya buraya oturmadan evel uymuştum rüya görmüşüm hayır olsun valla
rüyamda kayınvalidemle görümcem bebeğin adı hatice serra olcak dedi yanımızda birilerine..
ben de hiç yapamam ama yok yaa
kime sordunuz acaba falan dedimm
size noluo falan dedimm
şaştım kaldım akannehirnasıl söledim bunları rüyada bile şaşırdım yanii
aman allah'tan orda uyanmışım yhaa
tartışma büyümedenkaydirigubbakcemile
gerçi heralde bukadar bilmiş konuşsalar derdim heralde ama bayağı bi şaşırdım yani sinir oldum akşam akşam yaahuklava:
bu isim mevzusu sinirim geçmedi zaten topunu tarıcam o olucak:roflol:
kız ilknur sen napıonn olumunekankayizsmile
ne yapayım canım bi pc bi oglan arasında koşuşturuyom sen nasılsın ne yapıyon canım
iyiyim bende eşim çıktı tek başıma takılıomm şakkıdı kimse yoken yatıyım bende sende dinlen birazdan dolar burası o zaman geliriss
sonunda cinsiyetini öğrendimm bi oğlum oluyoo
ii akşamlar kızlar... Bişi sorcamm. Aranızda benim gibi göbegnden igne vurulan (kan pıhtılaşmas iiçin) var mI???
canım bnm bi bilgim yok.vurulmuyorum ben.ii akşamlar kızlar... Bişi sorcamm. Aranızda benim gibi göbegnden igne vurulan (kan pıhtılaşmas iiçin) var mI???
sonunda cinsiyetini öğrendimm bi oğlum oluyoo
Ben iğne vurulmuyorum ama kan sulandırmak amacıyla bebe aspirini kullanıyorum . Kan pıhtılaşması sorunu derken, kanın pıhtılaşsın diye mi, pıhtılaşmasın diye mi vuruluyorsun iğneyi?
Bu arada bugün ultrasona girdim. Kontrol zamanım değildi kendiğilimden gittim. Bebeğimin suyu azalmış yine. Diğer bebeğimde de böyle başlamıştı çok canım sıkıldı bugün. Allahtan gelişimi iyi, 2-2,5 hafta büyük çıktı. Doktor günde 3 litre su içip dinlen bu sıcaklarda normal insanlar bile vucutlarından çok miktarda su kaybetti dedi. Ben zaten içiyordum sadece 3-4 gündür aksattım. Yine oligohidroamnios tanısını gördüm maalesef raporda.
Kanı cıvıtmak için vuruluyorum cnm..
Sen de canını sıkma su konusunda.. Ben bi velimle karşılaştım gecen gün 8. ayında suyu azalmış demiş doktor ama çok rahat, oruc tutuyodu hatta.. O yüzden sen kafanı yorma.. Bol bol su içmeye devam et.. Su içemediginde meyve suyu, ayran soda içebilirsin.. opuyorumnanaktan
Ben iğne vurulmuyorum ama kan sulandırmak amacıyla bebe aspirini kullanıyorum . Kan pıhtılaşması sorunu derken, kanın pıhtılaşsın diye mi, pıhtılaşmasın diye mi vuruluyorsun iğneyi?
Bu arada bugün ultrasona girdim. Kontrol zamanım değildi kendiğilimden gittim. Bebeğimin suyu azalmış yine. Diğer bebeğimde de böyle başlamıştı çok canım sıkıldı bugün. Allahtan gelişimi iyi, 2-2,5 hafta büyük çıktı. Doktor günde 3 litre su içip dinlen bu sıcaklarda normal insanlar bile vucutlarından çok miktarda su kaybetti dedi. Ben zaten içiyordum sadece 3-4 gündür aksattım. Yine oligohidroamnios tanısını gördüm maalesef raporda.
kızlar bugün aile hekimliğine gttim geçen kan falan almışlardı.
sonuçlarım çıkmış,malesef kan değerlerim ilkine göre düşmüş.
ilaçlarımı falan düzenli olarakta kullanıorum ama beslenmeme biraz daha dikkat etmeliymişim.
keçiboynuzu ve pekmez yicem kan yapıomuş bunlar.
ebede diyoki çocuklarımız dio daha annesinin karnında başlıo bencilliğe annenin herşeyini kendisi için alıo
annelerde her zmnki gibi fedakarlık yapıo işte böyle kendilerinden dedi.
Geçmiş olsun cnm..Ben de kan hapına daha başlamadım yarın başlıcam.Neden aldılar kanını?
ii akşamlar kızlar... Bişi sorcamm. Aranızda benim gibi göbegnden igne vurulan (kan pıhtılaşmas iiçin) var mI???
canım bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum .fraxiparine 0.3ml..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?