2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol: :roflol: :roflol:
kızım yaa senin bana garezin mi var :roflol: :roflol: gülmekten ölücem bi gün burda o olucak
sen çarşı pazar demeden gez sonrada gel buraya ağla yok ööle oh kaçırısın sonra bööle zemuszemus kaydirigubbakcemile3
valla kaynananlar rüyanda bile rahat bırakmamışseni de
sen zaten anca rüyanda bööle pabuç kadar dilinle cevap verisin kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım biz ööle yüzlerine söyleyemeyis bişeyy....
ayy şaka bi yana özledim valla sen olmayınca bak topikde ilerlemio tek başıma yetmiom bende ki çene tek başına işe yaramıo :sinifsinif: senin kıymetini şimdi daha iyi anlıomm olumunekankayizsmile
çok gezme de gel akşama kaynatalımm olumunekankayizsmilea.s.

ii akşamlar kızlar... Bişi sorcamm. Aranızda benim gibi göbegnden igne vurulan (kan pıhtılaşmas iiçin) var mI???

Ben iğne vurulmuyorum ama kan sulandırmak amacıyla bebe aspirini kullanıyorum . Kan pıhtılaşması sorunu derken, kanın pıhtılaşsın diye mi, pıhtılaşmasın diye mi vuruluyorsun iğneyi?

Bu arada bugün ultrasona girdim. Kontrol zamanım değildi kendiğilimden gittim. Bebeğimin suyu azalmış yine. Diğer bebeğimde de böyle başlamıştı çok canım sıkıldı bugün. Allahtan gelişimi iyi, 2-2,5 hafta büyük çıktı. Doktor günde 3 litre su içip dinlen bu sıcaklarda normal insanlar bile vucutlarından çok miktarda su kaybetti dedi. Ben zaten içiyordum sadece 3-4 gündür aksattım. Yine oligohidroamnios tanısını gördüm maalesef raporda.

Kanı cıvıtmak için vuruluyorum cnm..
Sen de canını sıkma su konusunda.. Ben bi velimle karşılaştım gecen gün 8. ayında suyu azalmış demiş doktor ama çok rahat, oruc tutuyodu hatta.. O yüzden sen kafanı yorma.. Bol bol su içmeye devam et.. Su içemediginde meyve suyu, ayran soda içebilirsin.. opuyorumnanaktan

kızlar bugün aile hekimliğine gttim geçen kan falan almışlardı.
sonuçlarım çıkmış,malesef kan değerlerim ilkine göre düşmüş.
ilaçlarımı falan düzenli olarakta kullanıorum ama beslenmeme biraz daha dikkat etmeliymişim.
keçiboynuzu ve pekmez yicem kan yapıomuş bunlar.
ebede diyoki çocuklarımız dio daha annesinin karnında başlıo bencilliğe annenin herşeyini kendisi için alıo
annelerde her zmnki gibi fedakarlık yapıo işte böyle kendilerinden dedi.

8. ayıma gelsem ben de rahatlıycam ama 2 ay daha bebeği karnımda tutabilirmiyim hesapları yapmaya başladım yine. İlkimde 7 aylık doğdu ama sıvı eksikliği ile beraber rahim içi gelişme geriliği de olduğu için yaşamadı. Şu anda tek tesellim gelişiminin iyi olması(maşallah)

Geçmiş olsun..Su neden azalır acaba?Merak ettim

Geçmiş olsun cnm..Ben de kan hapına daha başlamadım yarın başlıcam.Neden aldılar kanını?

Geçmiş olsun cnm..Ben de kan hapına daha başlamadım yarın başlıcam.Neden aldılar kanını?

canım düzenli olarak 3 ayda bir alıolarmış hamilelerden kan.

sakın ihmal etme derim bn ilaçlarını bebek için bi zararı yokmuş çünkü bebek annedekileri alıomuş hep bu sefer anne kansız kalıo.bnde pekmez keçiboynuzu falan alıcam kan yapıomuş onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…