2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yarın bizim taramamız Allah izin verirse.
dediğin gibi inşaallah güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
hadı hayılrı haberlerle geç canımm
heyecanlısındır sımdık..bebışini gorcennnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

bizim 12sinde yapıldı cnm herşeyi normal dedi dktr gelişimi falan güzel dedi tosunumazemuszemuscancer sende hayırlı haberle dönersin inşallah cnmkaydirigubbakcemile5

ooooooooo senın olmus bılemmm....
bebişin resmını verdılermı sana...
ben devlet hastanesınde yaptırıcam..sanırım bana vermez resmını
oglumda yuzunun resmını vermıslerdı..3-4 pozısyondan...
ama özeldı orası tabıı..devlet o kadar ılgılenırmı anlayıs gorterırmı bılmem..
olmazsa özelde baktırcam..hayırlısı artık...

saol belguncum...
çok saol..
senın tahlıl sonuçların çıktımı..kaçırdımmı kuşum...

canım benim benim çıkmadı daha sonuçlar kaçırmadın kuzucum benim arifeden bir gün önce belli olcak büyük ihtimal..

yarın bizim taramamız Allah izin verirse.
dediğin gibi inşaallah güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:

sende güzel haberlerle dönersin inş canım

bizim özelde bakıldı cnm verdi dktrumuza.sdevlette hiç ilgilenmiyolar malesef afedersin yüzüne bile bakmıyolar:1closedeyes:ana sağlıkta daha ilgililer nedense aşı vurmaya gittiğimde bile çok ilgilendiler zemuszemus

mrb güzel anneler nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
hayırlısıyla sıcaklar gitseydi herşey
daha güzel olur.

hoşgeldin canım..allah dahada iilik versin inş. sıcaklar ne güzel haftasonu gitmişti ama bu haftasonu daha çok geliyormuşş İstanbulaaa napcaz bilmem bu sabahta çok sıcaktı işe gelirken

hayır canım kansızlık yoktu bnde sadece kandaki HGB değerim düşük çıktı daha önceki tahlillerimde normaldı tüm değerlerim pekmez aldım sabah marketten mecbur içiyorum valla hiçte sevmem
canım çok geçmiş olsun
benimde genelde düşük çıkıyor
bende etle c vitaminini karıştırıp yiyorum
süt tüketirkende dikkat et,proteinlerle birlikte alma

canım sanırım daha ılerıkı haftalarda dınleyebılırsın..
sanırım 6-7 aylıkken daha rahat duyarsın..ama dınlerken dıkkat et kendı nabzınla karısmasın..
zemuszemus
günaydın dilekcimŞenizhayırlı haberle dönersin inşallah yarın dktrdanyerimseniben
eşim her akşam dinliyor steteskopla cnm kaydirigubbakcemile3sizde dinlersiniz artıkzemuszemus
sanırım bu haftalarda duyabilirsin emin değilim ama.ben aşı yaptırmaya gittiğimde hemşire bir cihazla dinlemişti seside dışa verdi ayy güpgüp atıyordu tosunumun kalbigamyoncuiremsu
kızlar bizde dinledik ama eşim anlayamadı
kalp sesi gibi bişey geliyor ama benden mi bebekten mi geldiği belli değil
bide sürekli su sesleri geliyor karışıyor valla kaydirigubbakcemile3

güzel haberlerle dönersin inşaallah.yarın bizimde organ taramamız var.inşaallah bir sorun çıkmaz:Saruboceq:
canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
organ taraman güzel geçer

bizim 12sinde yapıldı cnm herşeyi normal dedi dktr gelişimi falan güzel dedi tosunumazemuszemuscancer sende hayırlı haberle dönersin inşallah cnmkaydirigubbakcemile5

maşallah canım

kızlar organ taramanızı kendi doktorunuz yapmıyor mu?
sanırım herkesi başka doktora yönlendiriyor

mrb güzel anneler nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
hayırlısıyla sıcaklar gitseydi herşey
daha güzel olur.
canım slm
nasıl gidiyor?

benim doktorum başka doktora gideceksin falan demedi.ben yarn kendi doktoruma gideceğim gidince yönlendirecekse bilemem CADIARZU

benimkini başka bir doktor yapacak canım
aynı hastanede,2 kere yapılacakmış :sm_confused:

bizim kendi dktrumuz yaptı cnm boshayallersmilekız o duydunuz kalp sesi bebişinki iştekaydirigubbakcemile3 ilk zaman derinden geliyodu bu son hafta çok net duyuluyor bizimkidelikafadulden dinlerken nefesini tut cnm ben öyle duyuyom:asigim:

Tünaydınnn hanımlar......
herkes iyidir umarım...
hogatoee canım geçmiş olsun.. benimde su fazlalığı vardı düzeldi.. inşallah seninde düzelecek canım.. bol su içmeyi ihmal etme...
bu arada kızlar ben isal oldum yaaa:kedi: ne yapmalıyım bu cumartesi dr gideceğim ahmet yılmaza beklesem mi ki???

canımcımmm hoşgeldinnnn..iyiyiz iyiyiz hamdolsun sen nasılsın..ayy bu ishal nedir bende arada bir oluyorum ama kısa sürüyor:))))bu cmtmi kontrolün

yok ya bizde kaç gündür harab olduk eşimle
ben farkettim aslında eşimin göbeğine de koydum :hulya:
benden çıkıyor bitek tık tıklar aklinialirimsmile
bidaha dinleyim bu sefer nefesimi tutayım kaydirigubbakcemile5
canım muz ye bol bol,dikkat et kabız olma bu seferde
bende genelde kabız gidiyorum ne olacaksa halim :kedi:

selam kızlar
belgünüm dünden buyana devam ediyor:kedi: korkuyorum valla.. o yüzden erken randevu aldım.. başka bir özel dr gideceğim busefer.. Şirinemin dr bu gideceğim dr.
dirimcim evet ya muz yemek aklıma gelmedi akşam giderken alayım.. ay kabızlık da zor, ishal de uff ya napıcaz bilmiyorum...

hoşgeldin canım..allah dahada iilik versin inş. sıcaklar ne güzel haftasonu gitmişti ama bu haftasonu daha çok geliyormuşş İstanbulaaa napcaz bilmem bu sabahta çok sıcaktı işe gelirken
en kısa zamanda azalır inş.
eve kapanıp kaldık ya
inanın korkumdan balkona bile çıkamıyorum
sıcak ve stres hamileliği olumsuz etkiliyor malesef

canım slm
nasıl gidiyor?

benimkini başka bir doktor yapacak canım
aynı hastanede,2 kere yapılacakmış :sm_confused:
çok şükür iyi canım
evde geçiyor günlerimiz
inş. sende iyisindir.
benim göbiş bayagı büyüdü
kiloda vardı bende çünkü
ben hareketleri hissediyorum ama
eşim malesef hissedemiyor ama
şöyle düz yattığımda bir taraf şişkince oluyor ozaman anlıyor
burda oğlum diye.

canım geçmiş olsun
tabi kabızlıkta çok insan sürekli huzursuz oluyor
ama isalde zorya
inş. tez zamanda geçer inş.

bir doktur bagırsak insanın beyni gibi demişti
bagırsakları proplemli bir insan mutlu bile olmaz demişti.
gerçekte haklı bende kabızlık çekiyorum
hiç huzurlu olmuyorum.

evet ya karnım sürekli gurulduyor -tatlicadiarzu- müthiş rahatsızlık verici bişey. bebeğim nasıl acaba ? nerden oldu hiç anlamadım. aman kızlar dikkat edin yediklerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…