- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.361
hadı hayılrı haberlerle geç canımmyarın bizim taramamız Allah izin verirse.
dediğin gibi inşaallah güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
bizim 12sinde yapıldı cnm herşeyi normal dedi dktr gelişimi falan güzel dedi tosunumazemuszemuscancer sende hayırlı haberle dönersin inşallah cnmkaydirigubbakcemile5
saol belguncum...
çok saol..
senın tahlıl sonuçların çıktımı..kaçırdımmı kuşum...
yarın bizim taramamız Allah izin verirse.
dediğin gibi inşaallah güzel haberlerle döneriz:Saruboceq:
bizim özelde bakıldı cnm verdi dktrumuza.sdevlette hiç ilgilenmiyolar malesef afedersin yüzüne bile bakmıyolar:1closedeyes:ana sağlıkta daha ilgililer nedense aşı vurmaya gittiğimde bile çok ilgilendiler zemuszemushadı hayılrı haberlerle geç canımm
heyecanlısındır sımdık..bebışini gorcennnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2
ooooooooo senın olmus bılemmm....
bebişin resmını verdılermı sana...
ben devlet hastanesınde yaptırıcam..sanırım bana vermez resmını
oglumda yuzunun resmını vermıslerdı..3-4 pozısyondan...
ama özeldı orası tabıı..devlet o kadar ılgılenırmı anlayıs gorterırmı bılmem..
olmazsa özelde baktırcam..hayırlısı artık...
mrb güzel anneler nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
hayırlısıyla sıcaklar gitseydi herşey
daha güzel olur.
canım çok geçmiş olsunhayır canım kansızlık yoktu bnde sadece kandaki HGB değerim düşük çıktı daha önceki tahlillerimde normaldı tüm değerlerim pekmez aldım sabah marketten mecbur içiyorum valla hiçte sevmem
canım sanırım daha ılerıkı haftalarda dınleyebılırsın..
sanırım 6-7 aylıkken daha rahat duyarsın..ama dınlerken dıkkat et kendı nabzınla karısmasın..
zemuszemus
günaydın dilekcimŞenizhayırlı haberle dönersin inşallah yarın dktrdanyerimseniben
eşim her akşam dinliyor steteskopla cnm kaydirigubbakcemile3sizde dinlersiniz artıkzemuszemus
kızlar bizde dinledik ama eşim anlayamadısanırım bu haftalarda duyabilirsin emin değilim ama.ben aşı yaptırmaya gittiğimde hemşire bir cihazla dinlemişti seside dışa verdi ayy güpgüp atıyordu tosunumun kalbigamyoncuiremsu
canım inşallah güzel haberlerle gelirsingüzel haberlerle dönersin inşaallah.yarın bizimde organ taramamız var.inşaallah bir sorun çıkmaz:Saruboceq:
bizim 12sinde yapıldı cnm herşeyi normal dedi dktr gelişimi falan güzel dedi tosunumazemuszemuscancer sende hayırlı haberle dönersin inşallah cnmkaydirigubbakcemile5
maşallah canım
kızlar organ taramanızı kendi doktorunuz yapmıyor mu?
sanırım herkesi başka doktora yönlendiriyor
canım slmmrb güzel anneler nasılsınız
biz çok şükür iyiyiz
hayırlısıyla sıcaklar gitseydi herşey
daha güzel olur.
benim doktorum başka doktora gideceksin falan demedi.ben yarn kendi doktoruma gideceğim gidince yönlendirecekse bilemem CADIARZU
bizim kendi dktrumuz yaptı cnm boshayallersmilekız o duydunuz kalp sesi bebişinki iştekaydirigubbakcemile3 ilk zaman derinden geliyodu bu son hafta çok net duyuluyor bizimkidelikafadulden dinlerken nefesini tut cnm ben öyle duyuyom:asigim:kızlar bizde dinledik ama eşim anlayamadı
kalp sesi gibi bişey geliyor ama benden mi bebekten mi geldiği belli değil
bide sürekli su sesleri geliyor karışıyor valla kaydirigubbakcemile3
maşallah canım
kızlar organ taramanızı kendi doktorunuz yapmıyor mu?
sanırım herkesi başka doktora yönlendiriyor
Tünaydınnn hanımlar......
herkes iyidir umarım...
hogatoee canım geçmiş olsun.. benimde su fazlalığı vardı düzeldi.. inşallah seninde düzelecek canım.. bol su içmeyi ihmal etme...
bu arada kızlar ben isal oldum yaaa:kedi: ne yapmalıyım bu cumartesi dr gideceğim ahmet yılmaza beklesem mi ki???
bizim kendi dktrumuz yaptı cnm boshayallersmilekız o duydunuz kalp sesi bebişinki iştekaydirigubbakcemile3 ilk zaman derinden geliyodu bu son hafta çok net duyuluyor bizimkidelikafadulden dinlerken nefesini tut cnm ben öyle duyuyom:asigim:
canım muz ye bol bol,dikkat et kabız olma bu seferdeTünaydınnn hanımlar......
herkes iyidir umarım...
hogatoee canım geçmiş olsun.. benimde su fazlalığı vardı düzeldi.. inşallah seninde düzelecek canım.. bol su içmeyi ihmal etme...
bu arada kızlar ben isal oldum yaaa:kedi: ne yapmalıyım bu cumartesi dr gideceğim ahmet yılmaza beklesem mi ki???
en kısa zamanda azalır inş.hoşgeldin canım..allah dahada iilik versin inş. sıcaklar ne güzel haftasonu gitmişti ama bu haftasonu daha çok geliyormuşş İstanbulaaa napcaz bilmem bu sabahta çok sıcaktı işe gelirken
çok şükür iyi canımcanım slm
nasıl gidiyor?
benimkini başka bir doktor yapacak canım
aynı hastanede,2 kere yapılacakmış :sm_confused:
Tünaydınnn hanımlar......
herkes iyidir umarım...
canım geçmiş olsun
tabi kabızlıkta çok insan sürekli huzursuz oluyor
ama isalde zorya
inş. tez zamanda geçer inş.
bir doktur bagırsak insanın beyni gibi demişti
bagırsakları proplemli bir insan mutlu bile olmaz demişti.
gerçekte haklı bende kabızlık çekiyorum
hiç huzurlu olmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?