- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.401
işlerim var ama o kadar yoğun değil bir buraya bakıyorum bir işe
canım ya bizim diğer topikten beyazgelin in bebeği düşmüşmüydü listede adı varda aklımda öyle kalmış
deniz,
benm kızımın adınıda müsait oldunda eklermisin listeye?
--hatice öykü--
evet bir derdim var topiğine de konu açarım artık :kedi:hee
sonra gelsinn kilolarr
kocam beni sevmio artık(dersin arkasındannsırnaşık şey
canım çok geçmiş olsunSelam kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktorun verdiği bu yeni ilaç yan etki yaptı sanırım uyku halindeyim ve sabah kahvaltıdan sonra kustum bayadır yoktu böyle bir şey
dün işe gelmedim bende annemlerdeydim kadıncağız beş dakika oturmuyor ya hep iş üretiyor hiç anama çekmemişim napıyon ya diyorum günlük işler işte demez mi bide ben onları hafta bir anca yaparım zaman geçmedi bir türlü yatmaktan düşündüm işi bırakırsam nasıl olcak diye işte zaman geçiyor bir şekilde
ha birde akşam anneanneme uğradık 85 yaşında karnımı yokladı kız bu dedi eşimde doktorlar o kadar uğraşıyor zor görüyorlar sen iki elledin bildin seni alıp hastaneye götürmek lazım canlı ultrason cihazı gibisin maşallah kaydirigubbakcemile3
cnm geldim bennn.gittim dr a.bu devlete bağlı hastaneler bela ya.dr a dedim bole bole kontrole geldim falan die beni ultrasona gönderdi onlarda diyo ki eylülün 17sine gün verebiliriz diyooo oha ya..görünemedimmm anlıcaın sabahın köründe boşuna uyanmışımm
Sorma bende neler çekiyorum.İstanbula gidip özel hastanede anca gördüm kızımı yaa ilk defa hala hatırladıkça tüylerim diken diken oluyo mafoldumben
sorma cnm ya.allhtan aydında özel kadın doğum hastanesi var...oraya gidiyorum ben işte.cinsiyeti göremedi 2 seferdir diye dr um bir de devlete gidiverim dediydimm gitmez olsaydımmm.ayın 17 si diyor ya..:1ninca:
slm kızlarrr
gece kuşları yine döktürmüşler geceleyin okuyamadım baya uzunmuş..herkesler iyidir umarım..
ya akşam bizim eve yavru kubağa girdi..neyseki ben görmedim eşim sakın gelme dedi çıkardı dışarı..nerden girdi anlayamıyorum bi türlü evim 3 üncu kat camlarda balkonlarda tel varr off deli olacam yaaakannehir
bu huyumu hiç sevmiyorum ama acyip korkuyorum hayvanlardan..bide o yetmezmiş gibi balkona çay içmeye çıkacaktıkki bide kertenkele yavrusu balkonda ben kıyameti kopardım tabiki..çayda zehir oldu.. gecem berbat oldu yanii..
benimki de der bazen anasına bak kızını al dediler nerdeeee :kedi:evet bir derdim var topiğine de konu açarım artık :kedi:
eşim benden kaçıyor diye hihihhh :jeyyar:
canım çok geçmiş olsun
kuvvetli bi ilaç ozaman,progestronmuydu canım?
şimdi nasıl oldun canım?
benim annemde öyle canım ya
beş dakka oturmaz,eşim hiç annene çekmemişsin der zaten fisfisfis
canım ne zaman doktora gideceksiniz?
ozaman kesinleşir artık heralde
valla bende seninkini merak ediyorum değişmez inşallah boshayallersmile
slm kızlarrr
gece kuşları yine döktürmüşler geceleyin okuyamadım baya uzunmuş..herkesler iyidir umarım..
ya akşam bizim eve yavru kubağa girdi..neyseki ben görmedim eşim sakın gelme dedi çıkardı dışarı..nerden girdi anlayamıyorum bi türlü evim 3 üncu kat camlarda balkonlarda tel varr off deli olacam yaaakannehir
bu huyumu hiç sevmiyorum ama acyip korkuyorum hayvanlardan..bide o yetmezmiş gibi balkona çay içmeye çıkacaktıkki bide kertenkele yavrusu balkonda ben kıyameti kopardım tabiki..çayda zehir oldu.. gecem berbat oldu yanii..
selam kızlar
belgünüm dünden buyana devam ediyor:kedi: korkuyorum valla.. o yüzden erken randevu aldım.. başka bir özel dr gideceğim busefer.. Şirinemin dr bu gideceğim dr.
dirimcim evet ya muz yemek aklıma gelmedi akşam giderken alayım.. ay kabızlık da zor, ishal de uff ya napıcaz bilmiyorum...
Selam kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktorun verdiği bu yeni ilaç yan etki yaptı sanırım uyku halindeyim ve sabah kahvaltıdan sonra kustum bayadır yoktu böyle bir şey
dün işe gelmedim bende annemlerdeydim kadıncağız beş dakika oturmuyor ya hep iş üretiyor hiç anama çekmemişim napıyon ya diyorum günlük işler işte demez mi bide ben onları hafta bir anca yaparım zaman geçmedi bir türlü yatmaktan düşündüm işi bırakırsam nasıl olcak diye işte zaman geçiyor bir şekilde
ha birde akşam anneanneme uğradık 85 yaşında karnımı yokladı kız bu dedi eşimde doktorlar o kadar uğraşıyor zor görüyorlar sen iki elledin bildin seni alıp hastaneye götürmek lazım canlı ultrason cihazı gibisin maşallah kaydirigubbakcemile3
kızlar bişiy dicem
facede gebenin sayfası var,üyemisiniz bilmiorm ama azönce şöle bişiy gördüm
eşinizle en sempatik resminizi yollayın,en çok beyenilen resim olursa eşinize baba oluorum esprili tişört hediye diooo
yada buna benzer bişiydi du bi bakim ekliim olmazsa
GeBe Günaydın Arkadaşlar ;
En sempatik baba yarışmamız devam ediyor.Sizde eşiniz ile çekilmiş en sempatik fotoğraflarınızı yükleyin en çok beğeni alın ve New Dady Yeni Baba esprili tişörtünü kaçırmayın.Herkese bol şanş...
alıntıdır...
katılmak isteyen olursa die sölemek istedimmmkaydirigubbakcemile2
kızlar devlet hastaneleri berbat
ultrason için çok geç güne veriyorlar
ya paran olacak ya tanıdık
özelinde çektirirsen(250 tl cik) hemen gün veriyorlar
slm kızlarrr
benimki de der bazen anasına bak kızını al dediler nerdeeee :kedi:
evet canım progestan mı ne ondan verdi işte hiç ii gelmedi akşam arayıp söyleyecem bakalım ne der artık
canım rahatsızlandığım için doktora gitmiştim ya o zaman yine baktı ultrasondan inceledi ben sordum hala kız mı diye evet canım kız dedi
kızlar devlet hastaneleri berbat
ultrason için çok geç güne veriyorlar
ya paran olacak ya tanıdık
özelinde çektirirsen(250 tl cik) hemen gün veriyorlar
Bizim evin içine giriyorlar ne diyorsun .Üstüne basıyordum gece az kaldı.Delirdim sinirden ya.Dış kapının altına paspas koydum oradan giriyorlardır diye.Evim bahçelik çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?