2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya karnım sürekli gurulduyor -tatlicadiarzu- müthiş rahatsızlık verici bişey. bebeğim nasıl acaba ? nerden oldu hiç anlamadım. aman kızlar dikkat edin yediklerinize..

inş. bebişin iyidir canım
bizim burda inan bütün çoçuklar hastanede
onların bünyesi daha zayıf oluyor ya
bizlerde hamileyiz bizimkide zayıf oluyor
içtiğin sudan olabilirmi acaba canım.
onada dikkat et istersen.

canım sıcaklarda bende çıkamıyorum
içerde klimayla oturuyoruz artık
neyse ağustos bitiyo,sonbaharı çok severim boshayallersmile
maşallah canım biz daha hissetmeye başlamadık

Bende bi kabızım bi ishalim .Habire meyve yiyemesem devamlı kabızım.İki gün önce sancısı başlıyor.Adet sancısı gibi
canım bende aynı durumdayım
lavaboda sancılanıyorum hep :kedi:

genelde korusu tüketiyorum çeşmeden içmiyorum ama... biryerden kaptım bişeyler kesin...:uhm:

Selam kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktorun verdiği bu yeni ilaç yan etki yaptı sanırım uyku halindeyim ve sabah kahvaltıdan sonra kustum bayadır yoktu böyle bir şey
dün işe gelmedim bende annemlerdeydim kadıncağız beş dakika oturmuyor ya hep iş üretiyor hiç anama çekmemişim napıyon ya diyorum günlük işler işte demez mi bide ben onları hafta bir anca yaparım zaman geçmedi bir türlü yatmaktan düşündüm işi bırakırsam nasıl olcak diye işte zaman geçiyor bir şekilde

ha birde akşam anneanneme uğradık 85 yaşında karnımı yokladı kız bu dedi eşimde doktorlar o kadar uğraşıyor zor görüyorlar sen iki elledin bildin seni alıp hastaneye götürmek lazım canlı ultrason cihazı gibisin maşallah kaydirigubbakcemile3

elektrik gitti bağlantım koptu sıkıntıdan patlıyordum nerdeyseakannehir
suhancım geçmiş olsun cnm bol bol su iç birde patates haşla ye kabız olunca bana çok iyi geliyor muzda iyi geliyor ama fazla yersende kabız olursun bu sefer o da kötü:2:

Son düzenleme:
kızlar bişiy dicem
facede gebenin sayfası var,üyemisiniz bilmiorm ama azönce şöle bişiy gördüm
eşinizle en sempatik resminizi yollayın,en çok beyenilen resim olursa eşinize baba oluorum esprili tişört hediye diooo
yada buna benzer bişiydi du bi bakim ekliim olmazsa

GeBe Günaydın Arkadaşlar ;
En sempatik baba yarışmamız devam ediyor.Sizde eşiniz ile çekilmiş en sempatik fotoğraflarınızı yükleyin en çok beğeni alın ve New Dady Yeni Baba esprili tişörtünü kaçırmayın.Herkese bol şanş...
alıntıdır...

katılmak isteyen olursa die sölemek istedimmmkaydirigubbakcemile2

ahh canım kıyamam yat uyu artık sende napcan. ama bulantın olması kötü olmuş ya.

bu anneler hep böyle ya ben evde olduğum halde onun yaptığı şeyleri yapmıoyorum hergün valla gittiğimde onun yerine bn yoruluorum izlemekten:1closedeyes:

bu arada babaaneyede maşallah

bugün işyerimdeyim canım nasıl uyuyayım ( saate bakıp duruyorum zaman geçse de eve gitsem diye

mrbb
geçmişi okurken takıldım size
bilmiorum aramıza yeni mi katıldınız
yoksa ben geldiimden beri ilk kez mi karşılaştık ama dikkatimi çektiniz işte
bnde afyonluyum ama denzlide yaşıorum
sizde mi afyonlusunuz??
merkez mi ilçe mi??
bu arada çook memnn oldumŞeniz

günaydınnn güzel annelerr iyisiniz umuyorumsırnaşık şey

balım nerelerdesin sen yaaaa
merakediorummmCADIARZU
sen çıkmadan yazdım sana
sanırım görmedinnn:1no2:
gittin geldinmi doktoraaa??
yazımı görünce yaz bana hemen çatlıorummm-tatlicadiarzu-
ne erkencisiniz maaşallah yaa alkisalkisalkis
aranızda en tembel benm heralde:1rolleyes:
kaçta yattık gece hacıyatmaz gbi sabahtan burdasınız yawfisfisfisbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…