- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.381
evet ya karnım sürekli gurulduyor -tatlicadiarzu- müthiş rahatsızlık verici bişey. bebeğim nasıl acaba ? nerden oldu hiç anlamadım. aman kızlar dikkat edin yediklerinize..
canım sıcaklarda bende çıkamıyorumen kısa zamanda azalır inş.
eve kapanıp kaldık ya
inanın korkumdan balkona bile çıkamıyorum
sıcak ve stres hamileliği olumsuz etkiliyor malesef
çok şükür iyi canım
evde geçiyor günlerimiz
inş. sende iyisindir.
benim göbiş bayagı büyüdü
kiloda vardı bende çünkü
ben hareketleri hissediyorum ama
eşim malesef hissedemiyor ama
şöyle düz yattığımda bir taraf şişkince oluyor ozaman anlıyor
burda oğlum diye.
canım bende aynı durumdayımBende bi kabızım bi ishalim .Habire meyve yiyemesem devamlı kabızım.İki gün önce sancısı başlıyor.Adet sancısı gibi
tünaydın canım benimgünaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrrdelikafadulden
tünaydın canım benim
ah ya ben de evde olsam da akşama kadar uyusam keşke :sinifsinif:
inş. bebişin iyidir canım
bizim burda inan bütün çoçuklar hastanede
onların bünyesi daha zayıf oluyor ya
bizlerde hamileyiz bizimkide zayıf oluyor
içtiğin sudan olabilirmi acaba canım.
onada dikkat et istersen.
canım olsun uyumasan bile şöyle tv nin karşısında keyif yaparsınBen evdeyim ama kocacım sağolsun uyutturmuyot :sm_confused:
tünaydın canım benim
ah ya ben de evde olsam da akşama kadar uyusam keşke :sinifsinif:[/QUOTE
tünaydınn tatlmmm
ahh kıyamam yaa
bazen bizde sıkılıp keşke çalışsak diorus:)):kedi:
canım olsun uyumasan bile şöyle tv nin karşısında keyif yaparsın
sütler,cevizler,tatlılar sempatiksalakcinni
Selam kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum doktorun verdiği bu yeni ilaç yan etki yaptı sanırım uyku halindeyim ve sabah kahvaltıdan sonra kustum bayadır yoktu böyle bir şey
dün işe gelmedim bende annemlerdeydim kadıncağız beş dakika oturmuyor ya hep iş üretiyor hiç anama çekmemişim napıyon ya diyorum günlük işler işte demez mi bide ben onları hafta bir anca yaparım zaman geçmedi bir türlü yatmaktan düşündüm işi bırakırsam nasıl olcak diye işte zaman geçiyor bir şekilde
ha birde akşam anneanneme uğradık 85 yaşında karnımı yokladı kız bu dedi eşimde doktorlar o kadar uğraşıyor zor görüyorlar sen iki elledin bildin seni alıp hastaneye götürmek lazım canlı ultrason cihazı gibisin maşallah kaydirigubbakcemile3
bugün işyerimdeyim canım nasıl uyuyayım
ahh canım kıyamam yat uyu artık sende napcan. ama bulantın olması kötü olmuş ya.
bu anneler hep böyle ya ben evde olduğum halde onun yaptığı şeyleri yapmıoyorum hergün valla gittiğimde onun yerine bn yoruluorum izlemekten:1closedeyes:
bu arada babaaneyede maşallah
bugün işyerimdeyim canım nasıl uyuyayım( saate bakıp duruyorum zaman geçse de eve gitsem diye
Günaydin arkadaslar.cancer68 hosbulduk cok saol bende yarini iple cekiyorum bakalim ilk oldugu icin cok merak ediyorum cinsiyetini.Neyse saglikli olsunda kiz yada erkek farketmez hayirlisi.Allah hepimizi bu yolda eylemesin insallah.Rabbim Emêklerimiz bosa gitmesin.
öff öylede olunca zamanda geçmezki.
işlerin fazla yoğun değilse konuşuruz burda zamanı geçiririz beraberkaydirigubbakcemile5
günaydınnn güzel annelerr iyisiniz umuyorumsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?