- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.421
ayyy allahım yaa benimki 3 üncü kat korkuyorum diye bana geliyolar heraldee..
kızlar bu arada ben de 3 ay progestan kullandım ağız yoluyla alınırsa uyku halsizlik yapıooo.ben vajinal kullandımmm zaten öyle etkiliiii
canım gece kertenkelesı duvarları muhtesem tırmanır..kapıdan gelmez..genelde balkondan gelır canım...
balkon kapını açma..yada tel kullan kapındada...
ayy gulşenn..guldurdun benııı..
korkama canım benım..
benım oglan kurbagaları yakalıyore sokakta..
bırde eve getırıryor..cam kavonoza koyuyoz..agzını kapatıyor az..
ancak uyudugunda balkondan bırakıyorum kurbagayı..kaçıp canını zor kurtarıyor..
kertenkele kuçukse gece kertenklelesıdır..korkma hıçbırsey yapmaz ..ama tıksındırıcı gorunur haklısın..emır onlarıda elıne alıyor maleseff..
kocamda çok alır elıne..babasına cekmıs..
bende ıçlerınde alıstım artık...
kışın olunca dısarı bocek toplamaya gıderler..
emır dıretır hadı bocek toplamaya dıe..bır kavanoz alırlar.bırde kelebek yakalama kepçesı..
bırsuru kurt tırtılla gerı donerler...akannehir akannehir
sonra onlara lahana vs.verır beslerler..onlar koza olur..kelebek olur evın ıçınde uçururlar..
parka gıderız kumu kazar kazar solucan çıkartır..gelır benım masama koyar..3-4-5 tane..
bazen gızlıce cantama koyar...
evde 3-4 gun sonra çantada bırsey ararken elıme gelırler..bazısı olmus kurumus kaskatı ölmüs...:dilcikar: :dilcikar:
bızımkıler azıcık manyak...
bu yenı gelecek oglanda bocek severse yandım..alıştım artık gercı...
korkma canım benım..Şeniz Şeniz Şeniz
belkı senın oglanda sever bocek tırtıl..sende alısırsın artık.
AH CNM GEÇER İNŞ EN KISA ZAMAANDA..git bakalım nedicek yani bende arada ishal oluyorum korkmak mı gerek yani ishal olmamakmı gerek :uhm: bu arada muz yemelisin bencede
ah denzicim geçmiş olsun cnm kıyamam dikkat et kendine tatlım..anneler böleler sorma benim annem bana geliyor her hafta mutlaka temmuzdan beri her geldiğinde min iki gün kalıyor sağolsun bana yardımcı oluyor yemek ütü ben çalıştığım için anam eve bir gidiorum annem evi 40lamış resmen herhafta yaaaa yeridne duramıyor kadın ben kıyamadığımdan eve gönderiyorum annemi dinlensin diye eve gidiyor ayyyyy yerinde oturmuyor bende aminosentez olduğum gün hastane anneme yakındı orda kalmıştık bir gece öncesinden o akşam hiç oturmadı herzamanki gibi ertesi gün sabah doktora gittik beraber doktordan döndük kadın akşam bize geçene kadarr hiç yerinde durmadı iş iş yemek iş yemk ayy dedim anne yeter yatamıyorum başımdöndü napim diyor günlük işlerrrrrrr:))))bizdemi böle olcaz acabaaaa ??*:)))
siz anneannene gitseydiniz keşke baştann maşallah süpanallah anneanneye opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım bakim ben de merak ettim şimdi biz eşimle orda sevgililer gününde favorinin bir yarışması vardı oraya katılmıştık çokkeyifliydi mesela:)
alla alla nerde böle yapıyorlar ??? ultrason özelde 250mii o ne yaaa oldu hamilelerin canı yokmuuu nasıl bir iştir bu bilmemki
:)))))alemsin yaaa bende hiç sevmem öle kurbağa kertenkele falan hazetmem yani uzakta olsunlar benden yaşasınlar farketmez ama yakınımda evimde olmasınlar ayyy..geçenlerde kedi girmişti birininde odasına oda senmiydin yoksaaaaa -tatlicadiarzu- dün akşam bizde eşimin kuzendeyiz eve böle sinekmi böcekmi çok hızlı uçan birşey girdiii yemyeşildiiii ayyyy ben nasıl tırstımmmmm tiksindim eşim hayvanı yakalayıp sakatlayıp dışarı atana kadar elinde minder koşturdu sonunda attı bende rahat ettim :)))))
canım gece kertenkelesı duvarları muhtesem tırmanır..kapıdan gelmez..genelde balkondan gelır canım...
balkon kapını açma..yada tel kullan kapındada...
ayy gulşenn..guldurdun benııı..
korkama canım benım..
benım oglan kurbagaları yakalıyore sokakta..
bırde eve getırıryor..cam kavonoza koyuyoz..agzını kapatıyor az..
ancak uyudugunda balkondan bırakıyorum kurbagayı..kaçıp canını zor kurtarıyor..
kertenkele kuçukse gece kertenklelesıdır..korkma hıçbırsey yapmaz ..ama tıksındırıcı gorunur haklısın..emır onlarıda elıne alıyor maleseff..
kocamda çok alır elıne..babasına cekmıs..
bende ıçlerınde alıstım artık...
kışın olunca dısarı bocek toplamaya gıderler..
emır dıretır hadı bocek toplamaya dıe..bır kavanoz alırlar.bırde kelebek yakalama kepçesı..
bırsuru kurt tırtılla gerı donerler...akannehir akannehir
sonra onlara lahana vs.verır beslerler..onlar koza olur..kelebek olur evın ıçınde uçururlar..
parka gıderız kumu kazar kazar solucan çıkartır..gelır benım masama koyar..3-4-5 tane..
bazen gızlıce cantama koyar...
evde 3-4 gun sonra çantada bırsey ararken elıme gelırler..bazısı olmus kurumus kaskatı ölmüs...:dilcikar: :dilcikar:
bızımkıler azıcık manyak...
bu yenı gelecek oglanda bocek severse yandım..alıştım artık gercı...
korkma canım benım..Şeniz Şeniz Şeniz
belkı senın oglanda sever bocek tırtıl..sende alısırsın artık.
ıyıyız..sen nasılsın..napıyor oglun kızın..balımm
hg..
kızlar nasılsınız*???
noldu nıye burnunu sılıyon kıne bilmiyorumkismilesenağlamasenağlamasenağlama
zararsızdır..ama acayıp hızlı yurur...İlk defa duyuyorum gece kertenkelesini ama hep gece görüyorum.Gündüz birkez buzdolabının arkasında gördüm beni görünce kaçtı.Noldu bilmiyorum
ay canıum yaaaaaaaaaaaaaadilek okurken bile tuhaf oldum yaa..oy oyy ben ne edecemm..ama sevsin diyorum bana benzemesin ben çok ötleğim yaa sinir oluyorum kendime niye korkuyorum bu kadar diye..o benden kaçıyo ben ondan..senin oğlanında maşallahı var seni bile alıştırmışş hemde kavanoza ve eve geliyo kurbağalarr senin oğlan kadar cesaretim yok ya:kedi::kedi:
..
sadece agızdan olanını bılıyorum...senın kullandıgın fıtıl seklındemı bilmiyorumkismile
balımm
hg..
kızlar nasılsınız*???
aKREP bile var bizde ahh ahh kaç kez ilaçladık.Artık yok allaha şükür
progestan ıben 3 ay dolana kadar kullanmıştım. Bende yan etkisi olmadı bir arkadaşımda bulantı yapmıştı aç karnına almıyordu o.
kızlar göbeğim gerilip çok acıyordu ya dr pregnacare diye çatlak kremini önerdi aldım bakalım iyimi denicezzz.acıması geçer herhalde...bu arada vazelin süren arkadaşlar sürmeseniz iii olurr dr vazelinin iyi olmadddnı o an rahatlatttığını ama sonra dahada kuruttuğunu söledii...bilginiz olsun
senağlamasenağlamasenağlama
citosss nolldu canımm duygulanmdın mı yinee
başakcım oda var canım geçen gecede onunla şavaştı eşim nasıl ötüyo evin içi yıkılıyo sanki
evet dilekcim ben korktukca onlar geliyolar 2 kez balkonda görmüştüm kurbağa bu kez evde bidahakine yatakta olmasa bari :):) inş dediğin gibi olurda oğluş alırştırır benii..
tok karnına sabah akşam alıyorum okudum uyku hali yapar yazıyor akşam eve gidince arayacam belki kullanma der
kızlar ben kaçtım...oglanı uyutayımm..
bu akşam anneme gıdıyorum..yokum 3-4 gun
donene kadar çok yazmayın..okuyamam bakkkkk....
sayfalar zor açılıyorrrrrrr.........
az yazın heee.....sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?