2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım gece kertenkelesı duvarları muhtesem tırmanır..kapıdan gelmez..genelde balkondan gelır canım...
balkon kapını açma..yada tel kullan kapındada...

İlk defa duyuyorum gece kertenkelesini ama hep gece görüyorum.Gündüz birkez buzdolabının arkasında gördüm beni görünce kaçtı.Noldu bilmiyorum

dilek okurken bile tuhaf oldum yaa..oy oyy ben ne edecemm..ama sevsin diyorum bana benzemesin ben çok ötleğim yaa sinir oluyorum kendime niye korkuyorum bu kadar diye..o benden kaçıyo ben ondan..senin oğlanında maşallahı var seni bile alıştırmışş hemde kavanoza ve eve geliyo kurbağalarr senin oğlan kadar cesaretim yok ya:kedi::kedi:

kedi giren ben değildim canım neyseki kedi bukadar yükseğe tırmamaz heralde :))
bende sen gibiyim işte uzak olsunlar dedikçe yanımda bitiyolarr..

canım gece kertenkelesı duvarları muhtesem tırmanır..kapıdan gelmez..genelde balkondan gelır canım...
balkon kapını açma..yada tel kullan kapındada...

balkonda gördüm zaten canım..
telim var zaten heryerde tüm balkonlarda camlarda anlayamadığım bu kurbağa bu eve nasıl girdiakannehirakannehir

kızzzzz snde beni güldürdünnn iimi:))))))))yerim senin oğluşunu bennn zıpırrrr baabsıda ona uyuyor allahım yarabbim ne tatlıı emirrr yirim yirrr:))))))))

balımm
hg..
kızlar nasılsınız*???
ıyıyız..sen nasılsın..napıyor oglun kızın..
oglun kaç yasındaydı bebışş..

senağlamasenağlamasenağlama
noldu nıye burnunu sılıyon kıne bilmiyorumkismile
ağlıyonmu yoksa...

İlk defa duyuyorum gece kertenkelesini ama hep gece görüyorum.Gündüz birkez buzdolabının arkasında gördüm beni görünce kaçtı.Noldu bilmiyorum
zararsızdır..ama acayıp hızlı yurur...
benım kociş veterıne hekım..
zaten çocuklugundan bebllıymıs..babası anası anlamıs bu veterıner olur demısler..
ay canıum yaaaaaaaaaaaaaa
korktukca gelıyorlarmı..canım benım..
belkı oglun alıstırır senı... kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
sadece agızdan olanını bılıyorum...senın kullandıgın fıtıl seklındemı bilmiyorumkismile

hayır cnmm fitil şeklinde diil hap şeklinde ama dra yada eczaneye sorarsanız sölüyolar vajinal yoldan alınması daha iyi diye...erio zaten o happ.benim o sayede çabuk geçti kanamam...

balımm
hg..
kızlar nasılsınız*???

cnm hoşgeldinnn.bi yandan gidip bavul yerleştiriom bi yandan buraya bakıyorummm...

aKREP bile var bizde ahh ahh kaç kez ilaçladık.Artık yok allaha şükür

ben çok korkarım her türlü böcekten ama görmeye dahi dayanamadıığım çekirgeeeee...:kedi:

kızlar ben kaçtım...oglanı uyutayımm..
bu akşam anneme gıdıyorum..yokum 3-4 gun
donene kadar çok yazmayın..okuyamam bakkkkk....
sayfalar zor açılıyorrrrrrr.........
az yazın heee.....sempatiksalakcinni

citosss nolldu canımm duygulanmdın mı yinee

başakcım oda var canım geçen gecede onunla şavaştı eşim nasıl ötüyo evin içi yıkılıyo sanki

evet dilekcim ben korktukca onlar geliyolar 2 kez balkonda görmüştüm kurbağa bu kez evde bidahakine yatakta olmasa bari :):) inş dediğin gibi olurda oğluş alırştırır benii..

dene bakalım ii gelecekmi krem bizede sölersin cnm.vazelinden ben çok memnunum benimde iki doktorum kullanabilirsin dedi her gece yatmadan sürüyorum şu anda hala yumuşacık göbişim galiba senin sölediğin cilt tipine göre değişyior olabilir benim kuzenim falanda kullanmıştı hiç kururmadı maşallah ayy inş benimde kurumaz öle şimdi aklıma takıldı

senağlamasenağlamasenağlama

ne olduuu kızzz çitosss hayırdır

cnm ben o eve giremem bilionmu o derece korkuyrm çekirgedenn

kızlar ben kaçtım...oglanı uyutayımm..
bu akşam anneme gıdıyorum..yokum 3-4 gun
donene kadar çok yazmayın..okuyamam bakkkkk....
sayfalar zor açılıyorrrrrrr.........
az yazın heee.....sempatiksalakcinni

görüşürüz kuzucummm ben sana özet geçerim okuyamazsan hepsini hehehehehe:)))kendine dikkat et bebişede allaha emanet olun :1hug: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…