2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen ne yaptın da düzeldi suyun? Kendime bir çizelge yaptım sabahtan akşama her yarım saatte 1 bardak su içicem. Son birkaç gündür havalar serinlediğinden beri unutuyordum su içmeyi.

Ayrıca geçmiş olsun sana da. İshal de zor. Ben de kabızlıktan muzdaribim elevit kullanmaya başladığımdan beri.

Ben iyiyim dirimcim sen nasılsın? Doktorum 20 hafta civarı hissedileceğini söylemişti de inanmamıştım, ne bilim bazıları 15 haftalıkken bile hissettiklerini söylüyorlari hissiz miyiz neyiz yaaaa...:)
canım bende çok hissizim daha tık yok :kedi:
benim 20.haftaya da az kaldı inşallah ozamana kadar hissederiz sempatiksalakcinni

amin belguncum, senin iş de yorucu mu, benim bazen çok yoğumlaşıyor işte böyle

ah canım sorma benim iş yoğun ve inanılmaz gergin benim işimin yoğunluğu olmasada buranın yoğunluğu yetşyor inanki beynim yoruluyor dmaarlarım geriliyor bazen isyan ediyorum burda bağrıyorum sizin yüzünüzden allah korusun erken doğacak çocuğum diye((( küfürün gerginliğin bini bin para ortamda herkes bağrış çığrış ayy geriliyorum

canım bende çok hissizim daha tık yok :kedi:
benim 20.haftaya da az kaldı inşallah ozamana kadar hissederiz sempatiksalakcinni

İlk hissedene bi hediye alalım öyleysealkisalkisalkis

Belguncum iş yoğunluğu ayrı da eğer dediğin gibi stresliyse işin zor, ne zaman ayrılacaksın izne? Ben 29 haftadan sonra ayrılmayı düşünüyorum inşallah.

canım bizimde işler yoğun malesef
ben mozart dinleyerek rahatlıyorum
bebekte gerilmesin şimdiden dimi ama eyvahedigeldismile

opuyorumnanaktan
olabilir canım boshayallersmile
kızlar sizinki devlet mi?özel sektör mü?
ben 37.haftdan itibaren ayrılcam sanırım
okadar çalışabilirsem tabi:hulya:

hoşgeldin canım ben de de ya diyodum ki benimkiler ikiz belki erkenden dyarım ama yok
işler yoğun bu aralar çalışıyoruz işte sen nasılsın?
ben de iyiyim canım benim de işlerim normalde yoğun ama
ben raporluum haftaya başlıcam işe ben de
teşekkür ederim canım tebriğin için
sağol belgüncüm tam 3 yıl oldu canım

canım kamuda mı çalışıyosun ben de ikiz ama ne zamn izne çıkacağımı bilemiyorum tam olarak seninle hemen hemen aynı gibiyiz de
29. hafta ne zamana geliyo ki

hayran canım ikizler için 10 hafta kala izne çıkabiliyorsun, kamu özel farketmiyor, 12 kasım 29 hafta oluyor, sonra 1 hafta bayram tatili, ondan sonra yani 31. hafta iznini başlatıyorsun, ikizler en geç 36-37. haftada geliyorlar biliyorsun, daha geç çıkmaman gerek, doktorum gerekli görürsem istirahat yazarım dedi, erken doğum riskini göze alamayız dedi, senin de benimle aynı olması gerekiyor, takvime bak canım.

ay canım şimdi içimi heyecanla karışık korku kapladı
ne yapıcam bilemiyorum
evet canım baktım şimdi tam dediğin gibi tam 22 kasımda çıkıyoruz doğum iznine

ben takvime bi daha baktım ama galiba ben 25 inde doğum iznine çıkabiliyorum
normalde doğum 3 şubat 40 haftaya göre ama 3 ocakta doğurursun dedi doktor
yani 10 hfta geri sayınca 25 kasıma geliyor o zamn doğum iznine çıkabiliyorum eğer gerek kalırsa daha senelik izinlerim de duruyor onları da kullanabilirim

sorma sabırsızlıkla iznimi bkeliyorum bende..kanunen 32.haftada diye biliyorum cnm ozamana kadar beklicem işte 32.haftam , şu anda 19.haftamda olduğuma göre görünürde 25 kasıma yada bayram haftasına denk geliyor daha çokk var((((((((

dirimcim ben bu şirkette bişi dinleyemedğimden sadece radyomuz çalıyor ama gürültüden onu bile duyamıyorum:)))ancak ve gittiğimde rahatlayabiliyorum evet bebişlerimiz gerilmesin hele şimdiden sonra daha çok hissediyorlarmış

hayran, belgun üçüzümüz de aynı haftada doğum iznine ayrılıyorsuz tesadüfe bak :) Evden haberleşiriz artık.

hayran canım benim de yıllık izinlerim var, onları kullanıcam, ondan sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum maddi gücüm elverdiğince, bakalım ne yaparız.

Kızlar bu arada doğal ahşaptan bebiş odaları yapan bi yere baktık, sanırım marka olmuş tek yer, ay sonuna kadar kampanyaları varmış, haidi mobilya haberiniz olsun.

Ben iyiyim dirimcim sen nasılsın? Doktorum 20 hafta civarı hissedileceğini söylemişti de inanmamıştım, ne bilim bazıları 15 haftalıkken bile hissettiklerini söylüyorlari hissiz miyiz neyiz yaaaa...:)

ben 16 haftada seyırme gıbı hıssetmeye baslamıstım canım sımdı resmen taklalar atıyor hıc durmuyor nerdeyse massallah.en kısa zaanda hıssetmeye baslarsın sende zamanı yaklasmıs burada muhtesem bı duygu

evet okurken bende farkettim evden haberleşiriz:)))ehheheheh benle 2 hafta var aranızda galiba ama ikizleriniz oldundan aynı anda çıkıyoruz nasipseee kıslarrrrr opuyorumnanaktan bende iznim bittikten sonra süt izinlerimi 1,5 saat olan i toplatmayı ve birde yıllık iznimi ekletmeyi düşünüyorum sonrada ücretsiz iznimi maddi anlamda el verdiği sürece kullanıp en azından çocuğumu 9 ay olana kadar falan büyütmeyi düşünüyorum yanında olmalıyım..tabi maddiatta önemli düşündüğüm gibi olursa en azından 2011 eylül en kötü ihtimalle 2012 ocakta yine iş başı yaparım ayy inşşşş gerçi 6 ay ücretsiz izin çok gibi geliyor maddi anlamda ama bakalım rabbim büyük hepimize yardımcı olsun inş..

evet canım aynı anda çıkıyoz burda bir çok kişiyle aynı anda çkıcaz sanırım
canım ben de ücretsiz izin düşünüyorum ama çok uzun değil annem yanımda kalacak bebeklere annem bakacak o yğzden işe başlayabilirim hemen
ama ikizler yine de bilmiyorum annemi çileden çıkarabilirler belki de 1 sene ücretsiz izin alırım

canım aslında çok değil şimdi bize öyle geliyor bebekle zamnın nasıl geçtiğini bile anlamıcaz
zamanın yetmediğinden dert yanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…