- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.461
Tünaydınnn hanımlar......
herkes iyidir umarım...
hogatoee canım geçmiş olsun.. benimde su fazlalığı vardı düzeldi.. inşallah seninde düzelecek canım.. bol su içmeyi ihmal etme...
bu arada kızlar ben isal oldum yaaa:kedi: ne yapmalıyım bu cumartesi dr gideceğim ahmet yılmaza beklesem mi ki???
canım bende çok hissizim daha tık yok :kedi:Ben iyiyim dirimcim sen nasılsın? Doktorum 20 hafta civarı hissedileceğini söylemişti de inanmamıştım, ne bilim bazıları 15 haftalıkken bile hissettiklerini söylüyorlari hissiz miyiz neyiz yaaaa...:)
amin belguncum, senin iş de yorucu mu, benim bazen çok yoğumlaşıyor işte böyle
canım bende çok hissizim daha tık yok :kedi:
benim 20.haftaya da az kaldı inşallah ozamana kadar hissederiz sempatiksalakcinni
ah canım sorma benim iş yoğun ve inanılmaz gergin benim işimin yoğunluğu olmasada buranın yoğunluğu yetşyor inanki beynim yoruluyor dmaarlarım geriliyor bazen isyan ediyorum burda bağrıyorum sizin yüzünüzden allah korusun erken doğacak çocuğum diye((( küfürün gerginliğin bini bin para ortamda herkes bağrış çığrış ayy geriliyorum
canım bizimde işler yoğun malesefah canım sorma benim iş yoğun ve inanılmaz gergin benim işimin yoğunluğu olmasada buranın yoğunluğu yetşyor inanki beynim yoruluyor dmaarlarım geriliyor bazen isyan ediyorum burda bağrıyorum sizin yüzünüzden allah korusun erken doğacak çocuğum diye((( küfürün gerginliğin bini bin para ortamda herkes bağrış çığrış ayy geriliyorum
İlk hissedene bi hediye alalım öyleysealkisalkisalkis
Belguncum iş yoğunluğu ayrı da eğer dediğin gibi stresliyse işin zor, ne zaman ayrılacaksın izne? Ben 29 haftadan sonra ayrılmayı düşünüyorum inşallah.
hoşgeldin canım ben de de ya diyodum ki benimkiler ikiz belki erkenden dyarım ama yokKızlar ben de geldim, nasılsınız? İşlerin yoğunluğundan gözlerim ağrıyor bugün, kendimi eve atmak istiyorum bir an önceBebişlerimi ben de hissetmek istiyorum, nerdeyse 18 haftalık olduk ama bir hareket yok henüz
işler yoğun bu aralar çalışıyoruz işte sen nasılsın?iyiyim canım
canım çok güzel bir jest yapmış eşin bayanssulusmile
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun a.s.
selam canım
canım bende istemiyorum,19 haftalık oldu hala tık yok
steteskoplara medet umuyoruz sempatiksalakcinni
sen nasılsın?
sağol belgüncüm tam 3 yıl oldu canımmutluluklar cnm evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun rabbim koca bir ömür sağlık sıhat versin size eşin ve bebişinle birlikte inş.eşinde çok hoş bir jest yapmış :))kaç yıl oldu evleneli
hoşgeldinn canımcım iyyiiz sen nasılsın ay sorma benimde işlerden gözlerim ağrıyor artık zaten bozuk( bir an önce eve gitmek istiyorum allahımmm inş sende bebişlerini hissedersin en kısa zamanda bende hissederim herkes hissetsin kaydirigubbakcemile
Belguncum iş yoğunluğu ayrı da eğer dediğin gibi stresliyse işin zor, ne zaman ayrılacaksın izne? Ben 29 haftadan sonra ayrılmayı düşünüyorum inşallah.
hayran canım ikizler için 10 hafta kala izne çıkabiliyorsun, kamu özel farketmiyor, 12 kasım 29 hafta oluyor, sonra 1 hafta bayram tatili, ondan sonra yani 31. hafta iznini başlatıyorsun, ikizler en geç 36-37. haftada geliyorlar biliyorsun, daha geç çıkmaman gerek, doktorum gerekli görürsem istirahat yazarım dedi, erken doğum riskini göze alamayız dedi, senin de benimle aynı olması gerekiyor, takvime bak canım.
bayram işimize gelmiş canım baksana sanki bize destek olmuş gibi
Ben iyiyim dirimcim sen nasılsın? Doktorum 20 hafta civarı hissedileceğini söylemişti de inanmamıştım, ne bilim bazıları 15 haftalıkken bile hissettiklerini söylüyorlari hissiz miyiz neyiz yaaaa...:)
hayran, belgun üçüzümüz de aynı haftada doğum iznine ayrılıyorsuz tesadüfe bak :) Evden haberleşiriz artık.
hayran canım benim de yıllık izinlerim var, onları kullanıcam, ondan sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum maddi gücüm elverdiğince, bakalım ne yaparız.
Kızlar bu arada doğal ahşaptan bebiş odaları yapan bi yere baktık, sanırım marka olmuş tek yer, ay sonuna kadar kampanyaları varmış, haidi mobilya haberiniz olsun.
hayran, belgun üçüzümüz de aynı haftada doğum iznine ayrılıyorsuz tesadüfe bak :) Evden haberleşiriz artık.
hayran canım benim de yıllık izinlerim var, onları kullanıcam, ondan sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum maddi gücüm elverdiğince, bakalım ne yaparız.
Kızlar bu arada doğal ahşaptan bebiş odaları yapan bi yere baktık, sanırım marka olmuş tek yer, ay sonuna kadar kampanyaları varmış, haidi mobilya haberiniz olsun.
evet okurken bende farkettim evden haberleşiriz:)))ehheheheh benle 2 hafta var aranızda galiba ama ikizleriniz oldundan aynı anda çıkıyoruz nasipseee kıslarrrrr opuyorumnanaktan bende iznim bittikten sonra süt izinlerimi 1,5 saat olan i toplatmayı ve birde yıllık iznimi ekletmeyi düşünüyorum sonrada ücretsiz iznimi maddi anlamda el verdiği sürece kullanıp en azından çocuğumu 9 ay olana kadar falan büyütmeyi düşünüyorum yanında olmalıyım..tabi maddiatta önemlidüşündüğüm gibi olursa en azından 2011 eylül en kötü ihtimalle 2012 ocakta yine iş başı yaparım ayy inşşşş gerçi 6 ay ücretsiz izin çok gibi geliyor maddi anlamda ama bakalım rabbim büyük hepimize yardımcı olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?