2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benim çok hassas cildim zaten...birde bebek çabuk büyüyosa çok gerilir acırmışşş benimki masallh 1 hafta önden gidio zatenn...bana iii gelmedi vazelinn.sürdüüğüm an iyi ama sonra dahada kurumuş hale geliyor.inşallh işe yarar bu kremm
:sm_confused:

slm hanımlar nasılsınız geçmişi okurken akşamı ediyorum yazmaya fırsat kalmıyor. baya kaynatmışsınız arkadaşlar arkadaşın bir tanesi ishal olmuş galiba dün ender saraç keçiboynuzundan bahsetti sert olanından yediğinde ishali hemen kesermiş bilgi vereyim ben kullanmadım.

herkes iyiydir umuyorum ramazan benim yoğun geçiyor. bebeğin taramaları bayramdan sonra olacak o güne kadar özledim oğluşumu görmeyi zaten hiç rahat durmuyor kıpır kıpır olacak maaşallah

Canım çok geçmiş olsun
bende çok tiksinirim her türlüsünden
karıncadan bile ya:kedi:
akannehir
canım ya iyi korkmuyosun
ben bayılırım heralde sempatiksalakcinni

senağlamasenağlamasenağlama
canım noldu :sm_confused:

hoşgeldin valla bende geçmişi okurken çoğu zaman yazmaya fırsat bulamadan akşamı ediyorum..maşallah oğluşuna bizimkide artık kıpır kıpır annesine hissettirsin yaaaaa

hoşgeldin valla bende geçmişi okurken çoğu zaman yazmaya fırsat bulamadan akşamı ediyorum..maşallah oğluşuna bizimkide artık kıpır kıpır annesine hissettirsin yaaaaa

ya ben de ben de
hissetmek istiyom bazen yumruk gibi ikisi bir yerde oluyor anlıyorum ama
daha hissetme falan yok

kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü
saat tam 3.30 evlendik
eşim dün tam o saatte evet diyo bağıra bağıra yanıma geldi anlayamadım ben noluyo ya dedim
aaa unuttun mu yoksa dedi
ben anlayamadım başta sonra anladım ama çok güzel jestti valla
bayıldım opuyorumnanaktan
canım eşim benim ya

kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü
saat tam 3.30 evlendik
eşim dün tam o saatte evet diyo bağıra bağıra yanıma geldi anlayamadım ben noluyo ya dedim
aaa unuttun mu yoksa dedi
ben anlayamadım başta sonra anladım ama çok güzel jestti valla
bayıldım opuyorumnanaktan
canım eşim benim ya

Kızlar ben de geldim, nasılsınız? İşlerin yoğunluğundan gözlerim ağrıyor bugün, kendimi eve atmak istiyorum bir an önce Bebişlerimi ben de hissetmek istiyorum, nerdeyse 18 haftalık olduk ama bir hareket yok henüz

hoşbulduk canım
nasılsın dirimcim
iyiyim canım
işler yoğun bu aralar çalışıyoruz işte sen nasılsın?
canım çok güzel bir jest yapmış eşin bayanssulusmile
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun a.s.

selam canım
canım bende istemiyorum,19 haftalık oldu hala tık yok
steteskoplara medet umuyoruz sempatiksalakcinni
sen nasılsın?

mutluluklar cnm evlilik yıldönümünüz kutlu mutlu olsun rabbim koca bir ömür sağlık sıhat versin size eşin ve bebişinle birlikte inş.eşinde çok hoş bir jest yapmış :))kaç yıl oldu evleneli

hoşgeldinn canımcım iyyiiz sen nasılsın ay sorma benimde işlerden gözlerim ağrıyor artık zaten bozuk( bir an önce eve gitmek istiyorum allahımmm inş sende bebişlerini hissedersin en kısa zamanda bende hissederim herkes hissetsin kaydirigubbakcemile

Ben iyiyim dirimcim sen nasılsın? Doktorum 20 hafta civarı hissedileceğini söylemişti de inanmamıştım, ne bilim bazıları 15 haftalıkken bile hissettiklerini söylüyorlari hissiz miyiz neyiz yaaaa...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…