- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.441
dene bakalım ii gelecekmi krem bizede sölersin cnm.vazelinden ben çok memnunum benimde iki doktorum kullanabilirsin dedi her gece yatmadan sürüyorum şu anda hala yumuşacık göbişim galiba senin sölediğin cilt tipine göre değişyior olabilir benim kuzenim falanda kullanmıştı hiç kururmadı maşallah ayy inş benimde kurumaz öle şimdi aklıma takıldı
ne olduuu kızzz çitosss hayırdır
cnm sor bakalım vajinal yoldan alınıyormu diye...o zaman yan etki olmuoo onu bi arastır dr una sorr eczacıda bilir.bence kullanmaya devam et..
Canım çok geçmiş olsunslm kızlarrr
gece kuşları yine döktürmüşler geceleyin okuyamadım baya uzunmuş..herkesler iyidir umarım..
ya akşam bizim eve yavru kubağa girdi..neyseki ben görmedim eşim sakın gelme dedi çıkardı dışarı..nerden girdi anlayamıyorum bi türlü evim 3 üncu kat camlarda balkonlarda tel varr off deli olacam yaaakannehir
bu huyumu hiç sevmiyorum ama acyip korkuyorum hayvanlardan..bide o yetmezmiş gibi balkona çay içmeye çıkacaktıkki bide kertenkele yavrusu balkonda ben kıyameti kopardım tabiki..çayda zehir oldu.. gecem berbat oldu yanii..
akannehirayy gulşenn..guldurdun benııı..
korkama canım benım..
benım oglan kurbagaları yakalıyore sokakta..
bırde eve getırıryor..cam kavonoza koyuyoz..agzını kapatıyor az..
ancak uyudugunda balkondan bırakıyorum kurbagayı..kaçıp canını zor kurtarıyor..
kertenkele kuçukse gece kertenklelesıdır..korkma hıçbırsey yapmaz ..ama tıksındırıcı gorunur haklısın..emır onlarıda elıne alıyor maleseff..
kocamda çok alır elıne..babasına cekmıs..
bende ıçlerınde alıstım artık...
kışın olunca dısarı bocek toplamaya gıderler..
emır dıretır hadı bocek toplamaya dıe..bır kavanoz alırlar.bırde kelebek yakalama kepçesı..
bırsuru kurt tırtılla gerı donerler...akannehir akannehir
sonra onlara lahana vs.verır beslerler..onlar koza olur..kelebek olur evın ıçınde uçururlar..
parka gıderız kumu kazar kazar solucan çıkartır..gelır benım masama koyar..3-4-5 tane..
bazen gızlıce cantama koyar...
evde 3-4 gun sonra çantada bırsey ararken elıme gelırler..bazısı olmus kurumus kaskatı ölmüs...:dilcikar: :dilcikar:
bızımkıler azıcık manyak...
bu yenı gelecek oglanda bocek severse yandım..alıştım artık gercı...
korkma canım benım..Şeniz Şeniz Şeniz
belkı senın oglanda sever bocek tırtıl..sende alısırsın artık.
canım noldu :sm_confused:senağlamasenağlamasenağlama
slm hanımlar nasılsınız geçmişi okurken akşamı ediyorum yazmaya fırsat kalmıyor. Baya kaynatmışsınız arkadaşlar arkadaşın bir tanesi ishal olmuş galiba dün ender saraç keçiboynuzundan bahsetti sert olanından yediğinde ishali hemen kesermiş bilgi vereyim ben kullanmadım.
Herkes iyiydir umuyorum ramazan benim yoğun geçiyor. Bebeğin taramaları bayramdan sonra olacak o güne kadar özledim oğluşumu görmeyi zaten hiç rahat durmuyor kıpır kıpır olacak maaşallah
Hayran hoşgeldin cnm iyiyiz hamdolsun sen nasılsın
hoşgeldin valla bende geçmişi okurken çoğu zaman yazmaya fırsat bulamadan akşamı ediyorum..maşallah oğluşuna bizimkide artık kıpır kıpır annesine hissettirsin yaaaaa
beyfican ve hayran hoşgeldiniz kızlar
iyiyim canımhoşbulduk canım
nasılsın dirimcim
canım çok güzel bir jest yapmış eşin bayanssulusmilekızlar dün evlilik yıldönümümüzdü
saat tam 3.30 evlendik
eşim dün tam o saatte evet diyo bağıra bağıra yanıma geldi anlayamadım ben noluyo ya dedim
aaa unuttun mu yoksa dedi
ben anlayamadım başta sonra anladım ama çok güzel jestti valla
bayıldım opuyorumnanaktan
canım eşim benim ya
selam canımKızlar ben de geldim, nasılsınız? İşlerin yoğunluğundan gözlerim ağrıyor bugün, kendimi eve atmak istiyorum bir an önceBebişlerimi ben de hissetmek istiyorum, nerdeyse 18 haftalık olduk ama bir hareket yok henüz
kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü
saat tam 3.30 evlendik
eşim dün tam o saatte evet diyo bağıra bağıra yanıma geldi anlayamadım ben noluyo ya dedim
aaa unuttun mu yoksa dedi
ben anlayamadım başta sonra anladım ama çok güzel jestti valla
bayıldım opuyorumnanaktan
canım eşim benim ya
Kızlar ben de geldim, nasılsınız? İşlerin yoğunluğundan gözlerim ağrıyor bugün, kendimi eve atmak istiyorum bir an önceBebişlerimi ben de hissetmek istiyorum, nerdeyse 18 haftalık olduk ama bir hareket yok henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?