- 8 Mart 2010
- 1.124
- 21
- 118
- 42
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.481
Kızlar ben çıkıyorum, iyi akşamlar.
noldu nıye burnunu sılıyon kıne bilmiyorumkismile
ağlıyonmu yoksa...
citosss nolldu canımm duygulanmdın mı yinee
ne olduuu kızzz çitosss hayırdır
öğlen iş konusunda eşimle tartıştık ona sinirimden ağladım küstüm eve geldim vurdum kafayı yattım uyudum alsanaalsanasmilesürekli telfonla arayıp özür diledi ama afetmedim:dilcikar:halada konuşmuyorum sinirim geçmedi hala :mymeka:burnu sürtsün biraz :dilcikar::dilcikar::dilcikarçitosum dünürüm noldu neyin var
Selam kızlar bugün Kızıma da kendime de bı suru alışveriş yaptık esimle. Bebek arabasını sipariş vermiştik zaten joker den onu aldık bebek telsizi ateş ölçer ve dönence de aldık. Yarığımız alisveristen 100 lira puanımız birikti onunla da ana kucağını bedavaya almış olduk :)
Bu arada kendime de bı kumaş pantolon bulabildim sonunda. Okul basliycam alamadan diye telaslaniyodum ama c&a da tam istediğimi buldum kalıbı da çok güzel rahatta hem. Pantolon arayan öğretmen arkadaslara duyurulur:)))
öğlen iş konusunda eşimle tartıştık ona sinirimden ağladım küstüm eve geldim vurdum kafayı yattım uyudum alsanaalsanasmilesürekli telfonla arayıp özür diledi ama afetmedim:dilcikar:halada konuşmuyorum sinirim geçmedi hala :mymeka:burnu sürtsün biraz :dilcikar::dilcikar::dilcikarnunla yemekte yemedim hali aynen böyleydi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::roflol:bana bağırmasının cezasını çeksin :mymeka:
Selam kizlar 5 bucuk aydir kiz bekliyordum 2. tarama testinde bebegimin erkek oldugunu ogrendim
biraz saskinlik yasadim ama kuzum cok saglikli masallah listeye erkek yazarsaniz sevinirim
Selam kızlar bugün Kızıma da kendime de bı suru alışveriş yaptık esimle. Bebek arabasını sipariş vermiştik zaten joker den onu aldık bebek telsizi ateş ölçer ve dönence de aldık. Yarığımız alisveristen 100 lira puanımız birikti onunla da ana kucağını bedavaya almış olduk :)
Bu arada kendime de bı kumaş pantolon bulabildim sonunda. Okul basliycam alamadan diye telaslaniyodum ama c&a da tam istediğimi buldum kalıbı da çok güzel rahatta hem. Pantolon arayan öğretmen arkadaslara duyurulur:)))
ii akşamlar kızlarr
iki gündür doğru düzgün gelemiorum burayaaa
ya size aklı danışacaktım ben;
aile arasında söz kesilecek kardeşimee allah izin verrse..
bu halimde ne giymeliyimmm tavsiyeleriniz olabilirmi banaa???akannehir
lütfen varsa fikirleriniz paylaşınnn
resimde eklersenizzz ömrümce dua ederim sizeeesırnaşık şey
ya kızlar yadım istiorum yokmu bi fikir verebilecek olan ama bilmiyorumkismile
ya kızlar yadım istiorum yokmu bi fikir verebilecek olan ama bilmiyorumkismile
tşk ederim belgüncüm hadşi pırlanta fiirlerini bekliorum heyecanla
hoşş eşin bütün sakinliğini bozmaya yetmiş ama boşver be tatlım sen diosun onlar bie bari bu dönemde anlayış göstersinler die ama onlarda yaşıo biimle bu dönemi biliomusun ben sana bi ara eşimle geçen loğusalığımızı anlatayım:))
salla gitsinn
düşünmeyide unutma he bu arada:))
yaa şöle anlatiim;
ben hayatta kumaş pantolon giymem kolay kolay..o yüzden kumaşa para vermek istemiorum sadece aile içi bi sözde bide bikaç kuzenn arkadaşın düğünde giyecem die.zaten hamile kıyafeti dedinmi en beyenmediimiz dünya para...
etek alsam ben etekde giymem hiç
yani hep kot giyerim
arada bollama kot giyerdim ama hep kot
üzrine de genelde tunik gömlek falan..
şu geedeki vardı ya hemen yüklicem birazdan resmi onumu aldırsam kocişe diorumm
ama biliorum oda bakar suratıma bu ay topu dikdikte üstünüze afiyet
son anda çıktı bu söz falan
hoşş daha bişiyde belli deil yaa
ha söz olmazsa halaoğlunun düğün var die sıvadım kolları
lcw'dan hamiş pantolonu almıştım daha hiç giymedim bir ay sonra falan giyyerim dedim paçası bile yapılmamış çok güsel ama çok spor o daa yaaaaaaaaa
öff kaldım böle ortadaaaaaaaa
tşk ederim belgüncüm hadşi pırlanta fiirlerini bekliorum heyecanla
hoşş eşin bütün sakinliğini bozmaya yetmiş ama boşver be tatlım sen diosun onlar bie bari bu dönemde anlayış göstersinler die ama onlarda yaşıo biimle bu dönemi biliomusun ben sana bi ara eşimle geçen loğusalığımızı anlatayım:))
salla gitsinn
düşünmeyide unutma he bu arada:))
ilknurumm,
hg cnmmmm
görüşemedik bugün hiiiç
aman canmm aramızda kalsın -hakan abiye bile- söleme nolurr
kardeşime kalsan daha dur dio okadar belirsiz yaniii aramızda tammı???
bunu çok beyenmiştim zaten ama kurban bayramına düşünüodum havalar anca bun giymeye zaman uygun olur diodum almışken bunu mu aldırsammmm????almaz biliorum da hani bi ihtimal:))
hiç etek sevmemde giymemde ama bunu ne zamandır her gördüümde beyenirim.ebru'nun eteği 89tl.alcam bir kere giycem eşimle papaz olcak ömür boyu başıma kalkar heheh
fiyatı en uygun ve şu zamana uygun bu var gebe'nin lilası var böle mürdüm gbi çok güzel onun rengi bunu almış olsam altına ne giyebilirmki??hadi fikir üretin noluuuurrrrrrrreyvahedigeldismile
etek giyinmiyorsun kumaş giyinmiyorsun sadece kot giyiniyorsun vede hem kız kardeşinin hemde kuzen ve arakdaşlarının düğünlerinde giyinecek bişi arıyorsun ah seni yerim bennn bence hamilesin cici hamişşş ollllll şöleee keten gibi pantolonlarda varrr öle birşey alıp üzerine güzel bir tunikte alabilirsin abiye gibi nedersin ekle bakim şu beğendiğin gebedeki kıyafeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?