2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

noldu nıye burnunu sılıyon kıne bilmiyorumkismile
ağlıyonmu yoksa...

citosss nolldu canımm duygulanmdın mı yinee

ne olduuu kızzz çitosss hayırdır

çitosum dünürüm noldu neyin var
öğlen iş konusunda eşimle tartıştık ona sinirimden ağladım küstüm eve geldim vurdum kafayı yattım uyudum alsanaalsanasmilesürekli telfonla arayıp özür diledi ama afetmedim:dilcikar:halada konuşmuyorum sinirim geçmedi hala :mymeka:burnu sürtsün biraz :dilcikar::dilcikar::dilcikarnunla yemekte yemedim hali aynen böyleydi:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::roflol:bana bağırmasının cezasını çeksin :mymeka:

Selam kizlar 5 bucuk aydir kiz bekliyordum 2. tarama testinde bebegimin erkek oldugunu ogrendim
biraz saskinlik yasadim ama kuzum cok saglikli masallah listeye erkek yazarsaniz sevinirim

ii akşamlar kızlarr
iki gündür doğru düzgün gelemiorum burayaaa

ya size aklı danışacaktım ben;
aile arasında söz kesilecek kardeşimee allah izin verrse..
bu halimde ne giymeliyimmm tavsiyeleriniz olabilirmi banaa???akannehir
lütfen varsa fikirleriniz paylaşınnn
resimde eklersenizzz ömrümce dua ederim sizeeesırnaşık şey

Selam kızlar bugün Kızıma da kendime de bı suru alışveriş yaptık esimle. Bebek arabasını sipariş vermiştik zaten joker den onu aldık bebek telsizi ateş ölçer ve dönence de aldık. Yarığımız alisveristen 100 lira puanımız birikti onunla da ana kucağını bedavaya almış olduk :)
Bu arada kendime de bı kumaş pantolon bulabildim sonunda. Okul basliycam alamadan diye telaslaniyodum ama c&a da tam istediğimi buldum kalıbı da çok güzel rahatta hem. Pantolon arayan öğretmen arkadaslara duyurulur:)))

aldıklarınızı güle güle kullanın canım.bebek telsizinin hangi marka ve model olduğunu, bir de fiyatını öğrenebilir miyim acaba?

bu erkekler neden böleler ya bu dönemde tartışmasınlar bari bizlerle onlara kalsa savunmaları hazır ben senin iiliğini düşünüyorum!!!iiliğimizi düşünürken birazda kendi halimize bıraksalar bu dönemde çok mu şey istiyoruz acaba...az önce tam gelmeden bir kaç dk önce bizde tartıştık yine bu bilgisayarı açmaya yeltrndiğim için daha elime aldım sölendi ve sesini yükseltti çocuk gibi sürekli her elime bilgisayarı alacağım zmaan aman kocam kızacakmı yine diye düşünmekten sıkıldım yaa ya dedim sakince....bak kaç saattir beraber oturduk sohbet ettik yemek yedik tv izledik şurda bir iki saat girmişim takılmışım neden çok görüyorsun girme neden giriyorsun bir gecede girme ya dedim çalışıyorum tüm gün eve geliyorum evde iş yemek telaşı oruçlusun sonra senle sohbet muhabbet tv derken biraz girip kafamı dağıtıyorum kızlarla sohbet edip bakınırken dedim yani ne var bunda şu anda buna ihtiyacım olabiliyor dedim bende ama bizimki anlamadı okadar güzel anlatmama rağmennnn tam tersi hadi bakalım bende senden sonra girecğeim oyun oynayacağım dedi bana kızardın oyun oynuyorum diye saatlerce dedi bende bak kendin diyorsun saatlerceee oynadığın için dedim!....neyle tehtit ediyorsun kendin kendine yaparsın dedim açtım bilgisayarı geldim hemen buraya o şimdi maç izliyor..aaaaaa valla bu ne yaa benmiyim yanlış düşünen bilmiyorumkii..

Selam kizlar 5 bucuk aydir kiz bekliyordum 2. tarama testinde bebegimin erkek oldugunu ogrendim
biraz saskinlik yasadim ama kuzum cok saglikli masallah listeye erkek yazarsaniz sevinirim

aanammmm buda güzelmiş ama bunu yaşayan gerçekten çok kişi oluyor örnerkleri çok o yüzden doktorlar erkenden sölemek istemiyorlar cinsiyetleri...amann olsun sağlıklı ya bebişin önemli olanda bu

ooo erkenden başlamışsınız ne güzellll nekadar heveslidir güzeldirrr bende kızım için alışverişe başlayacağım günü iple çekiyorummm:)))hayırlısı olsun cnm allah ii günlerde kullanmayı nasip etsin inş..

hımmm öncelikle allah tamamını erdirsin inş bebishcim bir düşünmek gerek ne giyebileceğini zemuszemus

ya kızlar yadım istiorum yokmu bi fikir verebilecek olan ama bilmiyorumkismile

canım Inci Hamile Giyim kıyafetleri kıyafeti modelleri online Alisveris shop gebelik dönemi giysileri kıyafetleri MATERNİTY PREGNANCY CLOTHES hamile kıyafetleri bu sitede bir kıyafet gördüm resminide ekliyorum yani kapalısın bildiğim kadarıyla giyim tarzını bilmiyorum belki hoşuna gitmez ama benim hoşuma gitti açıkçası hem kardeşinin sözü hemde sen hamilesin hem sade hem şık gösterişi yok en azından ama daha gösterişli bişiler ararsann bakabiliriz :)

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

tşk ederim belgüncüm hadşi pırlanta fiirlerini bekliorum heyecanla
hoşş eşin bütün sakinliğini bozmaya yetmiş ama boşver be tatlım sen diosun onlar bie bari bu dönemde anlayış göstersinler die ama onlarda yaşıo biimle bu dönemi biliomusun ben sana bi ara eşimle geçen loğusalığımızı anlatayım:))
salla gitsinn
düşünmeyide unutma he bu arada:))

ilknurumm,
hg cnmmmm
görüşemedik bugün hiiiç
aman canmm aramızda kalsın -hakan abiye bile- söleme nolurr
kardeşime kalsan daha dur dio okadar belirsiz yaniii aramızda tammı???

yaa şöle anlatiim;
ben hayatta kumaş pantolon giymem kolay kolay..o yüzden kumaşa para vermek istemiorum sadece aile içi bi sözde bide bikaç kuzenn arkadaşın düğünde giyecem die.zaten hamile kıyafeti dedinmi en beyenmediimiz dünya para...
etek alsam ben etekde giymem hiç
yani hep kot giyerim
arada bollama kot giyerdim ama hep kot
üzrine de genelde tunik gömlek falan..
şu geedeki vardı ya hemen yüklicem birazdan resmi onumu aldırsam kocişe diorumm
ama biliorum oda bakar suratıma bu ay topu dikdikte üstünüze afiyet
son anda çıktı bu söz falan
hoşş daha bişiyde belli deil yaa
ha söz olmazsa halaoğlunun düğün var die sıvadım kolları
lcw'dan hamiş pantolonu almıştım daha hiç giymedim bir ay sonra falan giyyerim dedim paçası bile yapılmamış çok güsel ama çok spor o daa yaaaaaaaaa
öff kaldım böle ortadaaaaaaaa

evet onlarda bizimle yaşıyor onlarda etkileniyor ama nebilim bizim kadar olamaz herhalde biraz böle basit şelere anlayış okadar :)))ayyyy evet bunun lousalığı var birde dimiiiiii üfff dur sıkamıcam canımı sallim ben en iisi:)))

etek giyinmiyorsun kumaş giyinmiyorsun sadece kot giyiniyorsun vede hem kız kardeşinin hemde kuzen ve arakdaşlarının düğünlerinde giyinecek bişi arıyorsun ah seni yerim bennn bence hamilesin cici hamişşş ollllll şöleee keten gibi pantolonlarda varrr öle birşey alıp üzerine güzel bir tunikte alabilirsin abiye gibi nedersin ekle bakim şu beğendiğin gebedeki kıyafeti

bunu çok beyenmiştim zaten ama kurban bayramına düşünüodum havalar anca bun giymeye zaman uygun olur diodum almışken bunu mu aldırsammmm????almaz biliorum da hani bi ihtimal:))

hiç etek sevmemde giymemde ama bunu ne zamandır her gördüümde beyenirim.ebru'nun eteği 89tl.alcam bir kere giycem eşimle papaz olcak ömür boyu başıma kalkar heheh

fiyatı en uygun ve şu zamana uygun bu var gebe'nin lilası var böle mürdüm gbi çok güzel onun rengi bunu almış olsam altına ne giyebilirmki??hadi fikir üretin noluuuurrrrrrrreyvahedigeldismile

hb hayatımmmm evet canım ya görüşemedik tamam canım söleem lafı bile olmas ne demek aramızdaaaa tıppppppppppppp :) :1no2: :roflol::roflol::roflol::roflol:

mürdüm gibi diyorsun mürdüm rengini çok severim bu güzel bluzmüş cnm altına güzel bir kumaş giyebilirsin ilk resimdeki ise dediğin gibi bayram falan olabilir yada şı sade spora yakın bir elbise olabilir

aslında benmde aklıma ilk o geldi biliomusun
geçen denzliye gidince bi hamiş mağazasında bi pantolon denemiştim 45tl dediler
fiyatıda şu nettekilere bakış çok iyiydi lcwdada vardı benzeri az koyusu bej rengi mutlaka görmüşünüzdür lcwdakini çok benziodu ama kesimi daha güseldi oo zaman onu almadım xs beden bana tam old,adam dediki elini bileğinden fazla yandan sok rahat giriosa bikaç ay daha rahat giyersin dedi,yaptım ama genede güvenemedim ya bikaç ay sonra sığmazsam içine die bide kışında o giyilmezki böle açık bejdi rengii..ama var ya aklınız durur her rengi vardıu yaa
en güseli bu markalardan geçip o dükkana bidaha gidip talan etmek orayı
öff yaa eşimlede konuşmuos bugün çatlarım barışıpda bu mevzuyu açana kadar aksilik işte yaa
nasıl lcaz bulsak bile bide o varrrbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…