2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım acil şifalar bende iyiyim canım tşkler bebişlerimel ugraşıyom fırsat buldukça burdayım bende :) zemuszemus:roflol:

hayırlısıyla biz de sağ salim kucağımıza alsak da uğraşsam keşke.hamilelik dönemim bi hayli sıkıntılı geçiyor halime şükür ama.ondan da hayırlısıyla doğacakları günü iple çeker oldum:Saruboceq:

inş alırsınız sagsalim kucagınıza allah kolaylık versin ne kadar var doguma daha çok mu?:ecrin_bebek:

:Saruboceq:
20hafta 2günlük bebişlerim yarısı gitti yarısı kaldı.ama ikiz olacağı için sanırım yarıdan da az kaldı.

maşallah allahım kolaylık versin cinsiyetleri belli mi ne güzel ikiz ama sizin için zor bi hamileliktir biz tekli hamileligi zor geçirirken sen ikiz allah yardımcın olsun :):Saruboceq:

herkese günaydınnnn bugün ilk ben yapıyım açılışı
işe gitmeden bi bakıyım dedim bizim kızlar kaynatmış yine gece kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım sıkkın eşimle 3 gun ayrı düşücez ilk defa evlendiğimizden beri. yurt dışına gıdıcek parise nasıl geçicek o 3 gün bilmiyorum şimdiden yüzüm asık:kedi:

Bende eşimden hiç ayrılamam ama annemleri özledikçe 1 haftalığına gittim iki kez İstanbul'a.Çok zor oldu hep ağladım ama o kadar iyi geldiki özlemek bize.Gene didişmeye başlamıştık.Geçti.İyi oluyor arada özlem bunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…