- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.521
tmmcanım yat hadi iyi geceler.ALLAH rahatlık versin benim de kaşıntı hafiflese de yatsam keşke:Saruboceq:
iyi geceler vuslatyaren nasılsın
sağol canım ii olmaya çalışıyorum.kaşınıyorum uyuyamıyorum.-tatlicadiarzu-sen nasılsın?
geçmiş olsun canım acil şifalar bende iyiyim canım tşkler bebişlerimel ugraşıyom fırsat buldukça burdayım bende :) zemuszemus:roflol:
hayırlısıyla biz de sağ salim kucağımıza alsak da uğraşsam keşke.hamilelik dönemim bi hayli sıkıntılı geçiyor halime şükür ama.ondan da hayırlısıyla doğacakları günü iple çeker oldum:Saruboceq:
inş alırsınız sagsalim kucagınıza allah kolaylık versin ne kadar var doguma daha çok mu?:ecrin_bebek:
hadi bende kaçar benimkiler erkenci iyi geceler allah rahatlık versin canım
20hafta 2günlük bebişlerim yarısı gitti yarısı kaldı.ama ikiz olacağı için sanırım yarıdan da az kaldı.
sağol canım.ALLAH rahatlık versin
canım benim çok geçmiş olsunhamilelikte1/200 görülen bi rahatsızlıkmış ne şanslıyım dimi beni buldu:1no2:
Herkese gunaydinlarrrr sirinem üzülme 3 günmüş zaten çabuk gecer şimdiden Allah kavuştursun canım:)
günaydın kızlar nasılsınız bu gün son çalışma günü 2 gün yan gelip yatacağım evimin keyfini süreceğim inşallah
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım sıkkın eşimle 3 gun ayrı düşücez ilk defa evlendiğimizden beri. yurt dışına gıdıcek parise nasıl geçicek o 3 gün bilmiyorum şimdiden yüzüm asık:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?