2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

biz hiç didişmiyoruzkı ama yınede belkı özlemek ıyı gelır canım

canım şaka takıldım sana çok ciddiye alma kuşum bu akşam kadro eksikti ondan takıldım..ne yaptım cnm benim bir kaç kıyafet baktım araştırdım senin için ekledim okadar nedemek.. opuyorumnanaktan a.s.

canımcım zaten o elbiseyi ekledim model olsun diye kapalı olduğundan uzunu var onu tercih edebilirsin diye düşündüm cnmcım kendime aldıklarımı eklicemde ya benim makinam bozuldu çalışmıyor o yüzden çekemiyoruz yoksa kaçkere çeker eklerdim foto delisi ben olarak:)))teldende güzel olmuyor net çıkmaz yani makinadaki gibi.. en kısa zamanda bir makina ayarlayınca çekicem eklicem söz cnm birde giyiyorum hergün kıyafetleri yaa iş yeridne makina yakalarsam çekilirim hehehe:)))

canım yaaa demek kaşıntın bundanmış çok geçmiş olsun kuzum rabbim şifanı versin inş sağsalim doğumun gerçekleşsin sorunsuz bir şekilde sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inş dikkat et kendine olurmu?? allahtan ilacı falan varmış ki vermiş kullan bakalım işe yarıcakmı..

günaydınnnn..sıkma o güze canını inş tez zamanda gitsin gelsin hayırlısıyla kocan 3 gün geçer inş çabucak merak etme..asma yüzünüüü gül hadi:))

hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
niye kimsecikler konuşmuyor geçmişemi takıldınız yoksa
akşamki eşime ettiğim tavır bayağı işe yaradı sabah öpücüklerle uyandırıldım aklinialirimsmile
belgüncüm sana tavsiye fazla ilgi gösterme bırak ne yaparsa yapsın umursamaz davran çok işe yarıyor :1closedeyes:zaten hep çocuk gibi ilgi gösterdiğimiz için oluyor bu tartışmalar ilgiyi kesince süt dökmüş kedi gibi oluyorlar:jeyyar:

vuslatyaren çok geçmiş olsun canım.. hay allah aman ilaçlarını düzenli kullan canım iyi erkenden önlem aldın.Allah bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..

günaydın kızlar?
hepinize hayırlı cumalar
teyzeler bizim için dua edin bugün organ taramamız var.saat 3'e randevu aldık inşaallah güzel geçer.:Saruboceq:
şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi a.s.

günaydıın bayanlar :) ya ben size bişey danışıcam ayakta uzun süre durunca başınız dönüyo mu ben hamile kaldığımdan beri ayakta uzun süre durunca gözlerim kararıyo oturmazsam bayılcak gibi oluyorum tansiyonum 10 - 6 biraz düşük sanırım bide kan şekerimi ölçtüm başımın döndüğü gün işten çıkmıştım öğle yemeği yemiştim öğlen ve saat 12:30 du yediğimde gün içinde de kayısı vs atıştırdım kan şekerimi ölçtüğümde saat 18 di ve 72 çıktı sizce normal mi (başım döndükten 10 dk sonra) tansiyonumda 10 a 6 idi

slm arkadaşlar 1 aydır giremiyordum ben ((( bilg bozuldu yetkii servisinde idi nihayet geldi artık..... herkes öğrenmiş cinsiyetini hayılı olsunnnn
benim de kızım oluyorr çok sevindik adını koydum bile ZEYNEP olacak inşallah

arkadaşlar dün kontrolde idim doktor idrar yolların iltihaplanmış diye bana antibiyortik yazdı adı da MAİTECT 200 mglık... günde 2 kez içiyorum... çok endişeleniyorum kızım için inş. ona zarar gelmez... sizler de hiç oldu mu böyle bişi.. oldu ise doktor hangi ilacı yazdı..
birde kan ilacı verdi maltofer diye

canım aynısı bende de var.... fazla ayakta kalınca aynı bayılacak gibi oluyorum.. dinlenince geçiyor...tansiyonum 8-4 yada 9-5 falan çıkıyor hep... doktoruma sordum hamilelerin tansiyonu düşer zaten dedi eğer küçük tansiyon 3e kadar düşmezse bir sıkıntı olmaz endişelenme dedi bana.... bebeğe kan pompalandığı için damarlarımız daha genişliyormuş o yüzden tansiyon normal zamankinden daha da düşüyormuş..... kan seker değerleri hakkında bir bilgim yok inş. o da normaldir tatlım

Son düzenleme:

teşekkür edeim canım ben de de biraz kansızlık başladı dr 5 ayda başlıycaz kan ilacına dedi bakalım şeker testini ne zaman yapıolar gebelikte ve yapılacağı gün aç mı gidiosunuz? Bu arada ben antibiyotik kullanmadım hamileliğim boyunca ama dr verdiyse bi sorun olmaz sanırım sen yinede prospektüsünü iice oku bence geçmiş olsun

günaydınnnn güzell annelerr...
a.s.

GÜNAYDIN KUZUCUM HOŞGELDİN

Kızlaaar ben de geldim, günaaaydın, nasılsınız, bebişler nasıl?

hoşgeldin cnmcım

hahahaha en güzelini yapmışsın öle öpücüklere boğarlar işte:)))bizimkide akşam tartıştık tartıştık kestirdim attım aldım pcyi yanıma konuşmaıdm bile sona konuşmaya çalışıyor benle bilmemne:)))))aynen öle çocuk gibi ilgi gösterdiğimiz için oluyor..

sanada hayırlı cumalar cancercim dualarım seninle inş güzel haberlerini bekliyoruz.

hoşgeldin bastet ben ayakta hiç uzun süre kalmadım galiba ama bazen otobüslerde ayakta kalmak zorunda olduğum zamanlarda halsizlik çöküyor bacaklarım hafif titriyor tansiyon düşmesi normal zaten benimde genelde 10-6 yada 9-5 falan çıkıyor dikkat et kendine çok ayakta kalmamaya çalış çantanda yanında hep atıştırmalık kraker falan bulundurmanı tavsiye ederim ben hep buludnuruyorum bu çubuk çikolatalardan falan çünkü ayakta olmasamda hep tansiyonum düşük:)))) ohaoldumsmile

dolunay hoşgeldin zapzup sandım seni bir an resimleriniz aynı olmuş:))gözün aydınnn benimde kızım oluyor allah izin verirseee veee adı ZEYNEPPPPPPP anamm anam zeynebim zeynebim ama bizim iki isimli olcak bbamız öle istiyor illaki bu yüzden ikinci isminde hala kararsızızzz

ben ilk hamile kaldığım ay çok rahatsızlanmıştım enfeksiyon olmuştum iltahap falan hastaneye gittik orda vermişlerdi ilaç adını hatırlamıyorum antibiyotikti doktorumu aradım kesinlikle içmiyorsun dedi günlerce ateşler içinde yattım miğde bulantısı çektim vs.yinede içemedim tek içtiğim limonun suyunu sıkıp kaynatmak olmuştu bol şekerli onu içiyordum..bana çok ii gelmişti iltahapta geçmişti..gerçi doktorunun dediğine güven tabiki ama her doktor ilaç vermiyor işte bizimki gibi karşı oluyorlar genelde diye biliyorum. çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inş.

sağol canım yaa bana da kendi doktorum verdi diye içiyorum artık inş. bir sey olmaz yaaaa.. mg da düşük ya off acaba içmesem mi

ayyy demek adaş olacak prenseslerimiz ne güzellll.. ben zeynep adına bayılıyorum hiç eskimeyen bir isim hiç modası geçmiyor.. küçüklüğümden beri kızım olursa zeynep koyacam diyordumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…