2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı haberle dönersin inşallah cnm:Saruboceq:

kan şekerin normal cnm tansiyonunda iyi çıkmış kansızlıktan olabilir arada eğilip doğrulunca benimde gözüm kararıyorkafamçokkarıştı

geçmiş olsun dolunaycım ayrıca prenses kızın hayırlı olsuna.s.benim hamilelğin başlangıcında olmuştu iltihap ama bana sadece krem verdi dktrum ilaç bebeğe zararlı olur diye vermedibilmiyorumkismile

kendi doktorun dediyse iç cnm yani zararı olmaz herhalde..prensesler adaş olacak nasipse evet bizdede eşim zeynep ismini çocukluğundan beri istiyormuş biz arakdşaken sevgiliykende hep sölerdi kızım olursa adını ZEYNEP koyacağım mutlaka ona zeynebim zeynebim diye türküler şarkılar sölicem derdi:)))şimdi akşam sabah kalkıyor yatıyor kafasını karnıma koyuyor yada bir misafir geldiğine yada bir yere gittiğimizde şımarıyor başlıyorr zyenebim zeynebim şarkılar öğrenmiş sölemeye allahım ya zeyneple ilgili tüm şarkıları internetten indirip dinletiyor bana:))))gerçekten güzel isim rabbim bahtlarını güzel yapsın meleklerimizin inş..bakalım ikinci isminide ben koyucam daha karar vermeedim çok zorrr çokkk

alemmiş kocan da belgüncüm.. ya onlar bizden heyecanlı valla dimi... bizim oğlan olsaydı 2 isim koyacaktık ama zeynebi tek koyacam ben.. kocamla anlaşmıştık kız olursa ismini ben, erkek olursa o koyacaktı.... inş. kaderleri de güzel olur kızlarımızın

geçmiş olsun dolunaycım ayrıca prenses kızın hayırlı olsuna.s.benim hamilelğin başlangıcında olmuştu iltihap ama bana sadece krem verdi dktrum ilaç bebeğe zararlı olur diye vermedibilmiyorumkismile[/QUOTE .!.:
sağolasın canım inş. bebeğe zaraı olmaz ço terettütle içiyorum ilacı

kıslarrr herkese tünaydınnnn :sm_cool:
anca gelebildim ama yine gidicem biras temizlik yapayımm birasda çarşıya gidicem pazara ama yine gelicemm aklinialirimsmile

ya ben de ben de
hissetmek istiyom bazen yumruk gibi ikisi bir yerde oluyor anlıyorum ama
daha hissetme falan yok

selam canım
canım bende istemiyorum,19 haftalık oldu hala tık yok
steteskoplara medet umuyoruz sempatiksalakcinni
sen nasılsın?

canım bende çok hissizim daha tık yok :kedi:
benim 20.haftaya da az kaldı inşallah ozamana kadar hissederiz sempatiksalakcinni

canılarım benimm üzülmeyinn sizde yakın da hissedersiniss
ben 17-4 de hissettim doktoruma söylediğimde şaşırdı daha erken dedi hissetmiş olamassın dedikaydirigubbakcemile3
ama belki de zayıfım ya ondan bu kadar erken oldu yani 20. hafta da filan hissediliomuşş yani daha zamanınız varr a.s Allah ım en kısa zamanda hissettirir inşş olumunekankayizsmile çok güsel bi duygu boshayallersmile

tebrik ederim canımm Allah nice seneler nasip etsin mutluluğunuz daim olsunn opuyorumnanaktan
eşini de kutluyorum bu güsel jesti içinn alkisalkisalkis

hemen bakıyorum cnmm siteye almasakda fikrimis olurr yerimseniben saol cnmm

Selam kizlar 5 bucuk aydir kiz bekliyordum 2. tarama testinde bebegimin erkek oldugunu ogrendim
biraz saskinlik yasadim ama kuzum cok saglikli masallah listeye erkek yazarsaniz sevinirim

ay sizin bebiş size büyük süpris yapmışş aklinialirimsmile hayırlısı olsun cnmm
maşşallah bak turp gibimişş aklinialirimsmile
Allah sağsağlim versinde kucağımıza gerisi önemli değil, uzun ömürlü hayırlı ewlatlar nasip etsin cümlemise olumunekankayizsmile

cicilerinis hayırlı olsunn cnmm iyi günlerde kullanmak nasip olsunn opuyorumnanaktan
bide resimleri ve fiyatları paylaşırsan çok sevinirim canımm olumunekankayizsmile

ya kızlar yadım istiorum yokmu bi fikir verebilecek olan ama bilmiyorumkismile

canım öncelikler hayırlı olsunn Allah tamamına erdirsinn.. ya bende çok kararsızım bizimde düğünler filan var bayram gelio eyvahedigeldismile napıcas bilmemm
ama elbise olabilirr havalar güsel uzun bi sürede bööle devam eder diolar hem doğumdan sonrada rahat giyebiliris die düşünüyorumm pantalon belki giyemeyis ama elbie giyilir die düşünüyorumm...

hamilelikte1/200 görülen bi rahatsızlıkmış ne şanslıyım dimi beni buldu:1no2:

canım üzülme inşş geçicekk bak doktorun teşhisi koymuş ve ilacı vermiş düzenli kullan yani geçmese bile hafifler die düşünüyorumm Allah sabrını verir inşş geçerde bundan sonra ki süreyi kolay atlatırsınn dualarımıs seninle canımm olumunekankayizsmile

ah canımm kıyamamm 3 gün demişsin hemen geçer anlayamassın, kendine oyalanacak bişiiler bul bebişin için alışveriş yap kafanı dağıt biras hiç anlamassınn boshayallersmile geçer inşş canım hem biras ösleyin birbirinisi iyi gelirr olumunekankayizsmile

kesinlikle katılıyorum çocuk gibi şımarttık şimdide bizi anlamıyolar hep aynı ilgiyi bekliyolarr alsanaalsanasmile bizi anlamak işlerine gelmio hiç uğraşmıolar zatenn :umursamaz: ama çocuk olunca naparlar bilmemm şimdiden alışsalar iyi olurr aklinialirimsmile

güle güle cnmm inşş hayırlı haberlerle dönersinn olumunekankayizsmile

canım hamilelikten oluo baş dönmesii uzun süre ayakta kalmayın diolar. benim de tansiyon hep 9-6 çıkıyo normal yani ama şeker hakkında bilgim yok sadece sabah aç ölçüldüğünü biliyorumm a.s

öncelikle hoşgeldin cnmm,
hayırlı olsun kızçen opuyorumnanaktan

canım bende de vardı iltihap doktorum bana ''monurol şase 3 gr fosfomisin '' yani paket içerisinde toz bi ilaç verdi tek paket 1 kere kullandımm.
bide benim çok bulantım vardı iltihapta yapabilir dedi ondan verdi ki hiç bişey yiyemiodum bulantıdan hatta 2 gün boyunca su bile içememiştim o yüzden ilacı kullandım 2 gün sonra anca söküldü iltihap bi kasık ağrısıyla ben kendimi acilde buldum düşük yapıyorum sandım meğer ilaç anca etkisini göstermiş su içemediğimden dolayı ama sökülmüştü iltihap ve bulantımda azalmıştı ağrılarımda....

canım inşş seninde geçerr
ilacı da doktorun verdiyse korkma bişiiolmass olumunekankayizsmile

sağolasın canım inş. bebeğe zaraı olmaz ço terettütle içiyorum ilacı
cnm dktrun verdiyse sorun olmaz inşllah dediğim gibi ben henüz 2 aylık ken oldum o yüzden vermedi galiba gelişimi açısından zararlı olur diyeCADIARZU

hareketleri hissediyormusuz ayy ne güzel... ben hiç hissetmedim yaaaa
seninde az kalmış cnm yakında hissedersin ilk bebişlerde 20. haftalarda hissediliyormuşzemuszemus

hoşbulduk canımmmm... tekrar bozulmaz inş. bilgisayarım valla patladım sıkıntıdan evde bilgisayarsız :))))
doktora güvenerek kullanıyorum zaten .. bir de ben çok su içerim 3bucuk litre oluyor.. hwemen sökülür inş. iltihap

ben geldim tekrar
bastet canım benim tansiyon da düşük çıkıyor genelde 8 e 6 gibi
benim ki genelde düşük çıkar,şuanda yok ama daha önceden ayakta durduğumda benim de
başım çok dönerdi,birkaç kerede bayıldım,yere düştüm,bende kansızlık,demir eksikliği çıktı
sen de bi baktır kan değerlerine

çitos,belgum çok tatlısınız kızlar
bizde arada bi tartışıyoruz
hemen diyorum bebek ağlamaya başladı diye sırnaşık şey
yada bebek sana küsmüş diyorum,eriyo resmen sempatiksalakcinni

şirinem 3 gün azmış canım,çabuk geçer merak etme,annengil olsa daha iyiydi ama
3 günmüş zaten bak benim eşim 2 aydır yoktu yeni geldi :asigim:

cancer inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar

deniz canım sen nasıl oldun doktoru aradın mı ilaç için?

citoscum doktor bana 18+6 haftalıksın bebek çok büyümüş dedi.. sata göre 1 hafta ilerde belki haftaya hissederim çok merak ediyorum nasıl bişi diye

hunyy hoşgeldin cnm
kıss ne temizliği bu 2 gündür girmiyon doğru düzgün evi altüstmü ettin yoksakaydirigubbakcemile3
neyse sana kolay gelsin cnmaklinialirimsmile

hareketleri hissediyormusuz ayy ne güzel... ben hiç hissetmedim yaaaa

canım bende hissetmiyorum daha
iltihap ilacı kullanmadım,aslında bendede oluyor du ara ara
ama doktor vermedi,anlamadım canım

hunny tünaydın şekerim opuyorumnanaktan
nasılsın?
bende tekmeleri hissedemedim
ne var dı şimdi yazarken 2 tekme atsa annesine :gitme:

günaydınlar hepiniseeee:lepi:
ayrıca hayırlı cumalar:Saruboceq:
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah :Saruboceq:
ben birazdan ççıkıcam,muhtemelen bugün ara ara oturabilirim,çook işim var,akşam misafirim var CADIARZU
hepinizi öptümmm
hoşçakalınnnnŞeniz

selam kızlar bende kızım olsaydı adını zeynep koyacaktım ama ben zeynep beren koyacaktım gerçekten hiç eskimeyen şahane bir isim ve anlamı değerli demek gerçekten kızlarınıza çok yakışacak ayrıca zeynep isimli kızlar çok güzel oluyorlar hayırlı uğurlu olsun kızlarınızda isimleride olurda ilerde yanlış görülmeden dolayı kız derlerse o zaman bir zeynepte benden duyacaksınız a.s.:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…