- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.561
hayırlı haberle dönersin inşallah cnm:Saruboceq:günaydın kızlar?
hepinize hayırlı cumalar
teyzeler bizim için dua edin bugün organ taramamız var.saat 3'e randevu aldık inşaallah güzel geçer.:Saruboceq:
şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi a.s.
kan şekerin normal cnm tansiyonunda iyi çıkmış kansızlıktan olabilir arada eğilip doğrulunca benimde gözüm kararıyorkafamçokkarıştıgünaydıın bayanlar :) ya ben size bişey danışıcam ayakta uzun süre durunca başınız dönüyo mu ben hamile kaldığımdan beri ayakta uzun süre durunca gözlerim kararıyo oturmazsam bayılcak gibi oluyorum tansiyonum 10 - 6 biraz düşük sanırım bide kan şekerimi ölçtüm başımın döndüğü gün işten çıkmıştım öğle yemeği yemiştim öğlen ve saat 12:30 du yediğimde gün içinde de kayısı vs atıştırdım kan şekerimi ölçtüğümde saat 18 di ve 72 çıktı sizce normal mi (başım döndükten 10 dk sonra) tansiyonumda 10 a 6 idi
geçmiş olsun dolunaycım ayrıca prenses kızın hayırlı olsuna.s.benim hamilelğin başlangıcında olmuştu iltihap ama bana sadece krem verdi dktrum ilaç bebeğe zararlı olur diye vermedibilmiyorumkismilearkadaşlar dün kontrolde idim doktor idrar yolların iltihaplanmış diye bana antibiyortik yazdı adı da MAİTECT 200 mglık... günde 2 kez içiyorum... çok endişeleniyorum kızım için inş. ona zarar gelmez... sizler de hiç oldu mu böyle bişi.. oldu ise doktor hangi ilacı yazdı..
birde kan ilacı verdi maltofer diye
sağol canım yaa bana da kendi doktorum verdi diye içiyorum artık inş. bir sey olmaz yaaaa.. mg da düşük ya off acaba içmesem mi
ayyy demek adaş olacak prenseslerimiz ne güzellll.. ben zeynep adına bayılıyorum hiç eskimeyen bir isim hiç modası geçmiyor.. küçüklüğümden beri kızım olursa zeynep koyacam diyordumm
slm dünürüm hoşgeldinopuyorumnanaktannasıl benim minik gelinim iyisiniz değilmihihoyyytselam güzel anneler biz geldik hihoyyyt
slm dünürüm hoşgeldinopuyorumnanaktannasıl benim minik gelinim iyisiniz değilmihihoyyyt
iyi olmanıza sevindim cnm maşallah gelin kızımaiyiyiz canım Allaha şükür bugün çok hareketli maşallah prensesim
iyi olmanıza sevindim cnm maşallah gelin kızıma
senin damat tembel iki gündür sürekli uyuyor sadece yemek vakitleri oynayıp zıplıyor içimdekaydirigubbakcemile3babası gibi uykucu şirin sırnaşık şeybenim damat nasıl Şeniz
geçmiş olsun dolunaycım ayrıca prenses kızın hayırlı olsuna.s.benim hamilelğin başlangıcında olmuştu iltihap ama bana sadece krem verdi dktrum ilaç bebeğe zararlı olur diye vermedibilmiyorumkismile[/QUOTE .!.:sağolasın canım inş. bebeğe zaraı olmaz ço terettütle içiyorum ilacı
ya ben de ben de
hissetmek istiyom bazen yumruk gibi ikisi bir yerde oluyor anlıyorum ama
daha hissetme falan yok
Kızlar ben de geldim, nasılsınız? İşlerin yoğunluğundan gözlerim ağrıyor bugün, kendimi eve atmak istiyorum bir an önceBebişlerimi ben de hissetmek istiyorum, nerdeyse 18 haftalık olduk ama bir hareket yok henüz
selam canım
canım bende istemiyorum,19 haftalık oldu hala tık yok
steteskoplara medet umuyoruz sempatiksalakcinni
sen nasılsın?
canım bende çok hissizim daha tık yok :kedi:
benim 20.haftaya da az kaldı inşallah ozamana kadar hissederiz sempatiksalakcinni
kızlar dün evlilik yıldönümümüzdü
saat tam 3.30 evlendik
eşim dün tam o saatte evet diyo bağıra bağıra yanıma geldi anlayamadım ben noluyo ya dedim
aaa unuttun mu yoksa dedi
ben anlayamadım başta sonra anladım ama çok güzel jestti valla
bayıldım opuyorumnanaktan
canım eşim benim ya
hayran, belgun üçüzümüz de aynı haftada doğum iznine ayrılıyorsuz tesadüfe bak :) Evden haberleşiriz artık.
hayran canım benim de yıllık izinlerim var, onları kullanıcam, ondan sonra da ücretsiz izin almayı düşünüyorum maddi gücüm elverdiğince, bakalım ne yaparız.
Kızlar bu arada doğal ahşaptan bebiş odaları yapan bi yere baktık, sanırım marka olmuş tek yer, ay sonuna kadar kampanyaları varmış, haidi mobilya haberiniz olsun.
Selam kizlar 5 bucuk aydir kiz bekliyordum 2. tarama testinde bebegimin erkek oldugunu ogrendim
biraz saskinlik yasadim ama kuzum cok saglikli masallah listeye erkek yazarsaniz sevinirim
Selam kızlar bugün Kızıma da kendime de bı suru alışveriş yaptık esimle. Bebek arabasını sipariş vermiştik zaten joker den onu aldık bebek telsizi ateş ölçer ve dönence de aldık. Yarığımız alisveristen 100 lira puanımız birikti onunla da ana kucağını bedavaya almış olduk :)
Bu arada kendime de bı kumaş pantolon bulabildim sonunda. Okul basliycam alamadan diye telaslaniyodum ama c&a da tam istediğimi buldum kalıbı da çok güzel rahatta hem. Pantolon arayan öğretmen arkadaslara duyurulur:)))
ya kızlar yadım istiorum yokmu bi fikir verebilecek olan ama bilmiyorumkismile
hamilelikte1/200 görülen bi rahatsızlıkmış ne şanslıyım dimi beni buldu:1no2:
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım sıkkın eşimle 3 gun ayrı düşücez ilk defa evlendiğimizden beri. yurt dışına gıdıcek parise nasıl geçicek o 3 gün bilmiyorum şimdiden yüzüm asık:kedi:
hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
niye kimsecikler konuşmuyor geçmişemi takıldınız yoksa
akşamki eşime ettiğim tavır bayağı işe yaradı sabah öpücüklerle uyandırıldım aklinialirimsmile
belgüncüm sana tavsiye fazla ilgi gösterme bırak ne yaparsa yapsın umursamaz davran çok işe yarıyor :1closedeyes:zaten hep çocuk gibi ilgi gösterdiğimiz için oluyor bu tartışmalar ilgiyi kesince süt dökmüş kedi gibi oluyorlar:jeyyar:
günaydın kızlar?
hepinize hayırlı cumalar
teyzeler bizim için dua edin bugün organ taramamız var.saat 3'e randevu aldık inşaallah güzel geçer.:Saruboceq:
şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi a.s.
günaydıın bayanlar :) ya ben size bişey danışıcam ayakta uzun süre durunca başınız dönüyo mu ben hamile kaldığımdan beri ayakta uzun süre durunca gözlerim kararıyo oturmazsam bayılcak gibi oluyorum tansiyonum 10 - 6 biraz düşük sanırım bide kan şekerimi ölçtüm başımın döndüğü gün işten çıkmıştım öğle yemeği yemiştim öğlen ve saat 12:30 du yediğimde gün içinde de kayısı vs atıştırdım kan şekerimi ölçtüğümde saat 18 di ve 72 çıktı sizce normal mi (başım döndükten 10 dk sonra) tansiyonumda 10 a 6 idi
slm arkadaşlar 1 aydır giremiyordum ben((( bilg bozuldu yetkii servisinde idi nihayet geldi artık..... herkes öğrenmiş cinsiyetini hayılı olsunnnn
benim de kızım oluyorr çok sevindik adını koydum bile ZEYNEP olacak inşallah
arkadaşlar dün kontrolde idim doktor idrar yolların iltihaplanmış diye bana antibiyortik yazdı adı da MAİTECT 200 mglık... günde 2 kez içiyorum... çok endişeleniyorum kızım için inş. ona zarar gelmez... sizler de hiç oldu mu böyle bişi.. oldu ise doktor hangi ilacı yazdı..
birde kan ilacı verdi maltofer diye
cnm dktrun verdiyse sorun olmaz inşllah dediğim gibi ben henüz 2 aylık ken oldum o yüzden vermedi galiba gelişimi açısından zararlı olur diyeCADIARZUsağolasın canım inş. bebeğe zaraı olmaz ço terettütle içiyorum ilacı
seninde az kalmış cnm yakında hissedersin ilk bebişlerde 20. haftalarda hissediliyormuşzemuszemushareketleri hissediyormusuz ayy ne güzel... ben hiç hissetmedim yaaaa
hareketleri hissediyormusuz ayy ne güzel... ben hiç hissetmedim yaaaa
kendi doktorun dediyse iç cnm yani zararı olmaz herhalde..prensesler adaş olacak nasipse evet bizdede eşim zeynep ismini çocukluğundan beri istiyormuş biz arakdşaken sevgiliykende hep sölerdi kızım olursa adını ZEYNEP koyacağım mutlaka ona zeynebim zeynebim diye türküler şarkılar sölicem derdi:)))şimdi akşam sabah kalkıyor yatıyor kafasını karnıma koyuyor yada bir misafir geldiğine yada bir yere gittiğimizde şımarıyor başlıyorr zyenebim zeynebim şarkılar öğrenmiş sölemeye allahım ya zeyneple ilgili tüm şarkıları internetten indirip dinletiyor bana:))))gerçekten güzel isim rabbim bahtlarını güzel yapsın meleklerimizin inş..bakalım ikinci isminide ben koyucam daha karar vermeedim çok zorrr çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?