- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- 323
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.581
hoşgeldin dirimcimopuyorumnanaktansenin taktikte iyiymiş cnm sırnaşık şeybundan sonra onuda sölerim ama bidaha beni üzeceni sanmam en azından doğuma kadaraklinialirimsmileben geldim tekrar
bastet canım benim tansiyon da düşük çıkıyor genelde 8 e 6 gibi
benim ki genelde düşük çıkar,şuanda yok ama daha önceden ayakta durduğumda benim de
başım çok dönerdi,birkaç kerede bayıldım,yere düştüm,bende kansızlık,demir eksikliği çıktı
sen de bi baktır kan değerlerine
çitos,belgum çok tatlısınız kızlar
bizde arada bi tartışıyoruz
hemen diyorum bebek ağlamaya başladı diye sırnaşık şey
yada bebek sana küsmüş diyorum,eriyo resmen sempatiksalakcinni
şirinem 3 gün azmış canım,çabuk geçer merak etme,annengil olsa daha iyiydi ama
3 günmüş zaten bak benim eşim 2 aydır yoktu yeni geldi :asigim:
cancer inşallah güzel haberlerle gelirsin tekrar
deniz canım sen nasıl oldun doktoru aradın mı ilaç için?
maşallah bebişinin gelişimi güzel cnm 1 hafta önden gittiğine görecitoscum doktor bana 18+6 haftalıksın bebek çok büyümüş dedi.. sata göre 1 hafta ilerde belki haftaya hissederim çok merak ediyorum nasıl bişi diye
tünaydın cnm sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktanayrıca kolay gelsin cnmkaydirigubbakcemile5günaydınlar hepiniseeee:lepi:
ayrıca hayırlı cumalar:Saruboceq:
cumanız mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah :Saruboceq:
ben birazdan ççıkıcam,muhtemelen bugün ara ara oturabilirim,çook işim var,akşam misafirim var CADIARZU
hepinizi öptümmm
hoşçakalınnnnŞeniz
inşallah tatlım rabbime emanet bebişlerimiz :Saruboceq:inş.. canım o günü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zama olcak... bebeğimin maşallahı var canımiyi bakıyorum ben ona... asitli hiç bir içecek çay kahve hiç içmiyorum.. inş. hepimizin bebekleri sağlıklı olur
merhaba gelincik hayırlı cumalar sanadavereliniortakmerhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız????
merhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız????
ayyy topikte erkek bebiş dolmuş kalmış 32 erkek 25 kız... hakimiyet erkeklerde demekki
ahhh canım Allah kavuştursun..Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benım bıraz canım sıkkın eşimle 3 gun ayrı düşücez ilk defa evlendiğimizden beri. yurt dışına gıdıcek parise nasıl geçicek o 3 gün bilmiyorum şimdiden yüzüm asık:kedi:
hehe süper taktik valla bnde hep öyle yaparım bişey oldumu suratımı asar otururum hiç konuşmam hemen başlar sırnaşmaya.erkek milleti deilmi hepsi aynııkaydirigubbakcemile5hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan
niye kimsecikler konuşmuyor geçmişemi takıldınız yoksa
akşamki eşime ettiğim tavır bayağı işe yaradı sabah öpücüklerle uyandırıldım aklinialirimsmile
belgüncüm sana tavsiye fazla ilgi gösterme bırak ne yaparsa yapsın umursamaz davran çok işe yarıyor :1closedeyes:zaten hep çocuk gibi ilgi gösterdiğimiz için oluyor bu tartışmalar ilgiyi kesince süt dökmüş kedi gibi oluyorlar:jeyyar:
günaydın kızlar?
hepinize hayırlı cumalar
teyzeler bizim için dua edin bugün organ taramamız var.saat 3'e randevu aldık inşaallah güzel geçer.:Saruboceq:
şimdilik hoşçakalın öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi a.s.
difambahya hayırlı olsun canım
deniz canım ilk güne hastır bencede
inşallah iyi gelir ilaç
bebeğinede maşallah canım
kesinleşti demek kesin kız
hayırlı akıllı bir evlat olur inşallah
Canım gözün aydın gönlüne göre olmuş kız bebek sahibi olmak bana görede büyük bi nimet.Hayırlı evlatlar olurlar inş.Merhabalar herkese hayirli cumalar.Bugün doktora gittim bebegimin cinsiyeti kesin degil ama büyük ihtimalle kizmis.Ben ilkimde hep kiz istiyordum kismet saglikli olsunda.200 gr cikmis daha minisim canim cok güzel bir duygu.Allah kazasiz etsin cümlemizi cuma vakti yüzü suyu hürmetine.
Aynen bizim okuldada 4 hamile var biride hamile adayı.Müdür ne zman çıldıracak diye beklemedeyiz:)ben şu an 160 dairelik bir lojman sitesinde oturuyorum burda en az 60 tane hamiş var... sadece bizim blokta bile 7 hamile var.. apartman 20 dairelik.. hakkaten patlama olcak galiba bu sene nufusta
doktora bu gidişimizde tekrar kız deyince artık eşim tamam istediğini alabilirsin dedi nihayet Şeniz
hamilelikte1/200 görülen bi rahatsızlıkmış ne şanslıyım dimi beni buldu:1no2:
Canım gözün aydın gönlüne göre olmuş kız bebek sahibi olmak bana görede büyük bi nimet.Hayırlı evlatlar olurlar inş.
Aynen bizim okuldada 4 hamile var biride hamile adayı.Müdür ne zman çıldıracak diye beklemedeyiz:)
Denizcim gözün aydın artık kesinleşti desene.Hayırlı olsun.
Canım aynı dertten benimde bi arkadaşım muzdaripti ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah sana sabırlar versin.Ama hamilelik biter bitmez geçicek merak etme.Bebişlerinin yüzünü gördüğünde zaten bunlar için değer diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?