2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin dirimcimopuyorumnanaktansenin taktikte iyiymiş cnm sırnaşık şeybundan sonra onuda sölerim ama bidaha beni üzeceni sanmam en azından doğuma kadaraklinialirimsmile

citoscum doktor bana 18+6 haftalıksın bebek çok büyümüş dedi.. sata göre 1 hafta ilerde belki haftaya hissederim çok merak ediyorum nasıl bişi diye
maşallah bebişinin gelişimi güzel cnm 1 hafta önden gittiğine göreilk önceleri seyirme gibi hissedersin sonrada içinde kuş kanat çırpıyor gibi olur biraz büyüyüncede tepikleri kuvvetli yersin sendekaydirigubbakcemile3

inş.. canım o günü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne zama olcak... bebeğimin maşallahı var canım iyi bakıyorum ben ona... asitli hiç bir içecek çay kahve hiç içmiyorum.. inş. hepimizin bebekleri sağlıklı olur

tünaydın cnm sanada hayırlı cumalaropuyorumnanaktanayrıca kolay gelsin cnmkaydirigubbakcemile5

inşallah tatlım rabbime emanet bebişlerimiz :Saruboceq:

merhaba kızlar hayırlı cumalar nasılsınız????
merhaba gelincik hayırlı cumalar sanadavereliniortak

Merhabalar herkese hayirli cumalar.Bugün doktora gittim bebegimin cinsiyeti kesin degil ama büyük ihtimalle kizmis.Ben ilkimde hep kiz istiyordum kismet saglikli olsunda.200 gr cikmis daha minisim canim cok güzel bir duygu.Allah kazasiz etsin cümlemizi cuma vakti yüzü suyu hürmetine.

ben şu an 160 dairelik bir lojman sitesinde oturuyorum burda en az 60 tane hamiş var... sadece bizim blokta bile 7 hamile var.. apartman 20 dairelik.. hakkaten patlama olcak galiba bu sene nufusta

dirimcim eşim bir gün daha kullan aynı şekilde rahatsız olursan arayalım dedi
bugün daha iyiyim belki düne mahsus bir şeydi bulantı falan
kızımda maşallah dün akşamdan beri çok oynuyor oynak zilli kızım benim :asigim:

ahhh canım Allah kavuştursun..
hehe süper taktik valla bnde hep öyle yaparım bişey oldumu suratımı asar otururum hiç konuşmam hemen başlar sırnaşmaya.erkek milleti deilmi hepsi aynııkaydirigubbakcemile5

hmm kızlar bi arkadaşta idrar yolları iltihaplanması olmuş galiba.

benim geçen dr.um fazla kot pantolon gyme dedi kot vücuda hava aldırmadığı için daha çok tetikliyomuş. hamilelikte idrar yolları dahada hassaslaştığı için.yani aklınızda bulunsun pantolon alcaksanız fazla kot almayın derim.

difambahya hayırlı olsun canım

deniz canım ilk güne hastır bencede
inşallah iyi gelir ilaç
bebeğinede maşallah canım
kesinleşti demek kesin kız
hayırlı akıllı bir evlat olur inşallah

Canım gözün aydın gönlüne göre olmuş kız bebek sahibi olmak bana görede büyük bi nimet.Hayırlı evlatlar olurlar inş.

ben şu an 160 dairelik bir lojman sitesinde oturuyorum burda en az 60 tane hamiş var... sadece bizim blokta bile 7 hamile var.. apartman 20 dairelik.. hakkaten patlama olcak galiba bu sene nufusta
Aynen bizim okuldada 4 hamile var biride hamile adayı.Müdür ne zman çıldıracak diye beklemedeyiz:)

doktora bu gidişimizde tekrar kız deyince artık eşim tamam istediğini alabilirsin dedi nihayet Şeniz

Denizcim gözün aydın artık kesinleşti desene.Hayırlı olsun.

hamilelikte1/200 görülen bi rahatsızlıkmış ne şanslıyım dimi beni buldu:1no2:

Canım aynı dertten benimde bi arkadaşım muzdaripti ne kadar zor olduğunu biliyorum Allah sana sabırlar versin.Ama hamilelik biter bitmez geçicek merak etme.Bebişlerinin yüzünü gördüğünde zaten bunlar için değer diyeceksin

Biz de okulda 3 hamileyiz ikinci donem kadro azaliyo yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…