2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Dilekçim bende en kısa zamanda kışlıklar için bakıcam bişiyler bu yağmurda ne giyiceemi şaşırdım valla
ben artık çıkıyorum canım selamını söylerim görüşürüz

elüff hadı gıt gel...
bızede haber getır...
bendende selam soyle canım bırsene......
bebışı kokla...misssssssss....

ayy canım o kadar sevindim ki senin adınaa delikafadulden :sm_cool: Allah ım dualarımızı kabul edio işte :lepi:
eşin ne güsel demiş ööle benimki demes iyi kötü ne olursa olsun bişii demes çekinir ailesindenn
inşş arkadaşlarınızla güsel vakit geçirirsiniz canım gerçi ona ne şüphe :roflol:
bende sinir oluyorum ööle geliolar gecenin bi yarısına kadar otur. ya belki özel konuşucaklarınız var belki dedikodu yapıcaksınız sempatiksalakcinni onları çekiştiriceksiniz delikafadulden ama anlamaslarr :umursamaz: neyse canım sen şimdi anlatıosun ya sanki ben yaşadım o kadar sevindim yani
misafirlerin gidince havadisleri bekliyorus belli mi olur belki çat kapı gelirler ama inşş gelmeslerr :1rolleyes:
bizde seni öslices cnmm şimdiden iyi eğlencelerr a.s. opuyorumnanaktan

Dilekçim bende en kısa zamanda kışlıklar için bakıcam bişiyler bu yağmurda ne giyiceemi şaşırdım valla
ben artık çıkıyorum canım selamını söylerim görüşürüz

tamam canım..dıkkat et..yollar yağmurlu kaymadan yürü...
bende kılo almaya basladım çatır çatır... şakkıdı şakkıdı

zap zup cum..kaynanandan gorumcenden şıkayetlerını hatırlıyorum..halletmıssınız soınunda...ohhhhhhhhhhhhh...

tamam canım..dıkkat et..yollar yağmurlu kaymadan yürü...
bende kılo almaya basladım çatır çatır... şakkıdı şakkıdı

:roflol: kız nasıl alınıo çatır çatır ne yiyiyosunus bana da söyleyinn
daha verdiklerimi alamadımm :gitme:
dengesiz dengesiz mi yiyiyorum ne sempatiksalakcinni

bulaşık mak. çamaşır mak. çalıştırdım ütümü yaptım ortalığı toparladım şimdi de bişiiler yiyim artık dimi :1rolleyes:
ben birasdan geliorum kıslarr

evet kızımın adı ve benim doğduğum ay, en sevdiğim ay :asigim:
benimde aralık sonu olur büyük ihtimal kızlar erken geliyor çünkü
soğal canım benim arkadaşına bizden de selam götür bize de nasip olur o günler inşallah
teşekkür ederim canım dün bir elemanın izne çıktı kalanlar stajyer işe yeni başladılar büroyu bırakıp gidemem maalesef yarın zaten doktor için izin alacağım
Bugün dinlen bebeğine kendine vakit ayır bence.Müzik falan dinle sen sakin olursan bebekte sakin olur.İnşallah önemli birşey değildir.Allah şifa versin
sağol canım inşallah bir şey yoktur içim rahat ama yinede nedenini merak ediyorum sanırım geçen kanama olan yerden oldu tekrar

canım gözün aydın
hallolmasına sevindim opuyorumnanaktan
teşekkür ediyorum kızlar içim rahat bebişimde oynuyor Allaha şükür inşallah kötü bir şey değildir sadece tekrarlaması korkuttu ilaçlarıda düzenli alıyorum yarın bakalım ne diyecek
canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin

canım günaydın
evet artık çatır çatır almaya başlıcaz
sen nasılsın?

canım günaydın
valla bizde peşin olmayıca karttan çektiriyoruz napalım :kedi:

evet canım balık mevsimi başladı
ben haftada en fazla 2 kere yiyebiliyorum
sıcaklarda insanın canıda istemiyor

:roflol: kız nasıl alınıo çatır çatır ne yiyiyosunus bana da söyleyinn
daha verdiklerimi alamadımm :gitme:
dengesiz dengesiz mi yiyiyorum ne sempatiksalakcinni
canım kahvaltıda yıyorum herseyımı...
oglenn yogurt boolll meyveeeeeeeeee..akşam yemek sebze..balık vs...
alıyorum bende...sımdıye 1 kılo almıstım...
ama dun tartıldım..3 kılo almısım hamılelıkten bu yana...
57 olmusum..
ama bundan sonra çok çok alınıyor bılıyorum...
sen zatten çok zayıfsın kuşum..kaç kılosun 45 falansın demı...

bulaşık mak. çamaşır mak. çalıştırdım ütümü yaptım ortalığı toparladım şimdi de bişiiler yiyim artık dimi :1rolleyes:
ben birasdan geliorum kıslarr
maşallah..ben de kahvaltı yapmaya gıdıyorum ...

Allaha şükür bugün gelecekler inşallah rahat dururlar. Allahım inşallah bugün hepinizi böyle sevindirsin çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
ınşallah rahat dursunlar.....
yoksa klava:

canım günaydın
evet artık çatır çatır almaya başlıcaz
sen nasılsın?
ıyıyım canım..çok sukur...

Bende kendimi tek başıma kalmış gibi hissediyorum.Arada kimse var mıı eyvahedigeldismile diyesim geliyor
benım net kopuyor...sanırım vırus var...
resetlıyorum...genelde...o yuzden onlıne gorunuyorum..
yada kapatıyorum çıkıs yapamadan sıteden..o zamanda onlıne gorunuyorum..
ama az once ıkısıde olmadı..emırın kahvaltısını yaptırdım ondan yazamadım..sımdı sıra bende kahvaltıya gıdıyorum kızlar..öptumm sızı..:hulya:

günaydın kızlar.bakıyorumda sabahtan erken saatlerden itibaren ne çok kaynatmışsınız.
kahvaltımı yaptım birazdan da annem gelecek birazda annemle kaynatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…