- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #12.941
Deniz çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla bi problem yoktur içini ferah tutmaya çalış
doktora gitmek isterken para olmaması çok kötü oluyo çok iyi anlayabiliyorum
Ben de listede kayıtlı değilim bi ara sana msj atarım
şimdi hastaneye gidiyorum bu sitede bi topikten tanışıp kaynaştığım arkadaşım doğum yaptı gece
onu ziyarete gidicem çok heycanlıyım bebiş sewicem :dance:
Senveben tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Basur problemi çeken arkadaşlara allah şifa versin.
Hunnycim hani kaynanamı çekiştirdiğim gün var ya o akşamı eşim bana bir iyi davrandı.Eski günlerdeki gibi sohbet ettik.Oturduk.Çok güzeldi.Burada birbirimize dua edince allah hemen yardım ediyor ya.Bir de dün ne oldu delikafadulden bugün misafirim gelecek kaçgündür temizlik yapıyorum.Eşimin ailesi bana biri gelsin benim ailemde dahil gelirler hoşgeldine.Gece 11 e kadar otururlar.İnsanları sıkıntıdan öldürürlere.Hemde yalnız kalamam misafirimle.Hele benim annem iyice daralıyor neyse.Eşimle arkadaşımız geliyor kalmaya oyüzden 3 4 gün gene siteye pek giremem.Gene sizi çok özliycem ve anlatıcak çok şeyim birikecek herhalde.Neyse delikafadulden eşime dün yarın size gelicez demişler.Normalde çat diye ben uyurken gelirler.Aaa dedim içimden nasıl haber vermişler ve asıl bomba eşim demişki gelmeyin :lepi::lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey delikafadulden
Ayy eşim anlatırken zevkten dört köşe oldum ama belli etmemeye çalıştım.Ayıp mı olduki ya dedi.sırnaşık şey Dedimki ayıp olmuş aşkım ne yaptın ya dedim :sm_cool: Akşama doğru gelin falan de dedim.Çünkü misafir yorgun oluyor.Onlar gelip oturuyorlar insanların başına.Uyutmuyorlar da:lepi: neyse eşim böyle de dedi ya ohh :CüvCüv:
En azından hadlerini bilmiş olurlar.Ben genede eşime iyi davrandımki artım olsun
Darısı seninde başına hunnycim.Allah seninde sorunlarını çözmeni nasip etsin ve de bütün eşinin ailesiyle problemi olanlara a.s.
Dilekçim bende en kısa zamanda kışlıklar için bakıcam bişiyler bu yağmurda ne giyiceemi şaşırdım valla
ben artık çıkıyorum canım selamını söylerim görüşürüz
tamam canım..dıkkat et..yollar yağmurlu kaymadan yürü...
bende kılo almaya basladım çatır çatır... şakkıdı şakkıdı
evet kızımın adı ve benim doğduğum ay, en sevdiğim ay :asigim:gulşencım...bılmemkı...ocagı tutturamıycam galıba...aralıkta gelıcek sankı benım oglan...saglıkla gelsınde nasıl gelırse gelsın...
elüfff.hoşgeldınnnn..bende lcww dan aldım bırseyler..tshor falan..
canım benım.....ıstırahat et ...
doktoruna gıt...
eylul ayına gırdık...kızının ısmı...a.s.
soğal canım benim arkadaşına bizden de selam götür bize de nasip olur o günler inşallahDeniz çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla bi problem yoktur içini ferah tutmaya çalış
şimdi hastaneye gidiyorum bu sitede bi topikten tanışıp kaynaştığım arkadaşım doğum yaptı gece
teşekkür ederim canım dün bir elemanın izne çıktı kalanlar stajyer işe yeni başladılar büroyu bırakıp gidemem maalesef yarın zaten doktor için izin alacağıminş geçer canım,acılı bi bekleyiş bu kafamçokkarıştı
bende hiç olmadı demir hapından sonra başladı kabızlık,doktorumda söylemişti dikkat et diye dikkat ediyordum ama son 3 gün pis boğazlığım yüzünden oldu ne olduysa acılı şeyler yedim malesef,bundan sonra tövbeler olsun :kedi:
denizcim geçmiş olsun,kendine dikkat et hatta izin alabilirsen eve gidip istirahat et .
günaydın dirimcim,evet rüyana girecek kadar kötü bir şey ama dikkat edersen bir şey olmaz,bol bol sıvı al,kuru şeyler yeme,mutlaka çorba iç sulu yemek ye,ne yapalım Allah daha da kötüsünü vermesin,sabretmekten başka yapacağım bir şey yok :1hug:
bu arada balık mevsimi açılmış bugünden itibaren ve bundan sonra balık bol olur havalarda serinliyor mutlaka bebeklerimiz için balık yiyelim,akıllı olsun yavrucaklar
sağol canım inşallah bir şey yoktur içim rahat ama yinede nedenini merak ediyorum sanırım geçen kanama olan yerden oldu tekrarBugün dinlen bebeğine kendine vakit ayır bence.Müzik falan dinle sen sakin olursan bebekte sakin olur.İnşallah önemli birşey değildir.Allah şifa versin
zap zup cum..kaynanandan gorumcenden şıkayetlerını hatırlıyorum..halletmıssınız soınunda...ohhhhhhhhhhhhh...
canım gözün aydınSenveben tebrik ederim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Basur problemi çeken arkadaşlara allah şifa versin.
Hunnycim hani kaynanamı çekiştirdiğim gün var ya o akşamı eşim bana bir iyi davrandı.Eski günlerdeki gibi sohbet ettik.Oturduk.Çok güzeldi.Burada birbirimize dua edince allah hemen yardım ediyor ya.Bir de dün ne oldu delikafadulden bugün misafirim gelecek kaçgündür temizlik yapıyorum.Eşimin ailesi bana biri gelsin benim ailemde dahil gelirler hoşgeldine.Gece 11 e kadar otururlar.İnsanları sıkıntıdan öldürürlere.Hemde yalnız kalamam misafirimle.Hele benim annem iyice daralıyor neyse.Eşimle arkadaşımız geliyor kalmaya oyüzden 3 4 gün gene siteye pek giremem.Gene sizi çok özliycem ve anlatıcak çok şeyim birikecek herhalde.Neyse delikafadulden eşime dün yarın size gelicez demişler.Normalde çat diye ben uyurken gelirler.Aaa dedim içimden nasıl haber vermişler ve asıl bomba eşim demişki gelmeyin :lepi::lepi: sırnaşık şeysırnaşık şey delikafadulden
Ayy eşim anlatırken zevkten dört köşe oldum ama belli etmemeye çalıştım.Ayıp mı olduki ya dedi.sırnaşık şey Dedimki ayıp olmuş aşkım ne yaptın ya dedim :sm_cool: Akşama doğru gelin falan de dedim.Çünkü misafir yorgun oluyor.Onlar gelip oturuyorlar insanların başına.Uyutmuyorlar da:lepi: neyse eşim böyle de dedi ya ohh :CüvCüv:
En azından hadlerini bilmiş olurlar.Ben genede eşime iyi davrandımki artım olsun
Darısı seninde başına hunnycim.Allah seninde sorunlarını çözmeni nasip etsin ve de bütün eşinin ailesiyle problemi olanlara a.s.
canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsinteşekkür ediyorum kızlar içim rahat bebişimde oynuyor Allaha şükür inşallah kötü bir şey değildir sadece tekrarlaması korkuttu ilaçlarıda düzenli alıyorum yarın bakalım ne diyecek
canım günaydıngulşencım...bılmemkı...ocagı tutturamıycam galıba...aralıkta gelıcek sankı benım oglan...saglıkla gelsınde nasıl gelırse gelsın...
elüfff.hoşgeldınnnn..bende lcww dan aldım bırseyler..tshor falan..
canım benım.....ıstırahat et ...
doktoruna gıt...
eylul ayına gırdık...kızının ısmı...a.s.
canım günaydınDeniz çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla bi problem yoktur içini ferah tutmaya çalış
inş geçer canım,acılı bi bekleyiş bu kafamçokkarıştı
bende hiç olmadı demir hapından sonra başladı kabızlık,doktorumda söylemişti dikkat et diye dikkat ediyordum ama son 3 gün pis boğazlığım yüzünden oldu ne olduysa acılı şeyler yedim malesef,bundan sonra tövbeler olsun :kedi:
denizcim geçmiş olsun,kendine dikkat et hatta izin alabilirsen eve gidip istirahat et .
günaydın dirimcim,evet rüyana girecek kadar kötü bir şey ama dikkat edersen bir şey olmaz,bol bol sıvı al,kuru şeyler yeme,mutlaka çorba iç sulu yemek ye,ne yapalım Allah daha da kötüsünü vermesin,sabretmekten başka yapacağım bir şey yok :1hug:
bu arada balık mevsimi açılmış bugünden itibaren ve bundan sonra balık bol olur havalarda serinliyor mutlaka bebeklerimiz için balık yiyelim,akıllı olsun yavrucaklar
açık olanlar neden gözükmüyor ya
ewet yaa bende göremiyorumm sengözlerimebaksanab
KK de sorun var galibaa
günaydın kızlarrr
bugün hava serin burda yağmur yağacak galiba nihayet nefes alıcazzemuszemus
günaydın kızlarrr
canım kahvaltıda yıyorum herseyımı...:roflol: kız nasıl alınıo çatır çatır ne yiyiyosunus bana da söyleyinn
daha verdiklerimi alamadımm :gitme:
dengesiz dengesiz mi yiyiyorum ne sempatiksalakcinni
maşallah..ben de kahvaltı yapmaya gıdıyorum ...bulaşık mak. çamaşır mak. çalıştırdım ütümü yaptım ortalığı toparladım şimdi de bişiiler yiyim artık dimi :1rolleyes:
ben birasdan geliorum kıslarr
ınşallah rahat dursunlar.....Allaha şükür bugün gelecekler inşallah rahat dururlar.Allahım inşallah bugün hepinizi böyle sevindirsin çok mutluyum kaydirigubbakcemile2
ıyıyım canım..çok sukur...canım günaydın
evet artık çatır çatır almaya başlıcaz
sen nasılsın?
benım net kopuyor...sanırım vırus var...Bende kendimi tek başıma kalmış gibi hissediyorum.Arada kimse var mıı eyvahedigeldismile diyesim geliyor
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?