- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.121
kızlar kimler varkii acaba kaç gündür yazamıodum zaten bugünde kimse grnmüo.
burda olanlar parmak kaldırsın bakayım
merhaba kızlar nasılsınız
benim kayınvalidem vefat etti o yüzden çoktandır gremedim
kızlar inanın çok üzüldüm kayınvalidemi severdim ben
Cinsiyeti: Kız
Geçen süre: 5 ay
Kalan süre: 4 ay 5 gün
Doğum tarihi: 06.01.2011
bugün itibariyle 5 ayı geride bıraktık
merhaba kızlar.alışveriş topiğimize ben de oğlumun bir kaç parça kıyafetini ekledim.
denizcim yatağınız çok şirin,güle güle kullanın.
Hadi sağlıcakla gelsin inş.Bu arada Eylül bebek benimle aynı günde doğmuş olacak inş bende 6ocakta doğmuşum:)
günaydın bugün kızmızı görücez.
DOktorumuz telefonda özellikle ayın 1-2 si gibi gel detaylı ultrason var demişti. Yoksa biz salı gitmeyi planlıyorduk. Geçen sefer %90 kız demişti artık bugün kesinleşir heralde
canım hayırlı olsunSelam kızlar,benim de bir oğlum olacak inşallah,çokkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmm.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eylesin...:)
günaydın canımgünaydın bugün kızmızı görücez.
DOktorumuz telefonda özellikle ayın 1-2 si gibi gel detaylı ultrason var demişti. Yoksa biz salı gitmeyi planlıyorduk. Geçen sefer %90 kız demişti artık bugün kesinleşir heralde
hunnyciğim maşallah yaCinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 4 ay 21 gün
Kalan süre: 4 ay 14 gün
Doğum tarihi:16.01.2011
Burcu: Oğlak
kızlar benim çizelge de bu :lepi:
günler ne çabuk geçiooooboshayallersmile
günaydın kızlar,,,
dün doktora gittim bebeğim kocaman olmuş 250 gram ve 23 cm ve bize süpriz yapmıyor erkek olmakta kararlı ve çok hareketliydi ayaklarıyla oynuyordu kafasını çeviriyordu el sallıyordu müthiş bir duygu
gözün aydın cnm bebişinin iyi olmasına sevindim
canım günaydın a.s.günaydın kızlar.a.s.
hayran ve citos başınız sağolsun canlarım.:çok üzgünüm:
zap-zup değer verdiğin insanları kafana tak canım.gerisini salla gitsin.yerimseniben
maşallah canım kilosunagünaydın kızlar,,,
dün doktora gittim bebeğim kocaman olmuş 250 gram ve 23 cm ve bize süpriz yapmıyor erkek olmakta kararlı ve çok hareketliydi ayaklarıyla oynuyordu kafasını çeviriyordu el sallıyordu müthiş bir duygu
hunnyciğim maşallah ya
nasıl büyüyorlar değilmi?
azalttık süreyi boshayallersmile
canım sana iyi yolculuklar şimdiden
annen uzakta mı oturuyor
günaydın kızlar.a.s.
hayran ve citos başınız sağolsun canlarım.:çok üzgünüm:
zap-zup değer verdiğin insanları kafana tak canım.gerisini salla gitsin.yerimseniben
günaydın kızlar,,,
herkescikler çizelge yapmış benim başım kel mi bende yaptım kaydirigubbakcemile3
Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 5 ay 2 gün
Kalan süre: 4 ay 2 gün
Doğum tarihi: 04.01.2011
Burcu: Oğlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?