2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar.alışveriş topiğimize ben de oğlumun bir kaç parça kıyafetini ekledim.

denizcim yatağınız çok şirin,güle güle kullanın.

günaydınn kızlarrrrr:lepi:

bugün anneme gidicem eşimden izin çıktı hayret dedim:1shok:
hamile olduğumdan beri herşeye tmm delikafadulden
artık ctesi gelirim, kardeşimle beraber gelices, birasda o bende kalıcak okular açılacak bidaha zor olur dedi
artık ben sizsiz siz bensiz napıcas bilmemm :gitme:
ilk aklıma siz geldinis nasıl ayrı kalıcas dedimm CADIARZU

merhaba kızlar.alışveriş topiğimize ben de oğlumun bir kaç parça kıyafetini ekledim.

denizcim yatağınız çok şirin,güle güle kullanın.

canım ciciler pek güselll oğluşun hayırlı günlerde kullansın inşş opuyorumnanaktan

Hadi sağlıcakla gelsin inş.Bu arada Eylül bebek benimle aynı günde doğmuş olacak inş bende 6ocakta doğmuşum:)

kız Allah iyiliğini versin sahurda da burdasın hee :jeyyar: e bidaha bende gelirimm kaynatırıss sırnaşık şey

Cinsiyeti: Erkek
Geçen süre: 4 ay 21 gün
Kalan süre: 4 ay 14 gün
Doğum tarihi:16.01.2011
Burcu: Oğlak

kızlar benim çizelge de bu :lepi:
günler ne çabuk geçiooooboshayallersmile

günaydın bugün kızmızı görücez.

DOktorumuz telefonda özellikle ayın 1-2 si gibi gel detaylı ultrason var demişti. Yoksa biz salı gitmeyi planlıyorduk. Geçen sefer %90 kız demişti artık bugün kesinleşir heralde

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canımmm :sm_cool:

Selam kızlar,benim de bir oğlum olacak inşallah,çokkkkkkkkkkk heyecanlıyımmmm.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip eylesin...:)
canım hayırlı olsun
hoşgeldin a.s.
günaydın canım
inşallah detaylı ultrasonun güzel geçer

Geçen süre: 4 ay 21 gün
Kalan süre: 4 ay 14 gün
Doğum tarihi:16.01.2011

kızlar benim çizelge de bu :lepi:
günler ne çabuk geçiooooboshayallersmile
hunnyciğim maşallah ya
nasıl büyüyorlar değilmi?
azalttık süreyi boshayallersmile
canım sana iyi yolculuklar şimdiden
annen uzakta mı oturuyor

günaydın kızlar.a.s.
hayran ve citos başınız sağolsun canlarım.:çok üzgünüm:
zap-zup değer verdiğin insanları kafana tak canım.gerisini salla gitsin.yerimseniben

günaydın kızlar,,,

dün doktora gittim bebeğim kocaman olmuş 250 gram ve 23 cm ve bize süpriz yapmıyor erkek olmakta kararlı ve çok hareketliydi ayaklarıyla oynuyordu kafasını çeviriyordu el sallıyordu müthiş bir duygu

herkescikler çizelge yapmış benim başım kel mi bende yaptım kaydirigubbakcemile3

Geçen süre: 5 ay 2 gün
Kalan süre: 4 ay 2 gün
Doğum tarihi: 04.01.2011

gözün aydın cnm bebişinin iyi olmasına sevindim

günaydın kızlar.a.s.
zap-zup değer verdiğin insanları kafana tak canım.gerisini salla gitsin.yerimseniben
canım günaydın a.s.
çizelgen çok güzel olmuş boshayallersmile

maşallah canım kilosuna
gözün aydın

hunnyciğim maşallah ya
nasıl büyüyorlar değilmi?
azalttık süreyi boshayallersmile
canım sana iyi yolculuklar şimdiden
annen uzakta mı oturuyor

saol canım fazla uzak değil ben merkesde onlarda 1 saat uzaklıkta bi ilçede oturuyolar ewli olan kardeşimlede konuştuk akşama süprüs yapıcas delikafadulden yemeğe gidicess heberleri yok benim geliceğimdenn :sm_cool:

günaydın kızlar.a.s.

:lepi: katılıyorumm gerisini boşver gitsin bak ben gidicem anneme ama onlara uğramıcamm delikafadulden anlasınlarrrr

canım benimkide doktorun dediğine göre çok hareketli dio maşşallah bu arada tüm bebişlere yani bu zamane çocukları fırlama olucak galiba delikafadulden
çok güsell dimi onu orda kıpır kıpır görmek bide günler geçtikçe tepikleride güçlenio tam yatıyorum uyumaya amanın bi tepik bi tepik sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ama çok hoş yaaa boshayallersmile
Allah ım hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsinn inşş

herkescikler çizelge yapmış benim başım kel mi bende yaptım kaydirigubbakcemile3

Geçen süre: 5 ay 2 gün
Kalan süre: 4 ay 2 gün
Doğum tarihi: 04.01.2011

:lepi: oleyyy hepimisinn çizelgesi varrrr....
canım sen de altta görünen çizelgeler den de yapsana deniz en baştaki sayfaya eklemiş nasıl yapıldığını ordan yapabilirsinn yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…