2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

cnm görüşürüzvereliniortak

o çizelge son adet tarihine göre tahmini sölüyor canım yani doğal olarak bebiş önden gidiyorsa gelişiminde çizelge sana uymaz ama sen yinede hesabını yapabilirsin o çizelgeden bir iki hafta öndehesaplarsın kafandan

çıkıyorum bende kızlar anneme gidiyoruz iftara izmirden çok samimi bir arkadaşım geldi annesiylede annem kanka annemde kavuşcaz:) sonrada bize geçicez akşam giremem büyük ihtimalle hepinizi öptüm yarın görüşürüz

Mrb sana da güle güle cnm:)Bakalım bnm doktorum ne dicek?Ben yaptırmayı düşünmüyorum aslında ama teldeki ebe öle bi konuştu ki mecbursunuz gibi tavırlar sergiledi bilmiyorum napıcam verdiğin bilgiler için saol..

kızlar benim mide yanmalarım başladı özellikle akşam yemeğinden sonra kötü oluyorum .hiçbişi iyi gelmiyor...rennie-duo şurubum var birde gaviscon ama ikiside işe yaramıo.siz de oluomu mide yanmasıı.ilk üç ay dada çok olmuştu

evet canım daha öncedende izlemiştim ama yine izliorum zaten başkada izlencek bişey yokki:sinifsinif:

bu arada düzelmiş kimler var görünüo:dance:

evet düzelmiş cnm ne güselll...ben yaprak dökümümü bekliom baslasınnnn bitmeyen dizim benim...eşim dalga geçiyor hiç mi iyi bişi olmaz diye:teytey:

canım tetanoz aşısını bnde oldum bu ayın 17 sinde 2. ini vurulcam

bende sormuştum ebeye mecburmu olmam die..vurulmamız iyi olurmuş çünkü doğum sırasında bebeğin göbek kordonunu kestikleri makastan geçebilir falan filan dedi işte bnde vuruldum.

canım bndede oluo mide yanması ilaç falan kullanmıorum ama bn onun için maden suyu içiorum sanki ii gelio gibi oluo işte
bebişler saçlı olucak galiba ondan olur derler ama görcez bakalım
evet düzelmiş cnm ne güselll...ben yaprak dökümümü bekliom baslasınnnn bitmeyen dizim benim...eşim dalga geçiyor hiç mi iyi bişi olmaz diye:teytey:

ayyy bnde izliorum yaprak dökümünü ama sırf meraktan işte alışkanlık olmuş bnde neyseki bu sezon sonmuşdelikafadulden

yaaa offf bnm kafam o kadar karışıkki napıcam bu oda işini bilmiorum.bebek odası almayı düşünüodum yaşına kadar tek yatamaz diolar sonra bnde park yatak alayım dedim hem burdakilerde çok tavsiye ediolar.
şimdi park yataktanda vazgeçtim geçen bi beşik gördüm bayıldım resmen 1 yaşına kadar yatabilirmiş içinde onu alayım diorum yaşınada gelince bebek odası alalım dioruz bakalım fikrim deişmezse.

kociki gönderdim geldim ben deopuyorumnanaktan
iftar olsun artık yaaa acıktı kuzumyerimseniben

cnm bende bebek odası istiyordum ama sonra düşündüm çocuk 4 yasına gelince artık büyüyor kendi fikirleri zevkleri oluyor.kreşe falan baslar yani...bende 4 yaşına kadar falan park yatak falan filanla idare edelim diyorum sonra da normal yatağı olan bir çocuk odası alalım diyorum hem o da seçsinnn istiyorum nasip olur inşallh:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…