- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.301
belguncum sağol canım ya dur bi bakim siteyi duymamıştım hiç,güzelmiş.
başakcım yapcak bişi yok mecbur devam edicez kullanmaya ama sanırım daha dikkatli olmam lazım artık.
ben de çıkıyorum artık çok kalmak istemiyorum pc başında.dikkat edin kendinize ve bebişlere..
cnm kıyamam ya.aynı benim eşim...o da ben aldırıken kan beni izlio hayretlerle.sonra acımadımı diye sorar hemen:kedi:
belgüncüm o çizelgeyi bende yaptım ama benim son adet tarihim 23 nisandı çizelge ona göre çıkıo ama benim bebek önden gidiyor 1-2 hafta o çizelge bana uymaz dimi
çıkıyorum bende kızlar anneme gidiyoruz iftara izmirden çok samimi bir arkadaşım geldi annesiylede annem kanka annemde kavuşcaz:) sonrada bize geçicez akşam giremem büyük ihtimalle hepinizi öptüm yarın görüşürüz
kızlar kimler var yok görünmüyor çok kötü böyle yaaa...haber vermeden gitmeyin haaa
selam hoşgeldin canım ben aşı yaptırmadım benim doktorumda gerek yok dedi yani bu sağlık bakanlığının ggetirdiği bir yasa dedi ama dedi bunu sadece hamilelikte değil herkesin olması gerekiyor normalde dedi bu konu üzerine baya anlattıda anlattı yaptırmak yada yaptırmamak sana kalmış dedi sen bilirsin dedi ama dedi bunu hamilelikten önce yaptırman gerkeiyordu dedi y aşimdi aşı olurken yada olduktan sonra bişi olursa buda var dedi bende zaten yaptırasım yoktu yaptırmıcam birkere aminosentezden iğneyi yedim koca şşırıngayı birdaha istmeiyorum valla rabbime emanet bebeğim..
ben burdayım canım bi yandanda doktorları izliorumdelikafadulden
iyi yapıon cnm o dizi ne güzeldii ya...
evet canım daha öncedende izlemiştim ama yine izliorum zaten başkada izlencek bişey yokki:sinifsinif:
bu arada düzelmiş kimler var görünüo:dance:
Mrb sana da güle güle cnm:)Bakalım bnm doktorum ne dicek?Ben yaptırmayı düşünmüyorum aslında ama teldeki ebe öle bi konuştu ki mecbursunuz gibi tavırlar sergiledi bilmiyorum napıcam verdiğin bilgiler için saol..
canım bndede oluo mide yanması ilaç falan kullanmıorum ama bn onun için maden suyu içiorum sanki ii gelio gibi oluo iştekızlar benim mide yanmalarım başladı özellikle akşam yemeğinden sonra kötü oluyorum .hiçbişi iyi gelmiyor...rennie-duo şurubum var birde gaviscon ama ikiside işe yaramıo.siz de oluomu mide yanmasıı.ilk üç ay dada çok olmuştu
evet düzelmiş cnm ne güselll...ben yaprak dökümümü bekliom baslasınnnn bitmeyen dizim benim...eşim dalga geçiyor hiç mi iyi bişi olmaz diye:teytey:
kızlar bu halıya bi baksanıza odasına düşünüyorum bebeğimin kız olursa pembesini erkek olursa bunu.nasıl sizce?
yaaa offf bnm kafam o kadar karışıkki napıcam bu oda işini bilmiorum.bebek odası almayı düşünüodum yaşına kadar tek yatamaz diolar sonra bnde park yatak alayım dedim hem burdakilerde çok tavsiye ediolar.
şimdi park yataktanda vazgeçtim geçen bi beşik gördüm bayıldım resmen 1 yaşına kadar yatabilirmiş içinde onu alayım diorum yaşınada gelince bebek odası alalım dioruz bakalım fikrim deişmezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?