- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.321
arkadaslar kafam karıstı ya sıze de danışmak ıstıyorum. ben 21 haftalık hamıleyım 5. ayımda mı oluyorum suan. nette ıkı hesap var hangısı dogru ay ay hamilelik (gebelik) - altnc ay - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe bi bu var 20 24 hafta arası 6 aylık dıyen Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay bide bu var 19 22 5 ay dıyen hangısı dgru acaba
oruçlu arkadaşlar allah kabul etsin oruçlarınızı..doyurun bebişlerinizi güzelce
Suhancım Denizcim ve bugün doktora giden tüm kızlara geçmiş olsun.Umarım iyi haberlerle dönmüşsünüzdür.
İnternetten araştırdığım kadarıyla 2 saat içinde 2 lt su içilince amniyotik sıvıyı tamamlıyormuş. Bugün saat 11-1 arası yaptım.
Saat 3'te doktora girerken kalbim duracaktı,nabzım o kadar hızlı atıyordu ki doktorun sesi uğultu gibi geliyordu. Çok şükür en sonunda suyu düzelmiş, bol su içmeye ve istirahate aynen devam dedi. Bana en güzel bayram hediyesiydi.
cnm sevindim suyunun düzelmesine...bende günde 3 lt su içmeye çalışıyorumm
Canım içebiliyorsan ne mutlu sana . Ben çok zorluyorum ama bu kadar önemli olduğunu da tahmin etmiyordum. 1 haftada foşur foşur su olmuş. hayırlısıyla şu bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alsak. 9 ay çok uzun. İyi ki fil değilmişim ,2 yıl hamilelikte ortadan ikiye çat diye çatlardım.
günaydın nevacığımgünaydın kızlar,
nasılsınız,ben dün hemoroid yüzünden genel cerrahiye gittim,ilaç verdi,eğer geçmezse pzt günü operasyon yapacaklar,muhtemelen bayramda şehir dışına çıkamıyoruz zaten gitmeyi istemiyordum,1 hafta raporluyum,bu halde işe gidemezsin dedi doktorumuz ,iyi oldu bayram sonrası iş başı kaydirigubbakcemile2
canım gözünüz aydıngünaydın güzel anneler ve bebıslerı bugun babamıza kavusuyoruz sonunda 3 gun nasıl zor gectı bılemessınız Allah onları basımızdan eksık etmesın
canım geçmiş olsunGünaydın kızlarr.. Hasta olanlara Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşALLAH.
bu arada dün doktor randevumuz vardı. çokk şükür iyiymişiz.tsh testlerimiz, kan uyuşmazlığı testlerimiz tekrarlandı. inşALLAH güzel sonuçlar alırız..
bide dün çok korktum. tam doktora gitmeden koştur koştur evde, laptopun kablosuna bir takıldım kütt yerde. Allahtan yan tarafıma düştüm. belim acıdı biraz. birde iyiki doktora gitmeden oldu. doktorda onu iyi görünce içim rahatladı. dikkatli olmak lazım. zaten dengeyi tam sağlayamıyoruz artık:) Allah korusunn
Günaydın kızlarr.. Hasta olanlara Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşALLAH.
bu arada dün doktor randevumuz vardı. çokk şükür iyiymişiz.tsh testlerimiz, kan uyuşmazlığı testlerimiz tekrarlandı. inşALLAH güzel sonuçlar alırız..
bide dün çok korktum. tam doktora gitmeden koştur koştur evde, laptopun kablosuna bir takıldım kütt yerde. Allahtan yan tarafıma düştüm. belim acıdı biraz. birde iyiki doktora gitmeden oldu. doktorda onu iyi görünce içim rahatladı. dikkatli olmak lazım. zaten dengeyi tam sağlayamıyoruz artık:) Allah korusunn
Günaydın kızlarr.. Hasta olanlara Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşALLAH.
günaydın kızlar,
nasılsınız,ben dün hemoroid yüzünden genel cerrahiye gittim,ilaç verdi,eğer geçmezse pzt günü operasyon yapacaklar,muhtemelen bayramda şehir dışına çıkamıyoruz zaten gitmeyi istemiyordum,1 hafta raporluyum,bu halde işe gidemezsin dedi doktorumuz ,iyi oldu bayram sonrası iş başı kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?