2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldın...hangı cezelge kı o..hıç fıkrım yokk canım..[/QUOTE]

valla canım burda bi arkadaş yollamıştı,hani kaç haftalık gebelik kaçıncı ay oluyor diye.mesela şuan 20 haftalık 5 ay oluyor ama,24. haftalık 6 ay olmuyor oöyle bi çizelge işte.bulamadım bendeohaoldumsmile

kız semız otlun boregı hıç yemedım ben..
ıspanaklı borek yapar gıbımı yapıyon canım..ekşi olmazmıkıne... sempatiksalakcinni

valla bende yemedim de duymadımda,aslında çok güzel olur bende çok severim semizotunu ama eşim yemez.ıspanaklı börek diye yuttursam anlarmıkikaydirigubbakcemile3

cnm aynı benim eşim gibisin anlıyorum seni...kan bile aldırmak istemiyor eşim deeyvahedigeldismile

canım sen yine iğneden korkuyon,benim arkadaşım her kaşı alıncağı zaman bayılır:kedi:seninki normal yaniopuyorumnanaktanben doktoruma sormuştum bana gerek yok yaptırmana dedi,bende olmicam.canım tatlı benim dekaydirigubbakcemile3

hoşgeldın...hangı cezelge kı o..hıç fıkrım yokk canım..

valla canım burda bi arkadaş yollamıştı,hani kaç haftalık gebelik kaçıncı ay oluyor diye.mesela şuan 20 haftalık 5 ay oluyor ama,24. haftalık 6 ay olmuyor oöyle bi çizelge işte.bulamadım bendeohaoldumsmile

valla bende yemedim de duymadımda,aslında çok güzel olur bende çok severim semizotunu ama eşim yemez.ıspanaklı börek diye yuttursam anlarmıkikaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

cnm bence yutmazzz bişey sevilmiyosa tadını hemen anlıyor insann.benim limona alerjim var kek yaparken damlatılan 2 damla limonun tadını dahi alırım hemenhihoyyyt

yav çok güzel oluo cnm annem baska otda koyuyo herhalde içine ekşi olmuo o zaman lor da koycam.annemi ariyim neler koyim diye...canım çok istiyor:kedi:
ara bakalım..banada yaz sonra..geç arayacaksan ozelden yaz..bende yapayım..
gercı salatasınıda çok severım..olmazsa bende alayım salatasını yada yemegını yapayım...

canım doğumdan korkma..ama mutlaka psıkolaogada gıt..o terapı yapar..aşı konusundada yaptırmak ıyı bence..
ama benım buyuk oğlumda doktorum soylememıstı
saglık ocagıda soylemedı..haberım bıle yoktu yanı..
yaptırmamıstım
ıkıncı hamılelıkte ogrendım asıyı...
ama buyuk oglandan sonra çıvı batmıstı ayagıma..o zaman oldum ası..
hemsıreler baslamısken 5 doz yapalım omur boyu korusun dedıler..
her 2 aşıyyı 1 ay arayla oldum..sonra yılda 1 kez oldum 3 kez..4 yılda bıttı aşı hemen hemen...

canım gözün aydınn ohh rahatladı için
maşallah prensesine

çipura levrek bide mercan yiyorum
bu aralar çipura ağırlıkta
somon hiç yemedim hamileliğim boyunca canım

benim şeker yüklemeside 1 ay sonra
senin bebişte inatçı olacak canım
olsun sağlıklı olsunda gelecek ay görürsün cinsiyeti inş.

ben yaptırdım ilkini ikincisinide pazartesi yaptıracam inş.
dr uma sormuştum yaptırmalısın demişti
ama bazı dr lar gerek görmüyomuş canım
bence yaptırmakta fayda var zararlı değil sonuçta

kızlar ben kaçtım..çok öptum..yımek yapayım...gorusuruz kızlar.. kaydirigubbakcemile5

evet cnm ben de son 15 güne kadar çalışim diyodum ama herhalde 3 hafta önce çıkmamız gerkmiş izne dimi?yoksa yanarmış iznimiz biliyormusun nasıl olduğunu?

Benim bildigim yasal iznimiz 32. Haftada basliyo fakat iyi olduğunu raporla belgelendirirsen 5 hafta daha çalışıp bu 5 haftayı da sonraki 8 haftaya ekleyebiliyosun...

ya kızlar bugün okuldan gelirken trafik çok yoğundu biraz gerildim heralde,eve geldim karnım okadar ağrıdı ki,korktum ya hamileyken araba kullanmak olmicak galibabilmiyorumkismile okulumda uzak,otobüzlerle gitmek de işkence napıcağımı bilemedimbilmiyorumkismile

Offf çok ileri boyuttaymış arkadaşının ki her kaş aldırmada bayılmak ne demek ya çok zor Allah yardmcısı olsun valla.Kaşlarını sirle aldırsın cnm arkadaşına söle hem daha hızlı alınıyor hem azaltıyor sir hemde daha az acı veriyor ben sirle aldırıyorum yıllardır çok memnunum.Umarım bnm doktorumda gerek yok der..

selamm kızlar nasılsınız bakalımm

biz kızımla çok iyiyiz iki gündür kıpır kıpır prensesimm..

masallh cnm size:hooray:

kızlar ben kaçtım..çok öptum..yımek yapayım...gorusuruz kızlar.. kaydirigubbakcemile5
cnm yazdımgörmedin herhalde pazı ve pırasada giriyormuşş o zaman ekşi olmuomuş.hoşçakal cnm

Benim bildigim yasal iznimiz 32. Haftada basliyo fakat iyi olduğunu raporla belgelendirirsen 5 hafta daha çalışıp bu 5 haftayı da sonraki 8 haftaya ekleyebiliyosun...
anladım cnm dur bakalım ne zamana kadar çalışcaz

Düşünmemeye çalışıyorum ama çokta etkili olmuyor maalesef.Hastanede başı dönen aşı olunca bayılan,yatarak kan veren bi insanın doğumu nası olacak siz düşünün artık?Çevremdeki herkesin ilk merak ettiği konu bu.Bebekten çok benm nası doğuracağım çok büyük bi merak konusu oldu:)

belgüncümmmmm ben burdayımm......hihoyyyt
bizde çok iyiyiz şükür... sürekli atak halinde kızım sanırım yer beyenemiyor... herşey normal.. ilk renkli resmimizi aldık bakıp duruyorum...:)))

:))))))hadi gözün aydın cnm..bende renkli resim istiyorumm bakalım nezaman bakcak doktor

sağol cnm önemli değil 4 yıl oldu annemi kaybedeli dün hayranın yazısını okuyunca acım depreşti işte:çok üzgünüm:

anladım cnm başın sağolsun tekrardan..kıyamam..

valla ben hamile pantolonu almıştım kumaş iş yerinde hep onu giyiniyorum üzerine bir tunik alabilirim yada bir elbise alcam şöle mevsimlik..lcw bir çok mağazasında hamile koleksiyonlarında hep büyük bedenler kalmış kotunu beğenmiştim oranın ama çok büyüktü alamadım bir türlü.kot alabilirsin canım bedenini bulursan hem orada uygun dışarıda başka mağazalarda daha pahalı yada dediğin gibi terzine ver yapsın hem daha az maliyeti olur.

hoşgeldin cnm aleykümselam

hadigözün aydın sağlıklıda maşallah doktorda önemli bişi yok demiş zaten kendini çok yorma canım..

sağol canım göbiş gidiyor valla bakalım ne olcak ileriki dönemlerde:))))bende öle çok belirgin değil tabi tekme falan sakin sakin ama hissediliyor bariz elini koyudğunda bugün elimi koymadan hissettim kıpır kıpır birden hareketleri hissettirmeye başladı bizim kız:)

kızlar kaçıncı hafta kaçıncı ay yapıyor diye bi çizelge vardı ama çok gerilerde kalmış bulamadım,nette de bulamadım.o çizelgeyi bulan bi yollayabilirmi?

canım kucukinsan diye bir site var oraya girip üye oluyorsun sonra kendi profiline giriyorsun orda otomatik çizelgen hazır çıkyıor zaten

cnm bende arabayla okula gidip geliyorm ama ani hareket etmemek lazımmm 2 misli dikkat kazım geriliom bende

Bende cnm ya üç kez kan verdim onda da yatarak napıcam bilmiyorum

cnm kıyamam ya.aynı benim eşim...o da ben aldırıken kan beni izlio hayretlerle.sonra acımadımı diye sorar hemen:kedi:

belgüncüm o çizelgeyi bende yaptım ama benim son adet tarihim 23 nisandı çizelge ona göre çıkıo ama benim bebek önden gidiyor 1-2 hafta o çizelge bana uymaz dimi

selam hoşgeldin canım ben aşı yaptırmadım benim doktorumda gerek yok dedi yani bu sağlık bakanlığının ggetirdiği bir yasa dedi ama dedi bunu sadece hamilelikte değil herkesin olması gerekiyor normalde dedi bu konu üzerine baya anlattıda anlattı yaptırmak yada yaptırmamak sana kalmış dedi sen bilirsin dedi ama dedi bunu hamilelikten önce yaptırman gerkeiyordu dedi y aşimdi aşı olurken yada olduktan sonra bişi olursa buda var dedi bende zaten yaptırasım yoktu yaptırmıcam birkere aminosentezden iğneyi yedim koca şşırıngayı birdaha istmeiyorum valla rabbime emanet bebeğim..

belguncum sağol canım ya dur bi bakim siteyi duymamıştım hiç,güzelmiş.
başakcım yapcak bişi yok mecbur devam edicez kullanmaya ama sanırım daha dikkatli olmam lazım artık.
ben de çıkıyorum artık çok kalmak istemiyorum pc başında.dikkat edin kendinize ve bebişlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…