2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

saol cnm niye hiç pozisyon denk gelmio anlamıyorumm..sağlıklı olsun da farketmez cinsiyet.okulun açılmasını hiç istemiyordum ama iyi geçio seminerler...asıl zoru çocuklar gelince..

doğru diyosun şimdi okula gidip oturup oturup geliyoruz asıl hareket öğrencilerle birlikte başlıycak.Çok ağırlaşmazsam ve sorunsuz giderse herşey son aylarıma kadar çalışmayı isityorum ben ama bakalım o zaman gelince neler görücez ....

seni anneanneme götürmek lazım iki yokladı beni hemen kız dedi kaydirigubbakcemile3

dilekçim sağol canım yormayacağım kendimi

cnm girmedim herhalde o nasıl oluo?belki girdiklerim oledir bilmiyorum yani:1no2:

canım ayrıntılı organ taraması yapıyor bebege...kontrol amaclı..
kalp kapakcıkları, kalp odacıklarına kadar bakıyor..
damarlarındakı kan akışı, kemıklerı ne kadar goruyor..herhalde cınsıyetınıde gorur ayrıntılıda..yanı renlklı doopler dıyorlar ya oo ıste...
20 ve 24.haftalarda bakılıyordu yanılmıyorsam...

evet cnm ben de son 15 güne kadar çalışim diyodum ama herhalde 3 hafta önce çıkmamız gerkmiş izne dimi?yoksa yanarmış iznimiz biliyormusun nasıl olduğunu?

Mrb arkadaşlar..Geçmişe brz göz attım ve yazacaklarımı unuttum:)Hepiniz umarım iyisinizdir.Kızlar bişi sorcam size tetenoz aşısı yaptırdınız mı?Doktorumla henüz görüşmedim bu konuyu aile hekimliğinden aradılar ve yaptırmam gerektiğini sölediler.Doktora da soracağım şart mı bu aşı yabilmiyorumkismile

bol bol ye canım..yarasın bebışine

bende pişirme derdinden yiyemiyorum ama balık yağı hapı kullanıyorum cnm dr um ısrarla öneriyor

bızım doktor hıç bahsetmöedı bıle balık hapından..burda duydum bende gecenlerde..
ama semız otu ve cevızdede var aynı vıtamınler..ben cevız yerım ama semız otunu pek yemedım ..hatta bu yaz hıç alıp yapmadım ..
ama denız yıyormus bak...afıyet olsun denızcımm..

hııı tamam cnm benim zamanı anca geliyorrr daha 20.haftam yeni bitio...ayın 25ine gün aldım aydında benim gittiğim dr um asıl.o bakar artık daha beklicem ne yazık kiibilmiyorumkismile

kızlar kaçıncı hafta kaçıncı ay yapıyor diye bi çizelge vardı ama çok gerilerde kalmış bulamadım,nette de bulamadım.o çizelgeyi bulan bi yollayabilirmi?

ben hamıle kalmadan once hepsını yaptırdım..5 doz aşı ömur boyu koruyor...
ama kız kardesım hamılelıgınde 2 doz yaptırdı..
saglık ocagı yapalım dıye aramıs...doktoruna sormus..yaptır sakıncası yok demıs..oda yaptırdı...

bende aldım semiz otu ben yoğurtlu salatasını seviyorum ama yarın börek yapim bari semiz otludelikafadulden

hııı tamam cnm benim zamanı anca geliyorrr daha 20.haftam yeni bitio...ayın 25ine gün aldım aydında benim gittiğim dr um asıl.o bakar artık daha beklicem ne yazık kiibilmiyorumkismile
ancak soyler doktorun o zaman canım..ama az kaldı sabret bıraz daha gostercek ınşallah bebişin ...

kızlar kaçıncı hafta kaçıncı ay yapıyor diye bi çizelge vardı ama çok gerilerde kalmış bulamadım,nette de bulamadım.o çizelgeyi bulan bi yollayabilirmi?

hoşgeldın...hangı cezelge kı o..hıç fıkrım yokk canım..

cnm bende dr uma sormuştum 20.haftadan sonra tavsiye ederim yaptırmanı demişti ben de bugün yaptırdım sağlık ocağında..2 doz yapılcak dedi ebe diğerini 1 ay sonra yapıcak...hepatiti b yide doğumdan sonra dedi

hepatıt b konusunda bılgım yok...
yaptır ama...mutlaka bır koruyuculugu vardır demı..

Ooo sen iyiymişin ya 5doz süper valla.Benim iğne fobim var ve şu ana kdr olan tüm aşılarda bayıldım.Hamile kaldığımı öğrendiğimden beride psikoloğa gidiyorum doğumdan aşırı derecede korkuyorum.Beni arayan ebeye 2dozuda aynı anda alsak olmaz mı dedim ayrı ayrı nası olacaksam ben öle de olmuyomuş.Şimdiden kara kara düşünmeye başladım nası yaptırıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…