- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.361
banada öyle geliyor
annem abimi doğururken kordonu dolanmış abimin boynuna sadece bu abimde biraz zorlanmış işte buna rağmen evde ve normal doğurmuş düşünün yani
canım ne kolay dı ne zordu..karışmasalar çatlarlar zaten :mymeka:
ay inşallah canım :sm_cool:
darısı bize inşallah nasıl kolay olmuş muydu
evet canım..doktorlarda ısın kolayına kaçıyor...kızlar ne söylicem
geçen bi arkadaşım doğum yaptı
oda sezeryan,ne kadar çok sezeryan yapıyorlar
bebeğin kalp atışı yavaşladı demiş doktor
bide kordonu dolanmış
başka bi tanıdığında suyu azaldığı için sezeryana alınmış
şimdi yeni doğum yapan topiklere bakıyorum
50 kişide en fazla 7 tane normal doğum
annelerimiz nasıl normal yapmış hayret ediyorum
şimdi sanki doktorlar da bahane ediyomuş gibi geliyo bana
evetttttttttttt..yohhhhhay kimlerin olduğunu göremiyoruz ki
normal yaptım...epıd,uralsız...canım kocamın işleri işte
sıkıp koymuş iş diye sulu ya belki işe yarar diye :roflol:
neyse içtim hepsi mideye indi artık -tatlicadiarzu-
canım sen normal mi yaptın?
nasıldı?epidural mı?
evet devblet hastanelerı normal dogum yaptırıryor...canım benimde abim ters gelmiş
ama anneme yinede normal doğum yaptırmışlar
şimdi bebek ters diye sezeryana alıyorlar
ve dikkatimi çeken bişey daha var
şimdi bi çoğumuzun sürekli gittiği doktor var
para veriyoruz,ama benim tanıdıklarımdan hiç doktoru olmayan
devlet hastanesinde doğum yapanlara
normal doğum yaptırıyorlar
akrabamın 10 gün gecikmiş,yinede 10 gün sonra normal doğum yaptı
arkadaşımın özel doktoru var bebek gecikti diye sezeryana almamız gerekiyor demiş
inşallah yanlış düşünüyorumdurfisfisfis
günaydın hanımlar.
dün çok gezdik yoruldum valla bugün bacaklarım ağrıyor.ama ben akıllanmam bugün yine gezeceğim.önceden giydiğim kotum vardı siyah bugün boya alıp onu boyayacağım rengi kendine gelsin.sonrada götürüp terziye vereceğim beline lastik taksın şimdiilik bayramlığım bu.yeni pantolon almayacağıım bakarım bu kotla rahat edersem bir kotumu daha gözden çıkarırım yok rahat edemezsemde bayram sonu gider alırım bir tane büyük beden.:sm_cool:
günaydın canım
mantıklı bencede,yeni gibi olur
canım terzi yaptıktan sonra paylaşırmısın nasıl rahat mı oluyor
belki bende yaptırırım
ıyı yaptın canımm..günaydın hanımlar.
dün çok gezdik yoruldum valla bugün bacaklarım ağrıyor.ama ben akıllanmam bugün yine gezeceğim.önceden giydiğim kotum vardı siyah bugün boya alıp onu boyayacağım rengi kendine gelsin.sonrada götürüp terziye vereceğim beline lastik taksın şimdiilik bayramlığım bu.yeni pantolon almayacağıım bakarım bu kotla rahat edersem bir kotumu daha gözden çıkarırım yok rahat edemezsemde bayram sonu gider alırım bir tane büyük beden.:sm_cool:
hee hemıde ozelde..ama doktorum çok ıyıydı..zaten herkesi sezeryan yapıyordu...doktorda benı normal yaptırdı ..zaten normal dogumu ozlemıstır kendısıde..dilek canım hemde özelde yaptın normal doğumu hıı
tebrik ederim valla
sancı çok zormuş zaten
12 saat çekmişsin,senin vaktinde mi oldu peki?
yoksa gecikti mi?
günaydın kızlar,
nasılsınız,ben dün hemoroid yüzünden genel cerrahiye gittim,ilaç verdi,eğer geçmezse pzt günü operasyon yapacaklar,muhtemelen bayramda şehir dışına çıkamıyoruz zaten gitmeyi istemiyordum,1 hafta raporluyum,bu halde işe gidemezsin dedi doktorumuz ,iyi oldu bayram sonrası iş başı kaydirigubbakcemile2
günaydın güzel anneler ve bebıslerı bugun babamıza kavusuyoruz sonunda 3 gun nasıl zor gectı bılemessınız Allah onları basımızdan eksık etmesın
Günaydın kızlarr.. Hasta olanlara Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşALLAH.
bu arada dün doktor randevumuz vardı. çokk şükür iyiymişiz.tsh testlerimiz, kan uyuşmazlığı testlerimiz tekrarlandı. inşALLAH güzel sonuçlar alırız..
bide dün çok korktum. tam doktora gitmeden koştur koştur evde, laptopun kablosuna bir takıldım kütt yerde. Allahtan yan tarafıma düştüm. belim acıdı biraz. birde iyiki doktora gitmeden oldu. doktorda onu iyi görünce içim rahatladı. dikkatli olmak lazım. zaten dengeyi tam sağlayamıyoruz artık:) Allah korusunn
gunaydın nasılsınız kızçeler....
kızlar dün gece rüyamda doğum zamanım gelmiş ve evde sancı bekliyoruz eşim dışarıda annemler haber veriyor oda eve ulaşmaya çalışıyor perdeyi aralayıp dışarı bakıyorum hava yağmurlu abim işten izin almış gelmiş herkes benimle ilgileniyor sancı ne zaman gelecek diye derken bacağıma öyle bir kramp girdi ki ağrısıyla uyandım beklediğim sancı bu değildi aslında eşimi bile uyandırdım bağırırken biraz masaj yaptı geçti o benle ilgilenirken bende doğuma gidecektik ya diyorum gülüyor kaydirigubbakcemile3
sende kayıt olmussun canım...
ısım konusu senın kesınlestımı..
ay banada ısım bulun bacılarrrrrrrrrr
en azından fıkır verın..
aklınıza gelen ısımlerı soyleyın lutfemnnnnnnnnnnnnnnnnn
belgüncüm hoşgeldin canım Adilemirin oğlu olacak canım senin isimler ona yaramaz kaydirigubbakcemile3 iki isim mi olacak sizin
sağol canım kayınvalidem vefat ettievet kuşum daha yeni hissettim hareketlerini:)))
hadi bakalım git gör bebişiniii ayy süper bir duygu
dua ediyorum arkadaşım merak etme düzelmiştir canım banada suyun fazla gibi demişti en son gittiğimde..
hoşgeldin canım..babanı kaybettiğini bilmiyordum ya gözümden mi kaçmış yada hatırlayamadım galiba(başınız sağolsun canım rabbim kalanlara sağlık sıhat versin uzun ömürler nasip etsin inş.. bende iyiyim bugün yolu yarıladık 20 hafta olduk hemde ilk defa bebişimin hareketlerini hissettim onun sevincini yaşıyorum bugün:)))sen nasılsın canımcım bugün
kolay gelsin canım..
ozgey canım kucuk insan diye bir site var oraya giriyorsun üye oluyorsun sonra profilinde veriyor bu çizelgeyi sana canımcım..opuyorumnanaktan
hala geçmedimi kabız cnm yaaa biraz hafifledimi bari..yumuşama oldumu..?? ay sorma ya iş çok evet dahada derinlere insek tam bayram temizliği olcak.:)))valla oda güzel sürekli yağmur yağsın camlarda kalsın
doğuma doğru zaten yapılcak bizdede işte tşaınabiliriz doğum öncesi kasım gibi falan taşınırsak zaten gerek kalmıcak ama şimdi en azından bayramdan önce biraz temizlim dedi annem.. valla nasıl başlancak bitcek kolay gelsin sanada
bu arada hayran ve çitoş ya ben geçmişi okuyorum okyuroum bitmiyor başınız sağolsun kim öldü bilmiyorum ama üzüldüm mekanları cennet olsun inşş rahmetlilerin.. allah kalanlara sağlık sıhat uzun ömürler versin inş..daha şimdi suhan yazınca farkettim kusura bakmayın kızlar
sağol canımçok üzüldüm canım,başınız sağolsun.
sağol canımgünaydın kızlar.a.s.
hayran ve citos başınız sağolsun canlarım.:çok üzgünüm:
zap-zup değer verdiğin insanları kafana tak canım.gerisini salla gitsin.yerimseniben
canım zeynep damla bence çok güzelÖncelikle herkese Hayırlı ve bol salavatlı bol dualı bir cuma diliyorummm günaydınnn kızlarrrr
tekrar geçmiş olsun neyse raporlu olman güzel dinlenirsin en azından inş tez zamanda atlatırsın
aminnnnn rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin
gözünaydın inş test sonuçlarında güzel çıkar.. bu arada çok geçmiş olsun dikkat et o laptop kablosuna bende bazen hafif takılıyorum bir gün fena takılcaksın diye kızıyor eşim ne yapim göremiyorum allah korumuş..
günaydın kuzum
:)))ilahi çok alemsin hayır olsun..
ahh canım yaaaa isim konusu ne olcak bende fikir istiyorum kızımızın adı zeynep olacak allah nasip ederse. ama babamız çift isimde diretiyor zeynebin yanına yakışacak isim arıyorum banada yardımcı olun kızlar çok kararsız kaldım.. ben çok eskiden beri Duru istiyordum ama nedense bir arkadaşımın kızı oldu birkere gördüm ama faceyede hp resimlerini koyuyor kızının adıda Duru ama bana okadar soğuk böle nebilim soğuk bir bebek gibi geldi sanki bir ısınamadım bebeğe ne alakaysa ona ısınamadım diye Duru isminden vazgeçtim ama çokta hoşuma gidiyor ben alternatifleri yazim size en iisi:)en çok beğendiğim ve kararsız kaldığım isimler bunlar adilemir canım sende bak istersen beğendiğin olur belki benim alternatiflerden ..üfff ben napcam
Zeynep Duru
Zeynep Asya
Zeynep Ada
Zeynep Damla
Zeynep Nehir
Zeynep Öykü
Zeynep Defne
Zeynep Derin (Şubat ayında kuzenimin kızı oldu ona isim fikirleri veriyorduk sonra bende bir gün kızımız olursa derin koycaz dedim zeynep derin kızı olunca bir baktım su derin koymuş kıının adını şimdi derin konusunda kararsızlığa düştük üffff ) başka aklınıza gelen varsa sizde söleyin kızlar
ayy bu arada bende dün gece bir rüya gördüm kapıya bir erkek geliyor ve bana doktor %70 kız demişti ama erkek adıda Efe diyor sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?