2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

banada öyle geliyor
annem abimi doğururken kordonu dolanmış abimin boynuna sadece bu abimde biraz zorlanmış işte buna rağmen evde ve normal doğurmuş düşünün yani

canım benimde abim ters gelmiş
ama anneme yinede normal doğum yaptırmışlar
şimdi bebek ters diye sezeryana alıyorlar

ve dikkatimi çeken bişey daha var
şimdi bi çoğumuzun sürekli gittiği doktor var
para veriyoruz,ama benim tanıdıklarımdan hiç doktoru olmayan
devlet hastanesinde doğum yapanlara
normal doğum yaptırıyorlar
akrabamın 10 gün gecikmiş,yinede 10 gün sonra normal doğum yaptı
arkadaşımın özel doktoru var bebek gecikti diye sezeryana almamız gerekiyor demiş
inşallah yanlış düşünüyorumdurfisfisfis

karışmasalar çatlarlar zaten :mymeka:

ay inşallah canım :sm_cool:

darısı bize inşallah nasıl kolay olmuş muydu
canım ne kolay dı ne zordu..
hastaneye az sancım varken gıttım...ama nts ye bagladılar..sancın var dedıler...
bırde bebegın kalp atısları zayıf dıye hemen yatırdılar..
ama normal ıstıyorum
doktor sezeryan onermedı bıle bılıyordu normal ıstıyorum....
yatırıldım saat 9:30 da sabah..
akşam 20:05 de dogdu..ama son 5-6 saat çok sancım oldu...
ama sancı ıyı bırsey..rahımın açılmasına neden oluyor cunku..sancı ıle rahım açılıyor..olumlu bır iş için yanii...

evet canım..doktorlarda ısın kolayına kaçıyor...
sezeryan daha pahalı..para kazanıyorlar..
bırde avaz avaz bagırmanı dınlemıyorlar tabıı...sanırım dogum uzadıkca onlarda sıkılıyor..ama sezeryanda hoooppp bebek çıktı...

ay kimlerin olduğunu göremiyoruz ki
evetttttttttttt..yohhhhh

canım kocamın işleri işte
sıkıp koymuş iş diye sulu ya belki işe yarar diye :roflol:
neyse içtim hepsi mideye indi artık -tatlicadiarzu-

canım sen normal mi yaptın?
nasıldı?epidural mı?
normal yaptım...epıd,uralsız...
belden yapılan ıgneden korktum ..epıduralde omurların arasına ıgne yapıyorlar..benım can kıymetlı...
sezeryandada genel anestezı yapıyordu hastane..ondada bayılıpta ayılamam dıye korktum... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
en ıyısı canlı canlı dogurayım dedım..

Son düzenleme:
evet devblet hastanelerı normal dogum yaptırıryor...
ama ben oglanı ozelde dogurmustum...
yukarda yazmıssın ters bebekı bıle annem normal yapmıs..geçen burdada bırının dogumu normalmıs...
ama sancı esnasıonda bebek ters donmus..
ebe elıyle sokmus cevırmıs..hemen sonrada dogmus..
yanı kadın oyle anlattı yengesını..hastane korıdorlarında malum..herkes kadın dogumu beklerken ıllakı bırılerı bırsey anlatıyor...onun anlattıkları boyleeydı yanii..

günaydın hanımlar.
dün çok gezdik yoruldum valla bugün bacaklarım ağrıyor.ama ben akıllanmam bugün yine gezeceğim.önceden giydiğim kotum vardı siyah bugün boya alıp onu boyayacağım rengi kendine gelsin.sonrada götürüp terziye vereceğim beline lastik taksın şimdiilik bayramlığım bu.yeni pantolon almayacağıım bakarım bu kotla rahat edersem bir kotumu daha gözden çıkarırım yok rahat edemezsemde bayram sonu gider alırım bir tane büyük beden.:sm_cool:

günaydın canım
mantıklı bencede,yeni gibi olur
canım terzi yaptıktan sonra paylaşırmısın nasıl rahat mı oluyor
belki bende yaptırırım

dilek canım hemde özelde yaptın normal doğumu hıı
tebrik ederim valla
sancı çok zormuş zaten
12 saat çekmişsin,senin vaktinde mi oldu peki?
yoksa gecikti mi?

günaydın canım
mantıklı bencede,yeni gibi olur
canım terzi yaptıktan sonra paylaşırmısın nasıl rahat mı oluyor
belki bende yaptırırım

terzi bayramdan önce bitirirse ve ben fotoğraf makinesinin usb kablosu denen zımbırtısını bulabilirsem seve seve paylaşırım cnm.kaydirigubbakcemile3

ıyı yaptın canımm..
olmasa bır kotunu daha feda et...
kışa alırsın kışlık bırseyler...

dilek canım hemde özelde yaptın normal doğumu hıı
tebrik ederim valla
sancı çok zormuş zaten
12 saat çekmişsin,senin vaktinde mi oldu peki?
yoksa gecikti mi?
hee hemıde ozelde..ama doktorum çok ıyıydı..zaten herkesi sezeryan yapıyordu...doktorda benı normal yaptırdı ..zaten normal dogumu ozlemıstır kendısıde..
canım benım oglan normal sat a gore gelısımı 10 gun onde gıdıyordu..
yanı son adet tarıhıme gore 38+4 de dogdu...

ben kaçtım kızçeler...
oglana köfte yağmuru anımasyon fılmını almaya gıdıyos..
sabahtan berı "hadı hadı "dıyor
dahada tutamıyomm
gıyındı hazır
kendınıze ıyı bakın
mucukk
bebişlerınızede ıyı bakın...besleyın bebişlerı..

Öncelikle herkese Hayırlı ve bol salavatlı bol dualı bir cuma diliyorummm günaydınnn kızlarrrr

tekrar geçmiş olsun neyse raporlu olman güzel dinlenirsin en azından inş tez zamanda atlatırsın

günaydın güzel anneler ve bebıslerı bugun babamıza kavusuyoruz sonunda 3 gun nasıl zor gectı bılemessınız Allah onları basımızdan eksık etmesın

aminnnnn rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin

gözünaydın inş test sonuçlarında güzel çıkar.. bu arada çok geçmiş olsun dikkat et o laptop kablosuna bende bazen hafif takılıyorum bir gün fena takılcaksın diye kızıyor eşim ne yapim göremiyorum allah korumuş..

gunaydın nasılsınız kızçeler....

günaydın kuzum

:)))ilahi çok alemsin hayır olsun..

ahh canım yaaaa isim konusu ne olcak bende fikir istiyorum kızımızın adı zeynep olacak allah nasip ederse. ama babamız çift isimde diretiyor zeynebin yanına yakışacak isim arıyorum banada yardımcı olun kızlar çok kararsız kaldım.. ben çok eskiden beri Duru istiyordum ama nedense bir arkadaşımın kızı oldu birkere gördüm ama faceyede hp resimlerini koyuyor kızının adıda Duru ama bana okadar soğuk böle nebilim soğuk bir bebek gibi geldi sanki bir ısınamadım bebeğe ne alakaysa ona ısınamadım diye Duru isminden vazgeçtim ama çokta hoşuma gidiyor ben alternatifleri yazim size en iisi:)en çok beğendiğim ve kararsız kaldığım isimler bunlar adilemir canım sende bak istersen beğendiğin olur belki benim alternatiflerden ..üfff ben napcam

Zeynep Duru
Zeynep Asya
Zeynep Ada
Zeynep Damla
Zeynep Nehir
Zeynep Öykü
Zeynep Defne
Zeynep Derin (Şubat ayında kuzenimin kızı oldu ona isim fikirleri veriyorduk sonra bende bir gün kızımız olursa derin koycaz dedim zeynep derin kızı olunca bir baktım su derin koymuş kıının adını şimdi derin konusunda kararsızlığa düştük üffff ) başka aklınıza gelen varsa sizde söleyin kızlar

ayy bu arada bende dün gece bir rüya gördüm kapıya bir erkek geliyor ve bana doktor %70 kız demişti ama erkek adıda Efe diyor sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı

belgüncüm hoşgeldin canım Adilemirin oğlu olacak canım senin isimler ona yaramaz kaydirigubbakcemile3 iki isim mi olacak sizin

hoşbuldum canım hoşbuldumda ben gece 3e geliyordu yattım bu hafta hep geç yattım perişan oldum galiba hala ayılamadım dilekkkk ayy kusura bakma canım ya saflığıma geldi sana güzel erkek isimleri söleyliyim ay ben hep kendimi erkeğe hazırladığımdan bir sürü isim bulmuştum:)denizcim evet bizim iki isim olcak babamız takıntılı illada çift isim diyor başka bir şey demiyor:)))Ama zeynebe okdar alıştıki herkes bende diyorum bak ikinci isme gerek yok olsun diyor illada onuda sen koy diyor ZEYNEBİ kendi koydu ya iki isimde olsa zeynebi kullancak herkes gibime geliyor

belguncuğum zeynep ismi tek güzel bence
iki isim olmuyor gibi
ama zeynep asya
yada zeynep öykü diğerlerine göre kulağa daha hoş geliyor gibi

sağol canım kayınvalidem vefat etti

çok üzüldüm canım,başınız sağolsun.
sağol canım

günaydın kızlar.a.s.
hayran ve citos başınız sağolsun canlarım.:çok üzgünüm:
zap-zup değer verdiğin insanları kafana tak canım.gerisini salla gitsin.yerimseniben
sağol canım

canım zeynep damla bence çok güzel

ayy bu arada bende dün gece bir rüya gördüm kapıya bir erkek geliyor ve bana doktor %70 kız demişti ama erkek adıda Efe diyor sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı

ben ilk başta kızım olduğunu görmüştüm doktor erkek demişti sonra rüyamda oğlum oluyordu bu seferde doktor kız dedi kızımız olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…