- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.301
sl canım yazdıklarını okunca üzüldüm bizdede kan uyuşmazlıgı var ve 2 bebek isiyortuz yarın kontrole gideceğim ve bebek için çalışmalara başlayacagız anti rh iğnesi vurulduk dogumdan sonra neden düşük ihtimali ortaya cıkıyormus bende merak ettim
karından canım
dokturum dediki idrarnı tut çok sıkış öyle
bakalım dedi
sıkışıkken baktı maşallahh gördükk.
karından baktı.
sen kaç haftalık hamileis canım.
merhaba bende ocakda dogum yapıcam 6+4 günlügüm mide bulantılarım çok fazla özellikle akşamları nerdeyse komaya gircek kadar fena oluyorum sadece pirinç çorbası yiyebiliyorum bide meyve tuzsuz peynir dahi tuzlu geliyo doktora gittim idrar testi yaptı bir madde adını bilmiyorum idrarına geçmişse yatırıp serum verirriz dedi dedi ama o madde çok azmış idrarımda ilaçda vermiyrum bulantı için dedi sadece folik asit verdi nasıl baş etcem şimdiden 3 kilo verdim 46 oldum en son zar zor almıştım bu kilolarıda ne kadar zormuş annelik yahu geçse şu günler bir an önce
ayy baya kilo vermişin cnm ama büyük ihtimalle 3 aydan sonra toparlarsın kendini tekrar kilo almaya başlarsın.yanlız doktor neden inatla vermemiş bulantı hapı bilmem acaba zararlı gördüklerindenmi ama çoğu kişiye veriyolar
şuan tv 8 de ebru şallıyı izliyorum
kadın 6 aylık hamile maşallah
hala pilates yapıyor ya
maşallahhh
ben şimdi pilates yapayım desem bütün aile beni döver kesinn.
zararlı oluyor bana göre dedi bebege zarar vermek istemiyorum dedi ancak daha dakötü olursan serum veririim dedi öyle işte zor kilo alıyorum zaten iştahlı değilim inşallah düzelirim
canım benim 7 hafta dün bitti 8.haftaya girdik kısmetse bende 6 haftalıkken gittim ama sadece keseyi gördük ben mide bulantısından anca 1 litre suyu zor içtim ama çok sıkışık girmedim bekledim bekledim olmadı ultrasondan çıktık eve giderken acayip sıkıştım patlıcaktım ama sabredemedik okadar hayırlısı haftaya gidip görücem inş kısmetse
merak etme cnm 3.aydan sonra yavaş yavaş düzelir
bende merak ediyorum o topun üstünde nasıl dogum yapcak
inş. canım duyarsın kap atışını.
bende bulantı çok yok hlasizlik falan var.
ama o şiddetli bulnatılar 3 ay sonunda bitiyor sabredin kızlarrr
merhaba arkadaşlar ben de nasipse 2011 anne adayıyım beni de aranıza alır mısınız?
beklenen doğum tarihi 27 ocak ve 55 kilo ile hamile kaldım
hoşbulduk denizcim... dün keseyi gördük haftaya çarşamba da kalp atılarını görmek için randevu verdi doktor.. çok heyecanlıyım.... bir de grip oldum dün bugün çok kötüyüm bademciklerim bile şişti.. ilaç kullanılmıyor değil mi
evet ya limon hiç aklıma gelmemişti :) kocam öğle yemeğine gelecek şimdi limn aldırayım bari ona opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?