- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.321
merhaba kızlar geceyı yıne bebişimle beraber hastanede serum alarak gecırdık bulantılar bıtsın baska bısey ıstemıyorum 3 kılo verdım bu arada zaten 50 kıloydum gecse bulantılar bende karnımı doyurmak ıstıyorum artık 15 gundur açımmmmmmmm.Allahım bebişimi saglıkla korusun
hoş geldin aramızakızlar benide alırmısnız yanınıza...we listeye eklenmek istiorumm:) yaşım 22 sat ım 25 nisan tahmini doğum tarihi 30 ocak 58 kiloyum
merhaba kızlar geceyı yıne bebişimle beraber hastanede serum alarak gecırdık bulantılar bıtsın baska bısey ıstemıyorum 3 kılo verdım bu arada zaten 50 kıloydum gecse bulantılar bende karnımı doyurmak ıstıyorum artık 15 gundur açımmmmmmmm.Allahım bebişimi saglıkla korusun
hepinize cok tesekkur ederım kızlar malesef bulantının bı çaresı yok dayanıcaz bebiş için ama dun cok halsızlestım ve dudaklarımda yaralarda cıktı sanırım yiyememekten umarım gecer
hangi doktora gidiosun cnm bnde bursadanm..kaç haftalık henz[/QUOT
Birkaç yere ve birkaç doktora gıttım medıcalpark Ahmet yılmaza karar verdım gıttımde. cok ılgılı bı doktor begendim.sen nereye gidiyorsun canım
2011 ocak annesi olacağım inşallah 2. hamileliğim ve hiçbirşey hatırlamıyorum. kızımı 2003 yılında doğurmuştum.8 sene sonra normal sanırım
hoşbulduk denizcim... dün keseyi gördük haftaya çarşamba da kalp atılarını görmek için randevu verdi doktor.. çok heyecanlıyım.... bir de grip oldum dün bugün çok kötüyüm bademciklerim bile şişti.. ilaç kullanılmıyor değil mi
bnde 5 haftalığım daha..konura semih serbest e gidiorum mumnunum ama biraz soğuk bi doktr.3 gün önce keseyi gördük.2 hafta snrada kalp atışını duymak için çağırdı bekliom heycanla duysam çok rahtlıcam.bikaç kez kanamam oldu düşük tehlikeis war huzurszm birz
hoşbulduk 30yaşımdayım sat:7nisan tahmini doğum ocak sonu gibi
geçmiş olsun canım sakın ilaç kullanmıyosun bol istirahat et geçer inş
sanada geçmiş olsun canım ya bulantı çok zor bişey birazcık daha dişinizi sıkmanız lazım 3 ay sonra hiç bişeyiniz kalmaz inş yerimseniben
bende 3 gun önce kalp atışını duydum.inanılmaz bişey umarım duyarsın sende Allahın izniyle benım gıttgım doktor olması gerektıgı gıbı davranıyor soru sormana cok gerek kalmıyor acıklıyor herseyı kafanıza bişey takılmıyor yanı.hakkımızda hayırlısı inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?