- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #1.261
denizcim biz yokmuuz :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaslar ..yarım saat önce drdaydım ..kese gorunuyor..istersen alalım dedi..aldırmak istiyorum diyemedim ..çok zor çoookkkk....1 hafta daha dusunebilirsin dedi ...ne dusunecegimi bilmiyorum ..etrafımdaki herkes aldırma diyor....2 çocugu olan bikaç arkadasımla konuştum ..onlarda ikinciye hamile kaldıklarında şok olmuslar..ama iiki dogurmusum diyorlar ..evlat sevgisi çok guzel bir duygu ..iki tane evlat sahibi olmak eminim çok gzl bir duygu olacak ama ...ikisine birden ilgim ne kdr olur,,,çalıısyorum ..kızım 21 aylık ..hamilelik dönemi ...sezeryan olmustum ilkinde..çok zordu ..ilk anişleri korkutmak istemem ama...genede aranızda olmak guzel :)yardımcı olun arrkadaslar bana ...
ilk hamileligimde agustos annesiydim ...suyum geldiginde bile bu siteye yazıp çıkmıstım evden :)super bir gundu :)
canim benide eklermisin
kilo:59
sat:23 nisan
tahmini dğm trhi:28 ocak
ekledim canım zemuszemus
kızlar hafta sonu aöf sınavına girmiştim tek dersten sorular açıklanmış mezun oluyorum göbüşümde fasulyem uğur getirdi bana
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanÇok sevindim tebrik ederim a.s.
hayırlr olsun canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın ikinci bebişinide
olsun biz seni ocak annesi kabul ettik hiç bi yere gidemezsinkaydirigubbakcemile
opuyorumnanaktan
kızlar hafta sonu aöf sınavına girmiştim tek dersten sorular açıklanmış mezun oluyorum göbüşümde fasulyem uğur getirdi bana
denizcim hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına
ya bişe sorucam o yazdığınız msjların altında haftalık resimleri varya onları nasıl yapıorsunuz bende yapmak istiorumda!!
teşekkür ederim canım bu arada benide ekledinmi bakiim opuyorumnanaktan :CüvCüv:
yeni gelen herkese selam,hoşgeldiniz ve hayırlı olsun....denizcim benim yaşım yanlış olmuş 30 olacak,gönül isterdiki 23 olsun ama yapıcak bişey yokk :))))delikafadulden
yorumlarınız için çok tşk ederim arkadaslar ..yarım saat önce drdaydım ..kese gorunuyor..istersen alalım dedi..aldırmak istiyorum diyemedim ..çok zor çoookkkk....1 hafta daha dusunebilirsin dedi ...ne dusunecegimi bilmiyorum ..etrafımdaki herkes aldırma diyor....2 çocugu olan bikaç arkadasımla konuştum ..onlarda ikinciye hamile kaldıklarında şok olmuslar..ama iiki dogurmusum diyorlar ..evlat sevgisi çok guzel bir duygu ..iki tane evlat sahibi olmak eminim çok gzl bir duygu olacak ama ...ikisine birden ilgim ne kdr olur,,,çalıısyorum ..kızım 21 aylık ..hamilelik dönemi ...sezeryan olmustum ilkinde..çok zordu ..ilk anişleri korkutmak istemem ama...genede aranızda olmak guzel :)yardımcı olun arrkadaslar bana ...
ilk hamileligimde agustos annesiydim ...suyum geldiginde bile bu siteye yazıp çıkmıstım evden :)super bir gundu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?