2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mrblar arkadaşlar yeni gelenler hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişleriniz.denizcim gözünaydın hayırlı olsun bitirmişsin okulu.ben de ilk çocuğum 6aylıkken atanmıştım 1yaşında babası devlet memuru olmuştu.bakalım bu bebişler neler getirecek

canım senin ikiz mi olcakalkisalkisalkis

kızlar bende 2010ocak annesiyim evlat bambaşka bişey bakması gerçekten zor kolay diyen yalan der zorluklarıda güzellikleride çok yazıyı okuyunca çok kötü oldum bi insanın varolması dünyaya gelmesi okadar zorlu yollardan geçerek oluyoki kıymak çok zor arkadaşım inşallah doğru bi karar verirsin bence bi canı yok etme ilk bebeğin doğduğundaki heycanını o mis kokusunu hatırla canına kıyma evladının allah yardımcın olsun inşallah sezeryandı benimde doğumum ve çok rahat geçti 2.gün ayaktaydım ağrım sızım hiç olmadı inanın yeterki kafanız rahat yüreğiniz ferah olsun korkmayın onu gördüğünüzde hepsini unutucaksınız ben inanmamıştım bu sözlere ama şimdi hiç bişey hatırlamıyorum hamileliğimide çok özlüyorum bol bol tadını çıkarın ve nasıl iyi bi anne olacağınızın hayalini kurun onu kucağınıza alınca nasıl bambaşka bişey olduğunu anlıcaksınız hepinize hayırlı doğumlarr sağlıkla alın yavruşlarınızı kollarınıza

kandan baktırdım dün günüm geçti diye
sonra arattım arkadaşıma ona da degerimi 100 demişler
arabadaydım kenara çekip bi güzel sevincimden ağladım biriki arkadaşımı aradım
sonra eşime arattırdım bikere daha duymak istedim
oda aradı şebnem negatif dediler bana nasıl olur dedi
ben şooookkk tabi bidaha arkadaşıma arttırdım ki 1.00 mış 100 diye okumuş gerizekalaı kız
nasıl şok oldum anlatamamm ilk bebegimdede 3 ay psikolojik günüm geçmişti normalde olmaz düşünmeye başladık bebeği, tekrar nebiliyim işte
neyse 2011 ocak annesi olamadım
inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucaklarsınız keyfini çıkarın hamileliğin:)

sl canım yazdıklarını okunca üzüldüm bizdede kan uyuşmazlıgı var ve 2 bebek isiyortuz yarın kontrole gideceğim ve bebek için çalışmalara başlayacagız anti rh iğnesi vurulduk dogumdan sonra neden düşük ihtimali ortaya cıkıyormus bende merak ettim

canım bu yazılanlar okuduklarım beni mahvetti,gözyaşlarımı tutamadan okudum,6 ay önce 23 haftalık hamileyken kaybettim kızımı,benimki kürtaj değil gerçi ama okuduklarım yinede çok canımı yaktı,o tarihlerin çok daha ilersini yaşadım ben,kimbilir neler hissetti doğarken diye düşünmeden edemedim,neyse ... iyki eşim evde değil üzülüyor sonra kızıyor bana bu siteye girip kendimi üzdüğüm için.

üzülme canim ... Allah insallah en yakin ve hayirli bir zamanda sana bebisini verir insallah ... Şeniz

Dün kizima ilk defa söyledik bir tane kardesinin gelecegini, nasil sevindi görmeye degerdi ... yasi daha 8 ama cok olgun yasina göre ... nerdeyse sevincten agliyacakti ... hep karnima kulagini koyuyor ve dinliyor vede hep bebeklen konusuyor ... cok güzel ya, su an bile göz yaslarimi tutamiyorum ...

Allah tüm isteyenlere versin insallah ...

Birde bu sabah bana diyorki, sakin Anne bir yere carpma, kendine dikkat et felan ... insan o zaman cok mutlu oluyor ... :CüvCüv:

günaydın ocak anneleri nasılsınız
bizde çok şükür iyiyiz
ben biraz uykusuzluk çekiyorum
pek hareket etmyorum ondanmı oluyor bilmiyorum
ama geceleri malesef uyuyamıyorum
sabahta 6 da uyanığim
inş. bir düzene girer herşey

ben doktura gittiğimde kalp atışı görmüştüm canım bebegim
inş. herşey güzel olacak.

ya bende uyuyamıyorum geceleri çok rahatsız oluyorum bu durumdan diyorum zaten bebek doğunca uyuyamayacağım bari şimdi uyuyayım ama yok mirmirmirmir

ya bende uyuyamıyorum geceleri çok rahatsız oluyorum bu durumdan diyorum zaten bebek doğunca uyuyamayacağım bari şimdi uyuyayım ama yok mirmirmirmir

aynen canım ya
normalde ilk 3 ay anneler çok uyuyur
benim ilk gebeliğimdede öyleydi.
hani bir stres bir sıkıntımda yok çok şükür.
bilmiyorm. nasıl olacak.

sen yeniden doktura nezaman gideceksin denizcim
.

bee009 nın paylaştığı yazıyı az önce okudum resmen perişan oldum . ışyerindeyim ve ağladığımı kimseye çaktırmamaya çalışyorum. Umarın kürtaj yaptırmayı düşünen herkes bu düşünceden sıyrılıp bebeğini dünyaya getirir.

aynen canım ya
normalde ilk 3 ay anneler çok uyuyur
benim ilk gebeliğimdede öyleydi.
hani bir stres bir sıkıntımda yok çok şükür.
bilmiyorm. nasıl olacak.

sen yeniden doktura nezaman gideceksin denizcim
.
uykum geliyor benim yatıyorum ama gece uyanıyorum sabaha karşı uyuyorum tekrar işe geleceğim diye mecbur uyanıyorum uyku düzenim bozuldu yani

18 inde gideceğim canım o zaman 10+4 olacak yani 11 hafta oluyor ense kalınlığı ölçümü yapılacakmış

kürtaj benimde hiç onaylamadığım bir olay
katil gibi oluyorsun
ben bebegimin kalp atışlarını 6 haftalıkken duydum
yani kurtaj yapılırken bebegin kalbi atıyor bir canlı
benim 2 gebeliğim oğlumu kaybettim bu benim sınavımdı diyorum.
belki hamile olmanızda sizin sınavınızdır.
bencde aldırmayın
yazık okadar anne olmak hamile kalmak için can atan arkadaşlarım varki
inanın bu tür şeyleri okurken utanıyorum.
hakkında hayırlısı.

evet canım aynen bende öyleyim.
eşim işe giderken uyanıyorum birdaha uyuyamıyorum
inş. düzene girer.

bende ayın 23 de gidecegim ay kaç hafatlık oluyor ozaman benimki
bir hesaplayayım.
bana bir ay sonra gel demişti.ben ayın 27 degitmiştim
eşimin işleri nedeniyle 23 gidecegiz.
bakalım bize nediyecek.

şuan tv 8 de ebru şallıyı izliyorum
kadın 6 aylık hamile maşallah
hala pilates yapıyor ya
maşallahhh
ben şimdi pilates yapayım desem bütün aile beni döver kesinn
.

şimdiye kadar mide bulantım olmadı rahatsız edecek kadar bu haftadan sonra olur mu acaba inşallah olmaz :Saruboceq:

cnm şimdiye kadar olmadıysa bundan sonrada yaşamayabilirsin benim 5.haftadan sonra başladı hala devam ediyor.Çok zor bulantı birde iştahsızlık olunca şu 3 ayı bi atlatsam hayırlısıyla

canım 6.haftada hangi ultrasonla kalp atışını görmüştün alttanmı karındanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…