- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.421
hoşgeldin cnm gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.cinsiyeti belli mi bebişinin
belguncuğum zeynep ismi tek güzel bence
iki isim olmuyor gibi
ama zeynep asya
yada zeynep öykü diğerlerine göre kulağa daha hoş geliyor gibi
sağol canım kayınvalidem vefat etti
canım zeynep damla bence çok güzel
kızlar ben oğullarımın ismini umut ve ümit koymak istiyorum nasıl sizce
belgüncüm Zeynep Lal nasıl
canım benimde kaşınıyor arada
büyüdüğü için heralde
yağ sürmeyi ihmal etme
kızlar ben bitek akşam yatmadan önce sürüyorum
siz nezaman ve günde kaç kere sürüyorsunuz?
merhaba ocak anneleri:) uzun zamandır sessizce takip ettiğim topiğe artık bişeyler yazayım dedim. bundan sonra daha sık ziyaret edicem sayfayı. ben de 19 haftalık hamileyim bebeğim dayanabilirse inş ocakta doğacak. sizleri okumak iyi geliyor...
büyük ihtimalle kızım olcak:) ama geçen hafta bugün çok korkuttu bizi kasılmalar dolayısıyle hastaneye gittim acil. bebeğim erkenden gelmeye kalktı. serumlarla ilaçlarla durdurduk çok şükür. şimdi evde sürekli yatıyorum
Çok geçmiş olsun canım.Yat dinlen bebeğine bak,boşver işi gücü falan da.
yemeğimizi yiyip geldik
kızlar patronumun akrabası doğum yapacaktı bugün yapmış ama bebeği daha göstermemişler müşahide altındaymış ne Allah yardımcıları olsun 9 ay geçiyor ama o bebeğini görme anı bence 9 aydan beterdir
afiyet olsun cnm bizde yedik yemeğimizi..allah yardımcıları olsun bebişlerini onlara bağışlasın inş. rabbim acil şifasını versin müşahidedeymiş
yağmurcum hoşgeldin,geçmiş olsun dikkat et..
bu isim mevzuu bizimde gündemimizde
evlenmeden önce kara vermiş olmamıza rağmen eşim görkem olmasa mı acaba diyo
ben de olmazz dedim tabi sonra geri vazgeçti yok yok görkem güzel diyokafamçokkarıştı
ilk isim olarak da melike düşünmüştük şimdi ondan vazgeçtik
melike görkem biraz tuhaf geliyo sanki kulağa
sizce ne olur görkem in yanına:uhm:
slm hanimlar insallah herkes iyidir.Gecmisi okuyamadim.Bende az önce dr. geldim bebegim erkekmis.Bu arada kalbimde ki carpintilarin baska baska sebepleri cikti.Neyseki cok kötü birsey degil,duaya ihtiyacim var,lütfen benim ve bebegim icin dua eder misiniz?Simdiden herkese tesekkürler.
slm hanimlar insallah herkes iyidir.Gecmisi okuyamadim.Bende az önce dr. geldim bebegim erkekmis.Bu arada kalbimde ki carpintilarin baska baska sebepleri cikti.Neyseki cok kötü birsey degil,duaya ihtiyacim var,lütfen benim ve bebegim icin dua eder misiniz?Simdiden herkese tesekkürler.
prensesin hayırlı olsun annesiKızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?