2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.cinsiyeti belli mi bebişinin

büyük ihtimalle kızım olcak:) ama geçen hafta bugün çok korkuttu bizi kasılmalar dolayısıyle hastaneye gittim acil. bebeğim erkenden gelmeye kalktı. serumlarla ilaçlarla durdurduk çok şükür. şimdi evde sürekli yatıyorum

lolis tünaydın canım
şimdi bakıyorum ciciş topiğine:)))

neva bende baktım ama site yönetiminden mesaj var diye
uyarı veriyor,merak ettm canım aman eklemeyi unutma:)))

belguncuğum zeynep ismi tek güzel bence
iki isim olmuyor gibi
ama zeynep asya
yada zeynep öykü diğerlerine göre kulağa daha hoş geliyor gibi

yani aynı anda kullanmayız galiba iki ismi bende sadece zeynep olsun dedim babamız çok istiyor çocukluğundna beri hayaliymiş zeynebim zeynebimtürküler ezberliyor sölicekmiş kızına gerçi şimdiden sölüyor:)))))) asyayı çok direttik bir ara sonra adaya döndük sonra yine asya oldu sonra bu arada eşim öykü diye tutturdu anlıcan kararsızlık diz boyu sağol cnm tavsiyen için.

sağol canım kayınvalidem vefat etti

canım zeynep damla bence çok güzel

sağol cnm bakalım damla ben birkaçkere tekrarladım eşim isteyemedi bir türlüüü ama hala listemizde damla ismi

kızlar ben oğullarımın ismini umut ve ümit koymak istiyorum nasıl sizce

umut çok güzel ümitler kaç tane tanıdıysam soğuktular canım ama siz bilirsiniz tabi. ama ufuk güzel umut&ufuk

belgüncüm Zeynep Lal nasıl

Hımmm Lal hiç aklıma gelmemişti listeye ekleyip eşime yolluyorum:)

canım benimde kaşınıyor arada
büyüdüğü için heralde
yağ sürmeyi ihmal etme
kızlar ben bitek akşam yatmadan önce sürüyorum
siz nezaman ve günde kaç kere sürüyorsunuz?

bende akşam yatmadan önce sürüyorum sadece cnm

aramıza hoşgeldin yağmur hayırlı olsun rabbim seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.. bizleri okumakla kalma katılırsan dahada ii geleceğine emin olabilirsin zemuszemus

yağmur hoşgeldin canım

sabeg gözün aydın canım
bebişin sağlıklıymış inşallah hep bu şekilde sağlıklı gider
üzmez annesini

Çok geçmiş olsun canım.Yat dinlen bebeğine bak,boşver işi gücü falan da.

yemeğimizi yiyip geldik

kızlar patronumun akrabası doğum yapacaktı bugün yapmış ama bebeği daha göstermemişler müşahide altındaymış ne Allah yardımcıları olsun 9 ay geçiyor ama o bebeğini görme anı bence 9 aydan beterdir

Çok geçmiş olsun canım.Yat dinlen bebeğine bak,boşver işi gücü falan da.

saol canım doktor yasakladı zaten ayağa kalkmamı o şartla çıkardı hastaneden. değilse bikaç gece daha yatacaktım. sadece yemek yemek için kalkıyorum. annem geldi yanıma şimdilik o var saolsun ama o da bayrama gidecek. inşallah o zamana kadar biraz daha toparlanırım

afiyet olsun cnm bizde yedik yemeğimizi..allah yardımcıları olsun bebişlerini onlara bağışlasın inş. rabbim acil şifasını versin müşahidedeymiş

yağmurcum hoşgeldin,geçmiş olsun dikkat et..
bu isim mevzuu bizimde gündemimizde
evlenmeden önce kara vermiş olmamıza rağmen eşim görkem olmasa mı acaba diyo
ben de olmazz dedim tabi sonra geri vazgeçti yok yok görkem güzel diyokafamçokkarıştı
ilk isim olarak da melike düşünmüştük şimdi ondan vazgeçtik
melike görkem biraz tuhaf geliyo sanki kulağa
sizce ne olur görkem in yanına:uhm:

loliss teşekkürler melike sevdiğim bir isim. tanıdığım melikeler hep tatlı olur:) yalnız görkem hem kız hem erkek ismi galiba. benim kız kardeşimin sevgilisinin adı. bizde eşimle şimdilik özge de anlaştık gibi. ben öykü de olabilir diyorum ama eşim sürekli bulduğum isimleri beğenmeyip özge diye sesleniyo karnıma:))

Gözde Görkem

slm hanimlar insallah herkes iyidir.Gecmisi okuyamadim.Bende az önce dr. geldim bebegim erkekmis.Bu arada kalbimde ki carpintilarin baska baska sebepleri cikti.Neyseki cok kötü birsey degil,duaya ihtiyacim var,lütfen benim ve bebegim icin dua eder misiniz?Simdiden herkese tesekkürler.

geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah önemli bir şey değildir

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.

geçmiş olsun canım.allah hepimizin bebeklerini korusun.

prensesin hayırlı olsun annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…