- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.441
Kızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.
Kızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.
teşekkür ederim canım:)prensesin hayırlı olsun annesi
gözün aydın canım listeyi güncelleyemiyorum bu kk ya birhaller olmuş ya
canım çok geçmiş olsunslm hanimlar insallah herkes iyidir.Gecmisi okuyamadim.Bende az önce dr. geldim bebegim erkekmis.Bu arada kalbimde ki carpintilarin baska baska sebepleri cikti.Neyseki cok kötü birsey degil,duaya ihtiyacim var,lütfen benim ve bebegim icin dua eder misiniz?Simdiden herkese tesekkürler.
canım gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin:)))Kızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.
hoşbuldum canım hoşbuldumda ben gece 3e geliyordu yattım bu hafta hep geç yattım perişan oldum galiba hala ayılamadım dilekkkk ayy kusura bakma canım ya saflığıma geldi sana güzel erkek isimleri söleyliyim ay ben hep kendimi erkeğe hazırladığımdan bir sürü isim bulmuştum:)denizcim evet bizim iki isim olcak babamız takıntılı illada çift isim diyor başka bir şey demiyor:)))Ama zeynebe okdar alıştıki herkes bende diyorum bak ikinci isme gerek yok olsun diyor illada onuda sen koy diyor ZEYNEBİ kendi koydu ya iki isimde olsa zeynebi kullancak herkes gibime geliyor
maşallah..hayılı olsunnKızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.
guze l ısımmıs..olumunekankayizsmilezeynep beren benim kızım olursa adını öyle koyacaktım
canım alttaki elbisenin cinsi kot mu?
ebbıseler çok hoş
özellıkle kot olan aldın mı bunları
ben kaçtım
kocıs geldı
tam yenı gırmısken gelı,verdı
kendınıze ıyı bakın
kocıiş ev supuruyro
ben sıleyım
bugun camlarımıda sıldım
mucukk
öptumm sızı...
opuyorumnanaktan
yağmurcum hoşgeldin,geçmiş olsun dikkat et..
bu isim mevzuu bizimde gündemimizde
evlenmeden önce kara vermiş olmamıza rağmen eşim görkem olmasa mı acaba diyo
ben de olmazz dedim tabi sonra geri vazgeçti yok yok görkem güzel diyokafamçokkarıştı
ilk isim olarak da melike düşünmüştük şimdi ondan vazgeçtik
melike görkem biraz tuhaf geliyo sanki kulağa
sizce ne olur görkem in yanına:uhm:
slm hanimlar insallah herkes iyidir.Gecmisi okuyamadim.Bende az önce dr. geldim bebegim erkekmis.Bu arada kalbimde ki carpintilarin baska baska sebepleri cikti.Neyseki cok kötü birsey degil,duaya ihtiyacim var,lütfen benim ve bebegim icin dua eder misiniz?Simdiden herkese tesekkürler.
zeynep beren benim kızım olursa adını öyle koyacaktım
canım alttaki elbisenin cinsi kot mu?
çok güzelmiş
alttakini beğendim
ince mi kalın mı peki?
yani kışın üstüne hırka alıp giyebilirmiyiz?
bu arada iyi günlerde giyin canım
kızlar slm nasılsınızz ben artık giremiorum ama aklım hep sizde eltimde bugun doğum yaptı 36 haftalık erken oldu biraz ama ii ikiside şükür
Manikk hayırlı olsun kızın artık sen de bizdensin :)
maşallah..hayılı olsunn
guze l ısımmıs..olumunekankayizsmile
hadi gözün aydın bir prenses daha geliyor:)
hayırlı olsun sağlıkla sıhatle geçsin günleri inşallah çok heycanlı bir yazıydı
canım gözün aydın cinsiyetini öğrenmişsin:)))
canım saç dökülmesi için demir hapı yada vitamin iyi geliyor
normalde hamileyken saçının dökülmemesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?