2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar,

hepiniz iyisinizdir inşallah.

ben çook heyecanlıyım. yarın doktor randevumuz var. kızımı görücemmmm :)) randevumuz sabah 10'da. nasıl geçecek vakit bilmem....

deniz belgun fikirler için teşekkür ederim
gözde ismini pek sevmiyorum denizcim...
belgünüm canımm görkem naz benimde aklımda ama benim koca da seninkiyle aynı,çok modern herkesin koyduğu isimleri istemiyoakannehir
şimdi de tutturdu annem ne isterse onu koyalım diyo
annem de garibim ben karişmayım kızım diyo ama bi yandan da araştırmaya başlamış bile
az önce aradı ecrin ve reyyan güzel diyoCADIARZU
ben ecrin istemiyorum ama-tatlicadiarzu-
ayyy doğsun ne istiyosa kendi kendine koysunsempatiksalakcinni

selam kızlar,

hepiniz iyisinizdir inşallah.

ben çook heyecanlıyım. yarın doktor randevumuz var. kızımı görücemmmm :)) randevumuz sabah 10'da. nasıl geçecek vakit bilmem....

canım şimdi kilo topiğinden yazmıstım sana:))) allah kolaylık versin... Benden selam soyle sibel şimdiden bir haftada 1 kilo almış de:)))))))

kızlar bugün bir mağazaya gittim izmirde.. a dan z ye aklınıza gelen hersey vardı.. ben henuz birşey almadıgım için herseye kaba taslak fiyat sordum.. Park yatak, bebek arabası, tasıma ve araba koltugu, mama sandalyesi, küveti, biberonu....ıvır zıvır kıyafet hariç hersey için toplam 1,5-2 bin tutar dediler.. bana makul geldi.. sizcede öylemi??

Selam kızlar bende bugün yeni bi doktora gittim ve nihayet cinsiyetini öğrendim kızım olucakmış :sm_cool::sm_cool:
meğer kızım bayan doktor bekliyomuş göstermek için pek bi utangaç olcak heralde kaydirigubbakcemile3
ama bide biras moralim bozuldu; plesentanın suyu azmış bol bol su iç we iş yapmak yok yat dinlen dedi
onu bi araştırıcam

hadi gözünaydın canım
sende hata annesi hiç yabancı bi erkeğe pıtış gösterir mi bizim kızlarımız:roflol:
bu su sıkıntısı bi çok arkadaşimizda oldu halledilmiycek bişey deil canım çok üzülme

sevindim canım nihayet gösterdi kızımız hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2

kızlar slm nasılsınızz ben artık giremiorum ama aklım hep sizde eltimde bugun doğum yaptı 36 haftalık erken oldu biraz ama ii ikiside şükür
gozunuz aydın canım..hayırlı olsun..

kızlar bızde yarın doktora gıdıcez sabah 10 da kızımla ınsallah guzel haberleele gerı donerız dua
gule gıule gıdın gule gule gelın..
guzel haberlerınızı beklıyoruz..

elıf hoşgeldın..nasılsın....
çok sevındım..kızın gelıyor..oleeeyyyyyyyyyyy...
utangac bebeişin bayan doktoru begenmıs...
sen bol su ıç kuşum...

denız bır sen onlıne sın galıba...ben selam verıp kaçıyorum
oglum nbabasıyla pasta sıparıs etmeye gıttı
ben çok yoruldum
camları oglen sılldım
kocıs geldı evı supur du
ben sıldım
bırazda o sıldı yardım ettı
sonra toz aldım
ev tertemız oldu
bayram temıslıgıde olmus oldıu..
çok hızlı yazdım..umarım yazılarım anlasılır...
öptum tekrar hepınızı..

bende işten geldim makinaya çamaşır attım kociş geç gelecekmiş yemek yaptım tv izliyorum nette geziniyorum arada battaniyeyi alıp örüyorum
ohh evinide temizledin yarın fazla batmaz inşallah şimdiden iyi eğlenceler oğluşunu öpüyorum opuyorumnanaktan

canım fiyatları iyi geldi banada.hangi mağaza burası?

Saol canım doğru diyosun en başta deneseymişim keşke bayan doktoru bu kadar çatlamazmışım kaydirigubbakcemile3
bakalım yeni hedefim su içmek artık

elıf hoşgeldın..nasılsın....
çok sevındım..kızın gelıyor..oleeeyyyyyyyyyyy...
utangac bebeişin bayan doktoru begenmıs...
sen bol su ıç kuşum...

iiyim canım bugün dişçinin de son faslını yaptık orda da işim bitti şükür
ewet bebişimde bende beğendik doktoru bakalım çorludaki doktora bikere daha gidicem
sonra belki temelli bu yeni doktora we hastaneye geçiş yaparım doğum imkanları da fiyatları da hoşuma gitti
ben zaten çok su içerim eşim su kurbağası diyo bana günde 4 lt fln rahat içiyorumdur sempatiksalakcinni
son zamanlarda çok gezdim çok yolculuk yaptım dinlenemedim belkim onla da alakalı olabilir
yarın da gezcem biras sonra bidaha dinlenirim artık
senin de oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım benim iyi eğlenceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…