- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.461
selam kızlar,
hepiniz iyisinizdir inşallah.
ben çook heyecanlıyım. yarın doktor randevumuz var. kızımı görücemmmm :)) randevumuz sabah 10'da. nasıl geçecek vakit bilmem....
kızlar bızde yarın doktora gıdıcez sabah 10 da kızımla ınsallah guzel haberleele gerı donerız dua
ohhh ne güzel.. bende görsem bir an önce keşke.. güzel haberlerini bekliyoruz
Selam kızlar bende bugün yeni bi doktora gittim ve nihayet cinsiyetini öğrendim kızım olucakmış :sm_cool::sm_cool:
meğer kızım bayan doktor bekliyomuş göstermek için pek bi utangaç olcak heralde kaydirigubbakcemile3
ama bide biras moralim bozuldu; plesentanın suyu azmış bol bol su iç we iş yapmak yok yat dinlen dedi
onu bi araştırıcam
Selam kızlar bende bugün yeni bi doktora gittim ve nihayet cinsiyetini öğrendim kızım olucakmış :sm_cool::sm_cool:
meğer kızım bayan doktor bekliyomuş göstermek için pek bi utangaç olcak heralde kaydirigubbakcemile3
ama bide biras moralim bozuldu; plesentanın suyu azmış bol bol su iç we iş yapmak yok yat dinlen dedi
onu bi araştırıcam
gozunuz aydın canım..hayırlı olsun..kızlar slm nasılsınızz ben artık giremiorum ama aklım hep sizde eltimde bugun doğum yaptı 36 haftalık erken oldu biraz ama ii ikiside şükür
gule gıule gıdın gule gule gelın..kızlar bızde yarın doktora gıdıcez sabah 10 da kızımla ınsallah guzel haberleele gerı donerız dua
elıf hoşgeldın..nasılsın....Selam kızlar bende bugün yeni bi doktora gittim ve nihayet cinsiyetini öğrendim kızım olucakmış :sm_cool::sm_cool:
onu bi araştırıcam
denız bır sen onlıne sın galıba...ben selam verıp kaçıyorum
oglum nbabasıyla pasta sıparıs etmeye gıttı
ben çok yoruldum
camları oglen sılldım
kocıs geldı evı supur du
ben sıldım
bırazda o sıldı yardım ettı
sonra toz aldım
ev tertemız oldu
bayram temıslıgıde olmus oldıu..
çok hızlı yazdım..umarım yazılarım anlasılır...
öptum tekrar hepınızı..
kızlar bugün bir mağazaya gittim izmirde.. a dan z ye aklınıza gelen hersey vardı.. ben henuz birşey almadıgım için herseye kaba taslak fiyat sordum.. Park yatak, bebek arabası, tasıma ve araba koltugu, mama sandalyesi, küveti, biberonu....ıvır zıvır kıyafet hariç hersey için toplam 1,5-2 bin tutar dediler.. bana makul geldi.. sizcede öylemi??
hadi gözünaydın canım
sende hata annesi hiç yabancı bi erkeğe pıtış gösterir mi bizim kızlarımız:roflol:
bu su sıkıntısı bi çok arkadaşimizda oldu halledilmiycek bişey deil canım çok üzülme
sevindim canım nihayet gösterdi kızımız hayırlı olsun kaydirigubbakcemile2
Saol canım doğru diyosun en başta deneseymişim keşke bayan doktoru bu kadar çatlamazmışım kaydirigubbakcemile3
bakalım yeni hedefim su içmek artık
elıf hoşgeldın..nasılsın....
çok sevındım..kızın gelıyor..oleeeyyyyyyyyyyy...
utangac bebeişin bayan doktoru begenmıs...
sen bol su ıç kuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?