- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.481
kızlar bugün bir mağazaya gittim izmirde.. a dan z ye aklınıza gelen hersey vardı.. ben henuz birşey almadıgım için herseye kaba taslak fiyat sordum.. Park yatak, bebek arabası, tasıma ve araba koltugu, mama sandalyesi, küveti, biberonu....ıvır zıvır kıyafet hariç hersey için toplam 1,5-2 bin tutar dediler.. bana makul geldi.. sizcede öylemi??
saol canım inşallah suyu da düzelticem zamanlaGözün Aydın elfella inşallah su problemin de yakında biter
günaydın kızlar,
nasılsınız,ben dün hemoroid yüzünden genel cerrahiye gittim,ilaç verdi,eğer geçmezse pzt günü operasyon yapacaklar,muhtemelen bayramda şehir dışına çıkamıyoruz zaten gitmeyi istemiyordum,1 hafta raporluyum,bu halde işe gidemezsin dedi doktorumuz ,iyi oldu bayram sonrası iş başı kaydirigubbakcemile2
canım sevindim gözün aydınnopuyorumnanaktangünaydın güzel anneler ve bebıslerı bugun babamıza kavusuyoruz sonunda 3 gun nasıl zor gectı bılemessınız Allah onları basımızdan eksık etmesın
Günaydın kızlarr.. Hasta olanlara Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşALLAH.
bu arada dün doktor randevumuz vardı. çokk şükür iyiymişiz.tsh testlerimiz, kan uyuşmazlığı testlerimiz tekrarlandı. inşALLAH güzel sonuçlar alırız..
bide dün çok korktum. tam doktora gitmeden koştur koştur evde, laptopun kablosuna bir takıldım kütt yerde. Allahtan yan tarafıma düştüm. belim acıdı biraz. birde iyiki doktora gitmeden oldu. doktorda onu iyi görünce içim rahatladı. dikkatli olmak lazım. zaten dengeyi tam sağlayamıyoruz artık:) Allah korusunn
canım yağmur görmüşsün çooook hayırlı bir rüya benden solemesikaydirigubbakcemile2kızlar dün gece rüyamda doğum zamanım gelmiş ve evde sancı bekliyoruz eşim dışarıda annemler haber veriyor oda eve ulaşmaya çalışıyor perdeyi aralayıp dışarı bakıyorum hava yağmurlu abim işten izin almış gelmiş herkes benimle ilgileniyor sancı ne zaman gelecek diye derken bacağıma öyle bir kramp girdi ki ağrısıyla uyandım beklediğim sancı bu değildi aslında eşimi bile uyandırdım bağırırken biraz masaj yaptı geçti o benle ilgilenirken bende doğuma gidecektik ya diyorum gülüyor kaydirigubbakcemile3
canım zeynep ismini bende çok seviyorumm derin de yakışmış bence yanınakaydirigubbakcemile5Öncelikle herkese Hayırlı ve bol salavatlı bol dualı bir cuma diliyorummm günaydınnn kızlarrrr
tekrar geçmiş olsun neyse raporlu olman güzel dinlenirsin en azından inş tez zamanda atlatırsın
aminnnnn rabbim kocalarımızı başımızdan eksik etmesin
gözünaydın inş test sonuçlarında güzel çıkar.. bu arada çok geçmiş olsun dikkat et o laptop kablosuna bende bazen hafif takılıyorum bir gün fena takılcaksın diye kızıyor eşim ne yapim göremiyorum allah korumuş..
günaydın kuzum
:)))ilahi çok alemsin hayır olsun..
ahh canım yaaaa isim konusu ne olcak bende fikir istiyorum kızımızın adı zeynep olacak allah nasip ederse. ama babamız çift isimde diretiyor zeynebin yanına yakışacak isim arıyorum banada yardımcı olun kızlar çok kararsız kaldım.. ben çok eskiden beri Duru istiyordum ama nedense bir arkadaşımın kızı oldu birkere gördüm ama faceyede hp resimlerini koyuyor kızının adıda Duru ama bana okadar soğuk böle nebilim soğuk bir bebek gibi geldi sanki bir ısınamadım bebeğe ne alakaysa ona ısınamadım diye Duru isminden vazgeçtim ama çokta hoşuma gidiyor ben alternatifleri yazim size en iisi:)en çok beğendiğim ve kararsız kaldığım isimler bunlar adilemir canım sende bak istersen beğendiğin olur belki benim alternatiflerden ..üfff ben napcam
Zeynep Duru
Zeynep Asya
Zeynep Ada
Zeynep Damla
Zeynep Nehir
Zeynep Öykü
Zeynep Defne
Zeynep Derin (Şubat ayında kuzenimin kızı oldu ona isim fikirleri veriyorduk sonra bende bir gün kızımız olursa derin koycaz dedim zeynep derin kızı olunca bir baktım su derin koymuş kıının adını şimdi derin konusunda kararsızlığa düştük üffff ) başka aklınıza gelen varsa sizde söleyin kızlar
canım bence hiç belli olmaz değişebilir cinsiyet size de anlatıyorlardır belki 9 ay kız demişler sonra bir doğmuş erkek:kedi:ayy bu arada bende dün gece bir rüya gördüm kapıya bir erkek geliyor ve bana doktor %70 kız demişti ama erkek adıda Efe diyor sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
kızlar ben oğullarımın ismini umut ve ümit koymak istiyorum nasıl sizce
canım ultrason iyiymiş sevindim inşallh tahlillerinde iyidirmafoldumbenHerkese merhabalar...
Ultrasonda herşey muhteşem çıktı.Bebeğim uyuyordu.Hiç bir sorun yok gayet sağlıklı...
Birazdanda tahlil sonuçlarını alıcam onuda yazarım.
Temizlik yapan ve yapıcak olan arkadaşlar herkese kolay gelsin
Geçmişi okudum ama hepsinden alıntı yapsaydım sayfa dolup taşacaktı.
Alışveriş yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun güle güle kullanın....a.s.
canım büyük geçmiş olsun lütfen kendine de bebeğine de çok dikket et:kedi:büyük ihtimalle kızım olcak:) ama geçen hafta bugün çok korkuttu bizi kasılmalar dolayısıyle hastaneye gittim acil. bebeğim erkenden gelmeye kalktı. serumlarla ilaçlarla durdurduk çok şükür. şimdi evde sürekli yatıyorum
canım dua ederiz tabiki...oğluşun hayırlı olsunboshayallersmileslm hanimlar insallah herkes iyidir.Gecmisi okuyamadim.Bende az önce dr. geldim bebegim erkekmis.Bu arada kalbimde ki carpintilarin baska baska sebepleri cikti.Neyseki cok kötü birsey degil,duaya ihtiyacim var,lütfen benim ve bebegim icin dua eder misiniz?Simdiden herkese tesekkürler.
prensesin hayırlı olsun annesi..:lepi:Kızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.
selam kızlar,
hepiniz iyisinizdir inşallah.
ben çook heyecanlıyım. yarın doktor randevumuz var. kızımı görücemmmm :)) randevumuz sabah 10'da. nasıl geçecek vakit bilmem....
cnm iyi haberlerle dön inşallhkızlar bızde yarın doktora gıdıcez sabah 10 da kızımla ınsallah guzel haberleele gerı donerız dua
caanım dikkat et kendine bol su içmeyi ihmal etme:çok üzgünüm:Selam kızlar bende bugün yeni bi doktora gittim ve nihayet cinsiyetini öğrendim kızım olucakmış :sm_cool::sm_cool:
meğer kızım bayan doktor bekliyomuş göstermek için pek bi utangaç olcak heralde kaydirigubbakcemile3
ama bide biras moralim bozuldu; plesentanın suyu azmış bol bol su iç we iş yapmak yok yat dinlen dedi
onu bi araştırıcam
olabilir cnm yolculuktan da belki fazla koşuşturma iyi gelmiyor bizeyerimsenibeniiyim canım bugün dişçinin de son faslını yaptık orda da işim bitti şükür
ewet bebişimde bende beğendik doktoru bakalım çorludaki doktora bikere daha gidicem
sonra belki temelli bu yeni doktora we hastaneye geçiş yaparım doğum imkanları da fiyatları da hoşuma gitti
ben zaten çok su içerim eşim su kurbağası diyo bana günde 4 lt fln rahat içiyorumdur sempatiksalakcinni
son zamanlarda çok gezdim çok yolculuk yaptım dinlenemedim belkim onla da alakalı olabilir
yarın da gezcem biras sonra bidaha dinlenirim artık
senin de oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım benim iyi eğlenceler opuyorumnanaktan
caanım dikkat et kendine bol su içmeyi ihmal etme:çok üzgünüm:
olabilir cnm yolculuktan da belki fazla koşuşturma iyi gelmiyor bizeyerimseniben
iiyim canım bugün dişçinin de son faslını yaptık orda da işim bitti şükür
ewet bebişimde bende beğendik doktoru bakalım çorludaki doktora bikere daha gidicem
sonra belki temelli bu yeni doktora we hastaneye geçiş yaparım doğum imkanları da fiyatları da hoşuma gitti
ben zaten çok su içerim eşim su kurbağası diyo bana günde 4 lt fln rahat içiyorumdur sempatiksalakcinni
son zamanlarda çok gezdim çok yolculuk yaptım dinlenemedim belkim onla da alakalı olabilir
yarın da gezcem biras sonra bidaha dinlenirim artık
senin de oğluşunun doğum günü kutlu olsun canım benim iyi eğlenceler opuyorumnanaktan
arkadaşlar ayrıntılı ultrason cekilenınız varmı benım bu salı cekılecek doktor 90 dakikalık ultrason yazdı ya 90 dakika cok degılmı bebeklere bı zararı dokunmuyomu acaba .sizinki ne kadar sürdü.ve ayrıca bununla beraber 9 kez ultrasona gırmıs olucam acaba bi zararı olurmu endişelenıyorum...
Umarım canım bende öyle inanıyorum.zümeyecek bizi...yağmur hoşgeldin canım
sabeg gözün aydın canım
bebişin sağlıklıymış inşallah hep bu şekilde sağlıklı gider
üzmez annesini
Canım dualarımız seninle umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.Kendine çok iyi bak.Geçmiş olsun.slm hanimlar insallah herkes iyidir.Gecmisi okuyamadim.Bende az önce dr. geldim bebegim erkekmis.Bu arada kalbimde ki carpintilarin baska baska sebepleri cikti.Neyseki cok kötü birsey degil,duaya ihtiyacim var,lütfen benim ve bebegim icin dua eder misiniz?Simdiden herkese tesekkürler.
Canım hayırlı olsun Allah kızınla beraber sana hayırlı doğumlar nasip etsin...Kızlar sabah sabah bebişimi görmeye gittim.Çok heyecanlıydım.odadan girer girmez doktor ilk hani senin karnın nerde dedi bana bi moralim bozuldu.Ya dedim evet nereye saklandı bilmiyorum dedim.Sonra bi şikayetim olup olmadığını sordum.Başladım sıralamaya.Saçlarım dökülüyor (saçına yapacak bişeyimiz yok dedi),sonra ara ara miden ağıyor ve sertleşiyor dedim (tamam onun çözümü var mide ilacı yazıcam doğal dedi) sonra olmamamsına rağmen ara ara ayaklarıma kramp giriyo dedim magnezyum versin diye:) onunda ilacını yazdı.Bunlar çok doğal şeyler her hamilelikte oluyor dedi. Sonra geçtik ultrasona kafasını karnını bacağını gördük.200 gr olmuş.Boyunu söylemedi.Bacak boyu 25.5 mm kafa çapı 37.8mm filan işte onların bilgilerini verdi.Burada herşeyinin sağlam olduğunu görebiliyormusunuz dedim.Burda ayrıntılı gözükmez 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona geleceksin o zman görünecek dedi.Sonra eveet sıra geldi cinsiyete dedi.Ay bi heyecan bi heyecan.Bakın bacak arası dedi.Ben tabi bakıyorum ama bişey göremiyorum.Sonra baktım sadece bacak var başka bişey yok:) Oda zaten KIZ dedi.Bi yaaa deyişim vardı görmeliydiniz.İçime hiçbişey doğmadığı için çok heyecanlıydım:) Yani arkadaşlar bende bir PRENSES ANNESi oluyorummm.Eh artık pembeleri donatmaya başlayabilirim.
Canım gözün aydın sende meleğini göreceksin.Umarım herşey yolunda olur.selam kızlar,
hepiniz iyisinizdir inşallah.
ben çook heyecanlıyım. yarın doktor randevumuz var. kızımı görücemmmm :)) randevumuz sabah 10'da. nasıl geçecek vakit bilmem....
Dualarımız seninle ve prensesinle.....kızlar bızde yarın doktora gıdıcez sabah 10 da kızımla ınsallah guzel haberleele gerı donerız dua
Canım geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla o sorun bol bol su içince geçiyormuş...Selam kızlar bende bugün yeni bi doktora gittim ve nihayet cinsiyetini öğrendim kızım olucakmış :sm_cool::sm_cool:
meğer kızım bayan doktor bekliyomuş göstermek için pek bi utangaç olcak heralde kaydirigubbakcemile3
ama bide biras moralim bozuldu; plesentanın suyu azmış bol bol su iç we iş yapmak yok yat dinlen dedi
onu bi araştırıcam
Canım ben dün girdim ve en fazla 15 dk sürdü.Ben daha önceden ultrasonun zararını sormuştum doktoruma sonuçta röntgen zararlı bu neden değil demiştim.Ultrason makinasının ucundki madde radyasyon içermiyor dedi hiç bir zararı yok dedi...arkadaşlar ayrıntılı ultrason cekilenınız varmı benım bu salı cekılecek doktor 90 dakikalık ultrason yazdı ya 90 dakika cok degılmı bebeklere bı zararı dokunmuyomu acaba .sizinki ne kadar sürdü.ve ayrıca bununla beraber 9 kez ultrasona gırmıs olucam acaba bi zararı olurmu endişelenıyorum...
kızlar bugün bir mağazaya gittim izmirde.. a dan z ye aklınıza gelen hersey vardı.. ben henuz birşey almadıgım için herseye kaba taslak fiyat sordum.. Park yatak, bebek arabası, tasıma ve araba koltugu, mama sandalyesi, küveti, biberonu....ıvır zıvır kıyafet hariç hersey için toplam 1,5-2 bin tutar dediler.. bana makul geldi.. sizcede öylemi??
Kızlar bu arada tahlil sonuçlarımı aldım.Kolestrolüm ve Trigliserit değerlerim yüksek çıktı.Ben hamile kaldığımdan beri etten tavuktan ve bunun gibi bazı sebzelerden tiksindim.Sürekli hamur işleri kızartma mantı gibi şeyler yiyordum onları kesmem gerektiğini söyledi onlarıda kesersem açım demektir.Ne yapcam bilmiyorum.
Canım geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla o sorun bol bol su içince geçiyormuş...
Saol canım sana da geçmiş olsun ne zor dimi hamilelikte beslenmek ilk zaman bende pekçok şeyden tiksinmiştim ama artık sebze meyve ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum
bebişime faydalı olsun diye mecburen normalde ağzıma sürmeyeceğim sebzeler yemeye başladım
artık daha çok kilo alacağımız zamanlara geldik hem sen hem bebeğin açısından daha önemli yediklerin
off bayagı cok su ıçıyormussun elıf sen..
vallahı ben 2-2,5 lıtre ıçıyorumdur ..
emırın dogum gununu kutlamısın tesekkur ederım elifcımm
denızcım dogumgunu mesajına cok resekkurler canım...
sorma canım zaten içiyodum artık daha da arttırıcam su bidonu şeklinde dolaşırım heralde sempatiksalakcinni
Evet canım şimdiden 7 kilo aldım çok şişmedim ama kilo aldım.Ya çok garip sebzeyide sadece kızatma yiyebiliyorum.yoğurt inanılmaz çok yiyorum meyva yiyorum ama börekte çok yiyorum:)))hamur işinı bencede kesmelısın..
çorbalar ve sebze yemeklerını dnemeye calıs..
yoksa çok kılo alırsın..zatenn hamur ışı kek borek yasak..oglenlerı 1 dılım borek yada kek olabılır..ama karın doyurmak amaçlı olmamalı canım..karnını daha saglıklı besınlerle doyurmalısın..1 kase yoğurt..2 bardak sut
2 bardak ayran..
taze fasulye vs..yaz mevsımınde çok sebze var..olumunekankayizsmile
Canım geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla o sorun bol bol su içince geçiyormuş...
Saol canım sana da geçmiş olsun ne zor dimi hamilelikte beslenmek ilk zaman bende pekçok şeyden tiksinmiştim ama artık sebze meyve ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum
bebişime faydalı olsun diye mecburen normalde ağzıma sürmeyeceğim sebzeler yemeye başladım
artık daha çok kilo alacağımız zamanlara geldik hem sen hem bebeğin açısından daha önemli yediklerin
Evet bundan sonra daha çok kilo alıcaz kesinlikle biraz yedikleirme dikkat etmem gerek.Bende normalde sebze tavuk et inanılmaz çok sevdiğim şeylerdir.Kızartma kek börek normalde hiç sevmem hamileyken tam tersi oldu şaka gibihihoyyyt
Ne olursa olsun tiksinerekte olsa sebze yiyecem ama et ve tavuk asla yememklava:
hahahha..guldurdun elıfcım ya
iç kuşum sen ...olsun bebege su olsun..vıtamın olsun...
baska ne dedı doktor..kaç gram olmus bebiş..
Evet canım şimdiden 7 kilo aldım çok şişmedim ama kilo aldım.Ya çok garip sebzeyide sadece kızatma yiyebiliyorum.yoğurt inanılmaz çok yiyorum meyva yiyorum ama börekte çok yiyorum:)))
Artık bebeğim için kesicem hep sebze yemem lazım zorlayacam kendimi...:çok üzgünüm:
Evet bundan sonra daha çok kilo alıcaz kesinlikle biraz yedikleirme dikkat etmem gerek.Bende normalde sebze tavuk et inanılmaz çok sevdiğim şeylerdir.Kızartma kek börek normalde hiç sevmem hamileyken tam tersi oldu şaka gibihihoyyyt
Ne olursa olsun tiksinerekte olsa sebze yiyecem ama et ve tavuk asla yememklava:
canım et tavuk tıksındın mı...noldu...
kızartmaları bol yagda degılde az yağkda kavurarak yap..ben yıyorum oyle..
Evet canım şimdiden 7 kilo aldım çok şişmedim ama kilo aldım.Ya çok garip sebzeyide sadece kızatma yiyebiliyorum.yoğurt inanılmaz çok yiyorum meyva yiyorum ama börekte çok yiyorum:)))
Artık bebeğim için kesicem hep sebze yemem lazım zorlayacam kendimi...:çok üzgünüm:
canım et tavuk tıksındın mı...noldu...
kızartmaları bol yagda degılde az yağkda kavurarak yap..ben yıyorum oyle..
evet canım hamilelikte çok fena tiksindim.markette reyonda bile görsem kaçıyordum.Şimdi yine reyonların ordan transit bile olsa geçiyorum ama çok tiksiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?