2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım saydığın bazı ürünlerin fiyatları o kadar değişken ki net yorum yapmak zor
200 e de bebek arabası war 1000e de meselaa... Benim almayı düşündüğüm kraft otokoltuğu- travel bebek arabası-portbebe set 600, parkyatak+uyku seti+yatağı=300, mama sandalyesi 170, küwet ve banyo ıvır zıvırları 150 kadar, biberon we emzik olarak da bi set beğendim 40. Toplamda 1300 e yakın tutuyo. Tamamen ürünlere bağlı yani özellikle bebek arabasını markalı fln alıcaksan iyi araştırmanı tawsiye ederim ana bayisi olmayan yerlere çok fiyat bindiriyolar 600lük bebek arabası setine 850 diyenini gördüm :1shok:

canım geçmiş olsun ihmal etme ilaçlarını dahada ilerlemesin
günaydın güzel anneler ve bebıslerı bugun babamıza kavusuyoruz sonunda 3 gun nasıl zor gectı bılemessınız Allah onları basımızdan eksık etmesın
canım sevindim gözün aydınnopuyorumnanaktan

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendineyerimseniben

canım yağmur görmüşsün çooook hayırlı bir rüya benden solemesikaydirigubbakcemile2

canım zeynep ismini bende çok seviyorumm derin de yakışmış bence yanınakaydirigubbakcemile5

ayy bu arada bende dün gece bir rüya gördüm kapıya bir erkek geliyor ve bana doktor %70 kız demişti ama erkek adıda Efe diyor sempatiksalakcinni kafamçokkarıştı
canım bence hiç belli olmaz değişebilir cinsiyet size de anlatıyorlardır belki 9 ay kız demişler sonra bir doğmuş erkek:kedi:

kızlar ben oğullarımın ismini umut ve ümit koymak istiyorum nasıl sizce

canım utku ve umut nasıll?
canım ultrason iyiymiş sevindim inşallh tahlillerinde iyidirmafoldumben

canım büyük geçmiş olsun lütfen kendine de bebeğine de çok dikket et:kedi:
canım dua ederiz tabiki...oğluşun hayırlı olsunboshayallersmile
prensesin hayırlı olsun annesi..:lepi:
selam kızlar,

hepiniz iyisinizdir inşallah.

ben çook heyecanlıyım. yarın doktor randevumuz var. kızımı görücemmmm :)) randevumuz sabah 10'da. nasıl geçecek vakit bilmem....

kızlar bızde yarın doktora gıdıcez sabah 10 da kızımla ınsallah guzel haberleele gerı donerız dua
cnm iyi haberlerle dön inşallh

caanım dikkat et kendine bol su içmeyi ihmal etme:çok üzgünüm:
olabilir cnm yolculuktan da belki fazla koşuşturma iyi gelmiyor bizeyerimseniben

caanım dikkat et kendine bol su içmeyi ihmal etme:çok üzgünüm:

olabilir cnm yolculuktan da belki fazla koşuşturma iyi gelmiyor bizeyerimseniben

ewet canım bazen hamile olduğumu unutup eskisi gibi her işe koşturuyorum
artık daha dikkat etçem suyuma da Rüyama da opuyorumnanaktan

bu arada utku - umut ismine bayıldım bencede çok yakışmışlar ikizler için de uyumlu olur

arkadaşlar ayrıntılı ultrason cekilenınız varmı benım bu salı cekılecek doktor 90 dakikalık ultrason yazdı ya 90 dakika cok degılmı bebeklere bı zararı dokunmuyomu acaba .sizinki ne kadar sürdü.ve ayrıca bununla beraber 9 kez ultrasona gırmıs olucam acaba bi zararı olurmu endişelenıyorum...

off bayagı cok su ıçıyormussun elıf sen..
vallahı ben 2-2,5 lıtre ıçıyorumdur ..
emırın dogum gununu kutlamısın tesekkur ederım elifcımm

denızcım dogumgunu mesajına cok resekkurler canım...

benım buyuk oğlumda ozel hastahane yarım saatte bakmıstı..
bu mınık oğlumda 10 dakıka baktı ayrıntılıda...
çok uzun kalmak zararlı dıyor bır çok sıte..en ıyı radyolog yarım saatte bıtırmelı yazıyor..

merhaba arkadaşlar bizde bugün dr a gittik kızım 21+3 te 497 gr 22 cm olmuş
herşey normal dedi.bu arad bende acı badem yağı sürüyordum kıllanma yaptı bende artık sürmüyorum.nemlendirici ya da bebe yağı kullanıcam.

belgun cnm zeynep afra nasıl?afra cennet toprağı demek bi düşün istersen.

yağmur hoşgeldin canım

sabeg gözün aydın canım
bebişin sağlıklıymış inşallah hep bu şekilde sağlıklı gider
üzmez annesini
Umarım canım bende öyle inanıyorum.zümeyecek bizi...
Canım dualarımız seninle umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer.Kendine çok iyi bak.Geçmiş olsun.
Canım hayırlı olsun Allah kızınla beraber sana hayırlı doğumlar nasip etsin...
selam kızlar,

hepiniz iyisinizdir inşallah.

ben çook heyecanlıyım. yarın doktor randevumuz var. kızımı görücemmmm :)) randevumuz sabah 10'da. nasıl geçecek vakit bilmem....
Canım gözün aydın sende meleğini göreceksin.Umarım herşey yolunda olur.
kızlar bızde yarın doktora gıdıcez sabah 10 da kızımla ınsallah guzel haberleele gerı donerız dua
Dualarımız seninle ve prensesinle.....
Canım geçmiş olsun.Bildiğim kadarıyla o sorun bol bol su içince geçiyormuş...
Canım ben dün girdim ve en fazla 15 dk sürdü.Ben daha önceden ultrasonun zararını sormuştum doktoruma sonuçta röntgen zararlı bu neden değil demiştim.Ultrason makinasının ucundki madde radyasyon içermiyor dedi hiç bir zararı yok dedi...

Kızlar bu arada tahlil sonuçlarımı aldım.Kolestrolüm ve Trigliserit değerlerim yüksek çıktı.Ben hamile kaldığımdan beri etten tavuktan ve bunun gibi bazı sebzelerden tiksindim.Sürekli hamur işleri kızartma mantı gibi şeyler yiyordum onları kesmem gerektiğini söyledi onlarıda kesersem açım demektir.Ne yapcam bilmiyorum.

Canım hangi mağazadan aldın fiyatları

hamur işinı bencede kesmelısın..
çorbalar ve sebze yemeklerını dnemeye calıs..
yoksa çok kılo alırsın..zatenn hamur ışı kek borek yasak..oglenlerı 1 dılım borek yada kek olabılır..ama karın doyurmak amaçlı olmamalı canım..karnını daha saglıklı besınlerle doyurmalısın..1 kase yoğurt..2 bardak sut
2 bardak ayran..
taze fasulye vs..yaz mevsımınde çok sebze var..olumunekankayizsmile

sorma canım zaten içiyodum artık daha da arttırıcam su bidonu şeklinde dolaşırım heralde sempatiksalakcinni

sorma canım zaten içiyodum artık daha da arttırıcam su bidonu şeklinde dolaşırım heralde sempatiksalakcinni

hahahha..guldurdun elıfcım ya
iç kuşum sen ...olsun bebege su olsun..vıtamın olsun...
baska ne dedı doktor..kaç gram olmus bebiş..

Evet canım şimdiden 7 kilo aldım çok şişmedim ama kilo aldım.Ya çok garip sebzeyide sadece kızatma yiyebiliyorum.yoğurt inanılmaz çok yiyorum meyva yiyorum ama börekte çok yiyorum:)))
Artık bebeğim için kesicem hep sebze yemem lazım zorlayacam kendimi...:çok üzgünüm:

hahahha..guldurdun elıfcım ya
iç kuşum sen ...olsun bebege su olsun..vıtamın olsun...
baska ne dedı doktor..kaç gram olmus bebiş..

580 gr olmuş boyunu hatırlamıyorum tam ama ya 30 ya 31 fln dedi sanki

biraz erken dawranıp doğum fiyatlarını da sordum ssk ve bağkur olanlar için
3 kişilik odada ;
normal doğum 125
mecburi sezeryan 250
isteğe bağlı sezeryan 450
epidural normal 425
eğer tek kişilik oda istenirse de fiyatların üzerine 125 ekleyin dediler
bana uygun geldi çünkü çorludaki hastanede normalde sezeryanda 450 + bide 600 doktor parası 1050 ye geliyo yani
belki erken belki ama biraz tedbirli olmayı sewdiğim için araştırmalara başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…