- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.501
canım et tavuk tıksındın mı...noldu...
kızartmaları bol yagda degılde az yağkda kavurarak yap..ben yıyorum oyle..
evet canım hamilelikte çok fena tiksindim.markette reyonda bile görsem kaçıyordum.Şimdi yine reyonların ordan transit bile olsa geçiyorum ama çok tiksiniyorum.
yapma yaw..
kıartması olsa bılemı..
ben herturlusunu yıyorum..artık hıç ayırt etmıyorum...ilk 3,5 ay fenaydı mıdem..şimdı bomba gıbı..ne gonderırsem öğütüyor..kafamçokkarıştı
ewet öyle bende tawsiye ediyorum özellikle patates we havuç az yağda kavurunca çok hoşuma gidiyo
yapma yaw..
kıartması olsa bılemı..
ben herturlusunu yıyorum..artık hıç ayırt etmıyorum...ilk 3,5 ay fenaydı mıdem..şimdı bomba gıbı..ne gonderırsem öğütüyor..kafamçokkarıştı
ay eliffffffff
karnum acuktu...
ayyyyyyyyy
mıdem kazındıııııııııı
az peynır meynır atıstırayım barı bır yandan..
iştahlı anneler sizi...
Ben etin ve tavuğun ne kızartmasını nede herhangi bir türünü bırak görünce kaçıyorum öyle tiksindim.HAmile kalmadan önce sabah kavaltısında verseler yerdim.Neden böyle oldum bende anlamadım.İstifra etme olayım benim hiç bir zaman yoğun olmadı 5 ayda 10 kere filan istifra etmişimdir ama çok fazla şeyden tiksindim.
ay eliffffffff
karnum acuktu...
ayyyyyyyyy
mıdem kazındıııııııııı
az peynır meynır atıstırayım barı bır yandan..
iştahlı anneler sizi...
Ben etin ve tavuğun ne kızartmasını nede herhangi bir türünü bırak görünce kaçıyorum öyle tiksindim.HAmile kalmadan önce sabah kavaltısında verseler yerdim.Neden böyle oldum bende anlamadım.İstifra etme olayım benim hiç bir zaman yoğun olmadı 5 ayda 10 kere filan istifra etmişimdir ama çok fazla şeyden tiksindim.
ay tatlım 5 ayda 10 kere mı..aslında az sayılmaz..benım mıde çok fenaydı ama hıç istıfra etmedım..beceremem zatii..bogulurum ben istıfra ederkene..
ay ya kızlar 2 cevız yıyım dedım..butun cevızlerı mutfaga saçtım..çok sakarım ya..bır işide dökmeden yapsam dişimi kırcam ..alsanaalsanasmile
ayy pardon çok detay werdim sanırım hepimiz hamileyiz sonuçta
atıştır canım bebiş aç aç uyumasın yazık zaten yormuşsun bugün kendini
yedım bırseyler..
atıstırdım yanı
elıf sen ısım bulmussun galıba...ruya mı olcak kızının adı
ben bır yandan ısım sozluklerıne bakıyorum..emme hiç bulamıyorum..kafam corba oldu...
offffff
oglun olsaydı sen ne ısım koycaktın..az tüyo ver bana.. sempatiksalakcinni
ben ruyanın yanında eliz begendım..Biz eşimle taa ewlenmeden önce isimlerimizi belirlemiştik canım şimdi zorluk çekmiyoruz o nedenle ama ikinci çocukta bende ariicam kaydirigubbakcemile3
kısmetse Rüya koyucaz zaten kızımız olucakmış dediğimde eşim direk Rüyamız geliyo diye sewindi
Erkek olsaydı da Mustafa Barış yada Barış Kaan koyucaktık
Rüya ya alternatif olucak isimler arıyorum bende ama başka bi isim o kadar içimize sinmiyo
hoşuma gidenler Bisra, Eliz, Nehir, Yağmur
Erkek ismi de Barıştan başka hiç düşümedim ama patikten aklımda kalanlar Doruk, Kayra, Utku, Aras, Eymen
Biz eşimle taa ewlenmeden önce isimlerimizi belirlemiştik canım şimdi zorluk çekmiyoruz o nedenle ama ikinci çocukta bende ariicam kaydirigubbakcemile3
kısmetse Rüya koyucaz zaten kızımız olucakmış dediğimde eşim direk Rüyamız geliyo diye sewindi
Erkek olsaydı da Mustafa Barış yada Barış Kaan koyucaktık
Rüya ya alternatif olucak isimler arıyorum bende ama başka bi isim o kadar içimize sinmiyo
hoşuma gidenler Bisra, Eliz, Nehir, Yağmur
Erkek ismi de Barıştan başka hiç düşümedim ama patikten aklımda kalanlar Doruk, Kayra, Utku, Aras, Eymen
gunaydın canım..sanada mutlu cumartesıler..kaydirigubbakcemile5Günaydın kızlar herkese sağlıklı mutlu bı Cumartesi diliyorum....
Selam kızlar bende bugün yeni bi doktora gittim ve nihayet cinsiyetini öğrendim kızım olucakmış :sm_cool::sm_cool:
meğer kızım bayan doktor bekliyomuş göstermek için pek bi utangaç olcak heralde kaydirigubbakcemile3
ama bide biras moralim bozuldu; plesentanın suyu azmış bol bol su iç we iş yapmak yok yat dinlen dedi
onu bi araştırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?