2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay ya kızlar 2 cevız yıyım dedım..butun cevızlerı mutfaga saçtım..çok sakarım ya..bır işide dökmeden yapsam dişimi kırcam ..alsanaalsanasmile

ayy pardon çok detay werdim sanırım hepimiz hamileyiz sonuçta
atıştır canım bebiş aç aç uyumasın yazık zaten yormuşsun bugün kendini

yedım bırseyler..
atıstırdım yanı
elıf sen ısım bulmussun galıba...ruya mı olcak kızının adı
ben bır yandan ısım sozluklerıne bakıyorum..emme hiç bulamıyorum..kafam corba oldu...
offffff
oglun olsaydı sen ne ısım koycaktın..az tüyo ver bana.. sempatiksalakcinni

ben bır yandan bebek ısımlerı arayan annelerın açtıgı konuları okuyorum..ordan kopya çekeyım barıı...

Biz eşimle taa ewlenmeden önce isimlerimizi belirlemiştik canım şimdi zorluk çekmiyoruz o nedenle ama ikinci çocukta bende ariicam kaydirigubbakcemile3
kısmetse Rüya koyucaz zaten kızımız olucakmış dediğimde eşim direk Rüyamız geliyo diye sewindi
Erkek olsaydı da Mustafa Barış yada Barış Kaan koyucaktık
Rüya ya alternatif olucak isimler arıyorum bende ama başka bi isim o kadar içimize sinmiyo
hoşuma gidenler Bisra, Eliz, Nehir, Yağmur
Erkek ismi de Barıştan başka hiç düşümedim ama patikten aklımda kalanlar Doruk, Kayra, Utku, Aras, Eymen

ben ruyanın yanında eliz begendım..
barış benım aklıma hıç gelmeyen bır ısımdı elıfcım..
patık eymen koydu galıba..en son eymen dıyordu sankı..kız kardesımde eymen koyucak ta ordan aklımda kaldı..

kayra utku aras çok bu aralar bebek ısımlerınde..herkes koyuyor..
bende pek olmayan bıır ısım aradım ya..akannehir
ediz gusel.
ama kocişe ıkne edemedım..
eşimın adı Emre,benım Dİlek
karısımı ediz dedim..belkı kandırırım..alsanaalsanasmile

Günaydın kızlar herkese sağlıklı mutlu bı Cumartesi diliyorum....
gunaydın canım..sanada mutlu cumartesıler..kaydirigubbakcemile5

Gunaydın annişler,,,

dun aksam ayrıntılı ultrasonumuz vardı. cok guzeldı uzun uzun gordum bebegımı.Allahıma cok sukur herşey yolunda gozukuyor.
darısı yaptıracak diğer annelere...

isim konusunda bizde daha karar veremedıkk.çok zormuş:CüvCüv:

heoınıze guzel bır hafta sonu dılıyorumma.s.

günaydın kızlar
randevuları güzel geçen arkadaşların gözü aydın
bugün gidecek olanlarda güzel haberlerle dönerler inşallah
öğlene kadar çalışacağım bende sonra halılarımızı alıp kaynanam gile gideceğiz belki yine orda kalırız

CADIARZU
Canım hiz canını sıkma suyun için. bana da doktor geçen hafta suyun az dedi,tanıya da oligohidroamnios yazdı hatta. 1 hafta 3,5 lt su içtim ve yatttım dinlendim sürekli. 1 hafta sonra gittim tekrar, doktor bile şaşırdı. Dinlenmek çok önemli, günde 5 litre bile içsen dinlenmedikten sonra işe yaramaz dedi. Sen de aynen böyle yap hiçbirşeyin kalmaz bebeğine foşur foşur su olur inşallah.

Bu arada ben de oğlumun ismine tam karar veremedim, ben kararsız kaldıkça herkes isim konusunda bastırmaya çalışıyor beni strese sokuyorlar. Doruk ismini beğeniyorum ama kayınpederim ilerde koruk derler moruk derler dalga geçerler diye itiraz ediyor.

herkese günaydın dktra giden arkadaşlar gözünüz aydın olsunopuyorumnanaktan
gidecek olanlarda hayırlı haberle dönersiniz inşallahkaydirigubbakcemile5
benimde akşam misafirlerim vardı gayet iyi geçti ama bugün parmaklarımı kaldıracak halim yok yarın tatilim yaşasın akşama kadar uyuyacam:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…