- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.521
günaydın herkese
geçmişi sonra okucam,şimdi bebişimize ciciler almaya gidiyoruz
günaydıınnn
doktora gidecek herkes iyi haberlerle döner inşallah
biz de salı günü ayrıntılı ultrasona gircez çok ösledim kuzumuopuyorumnanaktan
Canım çok şükür bebeğinden güzel haberler almışsın.Ayrıntılı ultrasonda kesin güzel çıkar.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.merhabalar kızlar doktordan geldık şimdi kızmız kocamann olmus massallah deyın 1 hafta önden gidiyor yine vee 500 gram olmus artık kilo ile soylenebılır duruma gelmiş yarım kilo kızım benımmm burada biz kızımla benım ortak çantamızı aldık bugun albumlerıme ekledım bırde bırkac pijama takımı aldık bı bakaın bakalım begenıcekmısın doktor ultrasonda organlarda bı sorun gormedı ama yınede detaylı ultrason onerdı pazartesı gunude detaylı utrasona gırıces kızımlazemuszemus
Ayyy ne güzelll bebişinin tekmelerini görebiliyorusun.Bende dün onu merak ediyordum tam olarak ne zaman göreceğiz tekmesini diye,demekki 22 hafta civarı net hissedeceğiz.slm kızlar herkez iyidir umuyorum biz hafta sonu boluya bayramı geçirmeye gideceğiz. sonrasında okul açılana kadar oradayız.tatil yapacağız oğlum artık tekmeleri ile karnımı sallıyor dışarıdan titreşimi belli oluyor çok hareketli maşallah kendime bayramlık olarak yeni hamile kıyafeti aldım. şimdiye kadar kızımdan kalanları giyiyordum.etek ve üzerine gömlek şeklimde aldım değiştirerek giyerim artık. herkeze iyi hafta sonları akşama yemeğe misairim var yemek hazırlayacağım.
Canım çok şükür bebeğinden güzel haberler almışsın.Ayrıntılı ultrasonda kesin güzel çıkar.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ayyy ne güzelll bebişinin tekmelerini görebiliyorusun.Bende dün onu merak ediyordum tam olarak ne zaman göreceğiz tekmesini diye,demekki 22 hafta civarı net hissedeceğiz.
CADIARZU
Canım hiz canını sıkma suyun için. bana da doktor geçen hafta suyun az dedi,tanıya da oligohidroamnios yazdı hatta. 1 hafta 3,5 lt su içtim ve yatttım dinlendim sürekli. 1 hafta sonra gittim tekrar, doktor bile şaşırdı. Dinlenmek çok önemli, günde 5 litre bile içsen dinlenmedikten sonra işe yaramaz dedi. Sen de aynen böyle yap hiçbirşeyin kalmaz bebeğine foşur foşur su olur inşallah.
Bu arada ben de oğlumun ismine tam karar veremedim, ben kararsız kaldıkça herkes isim konusunda bastırmaya çalışıyor beni strese sokuyorlar. Doruk ismini beğeniyorum ama kayınpederim ilerde koruk derler moruk derler dalga geçerler diye itiraz ediyor.
maşallh cnm kızınaolumunekankayizsmiledetaylı ultrasonda iyi geçer umarım cnm haberini bekliyoruzyerimsenibenmerhabalar kızlar doktordan geldık şimdi kızmız kocamann olmus massallah deyın 1 hafta önden gidiyor yine vee 500 gram olmus artık kilo ile soylenebılır duruma gelmiş yarım kilo kızım benımmm burada biz kızımla benım ortak çantamızı aldık bugun albumlerıme ekledım bırde bırkac pijama takımı aldık bı bakaın bakalım begenıcekmısın doktor ultrasonda organlarda bı sorun gormedı ama yınede detaylı ultrason onerdı pazartesı gunude detaylı utrasona gırıces kızımlazemuszemus
Selam kizlar benim ilk gebeligim ben tam 16. haftada hissettim bir gece sabah karsi oynadi oglusum
22. haftadayiz kipir kipir masallah yerimseniben
merhabalar kızlar doktordan geldık şimdi kızmız kocamann olmus massallah deyın 1 hafta önden gidiyor yine vee 500 gram olmus artık kilo ile soylenebılır duruma gelmiş yarım kilo kızım benımmm burada biz kızımla benım ortak çantamızı aldık bugun albumlerıme ekledım bırde bırkac pijama takımı aldık bı bakaın bakalım begenıcekmısın doktor ultrasonda organlarda bı sorun gormedı ama yınede detaylı ultrason onerdı pazartesı gunude detaylı utrasona gırıces kızımlazemuszemus
slm kızlarr ben geldimmm:sm_cool:
sizi çok özledimmmmmopuyorumnanaktan
geçmişi okumadım bi sorun yoktur umarımm ben çok iyiyimm bu gezmek iyi geldi delikafadulden
neyse müsait bi zamanda okurumm şimdi sofrayı filan hazırlayayımm cokacimcoook
hepinisi öprtümmm a.s.kendinise iyi bakınnnn Şeniz
hoşgeldin hunny cim özledik biz de seni
kız bak sen gittin bebish de görünmüyo kaç gündür:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?