- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.541
slm kızlarr ben geldimmm:sm_cool:
sizi çok özledimmmmmopuyorumnanaktan
geçmişi okumadım bi sorun yoktur umarımm ben çok iyiyimm bu gezmek iyi geldi delikafadulden
neyse müsait bi zamanda okurumm şimdi sofrayı filan hazırlayayımm cokacimcoook
hepinisi öprtümmm a.s.kendinise iyi bakınnnn Şeniz
Hunny seni, gördüm aklıma geldi ve tabi tüm Bursa lı bayanlar için bi duyurum var.Bursa 2 No'lu Açsap Merkezi'nde ücretsiz doğuma hazırlık eğitimi verilecekmiş. 16 Eylül de ve ücretsiz olduğunu biliyorum. Daha detaylı bilgim henüz yok haberiniz olsun dedim.
hoşgeldin hunny im.. Ya forumu iie şenlendiren senle bebish miş galiba... Baksana gittini gideli çokta fazla ilerlememişiz
ayyy canım benimmmm opuyorumnanaktan :lepi: bensiz tadı yok dimiiiii sırnaşık şey sositososito
şaka bi yana aklım hep burdaydı naptınıs acaba dieCADIARZU
ya bebiş nerelerde acabaaa :uhm: hiç ses yok neler yaptı kii???
Canım saydığın bazı ürünlerin fiyatları o kadar değişken ki net yorum yapmak zor
200 e de bebek arabası war 1000e de meselaa... Benim almayı düşündüğüm kraft otokoltuğu- travel bebek arabası-portbebe set 600, parkyatak+uyku seti+yatağı=300, mama sandalyesi 170, küwet ve banyo ıvır zıvırları 150 kadar, biberon we emzik olarak da bi set beğendim 40. Toplamda 1300 e yakın tutuyo. Tamamen ürünlere bağlı yani özellikle bebek arabasını markalı fln alıcaksan iyi araştırmanı tawsiye ederim ana bayisi olmayan yerlere çok fiyat bindiriyolar 600lük bebek arabası setine 850 diyenini gördüm :1shok:
canım fiyatları iyi geldi banada.hangi mağaza burası?
Canım hangi mağazadan aldın fiyatları
Canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.Cicişler topiğine koyarsın resimlerini...Kızlar bende bugün bebeişimin ilk pembeli morlu cicilerini aldım
fatihteki civile gittik annemlerle kendimi kaybettim tabi çook cici şeyler war
Canım hoşgeldin yeni muhabbetlerde görüşürüz.GEçmişte öyle sorunlu bir durum yok çok şükür herkesşn bebişleri sağlıklı...slm kızlarr ben geldimmm:sm_cool:
sizi çok özledimmmmmopuyorumnanaktan
geçmişi okumadım bi sorun yoktur umarımm ben çok iyiyimm bu gezmek iyi geldi delikafadulden
neyse müsait bi zamanda okurumm şimdi sofrayı filan hazırlayayımm cokacimcoook
hepinisi öprtümmm a.s.kendinise iyi bakınnnn Şeniz
canım dediğin gibi herşeyin fiyatları değişiyo aklıma gelen bi park yatak 250ydi bide bebek arabası portbebe seti pierre cardindi 500liraydı... diğerlerinin fiyatlarını hatırlamıorum ama ben hep ne en pahalısı ne en ucuzu olsun orta karar kaliteli olsun dedim en azından ikinci bebişe saklıyabilecek kadar kaliteli olsun:) onlarda genelde öyle fiyat verdiler.. bakalım ne kadar bayılacagız... hepsini toplu almayı koydum kafaya...
Sağol canım orayada bakayım pazar günü açıkmıdır acaba...
BAyram arifesi olduğu için büyük bir ihtimal açıktır.Artık birşeyler almam gerek her yerden fiyat aldım yarın orayada bakayım karar verecem.
kızlar kemeraltındaydı.. kızlar ağası hanının sokağında bariş bebeden aldım fiyatları.. çook ilgilendiler.. hemen karsı tarafındada mina bebe var orayada baktım fiyatları bana biraz daha iyi geldi ama ilgi alaka sıfır ve politik düşünceler filan ben bi uçta onlar bi uçta olduğundan bariş bebeyi tercih etmeye karar verdik.
canım dediğin gibi herşeyin fiyatları değişiyo aklıma gelen bi park yatak 250ydi bide bebek arabası portbebe seti pierre cardindi 500liraydı... diğerlerinin fiyatlarını hatırlamıorum ama ben hep ne en pahalısı ne en ucuzu olsun orta karar kaliteli olsun dedim en azından ikinci bebişe saklıyabilecek kadar kaliteli olsun:) onlarda genelde öyle fiyat verdiler.. bakalım ne kadar bayılacagız... hepsini toplu almayı koydum kafaya...
kızlar kemeraltındaydı.. kızlar ağası hanının sokağında bariş bebeden aldım fiyatları.. çook ilgilendiler.. hemen karsı tarafındada mina bebe var orayada baktım fiyatları bana biraz daha iyi geldi ama ilgi alaka sıfır ve politik düşünceler filan ben bi uçta onlar bi uçta olduğundan bariş bebeyi tercih etmeye karar verdik.
hoşgeldin hunnycimmmyerimseniben
kızlaaar gece kuşları yok mu bugün
ya az önce elektrik kesildi kocik de evde yok nasıl korktum anlatamam
çıktım balkona oturdum hava buz gibimafoldumben
neyse allahtan çabuk geldi....
haaa bi de bu arada bugün bebişimize battaniye aldık
yumuşacık çoook şekerhihoyyyt
Canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.Cicişler topiğine koyarsın resimlerini...
Canım hoşgeldin yeni muhabbetlerde görüşürüz.GEçmişte öyle sorunlu bir durum yok çok şükür herkesşn bebişleri sağlıklı...
Sağol canım orayada bakayım pazar günü açıkmıdır acaba...
BAyram arifesi olduğu için büyük bir ihtimal açıktır.Artık birşeyler almam gerek her yerden fiyat aldım yarın orayada bakayım karar verecem
Evet bayramda herkes bir yerlere gidecek ama ben bu bayram malesef izmire çakılıp kalacam.Eşimin işleri var.İş yerini toparlaması gerek bu aralar işi bırakamazmış bayramda hazır kimse yokken işleri toparlayacağı en uygun zaman...Önceden gezdiklerimize sayayım.Sizlere iyi gezmeler...ayy cnm benim bende çok korkarım karanlıktan bide yanlızsamm eyvahedigeldismile
iyi günlerde kullanın battaniyenisi bende yarın ip alcam turkuaz mavi ile beyass sırnaşık şey kerem ime battanie örücemm delikafadulden ayy canım bebişimm benim yaa zaman geçse de biran önce sarıp sarmalasak Şeniz :sm_cool:
deniz mi göstermişti cici topiğinde pembeli bi battanie öle mi örsem yoksa kadife iplerle mi örsem karar veremedimm yarın ip almaya gidince oraya da bakarım bi :hulya:
hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan sizleri çok öslemişimm yaa boshayallersmile
herkesin iyi olmasına bi sorun olmamasına sevindimm :lepi:
ay bayramda napıcas yine ayrı kalıcass :sinifsinif: şimdidem düşünmeye başladımm CADIARZU
Tamam canım ben büyük bir ihtimal yarın gidicem hem alsancakta bir kaç mağazaya bakıcam hemde kemeraltına gidecem.sana fiyatları bildiririm.Geçen günde hellobabye gittim orası biraz pahalı gibi ama herşey var.öteki yerlerede bakayım karşılaştırma yapıcam.evet canım açıkmış pazar gnleride bnde sitesinden bakmıştım.
maşşallah elifcik e
biz seninle aynı gündük ama ssiz solladınız bizi
bizim bebiş arayı kapattı ya öne geçmese de olur valla üzülüyodum yavrum geriden geliyo diyekaydirigubbakcemile2
maşşallah kızına canım...merhabalar kızlar doktordan geldık şimdi kızmız kocamann olmus massallah deyın 1 hafta önden gidiyor yine vee 500 gram olmus artık kilo ile soylenebılır duruma gelmiş yarım kilo kızım benımmm burada biz kızımla benım ortak çantamızı aldık bugun albumlerıme ekledım bırde bırkac pijama takımı aldık bı bakaın bakalım begenıcekmısın doktor ultrasonda organlarda bı sorun gormedı ama yınede detaylı ultrason onerdı pazartesı gunude detaylı utrasona gırıces kızımlazemuszemus
gunaydın..senınde mubarek olsun canım..Gunaydın hanımlar,
hepınızın Kadir Gecesı mubarek olsun. güzel bir pazar diliyoruma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?