2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin hunny im.. Ya forumu iie şenlendiren senle bebish miş galiba... Baksana gittini gideli çokta fazla ilerlememişiz

saol canımm haber verdiğin iyi oldu ben giderim ama adresi saati filan tam belli olsa detaylı bilgiyi nerden alabiliris ki ??
internet adreslerini de buldum ama güncellenmemiş en son 16 şubatta bilgiler girilmiş güncel haber yok yani
çok teşekkürler haber verdiğin için
eğer detaylı bilgiye ulaşırsan heber verirmisin canım ??
şimdiden teşekkürlerr opuyorumnanaktan

kızlar yaa valla topiği iice boşlamışınıs hee sempatiksalakcinni herkesler nerelerdeeeee sempatiksalakcinni

hoşgeldin hunny im.. Ya forumu iie şenlendiren senle bebish miş galiba... Baksana gittini gideli çokta fazla ilerlememişiz

ayyy canım benimmmm opuyorumnanaktan :lepi: bensiz tadı yok dimiiiii sırnaşık şey sositososito
şaka bi yana aklım hep burdaydı naptınıs acaba dieCADIARZU
ya bebiş nerelerde acabaaa :uhm: hiç ses yok neler yaptı kii???

walla ben de bilmiorumm. Bi ara tek tük yazıyordu, sonradan görmedim.. Son iftar davetleriyle ugraşıyordur belkii kafamçokkarıştı

selam kızlarrrr:))))))))) ayy geçmişi okuyayım derken zaman nasılda geçmişşş ve annem hadi kalk yemek hazır dedi şimdi.. Herkezleri özledim... öptüm kocamann

canım dediğin gibi herşeyin fiyatları değişiyo aklıma gelen bi park yatak 250ydi bide bebek arabası portbebe seti pierre cardindi 500liraydı... diğerlerinin fiyatlarını hatırlamıorum ama ben hep ne en pahalısı ne en ucuzu olsun orta karar kaliteli olsun dedim en azından ikinci bebişe saklıyabilecek kadar kaliteli olsun:) onlarda genelde öyle fiyat verdiler.. bakalım ne kadar bayılacagız... hepsini toplu almayı koydum kafaya...

canım fiyatları iyi geldi banada.hangi mağaza burası?

Canım hangi mağazadan aldın fiyatları

kızlar kemeraltındaydı.. kızlar ağası hanının sokağında bariş bebeden aldım fiyatları.. çook ilgilendiler.. hemen karsı tarafındada mina bebe var orayada baktım fiyatları bana biraz daha iyi geldi ama ilgi alaka sıfır ve politik düşünceler filan ben bi uçta onlar bi uçta olduğundan bariş bebeyi tercih etmeye karar verdik.

kızlaaar gece kuşları yok mu bugün
ya az önce elektrik kesildi kocik de evde yok nasıl korktum anlatamam
çıktım balkona oturdum hava buz gibimafoldumben
neyse allahtan çabuk geldi....
haaa bi de bu arada bugün bebişimize battaniye aldık
yumuşacık çoook şekerhihoyyyt

Kızlar bende bugün bebeişimin ilk pembeli morlu cicilerini aldım
fatihteki civile gittik annemlerle kendimi kaybettim tabi çook cici şeyler war
Canım Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.Cicişler topiğine koyarsın resimlerini...
Canım hoşgeldin yeni muhabbetlerde görüşürüz.GEçmişte öyle sorunlu bir durum yok çok şükür herkesşn bebişleri sağlıklı...

Sağol canım orayada bakayım pazar günü açıkmıdır acaba...
BAyram arifesi olduğu için büyük bir ihtimal açıktır.Artık birşeyler almam gerek her yerden fiyat aldım yarın orayada bakayım karar verecem

ayy cnm benim bende çok korkarım karanlıktan bide yanlızsamm eyvahedigeldismile

iyi günlerde kullanın battaniyenisi bende yarın ip alcam turkuaz mavi ile beyass sırnaşık şey kerem ime battanie örücemm delikafadulden ayy canım bebişimm benim yaa zaman geçse de biran önce sarıp sarmalasak Şeniz :sm_cool:
deniz mi göstermişti cici topiğinde pembeli bi battanie öle mi örsem yoksa kadife iplerle mi örsem karar veremedimm yarın ip almaya gidince oraya da bakarım bi :hulya:

hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan sizleri çok öslemişimm yaa boshayallersmile
herkesin iyi olmasına bi sorun olmamasına sevindimm :lepi:
ay bayramda napıcas yine ayrı kalıcass :sinifsinif: şimdidem düşünmeye başladımm CADIARZU

hmm evet canım bnde en çok barış bebeyi duymuştum hem aradığın herşey varmış hemde çok ilgililermiş.bizimde bayramdan sonraki hafta kontrolümüz ordan alışverişe gidicez orayada uğrıcam.

evet canım açıkmış pazar gnleride bnde sitesinden bakmıştım.

Evet bayramda herkes bir yerlere gidecek ama ben bu bayram malesef izmire çakılıp kalacam.Eşimin işleri var.İş yerini toparlaması gerek bu aralar işi bırakamazmış bayramda hazır kimse yokken işleri toparlayacağı en uygun zaman...Önceden gezdiklerimize sayayım.Sizlere iyi gezmeler...
evet canım açıkmış pazar gnleride bnde sitesinden bakmıştım.
Tamam canım ben büyük bir ihtimal yarın gidicem hem alsancakta bir kaç mağazaya bakıcam hemde kemeraltına gidecem.sana fiyatları bildiririm.Geçen günde hellobabye gittim orası biraz pahalı gibi ama herşey var.öteki yerlerede bakayım karşılaştırma yapıcam.

maşşallah elifcik e
biz seninle aynı gündük ama ssiz solladınız bizi

bizim bebiş arayı kapattı ya öne geçmese de olur valla üzülüyodum yavrum geriden geliyo diyekaydirigubbakcemile2

üzülme canım zamanla onlar aradakı acıgı kapıyorlarmıs sormustum doktora bakalım pazartesı nasıl gecıcek bızım ınsallah hersey yolunda gıder

maşşallah kızına canım...
Gunaydın hanımlar,

hepınızın Kadir Gecesı mubarek olsun. güzel bir pazar diliyoruma.s.
gunaydın..senınde mubarek olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…