- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 39
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.561
üzülme canım zamanla onlar aradakı acıgı kapıyorlarmıs sormustum doktora bakalım pazartesı nasıl gecıcek bızım ınsallah hersey yolunda gıder
Günaydın kızlaarr
istanbulda annemlerdeyim ben hala çok yağmur yağıyo bende terliklerle geldim nası döncem bakalım
dün kayınvaldem bayram için kıyafet almak istiyorum sana kendin seç al ne istiyosan dedi her bayram olduğu gibi zemuszemus
bende çok sewimli bi hamile elbisesi aldım, lcden de hamile kotu ve we 2 de üst aldım
artık kışlık ciciler gerekiyo
ahh yağmurr buralara gelemedi henüz :))
güle güle kullan cicilerini canımcımmbayanssulusmile
bende yarın gidiyorum inş. bi 10 gün yokum artık oralarda görürüm yağmuru heralde..
iyi pazarlar kızlar.kadir geceniz mübarek olsun,dualarımız kabul olsun inşallhhh:1hug:
ahh yağmurr buralara gelemedi henüz :))
güle güle kullan cicilerini canımcımmbayanssulusmile
bende yarın gidiyorum inş. bi 10 gün yokum artık oralarda görürüm yağmuru heralde..
slm kızlar iyisinizdir umarım.Kadir gecemiz mübarek olsun,dularımız kabul olsun inş.
merhaba kızlar,hepimizin kadir gecesi mübarek olsun.Allah dualarımızı kabul etsin.
Herkese merhabalar..Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.Allah gönlünüzden geçen ve ağzınızdan çıkan tüm duaların gerçekleşmesini nasip etsin....
Kandil dilekleri içinde herkese teşekkürler.a.s.
gule gule gıy elıfcım cıcılerını...Günaydın kızlaarr
istanbulda annemlerdeyim ben hala çok yağmur yağıyo bende terliklerle geldim nası döncem bakalım
dün kayınvaldem bayram için kıyafet almak istiyorum sana kendin seç al ne istiyosan dedi her bayram olduğu gibi zemuszemus
bende çok sewimli bi hamile elbisesi aldım, lcden de hamile kotu ve we 2 de üst aldım
artık kışlık ciciler gerekiyo
denızcım bendede yok edıt... akannehirkızlar listeyi güncelleyemiyorum sizde edit seçeneği çıkıyor mu mesajlarınızda bende görünmüyor o nedenlede listeyi düzeltemiyorum kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?