- 1 Haziran 2009
- 1.751
- 0
- 156
- 41
- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.581
kızlar yaa 2010 anneleri yine hediyeleşiyoo çok kıskandım:dilcikar:
bu bayram geçti ama kurbana biz de yapalım mıııŞeniz
arkadaşlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun.
slm arkadaslar,öncelikle dilek ve temennileriniz icin cok cok tesekkürler.Vitamin b12 esikligi,potasyum ve bademciklerimde olusan sorunlardan dolayi gözetim altindayim ve tabiki bütün bunlarin sonucunda kalbimde olusan sorundan dolayi.Her ay kardioloji dr.takip edecek insallah.Simdi malesef ne kadar süre kullanacagim belli olmayan ilaclar kullaniyorum.Doktor umarim dogumla hersey düzelir dedi.Sagolsun benide cok korkuttu oglumun sagligi konusunda.:gitme::a015:
Simdi her ne kadar cuma günü ayrintili utrasyona gidiysemde bebegin sagligi iyi görünsede,herhangi bir hastalik olur endisesi yasiyorum maleseffff.eyvahedigeldismile Bugün insallah beni ve oglumu dualarinizda unutmayin insallah...
slm arkadaslar,öncelikle dilek ve temennileriniz icin cok cok tesekkürler.Vitamin b12 esikligi,potasyum ve bademciklerimde olusan sorunlardan dolayi gözetim altindayim ve tabiki bütün bunlarin sonucunda kalbimde olusan sorundan dolayi.Her ay kardioloji dr.takip edecek insallah.Simdi malesef ne kadar süre kullanacagim belli olmayan ilaclar kullaniyorum.Doktor umarim dogumla hersey düzelir dedi.Sagolsun benide cok korkuttu oglumun sagligi konusunda.:gitme::a015:
Simdi her ne kadar cuma günü ayrintili utrasyona gidiysemde bebegin sagligi iyi görünsede,herhangi bir hastalik olur endisesi yasiyorum maleseffff.eyvahedigeldismile Bugün insallah beni ve oglumu dualarinizda unutmayin insallah...
Herkese hayırlı kandiller arkadaşlar,nasılsınız , ben biraz daha iyiyim ama tamamen iyileşemedim yarın başka bir doktora daha gideceğim.
çok geçmiş olsun,bir an önce sağlığına kavuşman dileğimle,Allah yardımcın olsun,benimde hemorid yani basur sorunum var,doktor ilaçlar iyi gelmezse operasyonla alırız dedi ama ben bunu istemiyorum,oğluma bir şey olacak korkusu yüzünden,hamile olsam bu acıyı çekmeden hemen ameliyat olurdum ama oğlum için olmak istemiyorum....
saol canımm haber verdiğin iyi oldu ben giderim ama adresi saati filan tam belli olsa detaylı bilgiyi nerden alabiliris ki ??
internet adreslerini de buldum ama güncellenmemiş en son 16 şubatta bilgiler girilmiş güncel haber yok yani
çok teşekkürler haber verdiğin için
eğer detaylı bilgiye ulaşırsan heber verirmisin canım ??
şimdiden teşekkürlerr opuyorumnanaktan
iyidileklerin için sağol canım.Allah seninde gönlüne göre versin.aminn canım inşş zemuszemus
ooo sende gidiyosunn :gitme: bizden de bol slm götür
inşş serindir orda havalarda biras rahat edersinn
buralarıda 4-5 gündür iyi, havalar serinledi
şimdiden hayırlı yolculuklar cnmm opuyorumnanaktan
inşş canımm Allah dualarımısı kabul eder.
hakkımızda hayırlısını verir
amin canım cümlemizinn zemuszemus
amin canım aminnn Allah sağlık sıhhat versin
cennetinden mahrum etmesin
cehennem azabına uğratmasınn
hayırlı, sağlıklı ewlatlar nasip etsin cümlemizee zemuszemus
Canım çok geçmiş olsun.İçini rahat tutmaya çalış,moralini yüksek tut.Bebeğin için endişelenme bak zaten bebeğinin sağlığı iyi gözüküyormuş,İnşallah doğumdan sonra seninde iyileşme ihtimalin varmış ama herşey ilk başta moralle oluyor.Ayrıntılı ultrasonun sonuçlarını bildir mutlaka merakta bırakma...slm arkadaslar,öncelikle dilek ve temennileriniz icin cok cok tesekkürler.Vitamin b12 esikligi,potasyum ve bademciklerimde olusan sorunlardan dolayi gözetim altindayim ve tabiki bütün bunlarin sonucunda kalbimde olusan sorundan dolayi.Her ay kardioloji dr.takip edecek insallah.Simdi malesef ne kadar süre kullanacagim belli olmayan ilaclar kullaniyorum.Doktor umarim dogumla hersey düzelir dedi.Sagolsun benide cok korkuttu oglumun sagligi konusunda.:gitme::a015:
hunny cim mail attım gelen cevap şöyle:
Kursumuz altı hafta sürüyor,her perşembe günü 13:30-17:00 arası.Doğum ağrılarıyla başetme yöntemleri,gebelik yakınmaları,lohusalık ve yeni doğan bakımı,aile planlaması yöntemleri gibi konuların yanı sıra gebelik egzersizleri de yaptırıp öğretiyoruz.
slm kızlar.geçmişi okuyamadım direk son sayfaya geldim.
hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun.:Saruboceq:
2-3 gündür akşamları sırtıma acayip bir ağrı giriyor nasıl yatacağımı nasıl oturacağımı şaşıyorum valla.varmı benim durumumda olan?mafoldumben
saol cnmm sizinde kadir gecenis mübarek olsunn
ayy canım geçmiş olsunnn çok zor biliyorum bende de cuma günü depreşti ama ertesi güne bişii kalmadıı inşş bidaha olmass eyvahedigeldismile
dünyada ki en büyük nimet = yiyip,içip,yapmak mışş kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Allah kimseyi bu nimetlerden mahrum bırakmasınn zemuszemus
günaydın kızlar,nasılsınız,ben daha iyiyim,bugün başka bir doktora daha gideceğim,bu sefer doktorum bayan :lepi: muayene olayı kötü bir şey jinekolog olsa neyse de popo olayında insan utanıyor erkek doktordan :kedi:
Canım hamile kalmadan önce ben de gittim doktor erkekti.Soyun diyince eşim dışarı çıktı. Tuhaf oluyor gerçekten. Sonra ben baktım bir de diğer erkek doktor arkadaşım baksın dercesine rektoskopi istedi. Ama o ay hamile kaldığım için yaptırmadım. İnşallah sorunsuz atlatırsın.
Hunnycim sana da çok geçmiş olsun inşallah değerlerin normale dönmüştür güzel haberlerle dönersin
amin canım inşallah duaların kabul olur sıkma sakın canını üzülüp ağlama güzel haberlerle döneceksin inşallahherkese günaydın güzel anneler ve bebişleri.. geçmişi okuyamadım okumayada hiç halim yok açıkçası ama elimden geldiğince okumaya çalışcam.. işe gelir gelmez aminosentez sonucumun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için hastaneyi aradım sonucumun çıktığını ve eşimle birlikte gitmemin ii olacağını sölediler. saat 1 de bizi bekliyorlar sonucu alıp ordaki doktora gözükücem galiba. az sonrada kendi doktorumu arıcam hastaneden çıkınca sonuçla birlikte kendi doktoruma gideceğim birde sonucu alınca bekliyorum demişti. çok heyecanlıyım kızlar. teli kapatır kapatmaz heyecandan galiba ağlamaya başladım ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim halada öleyim zaman nasıl geçecek öğlene kadar bilmiyorum. akşam bol bol dua ettim bebeğim için kendim için ailem için tüm islam alemi için. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inş. benim için bebeğim için ne olur yine dua edin kızlar bugün güzel sonuçlarla dönelim size güzel haberler getirelim. ben ağlamaya başladım bir baktım bebeğim uyandı kıpır kıpır anladı galiba oda kıpırdaştı baya. hemen sustum şu anda ağlamıyorum ama içim içimi yemiyor değil. büyük gün bugündü ve sonunda 28 gün geçti test olduğum günden bu yana.. Rabbim bebeğimi sağlıkla sıhatle kucağıma almayı nasip eyle sen bebeğimi bana bize bağışla vatana millete hayırlı vefalı sağlıklı bir evlat olarak doğsun inş.
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri.. geçmişi okuyamadım okumayada hiç halim yok açıkçası ama elimden geldiğince okumaya çalışcam.. işe gelir gelmez aminosentez sonucumun çıkıp çıkmadığını öğrenmek için hastaneyi aradım sonucumun çıktığını ve eşimle birlikte gitmemin ii olacağını sölediler. saat 1 de bizi bekliyorlar sonucu alıp ordaki doktora gözükücem galiba. az sonrada kendi doktorumu arıcam hastaneden çıkınca sonuçla birlikte kendi doktoruma gideceğim birde sonucu alınca bekliyorum demişti. çok heyecanlıyım kızlar. teli kapatır kapatmaz heyecandan galiba ağlamaya başladım ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim halada öleyim zaman nasıl geçecek öğlene kadar bilmiyorum. akşam bol bol dua ettim bebeğim için kendim için ailem için tüm islam alemi için. rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inş. benim için bebeğim için ne olur yine dua edin kızlar bugün güzel sonuçlarla dönelim size güzel haberler getirelim. ben ağlamaya başladım bir baktım bebeğim uyandı kıpır kıpır anladı galiba oda kıpırdaştı baya. hemen sustum şu anda ağlamıyorum ama içim içimi yemiyor değil. büyük gün bugündü ve sonunda 28 gün geçti test olduğum günden bu yana.. Rabbim bebeğimi sağlıkla sıhatle kucağıma almayı nasip eyle sen bebeğimi bana bize bağışla vatana millete hayırlı vefalı sağlıklı bir evlat olarak doğsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?