2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok yorma kendını..
artık yormassın herhalde..bugun bayram gezersın..bolbol otur..
ben ıyıyım...benım uyku problemım herzaman var canım ya..
gec yatsamda erkenden uyanıyorum..uyku uyumayı beceremıyorum..
genelde 7-8 saat uyurum ama..bazen gece 2-3 gıbı uyanırım..5-6 ya kadar uyuyamam..aklıma bırseyler gelır...5-6 dan sonra uykuya yenıden dalarım..sabah 8-9 da uyanırım ..
ama 2 gundur abarttım..gece 24 de yatıp 5 de uyanıyorum..bu sabahta oyle oldu...
kendıme gıcık oluyorum lolısscıgımm alsanaalsanasmile..
kendıne ıyı bak..bebişinede..
herkese ıyı bayramlar arkadaslar...opuyorumnanaktan

Iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkür ediyorum arkadaslar ... opuyorumnanaktan

Belgün´cüm gecmis olsun canim ... insallah her sey tez zamanda yoluna girer ...

ARKADASLAR HEPINIZIN BAYRAMINI KUTLUYORUM ... Öptüm hepinizi ... opuyorumnanaktan

ahh canım benim yaa dönem dönem bende de olur bu problem hakkaten gıcık bi durum
sana da iyi bayramkar tatlım emir i de seni de öpüyorum opuyorumnanaktan

herkese merhaba kimsecikler yok.. öncelikle allah razı olsun dualarınız güzel dilekleriniz ve desteğiniz için çok teşekkürler kızlar...rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.. ve herkese hayırlı çok güzelll şeker gibi bir bayram diliyorum çok öptüm herkesi

Anneler mesajların arasında yazdığım kaynadı sanırım

Günaydin senvebeniz bendede karinagrisi seklinde ara ara oluyo olurmus bu haftalarda galiba.Kötü düsünmeyelim kötü biseyler olmasin bu mübarek günlerde hareketinde bir sorun yok hissediyorum ama karinagrisi uykudan bile uyandiriyo seninndemi öyle göbek ve cevreside de var aynen.

herkese merhaba ramazan bayramınız mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun kızlar.....
size bi sorum lütfen bana yardımcı olun 22. haftamıza girdik ama bir kaç gündür bebeğim çok cılız ve az hareket ediyor beni çok endişelendirdi sizdede aynı durumu yaşayan varmı ciddi birşey olabilirmi???lütfen yardımlarınızı bekliyorum.....

dönem dönem hareketlerinde artma ve azalma oluyor bendede , insan hemen karamsarlığa kapılıyor acaba bir şey mi oldu diye
ama deneyimli kişiler anormal bir şey olunca hissettirir anneye diyorlar, kanama ağrı falan, çok da fazla olumsuzluklara şartlamamak lazım kendimizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…