- Konu Sahibi teknekazintisii
-
- #13.801
Günaydin senvebeniz bendede karinagrisi seklinde ara ara oluyo olurmus bu haftalarda galiba.Kötü düsünmeyelim kötü biseyler olmasin bu mübarek günlerde hareketinde bir sorun yok hissediyorum ama karinagrisi uykudan bile uyandiriyo seninndemi öyle göbek ve cevreside de var aynen.
herkese merhaba ramazan bayramınız mübarek olsun herşey gönlünüzce olsun kızlar.....
size bi sorum lütfen bana yardımcı olun 22. haftamıza girdik ama bir kaç gündür bebeğim çok cılız ve az hareket ediyor beni çok endişelendirdi sizdede aynı durumu yaşayan varmı ciddi birşey olabilirmi???lütfen yardımlarınızı bekliyorum.....
slm kızlar.iyi bayramlar:)bişi sorucam bnm kızım bir haftadır hareket etmeye başladı ve seyrime şeklinde.öğleden sonra saat 3 gibi başlıo arada bir hareket edio bu saatlerde deli gibi hareket edio:)nerdeyse dakikada 3 kere bi duruo sonra tekrar:)normaldir değilmi?
cinsiyeti belli oldumu gelincik senin bebişin
Benim bebegimde dun hic kipirdamadi, gece sabaha kadar uyuyamadim kipirdasin bi kerecik diye ama hic kipirdamadi.. Sabah ilk isim seker yemek oldu bol su ictim sonra kipirdadi melegim.. Forumda okumustum bol su ve sekerli yiyecekler hareketlendiriyormus. Ins senin bebeginde hareket eder canim insan cok tedirgin oluyor.
Sağol canım bilgin için bende bu tarz yazıları okumuştum ama işte insan nede olsa yazılanlardan çok yaşanılanları duyunca rahatlıyor.Yazılan herşey doğruda olmuyor bu sitedeki bilgiler bir çok dergide yazılanlardan daha değerli nede olsa yaşanılmış bilgiler...Bir sitede yazan bilgiyi aktariyorum gerci daha 28 haftalik degiliz ama yaklastik sayilir.
Bebeğiniz Oynamıyor ise;
ü****** Gebeliğin ilerleyen aylarında bebek hareketleri sağlığının göstergesi olacağından dolayı takip edilmelidir.28’inci haftadan sonra sabahları iyi bir kahvaltıdan sonra fazla gürültülü olmayan (müzik olabilir) bir odada oturun.Bir saatlik bir periyotta bebeğinizi dinleyin. En az 3 kez hareket etmesi gerekir.Büyük bir hareket olması şart değil, küçük dahi olsa bir hareketi hissettiğinizde not edin.2 kez veya daha az oynuyor ise hemen tekrar şekerli bir şey (örneğin çikolata veya reçelli ekmek gibi) atıştırın ve bu defa yatağınıza sırt üstü uzanıp hareketleri tekrar bir saat süre ile takip edin.Oynamıyor ise doktorunuzu arayın.Oynamalar normal ise ertesi sabah ve her sabah doğuma kadar aynı şeyi takip edin.
evet bende yorulunca hareket etmiyor diye biliyorum ama 3 gün olunca endişelendimslm kızlar nasılsınız?
bayram bayram dedik oda bitti gidiyor :çok üzgünüm:
yorulduğunuz zaman bebeğinizin hareket etmemesi gayet normal.hatta ben biryerde okumuştum,nasıl ki yeni doğmuş bir bebek sallandığı zaman uyursa anne karnındaki bebekte siz hareket halindeyken uykuda olurmuş yani sizin hareketleriniz onda birnevi beşik etkisi yapıyor
Canımo sırt ağrıları benide yiyor bitiriyor.Nezaman geçecek acabaya kızlar bu sırtımın ağrısı beni mahvediyor.özellikle akşamları artıyor ağrı.eşim biraz masaj yapıyor rahatlıyorum öyle uyuyabiliyorum off off akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?