2011 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aynen öyle, sanki göbek deliğimi çekiyorlarmış gibi oluyor, ama uykudan uyandırmadı hiç

Canım kendini biraz yormuş olabilirmisin

slm kızlar.iyi bayramlar:)bişi sorucam bnm kızım bir haftadır hareket etmeye başladı ve seyrime şeklinde.öğleden sonra saat 3 gibi başlıo arada bir hareket edio bu saatlerde deli gibi hareket edio:)nerdeyse dakikada 3 kere bi duruo sonra tekrar:)normaldir değilmi?

Çok normal canım artık benim minigim de çok hareketli bazen içerden beni cimcikliyo gibi:)

Herkese Günaydın ..umarım herkesin bayramı mutlu ve güzelll geçmiştir. daha nice bayramlara ailelerimizle, sevdiklerimizleee vee bebişlerimizle ulaşmayı Rabbim nasip etsin...opuyorumnanaktan

Herkese iyi bayramlar...BAyramda çok yorulduğum için herhalde bebeğim hiç kıpırdamadı ve halada kıpırdamıyor.Yorgun günlerden sonra bebeğin kıpırdamaması normal mi?
Sanki arada hisseder gibi oluyorum ama emin değilim (

Benim bebegimde dun hic kipirdamadi, gece sabaha kadar uyuyamadim kipirdasin bi kerecik diye ama hic kipirdamadi.. Sabah ilk isim seker yemek oldu bol su ictim sonra kipirdadi melegim.. Forumda okumustum bol su ve sekerli yiyecekler hareketlendiriyormus. Ins senin bebeginde hareket eder canim insan cok tedirgin oluyor.

evet inanılmaz tedirginiz.Kısa da olsa yolculuk yaptım ve çok gezdim.sanırım karnımda bile olsa yoruldu bende tatlı yedim ama biraz daha yiyim bari birde bol su içeyim umarım kıpırdar haber veririm...

Bir sitede yazan bilgiyi aktariyorum gerci daha 28 haftalik degiliz ama yaklastik sayilir.

Bebeğiniz Oynamıyor ise;

ü****** Gebeliğin ilerleyen aylarında bebek hareketleri sağlığının göstergesi olacağından dolayı takip edilmelidir.28’inci haftadan sonra sabahları iyi bir kahvaltıdan sonra fazla gürültülü olmayan (müzik olabilir) bir odada oturun.Bir saatlik bir periyotta bebeğinizi dinleyin. En az 3 kez hareket etmesi gerekir.Büyük bir hareket olması şart değil, küçük dahi olsa bir hareketi hissettiğinizde not edin.2 kez veya daha az oynuyor ise hemen tekrar şekerli bir şey (örneğin çikolata veya reçelli ekmek gibi) atıştırın ve bu defa yatağınıza sırt üstü uzanıp hareketleri tekrar bir saat süre ile takip edin.Oynamıyor ise doktorunuzu arayın.Oynamalar normal ise ertesi sabah ve her sabah doğuma kadar aynı şeyi takip edin.

slm kızlar nasılsınız?
bayram bayram dedik oda bitti gidiyor :çok üzgünüm:
yorulduğunuz zaman bebeğinizin hareket etmemesi gayet normal.hatta ben biryerde okumuştum,nasıl ki yeni doğmuş bir bebek sallandığı zaman uyursa anne karnındaki bebekte siz hareket halindeyken uykuda olurmuş yani sizin hareketleriniz onda birnevi beşik etkisi yapıyor

Belki cok normaldir canim ama iste tecrubesiz olunca herseyden korkuyouz.. Cok hareket etse bi ayri az etse bi ayri endise :)

Benim de genellikle bı seyler yediğimde arabada ve müzik dinlerken çok hareketli oluyo onceden daha az hissediydum şimdi güçlendi sanırım daha kuvvetli hissediyorum...

ya kızlar bu sırtımın ağrısı beni mahvediyor.özellikle akşamları artıyor ağrı.eşim biraz masaj yapıyor rahatlıyorum öyle uyuyabiliyorum off off akannehir

Sağol canım bilgin için bende bu tarz yazıları okumuştum ama işte insan nede olsa yazılanlardan çok yaşanılanları duyunca rahatlıyor.Yazılan herşey doğruda olmuyor bu sitedeki bilgiler bir çok dergide yazılanlardan daha değerli nede olsa yaşanılmış bilgiler...
evet bende yorulunca hareket etmiyor diye biliyorum ama 3 gün olunca endişelendim
ya kızlar bu sırtımın ağrısı beni mahvediyor.özellikle akşamları artıyor ağrı.eşim biraz masaj yapıyor rahatlıyorum öyle uyuyabiliyorum off off akannehir
Canımo sırt ağrıları benide yiyor bitiriyor.Nezaman geçecek acaba (((

Gunaydın kızlarr,,,, hepinize mutlu bır pazar dılıyorum.

ahh o sırt agrısı bende de var dun sabah 6da o ağrıyla uyandım... artık vucudumuzun denge merkezı degısıyormus,buda bel ve sırta yuk demekmıss.

bu gece ruyamda(hayırdır ınsallah) hastanede dogumumu beklıyordum.üzerimde pijama, ayagımda terlık ... ayy cok heyecanlı ...ruya bıle olsa guzel bı duyguydu . ınsallah hepımız sağlıkla o gunlerı görürürüzz canlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…